Hirdetés
Fórum
- Kukorica várhatóan........! új
- Körbálázót, de milyet? új
- Offtopic / Kocsma (chat minden egyéb része) új
- Agrárjog új
- MTZ traktor szerelési kérdések – Mindörökké Belarus! új
- Direktvetés, no-till. új
- Milyen pótkocsit vegyek? új
- Kinek milyen a repce, illetve a búza? új
- Gazdálkodási napló/táblatörzskönyv új
- Kecsketenyésztés új
Cikkajánló
Mindenki kapott még egy kis időt az eGN benyújtásához!
Február 3-án éjfélig végezhető el az adatszolgáltatás.
Hirdetés
735 hozzászólás
Válasz #434. hozzászólásra
van egy igaz magyar kozmondas es ezt meg egy piacos roaman is tudja,hogy a te szvaiddal eljek..............MINDENKI MAGABOL INDUL KI
Ilyenkor hova a leprába tünsz he?
Fejés?
Ganajozás?
Drogozás?
Válasz #432. hozzászólásra
Még jó, h. Te mindig lefigyeled az alpári firkantásokat.
Ez meg má el is felejtette mit írt.........
Válasz #431. hozzászólásra
Valszeg nem hosszú ,boldog mag.mlést kívánt...
Válasz #429. hozzászólásra
Mit írtál ide he?
Válasz #428. hozzászólásra
ez lenne a legtakarékosabb, amolyan diszkont verzós vetés
Moderálási elveink miatt törölve.
2010-03-09 19:25:20
Válasz #418. hozzászólásra
Mindet kivehetnéd.......
Válasz #426. hozzászólásra
az mar reg:)remelem nem baj
Válasz #425. hozzászólásra
Mizu, letelt az elkülönitő???
sziasztok gyerekek
Válasz #423. hozzászólásra
dehat en szeretlek teged,sot mar becezlek is.te meg anyazol...............sajnalom hogy erzelmileg labilis vagy:(:(
Válasz #420. hozzászólásra
Na még Te is engem okoljál......
Válasz #420. hozzászólásra
en nem vagyok merges,latod hiaba kedves it az ember,van akivel sehogyse megy:((:
Válasz #418. hozzászólásra
passz, nem ismerem a vetőalkalmatosságodat
Válasz #417. hozzászólásra
Mester, miért vagy pipa? Tegnap vlmiről alighanem lemaradtam
Válasz #417. hozzászólásra
hioaba te nehez eset vagy,en nem bantotam a kozeli rokonjaidat,nem ertem mi ez a viselkedes nalad,biztos nehez gyermekkorod volt:(:(::(:
Válasz #416. hozzászólásra
koszonom adorex,es meg egy kerdes van nekem az a magyar kezi vetogepem..szerinted vegyem ki minden masodik kanalat???:)
Válasz #415. hozzászólásra
aki legyártott tudod
Válasz #412. hozzászólásra
szerintem nem, mert sem a Stomp, sem a Racer nem "szenzitív"a hidegre v az esetleges talajmenti fagyra
Válasz #414. hozzászólásra
kosz te majomes majmot jo ertelembe ved
Válasz #413. hozzászólásra
denemám
nem valaszol senki??:(:(:9
na sikerult ma lekultivatorozni a foldet holnap vettem a zoldseget,lene egy kerdesem,ha most gyomirtozom a fagy nem hatastalanitja?????a gyomirtot??
Válasz #410. hozzászólásra
en ugy ertetem sanyikam hogy tankombinacioba akarom a dualt mega racert ,vetes utan
Válasz #404. hozzászólásra
Belorus
Ezt nem értem:
"vetes elot jo,megkeverve..."
Vetés előtt egy nappal kiszórod, de vetés után kelés előtt is jó nem?
Válasz #408. hozzászólásra
Syngenta...
