Hirdetés
Fórum
Cikkajánló
Támogatott tartalom
Minden jog fenntartva.
© 2024 Agroinform Média Kft.
236 hozzászólás
Válasz szt19lacika #235. hozzászólásáraBocs, de csak most olvastam. Ez csak tájékoztató jellegű. Búza fajtánként más, de azért kB így van.
Válasz Agrárman #217. hozzászólásáraÜdv! Búza vetési táblázatot tudna nekem küldeni?
Sziasztok! Tudom,hogy nem ide illik de szeretnék kérni valakitől egy Rolmas S43/B 25 soros vetőgéphez vetési táblázatot mivel nemadtak a géphez sajnos. És még annyi,hogy a mennyiség ellenőrzéséhez hányszor kell átforgatni a kereket. Előre-is köszönöm szépen.
Válasz sedliczki20 #232. hozzászólásáraBocs, rosszul írtam! 500 négyzet métert hajtasz le, 20al kell szorozni!
Válasz csoppika #31. hozzászólásáraAkkor ha mondjuk lejön 14.5 kg azt kell megszorozni 500 al?
Válasz sedliczki20 #229. hozzászólásáraTáblázatba szerint 47 és 3/4 forgatás után felfogott mennyiség 500al szorozva a hektárra kivetett mennyiség.
Válasz sedliczki20 #229. hozzászólásáraTáblázatba szerint 47 és 3/4 forgatás után felfogott mennyiség 500al szorozva a hektárra kivetett mennyiség.
Sziasztok olyan kérdésem lenne reform semo 88 2.5m 21 sor olajos norton 0.1 ha ra menyit kell forditani a kurblin búzába leforgatásnál ?
Sziasztok! 3 m-es Reform semo 99 vetőgőphez kezelési útmutatót keresek. Esetleg valaki tud segíteni?
Válasz penealucian1999 #226. hozzászólásáraSikerült,a váltókart 4-esbe rakva.
Válasz máris szomszéd #224. hozzászólásáraDid you manage to make it to 18 kg ?
Válasz máris szomszéd #224. hozzászólására
Ma vetettem próbára 77-es reform semoval facéliát. Mindenhol a legkisebbre állítva kb 14kg/ha jött ki.Szeretném olyan 18kg/ha körül vetni holnap.
Melyik részén kell állítani,hogy kb jó legyen?
Sziasztok! Lehet hogy baromságot kérdezek de vetett már valaki kukoricát vele?
Szép estét kívánok! Vásároltam egy reform semo 77-es gabonavetőgépet, nincs hozzá vetési táblázat, beállítási adatok. Segítséget kérek abban, hogy leforgatáshoz hányszor kell letekerni a norton szekrényt. Előre is köszönöm a választ.
Helló mindenkinek. Vettem egy reform 100 vetőgépet. Ahhoz alkatrész katalógust és kezelési kézikönyvet tudok valahol szerezni ? Köszönöm. Automata művelő út zárást be tudom állítani valahogy hogy jó legyen a 15 M es vegyszerezőhöz ?
Válasz delanorbi #219. hozzászólásáraDupla sortávra kell, ha jól rémlik.
Segítséget szeretnék kérni! Van egy reform semo 88 gabona vetőgépem és ezzel szeretnék szóját vetni 3 méter széles és 25 soros vetéssel. Esetleg szója táblázat vagy beállítás valakinek van?
Válasz gabenpatrol #216. hozzászólásáraElirtam a reteszelőt ha jól emlékszem teljesen felhúzni a kart felülről a 2. Furatba.
Válasz gabenpatrol #216. hozzászólásáraSzia! Ha száraz nortonos géped van akkor itt a táblázat. A reteszelő felülről a 2. Furatba.
Üdvözletem.
Van egy reform gts 21 soros gabona vetőgépem. Zab vetéséhez a norton szekrényt melyik állásba kell helyezni. Illetve a magládán a kis reteszelőket mennyire kell kihúzni? A magláda közepén még van egy kar, annak a poziciója érdekelne. Köszönöm.
Válasz mogyu46 #214. hozzászólásáraköszönöm a segítséget
Válasz vasvarikriszta #213. hozzászólásáraPrillinger
sziasztok olyan kérdésem volna a nyírker kft kívül hol lehet még alkatrészt kapni a vetőgéphez?
Üdv tagok! Érdeklődni szeretnék hogy a Reform vetőgéphez van valakinek Norton szekrények! Vagy esetleg fogaskerék amik a Norton szekrényben vannak? Előre is köszönöm!????????
Üdv.egy kérdés a nagykerekű reformmal gts 2.50 hogy tudok kukoricát vetni?
Válasz bobo77 #95. hozzászólására
Üdv kérhetek egy telefon számot ?
