Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak628 FtBenzin árak608 FtEUR411.18 FtUSD394.32 FtCHF441.5 FtGBP493.58 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz .Richard. #12428. hozzászólásáraSzerintem igen, de fel kell hétfőn hívni őket, ők tudják milyen nyersanyag van nekik, minek áll ellen, amiből "faragnak".
Válasz VMisi #12415. hozzászólásáraSzia. Nem tudom merről az országból, de Miskolcon a Gőz2 bármilyen karma tyút legyárt, nem tudom ha nagy a távolság, hogyan lehet áthidalni, de biztos van rá mód. A méret amit írtál, az max pár ezer forintos gyártási tétel lehet.
Válasz Maszek Zs #12423. hozzászólásáraNa jó de nincs karmanytyú! Csak egy olcsóbb lenne amit tartóval belefaragok a másik helyett. Amúgy nem műszakis,hátsofèk bovdenes,az első meg gyenge . Lassan bemegy a kár. Hát,ha oostázni lehet neki az jó. De egy hidraulikás sem tudott olyant,aki vállalja. Ok,ha meg van felhívom. Kössz!
Válasz Maszek Zs #12419. hozzászólásáraÈn sehol nem találtam,mert a fèkhez nincs anyaguk,nem vállalják a kockázatot. De ha tudsz,szólj ! Robogóhoz kellene új ,elsö főfèk 84ezer.
Főfékhengerhez hol gyártanak, forgalmaznak karmantyút ahol méret alapján is lehet keresni, nem csak cikkszám vagy autótípus szerint?
A medionhoz kellene 7,5x15,87 mm átmérőjű, 5 mm széles karmantyú. Elvileg valamelyik személyautó javítókészletében van ilyen.
Válasz csabahegeszt #12407. hozzászólására20% áfa van a gumikra, de ha megrendeled Magyarországról és van EU-s adószámod, akkor áfamentesen veszed a gumit.
Drága e? attól függ milyet akarsz venni
Micheliné biztosan elkérik az árát, legyen az bárhol eladva.
Április elején vettem 460/85R38 167D terhelésü Alliance agristar II gumit 1059 euróé áfásan. /882,50 euró áfa nélkül/.
Ha a klaszikus alapterheléssel kellene ami 149D, akkor kb 820 euró áfásan.
Ezt a gumimárkát néztem ki ár érték arányban, és bejőtt a mintázata is.
Tartósságát az idő megmutatja.
Válasz atisgyulai #12383. hozzászólásáraSunyi kutyákat nem szeretem, főleg, hogy 2 napja egy ilyen belémengedte a fogsorát. Nem kellemes érzés, főleg úgy, hogy a sebhely eléggé éget, és mozgáskor is érzem, hogy "nincsen minden rendben".
Hiába mondtam a tulajnak, hogy az utcán ilyen kutya csak szájkosárral sétáltasson, tegnap újból hegykén szájkosár nélkül ment.
Ha egy kisgyereket kapna meg úgy mint engem a kezét is leharaphatja, de lehet sokkal komolyabb sérülés is.
Válasz csabahegeszt #12385. hozzászólásáraKangal krtyafajtáról már szereztem pár információt a netről, de tulajdonostól még nem. Ezért is érdekelnének a jövőbenni tapasztalataid.
Nagyon tetszik a kaukázusi is, de pont az átkattanástól tartok nála.
Válasz csabahegeszt #12385. hozzászólásáraMai világban kutyát csak szeretettből, vagy állatok mellé. Itt mindenkinél naftalopások után, a kutyái 2 napig a föld alá bújtak volna szégyenükbe. Ahol több is volt, ott is. Mióta a postások kaptak valami ehhez hasonló kutyariasztó kütyüt, azóta itt kutya nem opció sajnos. https://dazer.hu/
nem tudja valaki, hogy lejárt műszakinál van 30 nap türelmi idő? hivatalosan, jóindulatra nem nagyon számíthatok, dehogy 30 napig mondjuk caak picsa bünti lenne?
Válasz szeszko #12376. hozzászólásárapersze, el kell szikkasztania, azért van a szikkasztó árok. én is mondtam nekik, aztán mondtáki, hogy ott olyankot a lejtésviszonyok, én meg mondtam, hogy ez nincs benne a jpogszabályba. megoldották.
Válasz medikus #12390. hozzászólásáraPl én ezt megoldom doki nélkül
Aki röviden kérte úgy kapta.
Csak metsző olló legyen és tudni a porcokat
De a fülvágást azt nem tudom megoldani.
Mert nem tudom hogyan kell vágni.
A viccet félretéve.
Kaukázusi juhászom volt.
