Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak647 FtBenzin árak628 FtEUR413.74 FtUSD401.77 FtCHF440.14 FtGBP494.56 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Az szerintem nincs benne Gondoltam olyat hogy hátha egy kicsit feldobná azt a területet, egész föld színtiszta zöld ez a szike meg csak foltokban búza árvakaelés meg egy kis gaz, gondolom még ezeknek is gyenge de kiviszem, letárcsázom és lesz ami lesz
Tudnék 1-2 pórkocsi falevelet (egy része már komposzt állagú). Érdemes-e vele foglalkozni?? Szikes részt gondoltam vele feljavítani... Ér-e valamennyit??
Nagyon nagyon köszönöm!! Erre gondoltam csak a memóriám becsapott
Salas: igen megköszönném mert van 2 ha gyenge föld, meg kellene próbálni valami szálastakarmánnyal hasznosítani Csak az igény a nagy kérdés, mert csak úgy hobbyból nem vetem be
Valaki tudna nekem egy leírást bemásolni, vagy adni egy linket a somkóró szálastakarmányként való felhasználásáról?? Mert a faluban igencsak megnőtt a lovak száma és úgy tudom (olvastam valahol csak nem találom) hogy "ha somkórót virágzás után kaszáljuk akkor ropogós lótakrmány" valami ilyesmi rémlik. Mert akarok beszélni 1-2 emberkével megkérdezni hogy lenne-e rá igény mert feleslegesen nem fogok vetni Vagy esetleg más növényt tudnátok javasolni ami megél homokon , lótakrmánynak felhasználható és ha úgyvan zöldtrágyaként ősszel leszántható??
Sziasztok érdeklödni szeretnék hogy valaki nem járt e mostanában NÉMETORSZÁGBAN hogy mijen ott a termény gazdaság ?????????,
személy szerint az a problémám mint a tőbbi hajdusági embernek . MINDEN PÉNZEMET BEFEKTETEM A tormába hogyha lene rajta 1 kis plusz pénzem nem hogy lett hanem még az ís elmegy így ha enyí lesz az átvevési ára. Ezt a kevés átvevési árat azal magyarázzák hogy NÉMETEKNÉL JO LETT A TERMÉS torma szinten
VAGY CSAK AZ ÁTVEVŐK KITALÁLCIOJA ha valaki tud valamit irjon ELŐRE ÍS KŐSZI..
Üdvözlet mindenkinek!
Olyan dologba szeretnék segitséget kérni,hogy családi tulajdonban van 15ha föld,és az egyik családtag eladná az ő 5ha-os részét.Én megvenném csak nincs annyi pénzem...Honnan érdemes hitelt vagy kölcsönt felvenni?Kihez forduljak??
Egyszer anyámék beleszaladtak! Anyám őstermelő, a fater nevén voltak a gázolaj számlák,mert a traki az ő nevén van! Igényeltek 25000 vissza,és mivel nem anyám nevén volt a számla, befizettek 50-et!!Hiába mondták a vámosnak hogy akkor nem igényelnek! A szándék is büntetendő!!!
ja és kijönnek ellenörzésre és nincs gép semmi ,milliós büntetések,egy kolléga járt igy pár hónapja,ne akarjon mindenki mindent visszaigényelni,visszajár ,ha a haverja áfás számlát ad a műveletekről,és ráírja hogy mennyi gázolajat fogyasztott,persze akkor bukta az áfa
Válasz #2849. hozzászólásra
Helló!
Földfoglalás??
Az meg mi a bigyó? Nem azt akarod mondani hogy egyszer csak megjelenik valaki és azt mondja hogy ez mostantól az övé????
27*67mm-es kardán keresztet tud valaki?Nincs az országban,ih cs 110...ill van e aki kormány összekötő axiálcsúklót javít?Vagy belerakni egy 64-65mm-est és kihézagolni a zéger mellett egy gyűrűvel? A negy darab gyári 160000 ha lenn...a sima szabvány méretek mint pl 27*70 meg már van 3500-ért is db
13055 hozzászólás
Válasz #2904. hozzászólásra
Húú, nagyon hálás volnék! Itt volna a szomszédba E-mailbe, vagy sms-be vagy valahogy juttasd már el nekem
Válasz #2900. hozzászólásra
természetesen aratáskor
Tiszakécskén Orosz árult szezonban 100Ft/kg áron ha gondolod megszerzem a számát
Válasz #2902. hozzászólásra
Az szerintem nincs benne Gondoltam olyat hogy hátha egy kicsit feldobná azt a területet, egész föld színtiszta zöld ez a szike meg csak foltokban búza árvakaelés meg egy kis gaz, gondolom még ezeknek is gyenge de kiviszem, letárcsázom és lesz ami lesz
Válasz #2901. hozzászólásra
Szerintem jó, kertekben szokták használni.