Válasz bobo77 #95. hozzászólására
Üdv kérhetek egy telefon számot ?
Válasz Erdőjaro #206. hozzászólásáraEzekkel az a baj,hogy drágább még mindig hozzájuk a cucc,mint amikor gyártásban voltak. Egy mai Amazone hoz olcsóbb pl a vetőcső . A prillingerrel az a baj,hogy árat szinte csak akkor mondanak,amikor már ugy is megrendeled.
Lehet érdemes egy donor gépet is venni valahol,aztán abbol táplálkozni,amíg van.
Válasz Erdőjaro #206. hozzászólásáraPersze, a nyírkernek van sok mindene, de prillingertől aki tud rendelni ott is van minden.
Üdv! Forgalmaz ezekhez a gépekhez Magyarországon valaki alkatrészt?
Vetőcső,csoroszlya,vetőelem stb?
Válasz tamas.racz19721 #203. hozzászólására Mert a Kereskedő úgy hozta be hogy le volt szedve a művelő sor kihagysi lezáró .
Válasz tamas.racz19721 #203. hozzászólására Mert a Kereskedő úgy hozta be hogy le volt szedve a művelő sor kihagysi lezáró .
Válasz madle #42. hozzászólására Művelő sor beállításahoz felszerelésehez kérnek segítséget.
Válasz madle #42. hozzászólására Művelő sor beállításahoz felszerelésehez kérnek segítséget.
Válasz iron23 #198. hozzászólásáraHa minden jól megy nakem lesz e 99-es eladó. Már megvan az utód csak még nem tudtam bevetni mert szerencsére sok eső volt.
Válasz iron23 #198. hozzászólásáraNagyobb a magtartály ha jól tudom.
Válasz iron23 #198. hozzászólásáraÚjabb.
Meg amit osztrák fórumon olvastam: A hajtoműben talán a letekerő helyen levő racsniban valami műanyagból van a 99esen, ami ha esetleg elkopik, hol hajt, hol nem. És elég drága...ha lehet kapni. Olyan 200eurot irtak akkor.
No ez a cucc a 100asban már fém.
(nekem a 88ban a fene tudja miből van)
Mivel jobb a 100 a 99től? Árban jelentős a különbség.
Válasz Nyomasek Bobo #196. hozzászólásáraIgen, most neztem meg az enyemet, hulyeseget mondtam valoban 25 soros, csak valamiert a kisebb geprol arra emleksztem.
Válasz sirhanzoltan #195. hozzászólásáraVan 2.5méteres is osztrákba tuti...
Válasz vasvarikriszta #193. hozzászólására100-as szerintem 25 soros 3m-es. Abból még nem hallottam 21 sorosat.
Válasz vasvarikriszta #193. hozzászólására21
olyan kérdésem volna a 100 vetőgép hány soros
Válasz Nyomasek Bobo #189. hozzászólásáraSzia!
Vegyél három méterest (szerintem)!
Az nem baj, ha nagyobb a traki teljesítménye.
Pálcás henger is jó lehet
Forgóborona után nem marad rög.
Válasz Nyomasek Bobo #189. hozzászólásáraNagyon nézd meg mikor megveszed mert baromi drága az alkatrész hozzá. Nekem most késtartó kellett volna, 90 ezer az ára. Inkább vettem egy leharcolt komplettet alkatrésznek. Így most mindenből van 6-7 db a polcon.
Válasz Nyomasek Bobo #188. hozzászólásáraSzerintem a pálcás semmit nem ér, a packer durván szét tudja nyomni a rögöket. A kardán nyírócsavaros de eddig talán kétszer cseréltem a nyolc év alatt, Én áldom az eszem hogy megvettem, azóta a kombinátor nem is nagyon volt fent.
Válasz sirhanzoltan #187. hozzászólásáraAkkor marad a 2.5m, azt a Zetor biztosan...az iván fene tudja, elvisz-e.
Válasz sirhanzoltan #187. hozzászólásáraEzekhez a gyári kardán nyomatékhatárolós, kuplungos, vagy nyírócsapos?(vagy sima?)
Nem akarom a Zetorral kinyirni, de első körben jobb lenne, ha a Szerjozsa vinné
Abból van kettő...azok csak kihúzzák a vetést
A nyuszinak pedig komolyabb hidraulikája van, mint az ivánnak.
Amúgy szerinted fekete(nem homok), de könnyen művelhető placcra a packer a jobb vagy a pálcás henger? Ha beszárad a hant, itt se akar szétmenni.
Válasz Nyomasek Bobo #186. hozzászólásáraAz enyém 3 m + packer. Ha ráteszem a vetőgépet a kis NH TD90 csak repcével emeli meg, akkor is tolja az elejét a forgóban.Búzával felejtős, akkor a 135-ös Landini kell.