Nagyonjóvolt imádta a családot. 3éveses bekattant
Elvitték mert
" hülye vagyok a kutyához"
2hét múlva megfolytotta magát.
A féltestvére a Faternál van 11éves úgy játszik mint egy kölyök.( velem)
Van akit besem enged bekell zárni.
Van akit beenged a ház sarkáig onnan se előre se hátra. Meg nemeszi csak beszaratja az illetőt.
A postás úgy várja mint a Fater a nyugdíjjat.
Kerítésen ketesztül játszanak az arcát nyaja úgy imádja.
Nagyonjó kutya nemtudom van-e a srácnak a fajtájából.
Ordas csodaszép!
Válasz Sk Laci #12378. hozzászólásáraNem tenyésztő.
Neki a marhákat védik a farkastól.
Fogok írni telszámot ha hozzá járul a srác.
Amúgy a Szlovák határ nem messze van szerintem Regéctől?
Imádni fogod ha tudsz szerezni egyet.
De ezek egygazdások.
Ha ismered a fajtát akkor tudnod kellhogy ez egy önző kutya.
De a határon belül mindent is megvédd ami rá van bízva.
Nekem van komondor puli mudi ő lesz a 4 ik fajta nagyon reménykedem benne, hogy félni fognak töle.
Ezektől is félnek ami van.
Nem is jött be azóta senki de inkább kell egy igazi harcos.
Nem vagyok gyilkos kutyám se legyen az.
De ha bejönn számitson rá hogy a keritésdrot a vízben lassan rozsdál el.
Mert belecsomagolm oszt kereshetik mire a drót elrozsdál elévűlnek a dolgok.
12930 hozzászólás
Válasz VMisi #12415. hozzászólásáraKOMBELT?
Válasz .Richard. #12428. hozzászólásáraSzerintem igen, de fel kell hétfőn hívni őket, ők tudják milyen nyersanyag van nekik, minek áll ellen, amiből "faragnak".
Válasz A.I. #12427. hozzászólásáraFèkberendezès a kulcsszó,meg az ahhoz való gumi anyaga! ! Nem a mèret! Akkor is vállalja?
Válasz VMisi #12415. hozzászólásáraSzia. Nem tudom merről az országból, de Miskolcon a Gőz2 bármilyen karma tyút legyárt, nem tudom ha nagy a távolság, hogyan lehet áthidalni, de biztos van rá mód. A méret amit írtál, az max pár ezer forintos gyártási tétel lehet.
Válasz VMisi #12415. hozzászólásáraLindekar mi a fenének van, hogy ilyenekkel bajlódsz.
Válasz .Richard. #12424. hozzászólásáraBemegy a kar a kormányon fèkezèskor.
Válasz Maszek Zs #12423. hozzászólásáraNa jó de nincs karmanytyú! Csak egy olcsóbb lenne amit tartóval belefaragok a másik helyett. Amúgy nem műszakis,hátsofèk bovdenes,az első meg gyenge . Lassan bemegy a kár. Hát,ha oostázni lehet neki az jó. De egy hidraulikás sem tudott olyant,aki vállalja. Ok,ha meg van felhívom. Kössz!
Válasz .Richard. #12422. hozzászólásáraAkkor felkutatom a telefonszámot azt felhívod. Nekem csinált de a postaköltség több volt mint a 8db karmanttyú.
Válasz Maszek Zs #12419. hozzászólásáraÈn sehol nem találtam,mert a fèkhez nincs anyaguk,nem vállalják a kockázatot. De ha tudsz,szólj ! Robogóhoz kellene új ,elsö főfèk 84ezer.
Válasz VMisi #12415. hozzászólásáraMondjuk lehet nincs meg
Válasz medikus #12418. hozzászólásáraEz biztos csinál!!!!Szerintem náluk jártam vagy 20 éve!CNC-n legyárt mindent,pillanatok alatt!Annyit kérdezett,1000 atmoszféráig elég lesz!
Válasz VMisi #12415. hozzászólásáraSopronban van egy fickó az csinál. Megkeresem a telszámot?
Válasz medikus #12417. hozzászólásáraHidro-Tóth Bt pl!
Válasz VMisi #12415. hozzászólásáraHidraulikással beszélj! Én anno azokkal gyártattam tömítést!
Válasz VMisi #12415. hozzászólásáraAzért olyan,hogy ne passzoljon semmihez!A munkahenger karmantyú is olyan!Gyárival nem próbálkoztál?
Főfékhengerhez hol gyártanak, forgalmaznak karmantyút ahol méret alapján is lehet keresni, nem csak cikkszám vagy autótípus szerint?