De DIÓFA levél ne legyen benne, mert az komposztálni nem jó.
Tudnék 1-2 pórkocsi falevelet (egy része már komposzt állagú). Érdemes-e vele foglalkozni?? Szikes részt gondoltam vele feljavítani... Ér-e valamennyit??
Úgy néz ki lesz igény a mohar szénára
Vetőmagot mikor érdemes beszerezni? Mikor van szezonja??
Gondolom majd valamikor tavasszal lesz aktuális, de nem akarom hogy elkapkodják és ne jusson
Válasz #2891. hozzászólásra
http://www.kutdiak.kee.hu/diak/nzs/nsomkoro.htmhttp://www.magvas.hu/tavaszi/bukkony.htm még egy apróság, http://www.mkk.szie.hu/dep/gygt/legeltetes/okojegyzet05.pdf
Válasz #2897. hozzászólásra
ebbe is van 2-3 nagyobb szikfolt a többit meg legalább nem kavarná a szél
Válasz #2894. hozzászólásra
Szívesen!
Ezt terveztem már régebben, hogy mikor lesznek majd a lovak, akkor ezt szeretnék majd termelni legszarabb földön. (szikes)
KÖSZÖNÖM A SEGITSÉGET
KÖSZÖNÖM A SEGITSÉGET
Válasz #2892. hozzászólásra
Nagyon nagyon köszönöm!! Erre gondoltam csak a memóriám becsapott
Salas: igen megköszönném mert van 2 ha gyenge föld, meg kellene próbálni valami szálastakarmánnyal hasznosítani Csak az igény a nagy kérdés, mert csak úgy hobbyból nem vetem be
Vannak itt is lovasok, ha gondolod szomszéd megkérdezhetem őket...
http://www.pkkft.hu/agrarium/eloadas/15_1_mohar.pdf
"Elvénülve ropogós lótakarmány." Bár ezt találtam lótakarmányként.
Valaki tudna nekem egy leírást bemásolni, vagy adni egy linket a somkóró szálastakarmányként való felhasználásáról?? Mert a faluban igencsak megnőtt a lovak száma és úgy tudom (olvastam valahol csak nem találom) hogy "ha somkórót virágzás után kaszáljuk akkor ropogós lótakrmány" valami ilyesmi rémlik. Mert akarok beszélni 1-2 emberkével megkérdezni hogy lenne-e rá igény mert feleslegesen nem fogok vetni Vagy esetleg más növényt tudnátok javasolni ami megél homokon , lótakrmánynak felhasználható és ha úgyvan zöldtrágyaként ősszel leszántható??
Válasz #2883. hozzászólásra
És lehet valamit tenni ellene, úgy hogy az illetőnek elmenjen a kedve az ilyentől?
Válasz #2887. hozzászólásra
KAPCSOLAT
Cím:
Megye: Bács-Kiskun
Település: Kiskunfélegyháza
6100 I. kerület, tanya 241.
Telefon:
(+36) (76) 462-181
Fax:
(+36) (76) 463-334
Válasz #2884. hozzászólásra
Kérdezd meg a Kecskeméti univernél is ! ---Kecskeméti Konzervgyár Zrt.
Kecskemét, Szolnoki út 35.
Telefon: +36 76 518-100
Fax: +36 76 481-574
Univer, Koch's torma?
EZT próbáld meg itt fel tudod tenni hogy van nagy tételbe, meg árat is írhatsz és hátha találsz valakit
Ha sok a tormád esetleg a nagybanit miért nem próbálod meg???
Sziasztok érdeklödni szeretnék hogy valaki nem járt e mostanában NÉMETORSZÁGBAN hogy mijen ott a termény gazdaság ?????????,
személy szerint az a problémám mint a tőbbi hajdusági embernek . MINDEN PÉNZEMET BEFEKTETEM A tormába hogyha lene rajta 1 kis plusz pénzem nem hogy lett hanem még az ís elmegy így ha enyí lesz az átvevési ára. Ezt a kevés átvevési árat azal magyarázzák hogy NÉMETEKNÉL JO LETT A TERMÉS torma szinten
VAGY CSAK AZ ÁTVEVŐK KITALÁLCIOJA ha valaki tud valamit irjon ELŐRE ÍS KŐSZI..
Válasz #2859. hozzászólásra
Pontosan.
Válasz #2858. hozzászólásra
Te miket tudsz...
