Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak630 FtBenzin árak614 FtEUR414.94 FtUSD395.57 FtCHF446.03 FtGBP500.5 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Fasza lett... De ezek valószínű megvették a terveket és ezt már nem ott gyártják... Nem tudtam hogy újra nyomja valaki... Kíváncsi lennék a szerelvény árára ?
ő a műszaki vezető....sose tudtak normálisan termelni...régen 514es volt nekik v 10darab(mikor azok megindultak...de rég volt azok voltak a szépek mikor konvojba 1más után...) azán szépen csökkentek, majd jöttk a nyuszik, gépjük megvan minden kühn vetőgép...max 10éves ih....két újszerű nagy pótkocsi....dalbo henger(azt is a gyűrűst húzzák mert azt viszi az mtz, a dalbon még mellső simító sor is van...)
a legszebb az eggyik vezető aztmondja, kint nyáron aratás volt apám kint volt az L60assal(full felujjítva mindenfestve hammeriteal a plató.....)aztmondja...jól néz ki ez az ifa, mikor vetted? új gyári?:2006-07 körül
v 4 vezető van saját földjük is van(gondolhatod honnan került mindeggyiknek 100heki...), és az évbe kezdték el a tsz-el műveltetni( a sajátjukat a sajátjukkal tulajdonképpen)eddig a helyi menő bérvállalkozóval csináltatták az állami maradt meg nekik.
begyepesedett öregek a vezetők..... 1 6os kondort meg 6 rabe ekét húzgálnak meg 7,2ih az se régi hátsó 3pont van rajta ,sőt még rögtörőhengerek is vannak hozzá ....lehajintva hátul, a kukijuk a rengeteg esőbe kint voltak mert két tx 66os televágta a szárítót 1nap alatt 1,5napra....azok a szép esők ami a búzavetést hátráltatta
Itt a tszbe el akarják tüntetni a rábákat(az eggyik igen fasza utolsó kiadás fiatal nagyon,90en valahanyas), ts115el meg 6hengeres mtzvel akarnak szántani 2 váltvaforgó ekével már meg is van nekik
Oké utána keresek, vagy meg mérem a mielyinket most van iker kerékkel 20.8x34-es, meg van 30.5x32-es kerékkel szerelve ha jó lesz. A másik iker kerék méretet ne nézd mert akkor mindegy ha a ballonos kerék van alatta, enek mérette 18.4x34. Remélem tudok segíteni.
Milyen széles pontosan a Rába ikerkerékkel? Ebből is mind két fajta érdekelne , mert ha jól tudom két gumiméret is van? De a ballonos, szóló kerekes mérete is kellene ? Tehát mind a 3-é...
Szevasz!
Elvitték,ki is fizették normálisan!De van egy olyan megérzésem,mintha az Ifa az övéké lenne,mert mintha nagyon ismerték volna!Na de már mindegy ez van!
Én egyáltalán nem ismerem a Crystalt,annyi,h láttam már párat,meg amit olvastam róla!kb 5 éve szorták nekünk maszekba a trágyát egy Mtz 80 meg egy Crystal,ami szerintem 16145 lehetett,na az tetszett,h a T088-assal nem szarakodott,egy kicsi kis füst,s már rohant is!Mintha hátra se nézett volna,h mivan mögötte,nem úgy,mint az Mtz!
Paldoobá!
Altalajlazitózni,s szántani akarok azzal a géppel!Már nem biztos,h a bontottat veszem meg!Lehet,h a 4755-ösét!Ahoz meg nem kell hozzá nyúlni!
De ha szét szakitom a váltóját,akkor megcsinálod!!!!
Polgáron van egy 16145 vagy 16245 Crystal,s abban is tört már el vmi tengely a váltóban!Most meg karácsony elött az első meghajtás ütötte ki állitólag a házat!
Na ehez mit szólsz?!
Azt mondd meg
MI
A
JÓ
ISTENT
AKARSZ??????????????????
Ne húzzál már, majd pont Te fogod kifingatni a váltóját 20-30-40 haon.........
... amit állítólag szétszedel és RENDESEN megcsinálsz...
Végem van Te Rolandddddddddd.................
Válasz #1125. hozzászólásra
A motorra meg azt mondják hogy gyenge de én az ellenkezőjét tapasztallom . A hidraulikának is főleg a szivattyú a gyenge pontja . De ha nem használsz nagy függesztett munkagépeket akkor nem lesz baj .
