Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak648 FtBenzin árak634 FtEUR407 FtUSD390.32 FtCHF429.55 FtGBP486.38 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
A kormány felőlivel kapcsolod ki-be /ez 1 kuplung a váltóban / a külsővel pedig szétkapcsolod a váltót a véglehajtástól. Így a váltóval tudod a gardán fordulatot variálni 1 helyben. Ha bekapcsolod akkor menetsebesség függő a g
gardánod.
Szia!
Az első kar az a ki/be kapcsoló,a másik azzal tudod állítani a fordulat sebességét a váltó segitségével (1-es sebeségbe lassú 4-esbe gyors)de akkor csak álló helyzetbe tudsz vele dolgozni.okos kis megoldás
Válasz #1484. hozzászólásra
Gondolom a kardán bekapcsoló karok!Eléggé variálható,tud előre és hátra is forogni.Úgy emlékszem azok mellett még van egy gyors leállító,ha azt elmozdítod,leáll a traktor,nem megy sehová.Olyan mintha üresbe lenne!Vagy nem jól emlékszem?
Szép jó reggelt minden Rs Tulajdonosnak! Rs kéthengereshez alkatrésze van valakinek + ban ? A vezérmű tengely feletti tartó konzolra lenne szükségem.Ha valakinek feleslegben. Előre is meg köszönném.Elérhetőség 1479 igavonó cím szó alatt megtalálod.
Válasz #1423. hozzászólásra
Elnézést engem kéthengereshez vezérműtengely felet lévő konzol érdekelne ha van? emil:bedora001@gmail.com Válaszod előre is köszönöm.
Help!
Az üzemanyagrendszert légteleníteném szétszedés/takarítás után. Az üzemanyag szivattyú kézi pumpálásakor a szűrő légtelenítő csavarjánál megjelenik a nafta, de ha abbahagyom a pumpálást, vissza süllyed. Ez normális, vagy átereszt a membrán?
Helo Mindenkinek! Ismét segitséget kérnék!Kéthengeres rs-hez lenne szükségem olyan adatra,hogy süritési tér (károstér) beálítása.sok mindent hallotam már, 0,7-töl 1,4-ig de arra lennék kiváncsi menyit ír a gyári javítási utasítás.(a dugattyú és a hengerfej közötti távolság mm-ben amikor a dugattyú fhp-ban van.)
Ez hasonló mint rs-09 2 hengeres motor. de nem teljesen mert a hűtőventilátornál középen csavarnak kellene lenni mert ott a dinamó helye gyárilag. de takarás nélkül könnyebb lenne hogy mi is a masina. mert így egész lutri.
Jónapot kollégák!
Olyan kérdéssel fordulok hozzátok hogy rs 09 hez keresnék billentőtőkét.
akinek van attól megvásárolnám!
várom mielőbbi válaszotokat!
üdv:Joci
Jónapot kollégák!
ide írok, mert a megadott e-mail-en nem látok aktivitást. Szóval kéthengereshez való önindítót, légszűrőt és kipufogót keresnék. Van nektek ilyesmi eladó?
Köszönöm a jó szándékot, de nem erre gondoltam. Ez a normál tengelykapcsoló. Amiről nekem infó kellene az kardánkihajtást kapcsolja szét-össze a motoorral.Helyileg a váltóházban található.Ha le van szerelve a hidraulika szivattyú akkor látható az a lammellás tengelykapcsoló amire én gondolok.
Válasz #1390. hozzászólásra
Üdvözletem!
az mit jelent?
Ha a címét, szerzőjét leírnád, esetleg a címlapot (beszkennelve) megmutatnád itt?
Köszönettel: csalabek
Üdvözletem :)
Tapasztalatom szerint elnyelte a föld.
Sajnos :(
mert, ha közösen vehetnénk, akár hárman-négyen egyet, akkor volna mód azonos formában mindenkinek reprodukálni.
3437 hozzászólás
Válasz #1483. hozzászólásra
A kormány felőlivel kapcsolod ki-be /ez 1 kuplung a váltóban / a külsővel pedig szétkapcsolod a váltót a véglehajtástól. Így a váltóval tudod a gardán fordulatot variálni 1 helyben. Ha bekapcsolod akkor menetsebesség függő a g
gardánod.
Szia!
Az első kar az a ki/be kapcsoló,a másik azzal tudod állítani a fordulat sebességét a váltó segitségével (1-es sebeségbe lassú 4-esbe gyors)de akkor csak álló helyzetbe tudsz vele dolgozni.okos kis megoldás
Gondolom a kardán bekapcsoló karok!Eléggé variálható,tud előre és hátra is forogni.Úgy emlékszem azok mellett még van egy gyors leállító,ha azt elmozdítod,leáll a traktor,nem megy sehová.Olyan mintha üresbe lenne!Vagy nem jól emlékszem?
Ez a két kar mire való?
Sziasztok ez a két kar mire szolgál? Előre is köszönöm
Szép jó reggelt minden Rs Tulajdonosnak! Rs kéthengereshez alkatrésze van valakinek + ban ? A vezérmű tengely feletti tartó konzolra lenne szükségem.Ha valakinek feleslegben. Előre is meg köszönném.Elérhetőség 1479 igavonó cím szó alatt megtalálod.
Sziasztok!
Keresnék 8,3R36-os gumit RS-re,Ha esetleg van valakinek egy felesleg
Válasz #1477. hozzászólásra
Szia,
Szed szét a tápszivattyut biztos kosz ment a szelep alá
Válasz #1423. hozzászólásra
Elnézést engem kéthengereshez vezérműtengely felet lévő konzol érdekelne ha van? emil:bedora001@gmail.com Válaszod előre is köszönöm.
Most látom, nem membrános.
Help!
