Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak628 FtBenzin árak608 FtEUR411.69 FtUSD395.41 FtCHF442.09 FtGBP495.54 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz Fórumleső #7380. hozzászólásáraHali. Napraforgó gyomírtás a pc-n mindig kijön jobb oldalon hogy az a kedvenc fórúmtémám. Miért nem tudom kikapcsolni ???
Válasz Fórumleső #7378. hozzászólásáraA mai 12 betakarító gép hirdetésből egy sem betakarító gép!Nem kellene ezzel valamit kezdeni?Egy adapter,nem betakarító gép! Olyan mint a traktor utáni munkagép!Valami külön oldal kellene nekik!
Ezt a csabaosztatlant ti nem látjátok vagy miért nem takarítjátok le az oldalakról ő pont olyan akar lenni mint a ...... kormányunk kinek hiányzik itt a családi viszály amit szül ez az osztatlan birtok elfogadta az ország csak a NER nem tud 100ha egyben megvenni mert 100 tulajt kell kifizetnie de mind meg vannak egyezve használatban van miért kell folyton piszkálni a családi tűzfészket ez pont olyan mint ha a lakásban dobozokat minden másnap átpakolnád feleslegesen mert úgy is annyi marad csak most itt sérül holnap meg a másik sarka s mindig fáj valakinek valamilye.
Válasz rigás #7370. hozzászólásáraVan egy laptomom is azon szoktam újabban , és tényleg , így van ahogy mondod , csak ugye ott meg minden egyes alkalommal ki kell kapcsolni a reklámot , tanulság semmi!
Válasz kulakman #7363. hozzászólásáraTapasztalatom szerint nem elég kikapcsolni a blokkolót, én csak olyan böngészőn tudom a hirdetés képeit (is) megnézni amelyiken egyáltalán nincs telepítve semmilyen blokkoló.
Blokkolós: fox/crome
szűz: edge
Válasz Fórumleső #7366. hozzászólásáraTelón megjelennek a képek, de asztalin nem. Chrom böngészőm van, de ha kikapcsolom a hirdetés blokkolót, akkor sem jelennek meg a képek.
Vissza olvastam kb 50 hozzászólást , mert úgy emlékeztem más is kifogásolta, hogy a hírdetés képeket nem nyitja meg, csak átlátszó sötétnek látom és nem tudom megnézni őket, igen erős reklámblokkolóm van egy régi esetből kifolyólag!
kösz
Válasz Fórumleső #7360. hozzászólásáraCsak azért zavaró,mert a napi új hirdetés helyett,naponta újra megjelennek!Délután leveszi,mintha elkelt volna,másnap megint ott van! 8-10 Jd traktor, vagy kukorica,napraforgó adapterek sorozatban!Miért nem lehet azokat 1 hirdetésben megjelentetni?
Válasz Fórumleső #7358. hozzászólásáraKupecokra,kereskedőkre nem vonatkozik hogy a hirdetést csak 10 nap múlva lehet újítani,frissíteni? Vannak páran akik napi szinten telefossák a hirdető oldalt ugyan azzal a hirdetéssel!Hogy ellenőrzitek a hirdetés feladást,
Nekem nem listáz mindent! Az “összes “ kategóriába beírom pl hogy landini engem rögtön bedob a gép kategóriába ilyenkor pl az alkatrészeket nem mutatja de pl ha krone-t írok be akkor ugyan úgy az összeshez akkor meg csak a silózókat mutatja (olyan mintha direkt ki választanám azt a kategóriát)
Ma pl kubotára kerestem rá az összes kategóriában de rögtön leszűkíti a kis traktorikra így pl a kaszákat nem látom ami valóban érdekelt volna
Válasz Fórumleső #7334. hozzászólására1. Nekem nem listáz mindent! Az “összes “ kategóriába beírom pl hogy landini engem rögtön bedob a gép kategóriába ilyenkor pl az alkatrészeket nem mutatja de pl ha krone-t írok be akkor ugyan úgy az összeshez akkor meg csak a silózókat mutatja (olyan mintha direkt ki választanám azt a kategóriát)
2. Van igen az agroinform miatt mert tele van szeméttel nélküle használhatatlan az oldal de így meg másik böngészőt kell használnom…..
7781 hozzászólás
Válasz Fórumleső #7380. hozzászólásáraHali. Napraforgó gyomírtás a pc-n mindig kijön jobb oldalon hogy az a kedvenc fórúmtémám. Miért nem tudom kikapcsolni ???