Hát én is Fiatot hajtanék szivesebben,de 2 milla!Nincs rá pénzem!Még a Crystit is úgy akarnám,h leelőlegezem,s kb 2 hónap,s kifizetem egyben!De még ez is távlati!4755 is vagy bele megy vagy sem!Meg beszélnem kell a műszakiztatás felől is,h el tudják e intézni vagy sem!
lehetséges !!
szerintem a váltót meg lehett javitani a hidraulika meg biztos birja amit kell!!
megmondom neked nagyon öszintén a T 150 esek eltüntek 2 kivétellel a városból van ahól birkát föztek mikor eladták és képesek voltak záhonyig elvinni az ukránnak a gépet csak hogy szabaduljanak töle!!
a kriszti sznit ugy eltünt most vett 1 komám egyet most difizárat cseréltek elöl hátul ömeg van elégedve vele amugy !de kriszti se nagyon van mifelénk
3121 hozzászólás
Válasz #1171. hozzászólásra
A Kipufogó is komoly... JD motoros?
Válasz #1166. hozzászólásra
Én nem mértem ezek gyári adatok.
Válasz #1146. hozzászólásra
Vagy ilyen, itt a lányom áll mellette.
Válasz #1166. hozzászólásra
A te gumidon még rajta vannak a szőrök!!!
Válasz #1165. hozzászólásra
Persze... Köszike!
Válasz #1163. hozzászólásra
Ludwigsfelde , az eredeti gyár helye.
http://www.ifa.eoldal.hu/cikkek/ifak/ifa-l60-w50-tortenete
Válasz #1164. hozzászólásra
Felénk a 4 hengeresekbe dobnak manci motorokat olyan 220-260 ló körülieket, lófax a fogyasztása.
Válasz #1165. hozzászólásra
én 3,05 métert mértem.
Válasz #1137. hozzászólásra
Szia meg vannak a méretek. A 20.8x34-es szélessége:367 centiméter. A 30.5x32-es szélessége: 3 méter. Remélem segítetem.
Válasz #1162. hozzászólásra
Fasza lett... De ezek valószínű megvették a terveket és ezt már nem ott gyártják... Nem tudtam hogy újra nyomja valaki... Kíváncsi lennék a szerelvény árára ?
Válasz #1162. hozzászólásra
Válasz #1156. hozzászólásra
http://www.rabold-landmaschinen.de/
Válasz #1160. hozzászólásra
Kb...
Válasz #1159. hozzászólásra
ezt ma egy 580-600as lexion megcsinálja amit az 5 leküldött 1 nap alatt durván....
Válasz #1157. hozzászólásra
Jó kis Tsz idők...http://www.youtube.com/watch?v=sZab9mhDe4M&feature=related
Válasz #1157. hozzászólásra
elhiszem !!
most léptem jóó éjt mindenkinek
Válasz #1155. hozzászólásra
ő a műszaki vezető....sose tudtak normálisan termelni...régen 514es volt nekik v 10darab(mikor azok megindultak...de rég volt azok voltak a szépek mikor konvojba 1más után...) azán szépen csökkentek, majd jöttk a nyuszik, gépjük megvan minden kühn vetőgép...max 10éves ih....két újszerű nagy pótkocsi....dalbo henger(azt is a gyűrűst húzzák mert azt viszi az mtz, a dalbon még mellső simító sor is van...)
Válasz #1154. hozzászólásra
Biztos nem tudta , hogy már tizenéve az IFA gyár helyén is Merciket csinálnak...
Válasz #1154. hozzászólásra
igen igazi hozzáértö emberkék
Válasz #1152. hozzászólásra
a legszebb az eggyik vezető aztmondja, kint nyáron aratás volt apám kint volt az L60assal(full felujjítva mindenfestve hammeriteal a plató.....)aztmondja...jól néz ki ez az ifa, mikor vetted? új gyári?:2006-07 körül
Válasz #1152. hozzászólásra
jó kis csapat mondhatóm
Válasz #1151. hozzászólásra
v 4 vezető van saját földjük is van(gondolhatod honnan került mindeggyiknek 100heki...), és az évbe kezdték el a tsz-el műveltetni( a sajátjukat a sajátjukkal tulajdonképpen)eddig a helyi menő bérvállalkozóval csináltatták az állami maradt meg nekik.
Válasz #1150. hozzászólásra
kár mert komoly géparkjuk van !! ilyet lecserélni pokoli hiba !!
Válasz #1148. hozzászólásra
begyepesedett öregek a vezetők..... 1 6os kondort meg 6 rabe ekét húzgálnak meg 7,2ih az se régi hátsó 3pont van rajta ,sőt még rögtörőhengerek is vannak hozzá ....lehajintva hátul, a kukijuk a rengeteg esőbe kint voltak mert két tx 66os televágta a szárítót 1nap alatt 1,5napra....azok a szép esők ami a búzavetést hátráltatta
Válasz #1146. hozzászólásra
Válasz #1145. hozzászólásra
nem jó ötlet
Válasz #1145. hozzászólásra
Ha lenne korpa....
Válasz #1144. hozzászólásra
Ha lesz egyszer , tuti ilyenre lesz festve...
