Hirdetés
Fórum
Cikkajánló
Milyen vis maior változások léptek életbe?
A szabályozás a folyamatban lévő ügyekre is alkalmazandó.
Hirdetés
Minden jog fenntartva.
© 2025 Agroinform Média Kft.
438 hozzászólás
Válasz #137. hozzászólásra
Most néztem,mi közel vagyunk egymáshoz... :)
Válasz #136. hozzászólásra
Auto!
akkor variálja a sebességhez a nyomást,hogy mindíg a beállított liter menjen!
Válasz #135. hozzászólásra
Próbálgatjuk,sokmindenre rájöttünk.Csapok működnek,a vegyszerbekeverő szuper,pillanat alatt kirántja a vizet a bekeverőből.Beállított liter/ha szeretnék permetezni.Itt min legyen a monitor,auto mata,vagy manuál?
Válasz #132. hozzászólásra
A csapokról tegyél föl képet,akkor lehet tudok segíteni. Dolgoztam ilyennel.de így nem rémlik.
A monitor végülis 2 monitor. a baloldalin néztük a liter/ hektárt, a jobboldalin a hektárt,vagy sebességet. Az elemeket ki ne szedd a monitorból cserélni,mert akkor az egész kalibrációt újra kell csinálni!!!!!! A kijelző fölött van egy olyan gomb,hogy L/ ha,akkor mutajat az értéket. a jobb oldali kijelző fölötti gombok: kijuttatott össz permetlé,megtett távolság,teljesített terület.
az alsó sor első gomb kapcsolja a permetezést,az auto-man kapcsolja a az automatikát.
A kijuttatott L/ha-t úgy tudod állítani,hogy:a jobb kijelző bal sarka alatti gombot megnyomod,utána a szám gombokkal beírod a kívánt mennyiséget,utána megnyomod az aut-man gombot. Ha az aut-man gombban világít a piros,akkor van automatában.
A szakaszolás egyértelmű,alulról a második sor kezeli.
Most így hirtelen ennyi. Próbálgasd,nem biztos,hogy minden úgy van,ahogy leírtam,10 éve volt az udvaron ilyen,és akkor is csak váltós voltam rajta! Ha nem minden úgy van,akkor bocsánat!
Hello nekem TYZ van a monitorom nem ilyen de ez egyszerüb mint ami nekem van a bekeverés megszeritem tök ugyan az lehet meg a csapok is mint az ennyémen amugy nekem sincs hozzás semmi de már rájotem ha tudok segitek szívesen.
Válasz #132. hozzászólásra
Nincs hozzá semmi utasitásod?
Válasz #131. hozzászólásra
Csapokat hogyan álljanak,mondjuk keverés,vegyszerbekeverés,permetezéskor?
Válasz #130. hozzászólásra
milyen monitor van hozzá?
Ki ismeri,Hatdi TZ 2400 permetezőt?Vegyszerbekeverő,monitor hogyan működik???SOS!
Válasz #128. hozzászólásra
Értem én.Az enyém 10 adatot tud tárolni,összegezni,összevissza rendezgetni,kinyomtatni stb, és természetesen a 10 hely törölhető,és beállítás szerint ujra számol.
Válasz #127. hozzászólásra
Konkrétan nem a beállítása érdekel.A memóriába eltárolt ha.,az mennyire valós érték?Lehet törölni,vagy módosítani??
Válasz #124. hozzászólásra
Nekem nem ez a fajta van,de lehet h. más fajtához való állítási ismereteket is fel tudnál használni a cél eléréséhez.Úgy látom,vannak itt olyanok,akik értenek hozzá,de ha más infód nem lesz,holnap én is beírhatom az enyémnek az állítását.
Válasz #125. hozzászólásra
124-re nem tudsz valamit?
Válasz #120. hozzászólásra
Ez gyanúsan olcsó,és ráadásul régóta hírdeti.Lehet h. szét van fagyva?Meg kellene nézni,nekem van egy novor szivattyúm,az jó lenne rá.
A tronic 2000 monitorban eltárolt elvégzett ha.,azt mennyire lehet módosítani??
Válasz #112. hozzászólásra
Szia,
Nekünk a Ranger-ünk is játszott, és egyszer megállt munka közben. Már a szervizet is hívtuk, de szerencsére kiderült, hogy csak egy dugó volt a rendszerben, amit egy cső levétele után sikerült kidolgoztatni. Mindig kitakarítjuk a gépet, de a szűrőt így is ki kell mosni menet közben pár hektár után. Utána megint dolgozik rendesen.
Válasz #121. hozzászólásra
üdv mik vannak? lehet érdekes lehet
Sziasztok van egy két alkatrészem Hardi Mercury 2000.
Érnek ezek ennyit?Vélemény?
