Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak644 FtBenzin árak625 FtEUR415.97 FtUSD403.23 FtCHF443.85 FtGBP501 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz ural #5660. hozzászólásáraMoszkvics tuti nem. Az nem ennyi lapból áll,plusz gumibakra ül fel,ha elfogy a felütési hézag a rugó meg a váz között. egy pár ilyen rugó Minimum 20mázsát elbír,még lefelé görbül. Tipp,IFA Framó. volt ilyenünk. A főlapban van a szilent besajtolva,azt még egylap körülöleli,de nem fixen,csak rá van gyárilag halytva a szilenteslapra. Kb. 3Miliméter van közte. Ráhajtva fixen nem lehet,mert akkor ugye nem tudna csúszni. Szerintem arra hasonlít a leg jobban. Azon nem volt gumibak a hídon,teljes terhet a rugó tartotta.
Köszönöm a segítséget! Valahogy a probléma magától megoldódott! Újra tudom használni az oldalt, hogy nem kell minden "oldalváltás" után becsukni a leg.... reklámot!
Pláne, hogy a napraforgót, csak a szotyis zacskóból...
Még egyszer köszi!
Köszönöm a segítséget! Valahogy a probléma magától megoldódott! Újra tudom használni az oldalt, hogy nem kell minden "oldalváltás" után becsukni a leg.... reklámot!
Még egyszer köszi!
Válasz némedi #5651. hozzászólásáraSzia, szerintem a böngésződbe van "beépülve" nem az agroinform része. Talán a Portálfejlesztés / Gépház / Fórum használat című topikban a 4318 hsz és a 4319 hsz segít.
Hogyan lehetne most a moderálási elvekre hivatkozva ezt a minden oldalon felnyíló leg. leg. leg reklámot a picsába törölni?
Borzasztó zavaró!
Üdv: Némedi
Válasz Berente Antal #5637. hozzászólásáraKöszönöm a tanácsot mindenkinek Betont nincs szívem felverni, akkoriában még beletették az anyagot rendesen. Most megpróbálunk belülről védekezni és 5 év mulva ugyis kiderül hogy sikerült-e vagy se. Ha nem járunk sikerrel akkor marad a betonfelverés...
Válasz .Norbert #5632. hozzászólására IZONIL,vizzáró és légáteresztő vakolat.
Le kell kaparni a falról a bomló részeket,felhúzni IZONIL-lal,leglettelni,mert annyira szépen nem lehet eldolgozni és mehet a festés.
Válasz Gerimur #5619. hozzászólására
"Személygépkocsi utánfutót vinnék műszakira. A magasítót le kell szerelni?
Tapasztalatok?" Oldható kötéssel maradhat.
Felhegeszteni, hogy ne csörögjön, azt nem szabad.
Ha megtalálod, és nem előírás, megéri nem befizetni, mert belátják, hogy tévedtek.
A Wartburg idején, ugyanolyan kerék volt a futó alatt, mint az autó alatt. Már többször akartam tenni az enyémre, mert a szükség úgy hozta, hogy kellett volna.
SVálasz .Norbert #5632. hozzászólásáraA szigetelés hiánya. Barátomnál inkább felverték a beton járdát a ház körül. Kiásták, majd dupla fólia. Azóta jó. Vannak más külső megoldások is, csak a pénztárca szab határt. Ez occó, de melós . (De egy ilyen fiatal titánnak meg se kottyan :))))
Válasz .Norbert #5632. hozzászólásáraBeltérben van szigetelés falra való. Nix homlokzat bojgatás,meg újra festés,mert egy adott helységet szigetel. Hátránya,hogy a vízcső a falban a hidege van kizárva. Talán pincében is jól működne,salétrom is a lecsapódás eredménye lehet. ha hidegrevan zárva,talán nincs is. egy ötlet.
Pincében eléggé salétromos a fal és megpróbálnák ezt a problémát kiküszöbölni.(kívülről nincs szigetelve és nem is lehet mert körbe van betonozva már körülbelül 30-40 éves épület)
Valakinek volt már hasonló problémája? Milyen mennyire technika vált be?
A segítségeteket szeretném kérni, mert hétfőig el kell döntenem milyen lapot vegyünk az ih 6.2 tárcsára.
erről a lapról mi a véleményetek? milyen gyártmány lehet ? kínai? [kep1]
milyen a kopásállósága?