Itt a tszbe el akarják tüntetni a rábákat(az eggyik igen fasza utolsó kiadás fiatal nagyon,90en valahanyas), ts115el meg 6hengeres mtzvel akarnak szántani 2 váltvaforgó ekével már meg is van nekik
Válasz #1143. hozzászólásra
jól gondolkodtok!!
sok sikert és várjuk majd a fejleményeket
Válasz #1140. hozzászólásra
Távlati terv... De lehet hamarabb építtetünk egy Új JD motorosat mint lesz 30 millás nagy gép...
Válasz #1141. hozzászólásra
Akkor küldtem neked érte egy amolyan "láthatatlan-interaktív" jó pohárnyi forralt bor!!!
Válasz #1139. hozzászólásra
Ó ez nem fáradalom örülök hogy segíthetek.
Válasz #1139. hozzászólásra
rábicsek van kinézöbe ?
Válasz #1138. hozzászólásra
Tökéletes lenne... Előre is kösz a fáradalmakat!
Válasz #1137. hozzászólásra
Oké utána keresek, vagy meg mérem a mielyinket most van iker kerékkel 20.8x34-es, meg van 30.5x32-es kerékkel szerelve ha jó lesz. A másik iker kerék méretet ne nézd mert akkor mindegy ha a ballonos kerék van alatta, enek mérette 18.4x34. Remélem tudok segíteni.
IMI..
Milyen széles pontosan a Rába ikerkerékkel? Ebből is mind két fajta érdekelne , mert ha jól tudom két gumiméret is van? De a ballonos, szóló kerekes mérete is kellene ? Tehát mind a 3-é...
Válasz #1134. hozzászólásra
Kérdeztem a Rába 180-as motort T150ben!Csak ennyi!Mennyünk át a Zetor topiba!
Szevasz!
Elvitték,ki is fizették normálisan!De van egy olyan megérzésem,mintha az Ifa az övéké lenne,mert mintha nagyon ismerték volna!Na de már mindegy ez van!
Én egyáltalán nem ismerem a Crystalt,annyi,h láttam már párat,meg amit olvastam róla!kb 5 éve szorták nekünk maszekba a trágyát egy Mtz 80 meg egy Crystal,ami szerintem 16145 lehetett,na az tetszett,h a T088-assal nem szarakodott,egy kicsi kis füst,s már rohant is!Mintha hátra se nézett volna,h mivan mögötte,nem úgy,mint az Mtz!
Hogy ennek mi köze a Rábához....
Válasz #1131. hozzászólásra
Amennyit majd te használod azt bírja majd , főleg hogy a sajáttal másképp dolgozik az ember mint a máséval .
Válasz #1131. hozzászólásra
Elvitték a T-t
Válasz #1130. hozzászólásra
Paldoobá!
Altalajlazitózni,s szántani akarok azzal a géppel!Már nem biztos,h a bontottat veszem meg!Lehet,h a 4755-ösét!Ahoz meg nem kell hozzá nyúlni!
De ha szét szakitom a váltóját,akkor megcsinálod!!!!
Polgáron van egy 16145 vagy 16245 Crystal,s abban is tört már el vmi tengely a váltóban!Most meg karácsony elött az első meghajtás ütötte ki állitólag a házat!
Na ehez mit szólsz?!
Azt mondd meg
MI
A
JÓ
ISTENT
AKARSZ??????????????????
Ne húzzál már, majd pont Te fogod kifingatni a váltóját 20-30-40 haon.........
... amit állítólag szétszedel és RENDESEN megcsinálsz...
Végem van Te Rolandddddddddd.................
A motorra meg azt mondják hogy gyenge de én az ellenkezőjét tapasztallom . A hidraulikának is főleg a szivattyú a gyenge pontja . De ha nem használsz nagy függesztett munkagépeket akkor nem lesz baj .
Hát én is Fiatot hajtanék szivesebben,de 2 milla!Nincs rá pénzem!Még a Crystit is úgy akarnám,h leelőlegezem,s kb 2 hónap,s kifizetem egyben!De még ez is távlati!4755 is vagy bele megy vagy sem!Meg beszélnem kell a műszakiztatás felől is,h el tudják e intézni vagy sem!
lehetséges !!
szerintem a váltót meg lehett javitani a hidraulika meg biztos birja amit kell!!
megmondom neked nagyon öszintén a T 150 esek eltüntek 2 kivétellel a városból van ahól birkát föztek mikor eladták és képesek voltak záhonyig elvinni az ukránnak a gépet csak hogy szabaduljanak töle!!
a kriszti sznit ugy eltünt most vett 1 komám egyet most difizárat cseréltek elöl hátul ömeg van elégedve vele amugy !de kriszti se nagyon van mifelénk
én afiatot-hajtanám inkább
Válasz #1124. hozzászólásra
Azt mondják,h gyenge a váltó meg a hidraulika a Crystalban!
Válasz #1123. hozzászólásra
jobbnak itélem a krisztit