Válasz #113. hozzászólásra
De ennek egy ideig jó a nyomása szóval nem ingadozik csak lepermetezek vele pár hektárt és utána kezd el szarakodni.Azért gyanakodok valami érzékelőre csak nem tudom hogy mit kellene rajta megnézni
Válasz #116. hozzászólásra
Válasz #115. hozzászólásra
Folyni bizony, nekem 2 napja átszakadt 1 a 6-ból és folyt a szivattyúházból a cucc.Én holnap cserélem mind a 6-ot.
Válasz #114. hozzászólásra
de akkor a víznek is folyni kellene ahol sérült a membrán
Ha a membrán sérül szokott ingadozni a nyomás...
holnap megkérdezek egy szakit a miénket is ő csinálta meg. Nekünk a gyümölcsös permetező csinált hasonlót a keverőnek a csöve a szívó részhez került és ne tudott szívni
Válasz #110. hozzászólásra
Szűrőket megnéztem és minden indulás előtt még a fűvókák szűrőjét is kifújtam!membrános a szivattyú amúgy.A tartályba szerintem nincs semmi mire gondolsz egyébként??
Ebbe nem lehet ilyen mágnes vagy valami ami visszajelez a komputernek , ennek a nyomásmérő órának és hibás jelet adhat?
Válasz #110. hozzászólásra
nekem már volt régen olyan, hogy betúrosodott a keverék és eldugult a szürő. durva volt
Válasz #109. hozzászólásra
szűrőket megnézted? nincs véletlenül valami a tartályba ami miatt nem tud szívni? szivattyú membrános vagy dugattyús?
Sziasztok
Tudnátok abba segíteni hogy a mért csinálja azt a permetező (elektronikus a vezérlője) hogy a nyomásmérő órán a nyomás össze vissza megy.Egy ideig szépen áll azon az értéken amit beállítottam, aztán elkezd ingadozni.
Amúgy nem hardi a permetező.Csak a másik topikba hiába írtam
Válasz #107. hozzászólásra
Ma gyenge vagy
Válasz #106. hozzászólásra
Külön minden szót vágok.
De 1be?????????
Válasz #105. hozzászólásra
Erre vannak a gyors és gépkocsi rakódók
Válasz #97. hozzászólásra
Amúgymeg itt a tanyán a menő parasztok úgy lapátoltatják bele ebbe a 2tartályos ócskafajtába.
Itt nem spórolunk az amígókon.
Ahova kevés a zseton, vagy xart sikerült venni........... oda jön a mucsácsoo.
Fizikálisan izomból megoldjuk a problémát.
noo problémoo
yes mucsácsoo
Válasz #102. hozzászólásra
Nem kapával.
Apával, papával,dédnagypapával.....
Esetleg aranyárúval, trnak látszóval és kevés miliméterről pottyantóval........{:tongue:}
Amúgy ezek sztem. átakarnak baxni.
Gondolják nem fox tökölni, ha már 1x hazavitted azt is veszed meg.
Hát 1 nagy louuuuu............!!!!!!
Válasz #100. hozzászólásra
és te mivel vetsz hagyományosan kapával ?
Válasz #99. hozzászólásra
A kalo-csajnak add oda.
Betemeti itet pottyantógépestül mindenestül. heheeehehehehee
Ha mindenki húz akkor mámase lesz pletyka........
Kölcsönadom az átrakókocsit(400mm-es csga)
Válasz #91. hozzászólásra
Amúgy van erre megoldás.
1 kis tákolás
Összeköll hozni a két tartály aztán amerika.
Mútkor láttam ilyen tákolmányt........
Válasz #93. hozzászólásra
jó ötlet a csigás pót , de már nincs idő megvalósítani
marad a 2x-i szórás , utána meg vetés , eddig se vetettünk soha műganyéval , és mégis élünk, úgyhogy ..léptem én is ...
Válasz #95. hozzászólásra
Jóvanakkor
Mindenki nem siet ám haza fó-rumozni.....
Válasz #93. hozzászólásra
A csigás pót meg 10 LOOOUUUUFFFFAAAAXXXXXXXX !!!!!!!!!!!!!!
Köszönöm nekem már tankoltak rapidot is meg maximát is csigásból....vödörrel hamarább volt....
Ennyi volt.
pont erre a lala kontre gondótam
baszki desokx 1re gondólunk
szerezz be 1 csigás pótót
ez a bigbegezés 1 nagy louuufaxxxxxxxxxxx
10 mp nálam 2 db tonnás big 1x-re.......
(.....de ez csak azért, mert át kell ugranom a másik oldalára a gépnek.....)
Válasz #86. hozzászólásra
2x 280 liter
5-qás bigbagböl sem lehet megtölteni
van a Lala féle konténeres megoldás , de azzal is tökölődés van ......
én már akkor is sík ideg vok ha az ember nem vág akkora lyukat a bigbagre ,h 10 mp. alatt kifollyon belöle a 7q
Válasz #88. hozzászólásra
Teleszkópossal szoktam tankolni de beleuntam,
(kell egy kis tanulópénz, hogy megszeressem....)
Válasz #87. hozzászólásra
Vetőkocsinként 1 zsák értelmes vetőmag.....volt 1X 1 ilyen akció is......