Válasz #2880. hozzászólásra
IBC.
Válasz #2879. hozzászólásra
Sima pótkocsid van? tegyél rá 1 m3-es tartályokat, azt több helyen hirdetnek, pl expressz.
"Szisztok!Tudom hogy nem a témához kapcsolodik,de nem-e tud valaki vízszállito potkocsit eladot vagy tartályt?nagyon sürgös lenne!köszönöm"
Tartály van.
Válasz #2876. hozzászólásra
".Honnan érdemes hitelt vagy kölcsönt felvenni?"
Ahol kapsz.
Van több bank, aki ad a fölvásárlásra hitelt.
Ha bevetik az új földtörvény tervezetet, nagy változások várhatók.
Bizonyára tudod, hogyan változtak a lakásárak. Talán a történelem kereke ismétli önmagát.
Válasz #2875. hozzászólásra
Pontosan!És bünti lett!
Üdvözlet mindenkinek!
Olyan dologba szeretnék segitséget kérni,hogy családi tulajdonban van 15ha föld,és az egyik családtag eladná az ő 5ha-os részét.Én megvenném csak nincs annyi pénzem...Honnan érdemes hitelt vagy kölcsönt felvenni?Kihez forduljak??
Válasz #2874. hozzászólásra
Na de akkor földhivatali nyilvántartás szerint anyukád volt a földhasználó, és apud nevén voltak a számlák?
Egyszer anyámék beleszaladtak! Anyám őstermelő, a fater nevén voltak a gázolaj számlák,mert a traki az ő nevén van! Igényeltek 25000 vissza,és mivel nem anyám nevén volt a számla, befizettek 50-et!!Hiába mondták a vámosnak hogy akkor nem igényelnek! A szándék is büntetendő!!!
Válasz #2872. hozzászólásra
idáig itt is igy gondolták,és jött a bünti,főleg az aratással nem tudtak elszámolni,mert számlát nem kért
Válasz #2871. hozzászólásra
Pedig nagyon sokan úgy csinálják és senki nem ellenőrzi!
Válasz #2870. hozzászólásra
ja és kijönnek ellenörzésre és nincs gép semmi ,milliós büntetések,egy kolléga járt igy pár hónapja,ne akarjon mindenki mindent visszaigényelni,visszajár ,ha a haverja áfás számlát ad a műveletekről,és ráírja hogy mennyi gázolajat fogyasztott,persze akkor bukta az áfa
Válasz #2855. hozzászólásra
Jár neked is támogatás.
A haverod mikor tankol a nevedre íratja a számlát, hektároként 95 literre lehet igényelni támogatást.
Válasz #2868. hozzászólásra
Nem messze van tőlem,lehet még a telója is meg van!
Válasz #2866. hozzászólásra
Konkrétabban?
Válasz #2865. hozzászólásra
Akkor megoldott a rejtély.
De már lasssan beoffolunk a topicba.
Válasz #2864. hozzászólásra
IGEN.
Válasz #2861. hozzászólásra
Szereintem több mint valószínű velem kevered a Zolit Én vagyok a Lakiteleki
Válasz #2863. hozzászólásra
Köszi.
Te is földi vagy?
Válasz #2862. hozzászólásra
Molnár Gergely út,vagy úgy keresd lőtér.Ismeri mindenki,(kupec)
Válasz #2853. hozzászólásra
Orgovanyon merre?
Válasz #2851. hozzászólásra
Bocsi akkor keverlek valakivel, de van valaki forumosok között aki lakiteleki. Na mindegy, én is 6 km de Észak.
Sziasztok!
Kukorica törtszemet mennyire és hogyan lehet tárolni? Nem penészesedik nyárig? Mik a tapasztalatok ezzel?
Válasz #2849. hozzászólásra
Helló!
Földfoglalás??
Az meg mi a bigyó? Nem azt akarod mondani hogy egyszer csak megjelenik valaki és azt mondja hogy ez mostantól az övé????
Válasz #2857. hozzászólásra
ehun-e http://primvol.hu/webshop/27x67-kardankereszt-27x67/cikk/105898/
27*67mm-es kardán keresztet tud valaki?Nincs az országban,ih cs 110...ill van e aki kormány összekötő axiálcsúklót javít?Vagy belerakni egy 64-65mm-est és kihézagolni a zéger mellett egy gyűrűvel? A negy darab gyári 160000 ha lenn...a sima szabvány méretek mint pl 27*70 meg már van 3500-ért is db
Válasz #2814. hozzászólásra
zzt nem hallottam...tényleg volt árverés?E