Válasz medikus #7379. hozzászólásáraÜdv!
Ezt pontosan hol láttad az oldalon belül?
Vagy e-mailbe kaptál ajánlatot?
Modi.
Válasz Fórumleső #7378. hozzászólásáraA mai 12 betakarító gép hirdetésből egy sem betakarító gép!Nem kellene ezzel valamit kezdeni?Egy adapter,nem betakarító gép! Olyan mint a traktor utáni munkagép!Valami külön oldal kellene nekik!
Válasz DDT #7369. hozzászólásáraÜdv!
Kicsoda ?
Modi.
Válasz Fórumleső #7368. hozzászólásáraBocsi, nem fejeztem be. Szóval vagy megy bandika, meg a ddt.....vagy én is maradok.
Moderálási elveink miatt törölve: 2023-06-27 10:03:53
Moderálási elveink miatt törölve: 2023-06-27 11:23:09
Moderálási elveink miatt törölve: 2023-06-27 10:23:21
Ezt a csabaosztatlant ti nem látjátok vagy miért nem takarítjátok le az oldalakról ő pont olyan akar lenni mint a ...... kormányunk kinek hiányzik itt a családi viszály amit szül ez az osztatlan birtok elfogadta az ország csak a NER nem tud 100ha egyben megvenni mert 100 tulajt kell kifizetnie de mind meg vannak egyezve használatban van miért kell folyton piszkálni a családi tűzfészket ez pont olyan mint ha a lakásban dobozokat minden másnap átpakolnád feleslegesen mert úgy is annyi marad csak most itt sérül holnap meg a másik sarka s mindig fáj valakinek valamilye.
Moderátor által módosítva: 2023-06-27 10:08:16
Válasz rigás #7370. hozzászólásáraVan egy laptomom is azon szoktam újabban , és tényleg , így van ahogy mondod , csak ugye ott meg minden egyes alkalommal ki kell kapcsolni a reklámot , tanulság semmi!
Moderálási elveink miatt törölve: 2023-06-27 10:05:17
Válasz kulakman #7363. hozzászólásáraTapasztalatom szerint nem elég kikapcsolni a blokkolót, én csak olyan böngészőn tudom a hirdetés képeit (is) megnézni amelyiken egyáltalán nincs telepítve semmilyen blokkoló.
Blokkolós: fox/crome
szűz: edge
Valaki teleszemetel minden topikot.
Válasz csontii #7367. hozzászólásáraÜdv!
Értem próbáld meg gépen frissíteni a böngészőt!
Modi.
Válasz Fórumleső #7366. hozzászólásáraTelón megjelennek a képek, de asztalin nem. Chrom böngészőm van, de ha kikapcsolom a hirdetés blokkolót, akkor sem jelennek meg a képek.
Válasz csontii #7365. hozzászólásáraÜdv!
Most le teszteltem frissen! Nálam rendben, meg jelennek a képek, friss a böngésződ ?
Modi.
Válasz Fórumleső #7364. hozzászólásáraHa ki van kapcsolva akkor sem látni a képeket.
Válasz kulakman #7363. hozzászólásáraÜdv!
Reklámblokkoló miatt nem látod a képet.
Modi.
Vissza olvastam kb 50 hozzászólást , mert úgy emlékeztem más is kifogásolta, hogy a hírdetés képeket nem nyitja meg, csak átlátszó sötétnek látom és nem tudom megnézni őket, igen erős reklámblokkolóm van egy régi esetből kifolyólag!
kösz
Válasz medikus #7361. hozzászólásáraÜdv!
Mert külön kategóriának számítanak :)
De ha írsz nekem egy hirdetési ID vagy belinkeled hogy pontosan kiről van szó akkor megtudom nézni.
Modi.
Válasz Fórumleső #7360. hozzászólásáraCsak azért zavaró,mert a napi új hirdetés helyett,naponta újra megjelennek!Délután leveszi,mintha elkelt volna,másnap megint ott van! 8-10 Jd traktor, vagy kukorica,napraforgó adapterek sorozatban!Miért nem lehet azokat 1 hirdetésben megjelentetni?
Válasz medikus #7359. hozzászólásáraÜdv!
Valószínűleg csomagos partner akit te említesz. :)
De ha meg adod a hirdetési ID akkor tudok segíteni ebben. :)
Modi.
