Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak639 FtBenzin árak631 FtEUR407 FtUSD392.16 FtCHF434.03 FtGBP489 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Ebben egy Triumph 138-as motor van. 35-40 lovas.
Az atyaúristen is collos rajta. Minden csavarfej, menet, cakk pakk az egész motor.
Nem szeretném nagyon átvariálni, mert ez már erőteljesen OT jellegű kis gép. Főleg, hogy nagyjából egyben lenne.
Van egy ugyan ilyen 450-es ami mai napig használatban van. Az öregem kóricál vele. Németből lett hozva majd 20 éve, azóta olajcserén meg pár apróságon kívül semmit nem kellett csinálni rajta.
Ezt meg a méhbe vitték volna. Kemény 30e pénzért sikerült szert tenni rá.
Akkor úgy néz ki kénytelen leszek teljesen szétszedni.
Egyszerű amúgy az egész gép mint a faék. A gondja az volt, hogy elkopott a vezérműlánc feszítője és átugrott a vezérlése. Eltört 2 himbatengely, ezek ki lettek cserélve. A motor sprayvel már horkant párat.
Fejér, Székesfehérvár mellett vagyok.
Ez nem nehéz meg kell nézni a belső vezérlő mennyire kopott, továbbá a görgők amik a kaját nyomják és hogy a görgőket határoló mennyire van beállítva!!! Ez egyszerű, csak látnom kelle az egészet, hol laktok?????
Ismeri valaki közelebbről a CAV DPA adagolókat?
Egy ősöreg majd 50 éves Kramer 350-en van, Isten tudja mennyit állt a gép. Most próbálnánk életet lehelni belé.
Sajnos nem adja az anyagot. Szétkaptuk, kitakarítottunk belőle rengeteg ganét, de változatlanul nem akar dolgozni.
Sajnos valaki korábban már nekiállt meghekkelni így hiányos volt pár helyen. Nagy nehezen sikerült is összehoznunk minden csövet, csavart rá. Isten áldja az angolokat és a collos méretezéseket. No meg a németet aki beszerelte a masinába.
1. hozzászólás, maci001 küldte be 2012-04-01 20:32:46-kor | [TÖRÖL] | Felhasználó kitiltása: egy napra | egy hétre | egy hónapra
Hello!
Nem tudja valaki, hogy idén lesz-e Szent György napi agrárexpo Pápán? Ha nem lesz akkor miért, mert azt tudom, hogy nem volt soha olyan nagy mint mondjuk a H.vásárhelyi gazdanapok, de én szerettem odajárni! Kár lenne érte ha nem lenne!
Tisztelt Kollégák.
Tudna valaki segiteni BRAVO 180 as permetező elektronika beüzemelésébe? Új gép programozni kellene. Természetesen megfizetem. dio51@t-online.hu -ra ha uzit. kapok felhivom.
Ha hamarabb szóltál volna, lett volna tíz darab,használt tiszta és jó állapotú fa raklappal. Egy hete adtam el őket 6 ezer forintért darabját.
Tavaly annyit vettem hogy ezekre már nincs szükség kimaradtak.
Nem szoktam kérni, most sem magamnak teszem.. most találtam ezt a cikket.. 33nehéz sorsú gyereknek van egy-egy kívánsága..
Egy kiskinizsi kisfiú kívánsága, hogy szupererős traktort 'vezethessen'.. aki a környéken él és esetleg van rá lehetőség, annak ajánlom ezt a cikket:
Nem régen lettem Zetor 5611 tulajdonos és most műszaki előtt szeretném átnézni és egy-két dolgot kicserélni rajta és a hiányzó dolgokat pótolni,ebben szeretném a segítségeteket kérni:legyen szíves valaki, készítsen nekem egy képet a fülke alatti fékszerelvényekről mert fogalmam sincs hogy hova és hogyan fogassam föl a taposószelepet ez ugyanis hiányzik a gépről az előző tulaj se tudott mondani semmit mert nem használta. Előre is köszönöm! További szép napot Mindenkinek!
ha van valami a gépre rakva, a tálcán találsz egy kicsi ikont.. ha minden frankó, akkor zöld pipával- hardver biztonságos eltávolítása..
Tényleg, nézd meg a tálcán a rejtett ikonjaidat, hátha mégis ott van a kártya..
ja, és az ilyen kártyákat nem csak úgy kikapkodjuk ám a gépből, hanem rábökünk a 'biztonságos eltávolításra' és csak ha engedi, akkor kapjuk ki a gépből.. az usb-s cuccokra is ez áll.
Meg néha nem árt formázni a cuccot.. pentdrive-ot, meg ilyen xir-xarokat is..
13079 hozzászólás
Válasz #1878. hozzászólásra
????
Ezt most nem vágom
Válasz #1875. hozzászólásra
szólj Eszternek a Gályosnak ammajd leszedi
oszt mehecc hajdupetyával vele
friz
biz
ni heheheehehehehhe
Válasz #1876. hozzászólásra
Nekem csak az van.........
Válasz #1875. hozzászólásra
Miért, te mire
Válasz #1873. hozzászólásra
Tartozásra gondoltál ugye !?
Válasz #1863. hozzászólásra
Kuka
Válasz #1865. hozzászólásra
15-böl megvan az anyag (tárcsa-betét) nem érdemes szarakodni,főleg egy milliárdosnak
Válasz #1867. hozzászólásra
Pontosabban, a házastársi szeretet!!!