A segítségeteket szeretném kérni, mert hétfőig el kell döntenem milyen lapot vegyünk az ih 6.2 tárcsára.
erről a lapról mi a véleményetek? milyen gyártmány lehet ? kínai?
milyen a kopásállósága?
Válasz Salas #5623. hozzászólására Én az összes kukiszárat esőben zúztam mert akkor értem rá, az igaz hogy a szárzúzó és a traki is pocsékul néz ki utána.
Válasz Gerimur #5619. hozzászólásáraJa,meg a nagyokosoknak nem tünik fel,hogy sok járművön hátul piros fényvisszaverő a lámpákhoz viszonyítva belül van,ami meg,vagy a lámpák alatt,vagy azon kívül kellene,hogy legyen,mert ugye megtéveszti a szélességet sötétben. Azt nem mondták neki,nem is keresi a helyét. defekt nélkül úgysem jutott volna eszébe a kerék,mert megvolt mind. Agyrém...
Válasz Gerimur #5619. hozzászólásáraPótkocsihoz sem kell a pótkerék. Minek? Tulaj gondja. Nem? Egy utánfutón sincs pótkerék. legalábbisnem látni. Apósén meg volt a helye,de soha nem volt rajt. Rendőrnek sajna mindig igazat kéne adni. Talán az elsősegélycsomag,meg izzókészlet meg volt?? Vagy az majd a következő defektnél hiányzik? Itt minden fordítva megy..
Válasz Gabesz2 #5616. hozzászólására Én rajta hagytam,nem szóltak érte.
Viszont minap kölcsön kérték tőlem az utánfutót és defektet kaptak vele az autópályán.Annak rendje és módja szerint leáltak a leálló sávba leszerelték a kereket és elvitték a legközelebbi gumishoz.Ez idő alatt a feleség a járműnél maradt.Ez kb:2-2.5 órát vett igénybe.Visszatértekor már a rendőrök várták és A-Z-ig meg néztek mindent.
Mivel más hiányosságot nem találtak az utánfutó pótkerék hiánya miatt kiszabták a bírságot.{lefényképezték}.
Ez jogos vagy sem.Műszakin nem kérték a pótkereket.
Válasz Gabesz2 #5616. hozzászólásáraÉn a ponyvát is rajta szoktam hagyni, de nem tudom, hogy ez vizsgabiztosfüggő-e, hogy engedik.
Egyszer rákérdeztem, és azt mondta, maradhat, azóta így szoktam.
13055 hozzászólás
Válasz ural #5660. hozzászólásáraMoszkvics tuti nem. Az nem ennyi lapból áll,plusz gumibakra ül fel,ha elfogy a felütési hézag a rugó meg a váz között. egy pár ilyen rugó Minimum 20mázsát elbír,még lefelé görbül. Tipp,IFA Framó. volt ilyenünk. A főlapban van a szilent besajtolva,azt még egylap körülöleli,de nem fixen,csak rá van gyárilag halytva a szilenteslapra. Kb. 3Miliméter van közte. Ráhajtva fixen nem lehet,mert akkor ugye nem tudna csúszni. Szerintem arra hasonlít a leg jobban. Azon nem volt gumibak a hídon,teljes terhet a rugó tartotta.
Valaki esetleg tudja-e minek a laprúgója ez 1978 előtti szerintem Moszkvics de melyik sorozaté?
Válasz .Norbert #5658. hozzászólásáraKöszi! Már megtörtént
Válasz némedi #5657. hozzászólásáraMelyik böngészőt használod? Ha google chrome-ot akkor a "hirdetésblokkolót" telepítsd fel és minden problémád megoldódik
Még egyszer köszi!
Még egyszer köszi!
Válasz fida91 #5654. hozzászólásáraIgazad van most látom én is a fejlécnél, csak nekem nem ugrik elő. Elnézést a téves információért.
Válasz némedi #5651. hozzászólásáraSzia, szerintem a böngésződbe van "beépülve" nem az agroinform része. Talán a Portálfejlesztés / Gépház / Fórum használat című topikban a 4318 hsz és a 4319 hsz segít.
Hogyan lehetne most a moderálási elvekre hivatkozva ezt a minden oldalon felnyíló leg. leg. leg reklámot a picsába törölni?
Borzasztó zavaró!