A medionhoz kellene 7,5x15,87 mm átmérőjű, 5 mm széles karmantyú. Elvileg valamelyik személyautó javítókészletében van ilyen.
Válasz rtamas76 #12413. hozzászólásáraKöszönöm.
Válasz A.I. #12410. hozzászólásáraFarmcenter gödöllő
Válasz mtz1221 #12411. hozzászólásáraKöszönöm. Hát nincs közel, de ha nagyon kell valami, vagy olcsóbb lényegesen, akkor nincs távolság!
Válasz A.I. #12410. hozzászólásáraItt ha nem messze van.
https://www.google.com/search?q=agrotech+tresnjevac&sca_esv=84953f2cc9fe3515&hl=hu&sxsrf=ADLYWIIDp8uPmdn2I-EznNXDLQgVrF3BUw%3A1717012486823&source=hp&ei=BohXZoP8L8Ts7_UPt4qOwAc&iflsig=AL9hbdgAAAAAZleWFol-4DDSP3IA0-mjK13mSd77wAzT&udm=&gs_ssp=eJzj4tZP1zcsSTFMNi23NGC0UjWoMDE3MUlKMUk1NTJJNrUwN7YyqEg0SUo0MzQwMzZPtbQwTEzzEk5ML8ovSU3OUCgpSi3Oy0otS0wGAOagFdo&oq=Agrote&gs_lp=Egdnd3Mtd2l6IgZBZ3JvdGUqAggBMgUQABiABDILEC4YgAQYxwEYrwEyBRAAGIAEMgUQABiABDIFEAAYgAQyBRAAGIAEMgUQABiABDIFEAAYgAQyBRAAGIAEMgsQLhiABBjHARivAUjORlAAWLE3cAB4AJABAJgBpQSgAdEJqgEHMC41LjUtMbgBAcgBAPgBAZgCBqACvgrCAgoQIxiABBgnGIoFwgIQEC4YgAQY0QMYxwEYJxiKBcICBBAjGCfCAgUQLhiABJgDAJIHBzAuNS40LTGgB5NU&sclient=gws-wiz
Sziasztok.
Berthoud permetező alkatrész forrás Axiálon kívül van valaki nem tudjátok véletlenül?
Válasz csabahegeszt #12407. hozzászólására20% áfa van a gumikra, de ha megrendeled Magyarországról és van EU-s adószámod, akkor áfamentesen veszed a gumit.
Drága e? attól függ milyet akarsz venni
Micheliné biztosan elkérik az árát, legyen az bárhol eladva.
Április elején vettem 460/85R38 167D terhelésü Alliance agristar II gumit 1059 euróé áfásan. /882,50 euró áfa nélkül/.
Ha a klaszikus alapterheléssel kellene ami 149D, akkor kb 820 euró áfásan.
Ezt a gumimárkát néztem ki ár érték arányban, és bejőtt a mintázata is.
Tartósságát az idő megmutatja.
Válasz rtamas76 #12406. hozzászólására
Válasz Sk Laci #12402. hozzászólásáraNincs már kölyök.
Amint lesz fog szólni.
Kérdésem az lenne, hogy Sk ban drága e a traki gumi?
Ott is áfás minden?
Válasz Sk Laci #12401. hozzászólásáraNagyapának kiskutyája.
Kántorka kiskutya.
11 éves
Válasz Sk Laci #12404. hozzászólásáraŐ nagyon tud, érdemes rá hallgatni.
Válasz csuti0 #12380. hozzászólásáraMondasz valamit
Válasz atisgyulai #12383. hozzászólásáraSunyi kutyákat nem szeretem, főleg, hogy 2 napja egy ilyen belémengedte a fogsorát. Nem kellemes érzés, főleg úgy, hogy a sebhely eléggé éget, és mozgáskor is érzem, hogy "nincsen minden rendben".
Hiába mondtam a tulajnak, hogy az utcán ilyen kutya csak szájkosárral sétáltasson, tegnap újból hegykén szájkosár nélkül ment.
Ha egy kisgyereket kapna meg úgy mint engem a kezét is leharaphatja, de lehet sokkal komolyabb sérülés is.
Válasz csabahegeszt #12385. hozzászólásáraKangal krtyafajtáról már szereztem pár információt a netről, de tulajdonostól még nem. Ezért is érdekelnének a jövőbenni tapasztalataid.
Nagyon tetszik a kaukázusi is, de pont az átkattanástól tartok nála.
Válasz rtamas76 #12386. hozzászólásáraEz biztosan megőrizné a portát, csak nem bírnám kajával.
