Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak651 FtBenzin árak635 FtEUR411.35 FtUSD399.52 FtCHF437.83 FtGBP488.76 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
kaptam kipróbálásra egy Ex pom tipusú 4 m es rövidtárcsát, és hát anyag az van benne bőven az anyagminőség már kérdőjeles az idővel derül majd csak ki de elsőre strapás erős gépnek tűnik, a vogel tetszik nagyon de a 4 méteresük kicsit többe is kerül mint az 5 m es, tehát nem biztos hogy ár érték arányban szerintem kb azonos a két gép. esetleg valaki használja már tapasztalat? Én most próbálgatom. majd meglátom teszek fel pár képet.
Válasz papa maci #2006. hozzászólásáraMi már azzal is próbálkoztunk hogy kihuztuk a tömlőt és akkor is visszacsukta. Szerintünk a kis átváltó részénél szökik el az olaj.
Válasz GREVEN #1966. hozzászólásáraCserléd meg a tömlőket. Vagyis a nyomó ág felé legyen az össze csukás.....Nem fog vissza ereszteni. Évek óta így húzzuk még a simítóval ellátott Heva hengert is. Mivel a simító rész ott is vissza engedett. Vagy teszel bele csapot. Igaz akkor kiszállós a játék.
Ilyet még a nemnormális se. De a cég amelyik árulja az is teljesen hőlyének nézi a parasztot.Volt pofájuk kivinni az Mashexpóra egy olyan tárcsát amit már félig megevett a rozsda.
Nekem is feltűnt. Normális gép nem csinál ilyet, még a földúton sem. Mondjuk ettől függetlenül még lehet jó, bár nekem személy szerint nem kellene. Már csak a gömbsüveg lapok miatt sem.
Amikor szétnyitod munkahelyzetbe, adsz a munkahengereknek nyomást? Vagy csak szétnyitod, és úgy húzod? A miénk is hasonló elven nyitódik, és mikor homokot tárcsáztam, itt is ez volt a jelenség. Mondjuk én szimpla kerekekkel húzom, tehát itt még inkább belevágott a kerék, és ha mélyebben akartam járatni, akkor itt is a közepe túrt be. Aztán addig játszottam a nyomással, míg ez a jelenség el nem tűnt.
Ha jol tudom lehet már nagyobb lapokkal is kérni és nem is árt ha azzal van. Lazább talajon a keréknyomba nem ér le nekünk, ha meg lerakom akkor bedur a közepe.
Igen ilyen 46-48q az 5 méteresnek a súlya és igy pár szezon után már ugy érezzük,hogy talán tul nehéz is ez a tárcsa. De lehet hogy csak tul lazák a talajaink ahol probléma volt vele.
6360 hozzászólás
kaptam kipróbálásra egy Ex pom tipusú 4 m es rövidtárcsát, és hát anyag az van benne bőven az anyagminőség már kérdőjeles az idővel derül majd csak ki de elsőre strapás erős gépnek tűnik, a vogel tetszik nagyon de a 4 méteresük kicsit többe is kerül mint az 5 m es, tehát nem biztos hogy ár érték arányban szerintem kb azonos a két gép. esetleg valaki használja már tapasztalat? Én most próbálgatom. majd meglátom teszek fel pár képet.
Valakinek van tapasztalata az Agro Masz rövid tárcsákról?
http://wirax.hu/products-page/rovidtarcsa/bt-3-m-rovid-tarcsa/
Nekem még mindig ez a tárcsák királya.
3t-ás rozs tarló félbe vágva, szalma ráfujva,
Válasz papa maci #2006. hozzászólásáraMi már azzal is próbálkoztunk hogy kihuztuk a tömlőt és akkor is visszacsukta. Szerintünk a kis átváltó részénél szökik el az olaj.
Válasz GREVEN #1966. hozzászólásáraCserléd meg a tömlőket. Vagyis a nyomó ág felé legyen az össze csukás.....Nem fog vissza ereszteni. Évek óta így húzzuk még a simítóval ellátott Heva hengert is. Mivel a simító rész ott is vissza engedett. Vagy teszel bele csapot. Igaz akkor kiszállós a játék.
Ez jó lehet valamire vajon?
Válasz Mf-es #2003. hozzászólásáraHun Szomáliában?
Cher + Vona a tulajok, zirka mióta?
Válasz *** HM *** #2002. hozzászólására1. helyen,chervona zirka
Válasz fexco #2001. hozzászólásárasose tudhatod mennyi marhát vonzottam mán bé hehe
4-4,5m vontatott rt a téma.... mi a kínálat?
1 márka fölsorolást ki vállal bé?
Válasz *** HM *** #1999. hozzászólásáramég a végén kiderűl,hogy valami nagy marha kupec vagy télleg
Válasz *** HM *** #1999. hozzászólásáraigazad van!női munka!!!
Válasz fexco #1998. hozzászólásárakloffol-TATNI- igy a helyes.......majd a nyerset inkább ....amit tüled vettünk bagóé
Válasz *** HM *** #1997. hozzászólásárakloffold inkább a rántott hust
Válasz fexco #1996. hozzászólásáraEladom neked nagy haszonnal...
Válasz *** HM *** #1995. hozzászólásáraminek az neked!ugyis mész kupeckodni!!!