Üdv: Némedi
Válasz Vadmalac #5649. hozzászólásáraTulajdonképpen Kolozsvár nincs is messze!!!!
Válasz Gox #5648. hozzászólásáraÉn INNEN vásárolok, bár nekem helyben van. Van webáruházuk is, nézz körbe.
Hol keressek 12.9 keménységű csavart?
Eddig mindig 12.9-est küldtek a kalapácsokkal együtt, most meg 10.9-est.
Hol keressek 12.9 keménységű csavart?
Eddig mindig 12.9-est küldtek a kalapácsokkal együtt, most meg 10.9-est.
Írnom kell egyet és egyszerűbb lenne módosítani az én gépemhez mint fejből megírni.
Válasz Cajg #5644. hozzászólásáraMindegy milyen.
Válasz avm #5643. hozzászólásáraAz oké, de milyen típusét? Vagy mindegy?
Sziasztok!
Szervestrágyaszóró használati utasítást keresek elektronikus formában, ha valakinek van kérem küldje el.
Köszi
Válasz Berente Antal #5637. hozzászólásáraKöszönöm a tanácsot mindenkinek Betont nincs szívem felverni, akkoriában még beletették az anyagot rendesen. Most megpróbálunk belülről védekezni és 5 év mulva ugyis kiderül hogy sikerült-e vagy se. Ha nem járunk sikerrel akkor marad a betonfelverés...
Válasz .Norbert #5632. hozzászólására IZONIL,vizzáró és légáteresztő vakolat.
Le kell kaparni a falról a bomló részeket,felhúzni IZONIL-lal,leglettelni,mert annyira szépen nem lehet eldolgozni és mehet a festés.
A szigetelésről:
A "szurkos papír" fölött nincs föld sehol.
Az ajtók le vannak a betonba süllyesztve.
Ebből kiindulva a lábazat elszigetelése a talajtól jónak kell lennie.
Meg ha nekik sikerült, akkor ......
Ha beburkolod, nem látszik.
Válasz Gerimur #5619. hozzászólására
"Személygépkocsi utánfutót vinnék műszakira. A magasítót le kell szerelni?
Tapasztalatok?" Oldható kötéssel maradhat.
Felhegeszteni, hogy ne csörögjön, azt nem szabad.
http://net.jogtar.hu/jr/gen/hjegy_doc.cgi?docid=99000005.koh
http://net.jogtar.hu/jr/gen/hjegy_doc.cgi?docid=99000005.koh
Ha megtalálod, és nem előírás, megéri nem befizetni, mert belátják, hogy tévedtek.
A Wartburg idején, ugyanolyan kerék volt a futó alatt, mint az autó alatt. Már többször akartam tenni az enyémre, mert a szükség úgy hozta, hogy kellett volna.
Válasz Berente Antal #5637. hozzászólásáraUgyanez a tünet, ház fele alatt pince, középső főfal(beton). Egyik oldalt pince, a másikon töltésföld???
SVálasz .Norbert #5632. hozzászólásáraA szigetelés hiánya. Barátomnál inkább felverték a beton járdát a ház körül. Kiásták, majd dupla fólia. Azóta jó. Vannak más külső megoldások is, csak a pénztárca szab határt. Ez occó, de melós . (De egy ilyen fiatal titánnak meg se kottyan :))))
Válasz .Norbert #5632. hozzászólásáraBeltérben van szigetelés falra való. Nix homlokzat bojgatás,meg újra festés,mert egy adott helységet szigetel. Hátránya,hogy a vízcső a falban a hidege van kizárva. Talán pincében is jól működne,salétrom is a lecsapódás eredménye lehet. ha hidegrevan zárva,talán nincs is. egy ötlet.
Válasz VMisi #5634. hozzászólásáraSzia!
Köszönöm a segítséget!
Helyre tudtam tenni az oldalt, jó volt a tanács!!!
Válasz Magister #5631. hozzászólásáraKépernyőfelbontást állítsd be vagy ctrl és a + jelet együtt nyomogasd
Válasz Magister #5631. hozzászólásáraCsak a fórum vagy más oldalakat is kicsiben látsz?
Pincében eléggé salétromos a fal és megpróbálnák ezt a problémát kiküszöbölni.(kívülről nincs szigetelve és nem is lehet mert körbe van betonozva már körülbelül 30-40 éves épület)
Valakinek volt már hasonló problémája? Milyen mennyire technika vált be?