Válasz csabahegeszt #12385. hozzászólásáraMai világban kutyát csak szeretettből, vagy állatok mellé. Itt mindenkinél naftalopások után, a kutyái 2 napig a föld alá bújtak volna szégyenükbe. Ahol több is volt, ott is. Mióta a postások kaptak valami ehhez hasonló kutyariasztó kütyüt, azóta itt kutya nem opció sajnos.
https://dazer.hu/
Válasz medikus #12398. hozzászólásáranem tudom, fogalmam sincs.
Válasz envagyok2 #12397. hozzászólásáraNem csak a biztosításra érvényes?
nem tudja valaki, hogy lejárt műszakinál van 30 nap türelmi idő? hivatalosan, jóindulatra nem nagyon számíthatok, dehogy 30 napig mondjuk caak picsa bünti lenne?
Válasz szeszko #12376. hozzászólásárapersze, el kell szikkasztania, azért van a szikkasztó árok. én is mondtam nekik, aztán mondtáki, hogy ott olyankot a lejtésviszonyok, én meg mondtam, hogy ez nincs benne a jpogszabályba. megoldották.
Válasz Gumóka #12394. hozzászólására
Amerikai Akita!
Válasz medikus #12391. hozzászólására
Válasz medikus #12391. hozzászólásáraLátja hogy a gazda nem ért hozzá! Segíteni akar .
Válasz medikus #12390. hozzászólásáraPl én ezt megoldom doki nélkül
Aki röviden kérte úgy kapta.
Csak metsző olló legyen és tudni a porcokat
De a fülvágást azt nem tudom megoldani.
Mert nem tudom hogyan kell vágni.
Válasz Gumóka #12389. hozzászólásáraNézz rá!
Válasz szeszko #12388. hozzászólásáraEz van! Nekem anno a Rottveilernél az állatorvos nem vállalta a farok kurtítást!
Belga juhászra még nézzetek rá, ha kellően van vele foglalkozva, nagyon társ lehet.
Válasz medikus #12377. hozzászólásáraEzzel azt akartam mondani, hogy ha akkor és ott meg lehetett oldani normálisan, most is meglehetne.
Csak hát a lobbi.
Pár éve olvastam, hogy a németeknél a malacoknál be akarják tiltani a herélést és a farokkurtítást. Ezt is az állatvédők nyomása miatt.
A viccet félretéve.
Kaukázusi juhászom volt.
Nagyonjóvolt imádta a családot. 3éveses bekattant
Elvitték mert
" hülye vagyok a kutyához"
2hét múlva megfolytotta magát.
A féltestvére a Faternál van 11éves úgy játszik mint egy kölyök.( velem)
Van akit besem enged bekell zárni.
Van akit beenged a ház sarkáig onnan se előre se hátra. Meg nemeszi csak beszaratja az illetőt.
A postás úgy várja mint a Fater a nyugdíjjat.
Kerítésen ketesztül játszanak az arcát nyaja úgy imádja.
Nagyonjó kutya nemtudom van-e a srácnak a fajtájából.
Ordas csodaszép!
Válasz Sk Laci #12378. hozzászólásáraEsetleg házörzőnek?
Válasz Sk Laci #12378. hozzászólásáraNem tenyésztő.
Neki a marhákat védik a farkastól.
Fogok írni telszámot ha hozzá járul a srác.
Amúgy a Szlovák határ nem messze van szerintem Regéctől?
Imádni fogod ha tudsz szerezni egyet.
De ezek egygazdások.
Ha ismered a fajtát akkor tudnod kellhogy ez egy önző kutya.
De a határon belül mindent is megvédd ami rá van bízva.
Nekem van komondor puli mudi ő lesz a 4 ik fajta nagyon reménykedem benne, hogy félni fognak töle.
Ezektől is félnek ami van.
Nem is jött be azóta senki de inkább kell egy igazi harcos.
Nem vagyok gyilkos kutyám se legyen az.
De ha bejönn számitson rá hogy a keritésdrot a vízben lassan rozsdál el.
Mert belecsomagolm oszt kereshetik mire a drót elrozsdál elévűlnek a dolgok.
Válasz atisgyulai #12383. hozzászólására
Válasz medikus #12382. hozzászólásáraSőt, az az igazi!
Amelyik sunyin hátulról, nem is ugat csak egyből fog!
Válasz csuti0 #12380. hozzászólásáraA puli is támad,harap!A tanyasi,amelyik nincs elkényeztetve!
Válasz kiakadokmindig #12371. hozzászólásáraÜdv!
Én rögtön dobom a borítékot a kukába! Sohasem kerestek újra.
Mivel nem alá írós, bizonyítsa be hogy megkaptam!