Az üzemanyagrendszert légteleníteném szétszedés/takarítás után. Az üzemanyag szivattyú kézi pumpálásakor a szűrő légtelenítő csavarjánál megjelenik a nafta, de ha abbahagyom a pumpálást, vissza süllyed. Ez normális, vagy átereszt a membrán?
Válasz #1475. hozzászólásra
Igazad van!Nekem régen volt,nem jól emlékeztem!!
Válasz #1470. hozzászólásra
A rajzon is látszik, hogy az első és hátsó bakon fekszik a plató. A középső billeg, azon vannak a munkahengerek.
Válasz #1466. hozzászólásra
Hello!
Az egy légterelő burkolat és az alatt van a dinamo tengelycsavar,csak sokan leveszik mert azt hiszik hogy jobb lesz a hűtése.
Válasz #1472. hozzászólásra
köszi
Válasz #1471. hozzászólásra
1440hrsz-en látható a billenő bak,és munkahengerek!!!
Válasz #1470. hozzászólásra
Ezt jó tudni. nekem csak első van azért kérdeztem! köszi
Válasz #1469. hozzászólásra
Véletlenül nem!!!A hátsón vannak a billentő munkahengerek,és egy billenő bak!
Válasz #1468. hozzászólásra
véletlenül nem egyforma az első meg második?
Válasz #1464. hozzászólásra
Elsőre,vagy hátsóra gondolsz?!
Helo Mindenkinek! Ismét segitséget kérnék!Kéthengeres rs-hez lenne szükségem olyan adatra,hogy süritési tér (károstér) beálítása.sok mindent hallotam már, 0,7-töl 1,4-ig de arra lennék kiváncsi menyit ír a gyári javítási utasítás.(a dugattyú és a hengerfej közötti távolság mm-ben amikor a dugattyú fhp-ban van.)
Válasz #1461. hozzászólásra
Ez hasonló mint rs-09 2 hengeres motor. de nem teljesen mert a hűtőventilátornál középen csavarnak kellene lenni mert ott a dinamó helye gyárilag. de takarás nélkül könnyebb lenne hogy mi is a masina. mert így egész lutri.
A motor és a fólia biztos gyári!! Azon kívül semmi nem látszik belőle!!!
Jónapot kollégák!
Jónapot kollégák!
06705653063
Válasz #1460. hozzászólásra
Válasz #1459. hozzászólásra
Üdv! érdeklődni szeretnék, ha valaki tudja kéem csörgessen meg visszahivom, vagy irjon, hogy ez gyári gép-e, ha igen mi a neve elöre is köszönöm.
Válasz #1434. hozzászólásra
Szia,
ide írok, mert a megadott e-mail-en nem látok aktivitást. Szóval kéthengereshez való önindítót, légszűrőt és kipufogót keresnék. Van nektek ilyesmi eladó?
Üdv
Válasz #1456. hozzászólásra
elméletileg elment, talán tudod használni.
Válasz #1454. hozzászólásra
kcsabi25@freemail.hu elöre is köszönöm.
Üdv minden RS traktorosnak.
Tudna valaki mellékelni egy fotót a 2 hengeres főtengelyéről,mert sajna nem tudom hogy nézz ki.
Előre is köszöntem.
Válasz #1449. hozzászólásra
Megnéztem erről a részről több kép is van ha dobsz egy email címet akkor oda el tudom küldeni neked.
Válasz #1452. hozzászólásra
De jó! Ezt én vettem meg
Ilyen alkatrészt keresek! ha esetleg van valakinél felesleges és eladóvá vált kérem szóljon!
este megnézem szerintem az is meglesz. ha megvan linkelem azt is
este megnézem szerintem az is meglesz. ha megvan linkelem azt is
Válasz #1448. hozzászólásra
Köszönöm a jó szándékot, de nem erre gondoltam. Ez a normál tengelykapcsoló. Amiről nekem infó kellene az kardánkihajtást kapcsolja szét-össze a motoorral.Helyileg a váltóházban található.Ha le van szerelve a hidraulika szivattyú akkor látható az a lammellás tengelykapcsoló amire én gondolok.
Válasz #1447. hozzászólásra
na most talán sikerült
Válasz #1446. hozzászólásra
Válasz #1442. hozzászólásra
Erre gondoltál?
Válasz #1434. hozzászólásra
Szia! Érdeklődnék hogy dinamód nincs e véletlenül.
Ujjat biztos lehet venni!!!Van az forgalomban!álasz #1443 hozzászólás
Üdv! 2 db hátsó gumit keresek. Minden megoldás érdekel! Ugyan itt eladó jó állapotú hidraulikás 4 hengeres rs 09!
Üdv.Mindenkinek! Kéthengereshez keresnék javítási dokumentációt.Nagyon érdekelne a TLT-kuplungról minden.Részei,felépítése,beállítása,stb.! Köszönöm a segítséget:Csabi
Válasz #1390. hozzászólásra
Üdvözletem!
az mit jelent?
Ha a címét, szerzőjét leírnád, esetleg a címlapot (beszkennelve) megmutatnád itt?
Köszönettel: csalabek
íme a fotók:
Üdvözletem!
Teleszkóphengert valamint kereszttartó és teleszkópos felfüggesztést keresek. Felfüggesztés rajzáért kávémeghívás jár/na.
lásd fotó mellékletek
Köszönettel: Csaba
Válasz #1362. hozzászólásra
Igen!
Üdvözletem :)
Tapasztalatom szerint elnyelte a föld.
Sajnos :(
mert, ha közösen vehetnénk, akár hárman-négyen egyet, akkor volna mód azonos formában mindenkinek reprodukálni.
Amolyan: felkínálom RS-es klubtársaimnak örömünkre használni/lapozni.
csalabek