Kilehet húzni pár szezont ezzel?
http://www.agroinform.com/aprohirdetes_adatlap/gep/talajmuvelo-gepek/unia-rovidtarcsa/h_6512265
Válasz 1025 #1965. hozzászólásáraMennyibe kerül egy ilyen ?
Válasz #1992. hozzászólásra
Sárga tuttttiiii
Veres pukkkiiii
Válasz #1991. hozzászólásra
Akkor részletezd a konstrukciót!
Válasz #1990. hozzászólásra
Csak a szineket figyeled konstrukciót meg soha
Ez is fizetett egy pár millát,a feliratért.Sárga chervona zirka
Válasz #1992. hozzászólásra
Én az idén láttam.
Válasz #1987. hozzászólásra
nofene idén is?
nem a tavalyi masson volt a sarokba ez a cucc?
Válasz #1988. hozzászólásra
Csak provokáció biztos h. tudjatok kalapányi
Válasz #1989. hozzászólásra
Csak nem elég talajmegörző a sok taposás.
Válasz #1988. hozzászólásra
Jólvanazúgy
Válasz #1977. hozzászólásra
Ilyen béna visszafordulás csak a filmekbe létezik
Válasz #1976. hozzászólásra
Ilyet még a nemnormális se. De a cég amelyik árulja az is teljesen hőlyének nézi a parasztot.Volt pofájuk kivinni az Mashexpóra egy olyan tárcsát amit már félig megevett a rozsda.
Válasz #1975. hozzászólásra
Nekem is feltűnt. Normális gép nem csinál ilyet, még a földúton sem. Mondjuk ettől függetlenül még lehet jó, bár nekem személy szerint nem kellene. Már csak a gömbsüveg lapok miatt sem.
Válasz #1972. hozzászólásra
gondóóóóóókozzááááááááá vazeeeeeee!
Válasz #1983. hozzászólásra
Megsúgom neked,hogy Nagy eséllyel sírás lesz annak a vége......
Válasz #1977. hozzászólásra
Ez elég korrekt munka!
Válasz #1978. hozzászólásra
nem látszik a felirat a portól! :)
Válasz #1978. hozzászólásra
Akkor miért adja el a "normális" ha olyan fasza?
Válasz #1975. hozzászólásra
Szerintem kicsi a tömege, mert a lapok szöge elég agresszívnek tűnik. Nagyobb súllyal jobb lenne, de azért így is megdolgozza a talajt.
Válasz #1973. hozzászólásra
Normális ember vesz ilyet?
Nézd már meg 4:20-tól ezt a videót, csak táncol ez a kisipari vakaró a traki után majd szét pereg...
Na megvót mára is a reklámozás...... lehet menni sunyni ............ de előtte még kimoderálni!
Válasz #1971. hozzászólásra
Áruld el a titkot mester!
Válasz #1970. hozzászólásra
sokkal olcsóbb megoldás is létezik!!
Válasz #1969. hozzászólásra
Hát muszáj lesz rááldoznod 1x , ugyis csak tárcsázol nem termelsz.....
Válasz #1965. hozzászólásra
És van vagy nyolc milla+ fa legalább ????
Válasz #1967. hozzászólásra
Szétnyitom teljesen ésnyomás alatt veszem vissza a kart,nem úszóba lököm ki.
Nálunk az a jelenség, hogy valami miatt a szárnyak felengednek kicsit. 4-5 hektáronként rá kell nyitnom a hidraulikával mert összébbcsukódik.
Vagy a gép tömbje enged át vagy pedig a huzón lévő kis munkahenger kavar be azzal az elektromos vezérlővel.
Mindig fontosabb volt a munka eddig még, hogy kiprobáltuk volna 4 külön független körrel hogy akkor mit csinál.
Válasz #1966. hozzászólásra
Amikor szétnyitod munkahelyzetbe, adsz a munkahengereknek nyomást? Vagy csak szétnyitod, és úgy húzod? A miénk is hasonló elven nyitódik, és mikor homokot tárcsáztam, itt is ez volt a jelenség. Mondjuk én szimpla kerekekkel húzom, tehát itt még inkább belevágott a kerék, és ha mélyebben akartam járatni, akkor itt is a közepe túrt be. Aztán addig játszottam a nyomással, míg ez a jelenség el nem tűnt.
Válasz #1965. hozzászólásra
Ha jol tudom lehet már nagyobb lapokkal is kérni és nem is árt ha azzal van. Lazább talajon a keréknyomba nem ér le nekünk, ha meg lerakom akkor bedur a közepe.
Igen ilyen 46-48q az 5 méteresnek a súlya és igy pár szezon után már ugy érezzük,hogy talán tul nehéz is ez a tárcsa. De lehet hogy csak tul lazák a talajaink ahol probléma volt vele.
Válasz #1913. hozzászólásra
Köszönöm még egyszer az infókat! Ez az a tárcsa 510-es lapok,60-as henger ,46q
Válasz #1936. hozzászólásra
Roli az AgroMashExpon majd megnézheted élőben ezt a gépet!
Staltech az AgroMashen
Staltech talajművelő gépek
http://staltech.hu/agromash-expo-2015/
Válasz #1908. hozzászólásra
Pedig van ékgyűrűs henger is Catroshoz, itt áll az Amazone-telephelyen Debrecenben.