Válasz Fórumleső #7358. hozzászólásáraKupecokra,kereskedőkre nem vonatkozik hogy a hirdetést csak 10 nap múlva lehet újítani,frissíteni? Vannak páran akik napi szinten telefossák a hirdető oldalt ugyan azzal a hirdetéssel!Hogy ellenőrzitek a hirdetés feladást,
Válasz balazoooo #7357. hozzászólásáraÜdv!
Utána kérdezek hol tart a dolog.
Modi.
Válasz Fórumleső #7356. hozzászólásáraHa nem gond csak kimásolom újra amit egyszer már megbeszéltünk:
Nekem nem listáz mindent! Az “összes “ kategóriába beírom pl hogy landini engem rögtön bedob a gép kategóriába ilyenkor pl az alkatrészeket nem mutatja de pl ha krone-t írok be akkor ugyan úgy az összeshez akkor meg csak a silózókat mutatja (olyan mintha direkt ki választanám azt a kategóriát)
Ma pl kubotára kerestem rá az összes kategóriában de rögtön leszűkíti a kis traktorikra így pl a kaszákat nem látom ami valóban érdekelt volna
Válasz balazoooo #7353. hozzászólásáraÜdv!
Leírod akkor kérlek a pontos hibát ?
Modi.
Válasz balazoooo #7353. hozzászólására Fidelek á -dehogy
Azért remélem a reklámokért kapott pénzt nem a te jutalmazásodra fordítják
Válasz Fórumleső #7352. hozzászólásáraNagyon jó ügyes vagy köszönöm csak nem biztos hogy ez volt a probléma
Válasz balazoooo #7351. hozzászólásáraÜdv!
Most újra teszteltem:
Nálam jó.
Modi.
Válasz Fórumleső #7338. hozzászólásáraNem sikerült kijavítani…
Válasz Fórumleső #7348. hozzászólásáraMűködik! Köszi!
Válasz Fórumleső #7348. hozzászólásáraMég nem próbáltam!
Válasz medikus #7347. hozzászólásáraÜdv!
Nálad is jól működik ?
Modi.
Válasz Fórumleső #7346. hozzászólásáraIgen,anno nem jött a sikeres küldés válasz!
Válasz medikus #7344. hozzászólásáraÜdv!
Javítva lett a hiba! :) Köszönjük a türelmet.
Modi.
Válasz medikus #7344. hozzászólásáraÜdv!
utána nézek! :)
Válasz Fórumleső #7343. hozzászólásáraVolt 2 kombájn hirdetés,egyikre sem tudtam üzenetet küldeni,pedig kitöltöttem a képes mezőt is!
Válasz medikus #7342. hozzászólásáraÜdv!
Mióta észleled ezt a problémát ?
Párnapja nekem tökéletesen működött.
Más is tapasztalja ezt a hibát ?
Modi.
Miért nem működik az üzenet küldés a hirdetési oldalon?
Válasz Fórumleső #7340. hozzászólására
Válasz fannika0172 #7339. hozzászólásáraÜdv!
Rátaláltam,töröltem köszönjük a jelzést!
Modi.
epoksydkawatch.com erről írtam a múltkor s ma megint itt találom a hirdetésoldalon
Válasz balazoooo #7335. hozzászólásáraKedves balazoooo!
Megnéztem.
Egyeztetek a fejlesztőkkel erről.
Modi.
Válasz balazoooo #7335. hozzászólására
1.Megnézem, tesztelem és visszajelzek.
2.Hát a reklámblokkoló tiltja ki a képet . :(
Modi.
Válasz balazoooo #7335. hozzászólásáraTöltenék fel képernyőmentést de sajnos nem engedi….
Válasz Fórumleső #7334. hozzászólására1. Nekem nem listáz mindent! Az “összes “ kategóriába beírom pl hogy landini engem rögtön bedob a gép kategóriába ilyenkor pl az alkatrészeket nem mutatja de pl ha krone-t írok be akkor ugyan úgy az összeshez akkor meg csak a silózókat mutatja (olyan mintha direkt ki választanám azt a kategóriát)
2. Van igen az agroinform miatt mert tele van szeméttel nélküle használhatatlan az oldal de így meg másik böngészőt kell használnom…..
Válasz balazoooo #7331. hozzászólásáraÜdv!
1. Bocsi de nem értem a kérdést ha bírom hogy landini akkor mident listáz ami landini most meg néztem.
2. Van reklám blokkoló a telefon böngészőbe feltéve?
Modi.
Válasz Fórumleső #7327. hozzászólására Megpróbálom van azóta több oldalon nem csak agroinfón
Válasz Fórumleső #7330. hozzászólására