Üdv!
Kellene egy kis segítség..valamiért össze ugrott az oldal és törpében látok mindent, ha vlakinek van ötlete...jó lenne!
Válasz Ádám Zoltán_58033 #5626. hozzászólásáraMennyi a kulombség a bellotához képest árban?
Válasz Ádám Zoltán_58033 #5626. hozzászólásáraJófajta, ilyen van + kühne és belotta a mienken.
Válasz Égető László #5610. hozzászólásáraHa palackhoz kell:PDF, ha kisebb nyomáshoz, akkor pl. ez: HTML, egyébként Google..
Válasz Ádám Zoltán_58033 #5626. hozzászólásáraSzia,
ez nem kinai ott benne a stempel (pecset)
salgotarjani acelgyari termek.
erről a lapról mi a véleményetek? milyen gyártmány lehet ? kínai? [kep1]
milyen a kopásállósága?
erről a lapról mi a véleményetek? milyen gyártmány lehet ? kínai?
milyen a kopásállósága?
Válasz Salas #5623. hozzászólására Én az összes kukiszárat esőben zúztam mert akkor értem rá, az igaz hogy a szárzúzó és a traki is pocsékul néz ki utána.
Tisztelt Kollegák,
Ilyen csepergős időben van e értelme szárat zúzni?
Válasz Gerimur #5619. hozzászólásáraNekunk is volt mar 3 futonk de mindhez kellett !!!!
Válasz Gerimur #5619. hozzászólásáraJa,meg a nagyokosoknak nem tünik fel,hogy sok járművön hátul piros fényvisszaverő a lámpákhoz viszonyítva belül van,ami meg,vagy a lámpák alatt,vagy azon kívül kellene,hogy legyen,mert ugye megtéveszti a szélességet sötétben. Azt nem mondták neki,nem is keresi a helyét. defekt nélkül úgysem jutott volna eszébe a kerék,mert megvolt mind. Agyrém...
Válasz Gerimur #5619. hozzászólásáraPótkocsihoz sem kell a pótkerék. Minek? Tulaj gondja. Nem? Egy utánfutón sincs pótkerék. legalábbisnem látni. Apósén meg volt a helye,de soha nem volt rajt. Rendőrnek sajna mindig igazat kéne adni. Talán az elsősegélycsomag,meg izzókészlet meg volt?? Vagy az majd a következő defektnél hiányzik? Itt minden fordítva megy..
Válasz Gabesz2 #5616. hozzászólására Én rajta hagytam,nem szóltak érte.
Viszont minap kölcsön kérték tőlem az utánfutót és defektet kaptak vele az autópályán.Annak rendje és módja szerint leáltak a leálló sávba leszerelték a kereket és elvitték a legközelebbi gumishoz.Ez idő alatt a feleség a járműnél maradt.Ez kb:2-2.5 órát vett igénybe.Visszatértekor már a rendőrök várták és A-Z-ig meg néztek mindent.
Mivel más hiányosságot nem találtak az utánfutó pótkerék hiánya miatt kiszabták a bírságot.{lefényképezték}.
Ez jogos vagy sem.Műszakin nem kérték a pótkereket.
Válasz Hús Futár #5615. hozzászólásáraBicsak Kft-nél vettem komplett tárcsás csoroszlyát 6-7 éve.
Habinál vettem magvezető csövet.
Hanki-ker megrendel mindent de elég drága hozzá minden.
Válasz Gabesz2 #5616. hozzászólásáraÉn a ponyvát is rajta szoktam hagyni, de nem tudom, hogy ez vizsgabiztosfüggő-e, hogy engedik.
Egyszer rákérdeztem, és azt mondta, maradhat, azóta így szoktam.
Személygépkocsi utánfutót vinnék műszakira. A magasítót le kell szerelni?
Tapasztalatok?
Panagra vetőgéphez hol lehet alkatrészt venni ?
Válasz colega #5613. hozzászólására
Válasz colega #5611. hozzászólására
Válasz colega #5611. hozzászólására
Válasz medikus #5609. hozzászólásáranagy sokára elkészült
Jó estét mindenkinek!
Lehet-e valahol olyan reduktort kapni, ami az oxigén áramlását méri L/MIN-ben, mint a CO hegesztésnél a co-t?