Kertészeti területi képviselő – Kelet: Vajkóné Tarjányi Judit – 06 20 227-9134, judit.vajkone@syngenta.com
ok,megfogadom a tanacsodat
Válasz #406. hozzászólásra
NEM, Én azt mondtam hogy ha beakarod keverni mondjuk kombinátorral mind kettőt , azt nem szabad , mert a Dualt csak a föld felszínére lehet... A Racert meg fel is és bedolgozni is lehet....
De a legjobb lenne ha felhívnál egy Syngentás képviselőt...
akkor azt mondod aracer nem jo keverni dualal??
Válasz #404. hozzászólásra
A Racert asszem be lehet dolgozni a földbe is mondjuk Napraforgónál , de a Dual-t NEM! A TRIFURALIN volt jó mellé mert azt is belehetett...
Válasz #403. hozzászólásra
a racer vetes elot jo,megkeverve egy kis dualal.2l racer+1l dual.legalabbis ezt probalom ki.tobb helyen olvastam,allitolag ez a nyero:)
Racert használt már valaki? Csak kelés előtti kezelésre jó ugye? És milyen dózisban, hogy ne okozzon kárt? 2l/ha?
Válasz #401. hozzászólásra
Most alighanem nem én húztam a rövidebbet
Válasz #399. hozzászólásra
Akkor kirül?
Válasz #399. hozzászólásra
Majd közöld le az elért eredményeidet
mindent nagyon szepen koszonok,igazan jofej vagy,es bocs ha valamivel megseretettelek.hid el ,nagyott tevedtel velem kapcsolatba,csak nehezen turom ha egy frissen regeltete villara vesznek ,arrol meg nem is beszelve ha valaki azert mert magyarorszagon lakik felvag azzal amilyen nincs is.........megjegyzem,nem rolad beszeltem
Válasz #396. hozzászólásra
ja figyelmetlen voltam, mi itt nem praktizáltuk a másodvetést, májusig elvetette mindenki a répát
Válasz #394. hozzászólásra
Van kistermelő, aki a robix traktorával betonoszlopot húz.
na de adorex,az kozelse masodvetes,a masodvetes tudomasom szerint juniusba van:)
Válasz #393. hozzászólásra
El kell vetned idejében, még a forró május előtt.Mi márciusban szoktuk, amint müvelhető a föld
hat ez a simito egy vasdarabnak tunik:)
meg egyre valaszolj legyszi.nagyon szeretnem kiprobalni a masodvetest............az oregek tetek uveghazba es most aruljak latakartak egy foliaval es semi baja pedig bent is -14 fok volt mint kint mert nem futik,gondolomkint is tul veszelne foliaval,a kerdesem csak az lenne mi a titka hogy nalatok kkel a repa.ugyanis probaltam mar de anegyven fok melegbe kisult acsiraja(::(es scak a gyom not elvetve egy egy repat:(
Válasz #389. hozzászólásra
Valahogy igy, de itt szerintem kicsi a simitó a trakihoz képest
jo draga:(:(::a mi penzunkhoz egy vagyon:(:(:(nalunk keskeny foldek vanak 15m-30 m szelesek:(:(:(::
Válasz #387. hozzászólásra
két sorosat használtan cca 500 kilóért találsz, nemgond kézivel bebóklászni utánna a terepet.
Mi a répát kelés előtt ill a dúslombos állapotig konzollal öntöztük, később ha kellett asszem Rain Bird ágyúval a Comettől, ez képes belőni 90 m is
es mennyi lehet egy,mondjuk hasznaltan????
Válasz #384. hozzászólásra
8 m széles két sor állitható dőlésszögü lemez, az első lemezsor álltalában fogazott,hátul pedig boronasor.
Asztal simaságú talajt készit a szántásból
aq 20 szorofejekkel...................de gondolkozok a csepegtetoson,mivel minden kulturam csepegtetovel van megoldva
mennyit kostalhat egy ilyen bakhat keszito????es lehet e kezi vetogepel vetni utana????