Csak úgy dől belőled a házasság intézménye!!!
Ez úgy szar ahogy van!!!!Dobd el pi......a ha élni akarsz!!!
Válasz #1866. hozzászólásra
FAN, Szeni, Attis ????
Nem saját csak segíteni szeretnék a döntésben tehát továbbítok minden véleményt.
de ha az asszonyé az autó, akkor itt a lehetőség
még a régi szép csóró időkben az ilyen tárcsát felesztergáltattam, de most már nem szarakodunk ilyenekkel. új betét és tárcsa
Válasz #1864. hozzászólásra
Kis autó. Szóval kuka a tárcsa is és a betét és ???
(Bár hasonlóan látom én is)
Másnak vélemény ???????
szar. mibe van?
Szakértői szemeket kérnék ! Az alábbi képeken lévő fékpofa és féktárcsa milyen állapotban van ?
Válasz #1860. hozzászólásra
Jó sokat adtál érte
Válasz #1860. hozzászólásra
NAGYON "PÉP"!!!!
Válasz #1856. hozzászólásra
Ebben egy Triumph 138-as motor van. 35-40 lovas.
Az atyaúristen is collos rajta. Minden csavarfej, menet, cakk pakk az egész motor.
Nem szeretném nagyon átvariálni, mert ez már erőteljesen OT jellegű kis gép. Főleg, hogy nagyjából egyben lenne.
Van egy ugyan ilyen 450-es ami mai napig használatban van. Az öregem kóricál vele. Németből lett hozva majd 20 éve, azóta olajcserén meg pár apróságon kívül semmit nem kellett csinálni rajta.
Ezt meg a méhbe vitték volna. Kemény 30e pénzért sikerült szert tenni rá.
Itt egy teljesen restaurált példány:
Válasz #1858. hozzászólásra
Nem vagy messze tőlem, egyszerű az egész ne fossá csináld meg!!
Válasz #1855. hozzászólásra
Akkor úgy néz ki kénytelen leszek teljesen szétszedni.
Egyszerű amúgy az egész gép mint a faék. A gondja az volt, hogy elkopott a vezérműlánc feszítője és átugrott a vezérlése. Eltört 2 himbatengely, ezek ki lettek cserélve. A motor sprayvel már horkant párat.
Fejér, Székesfehérvár mellett vagyok.
Válasz #1854. hozzászólásra
A régi aro adagoló pont ilyen!!
ez sima perkins motoros,ahoz meg van cucc dögivel,esetleg bolgár targonca adagoló kispénzér
Ez nem nehéz meg kell nézni a belső vezérlő mennyire kopott, továbbá a görgők amik a kaját nyomják és hogy a görgőket határoló mennyire van beállítva!!! Ez egyszerű, csak látnom kelle az egészet, hol laktok?????
Urak!
Ismeri valaki közelebbről a CAV DPA adagolókat?
Egy ősöreg majd 50 éves Kramer 350-en van, Isten tudja mennyit állt a gép. Most próbálnánk életet lehelni belé.
Sajnos nem adja az anyagot. Szétkaptuk, kitakarítottunk belőle rengeteg ganét, de változatlanul nem akar dolgozni.
Sajnos valaki korábban már nekiállt meghekkelni így hiányos volt pár helyen. Nagy nehezen sikerült is összehoznunk minden csövet, csavart rá. Isten áldja az angolokat és a collos méretezéseket. No meg a németet aki beszerelte a masinába.
1. hozzászólás, maci001 küldte be 2012-04-01 20:32:46-kor | [TÖRÖL] | Felhasználó kitiltása: egy napra | egy hétre | egy hónapra
Hello!
Nem tudja valaki, hogy idén lesz-e Szent György napi agrárexpo Pápán? Ha nem lesz akkor miért, mert azt tudom, hogy nem volt soha olyan nagy mint mondjuk a H.vásárhelyi gazdanapok, de én szerettem odajárni! Kár lenne érte ha nem lenne!
Válasz #1848. hozzászólásra
Köszi! Állítólag a "moszkvics"okon is ilyesmi volt. Jövő héten haver megpróbálja rendbe rakni
Tisztelt Kollégák.
Tudna valaki segiteni BRAVO 180 as permetező elektronika beüzemelésébe? Új gép programozni kellene. Természetesen megfizetem. dio51@t-online.hu -ra ha uzit. kapok felhivom.
Válasz #1843. hozzászólásra
Tápióság, ott sok van, hirdet expresszen.
Ha hamarabb szóltál volna, lett volna tíz darab,használt tiszta és jó állapotú fa raklappal. Egy hete adtam el őket 6 ezer forintért darabját.
Tavaly annyit vettem hogy ezekre már nincs szükség kimaradtak.
Válasz #1842. hozzászólásra
Ilyesmi van a padláson,MTZ-45 dinamó.
Válasz #1845. hozzászólásra
Tudom,azzal beszéltem,soká szállítaná le.Amúgy jövőhét végére lesz máshonnan.
Válasz #1844. hozzászólásra
Elképzelhető de nincs ráírva semmi paraméter. Szerinted hány voltos lehet??
Expressz-en találtam Pest környékit , 3 nappal ezelőtt nitrosolnak 8db-ra kérdeztem, kmétre 12e +1e/db fuvart mondott .
Válasz #1842. hozzászólásra
Ez nem egy hegesztődinamo? régi orosz nehézgépeken szokott lenni. hogy javitani tudjanak a sztyeppén
1000 literes IBC tartályt keresek,békés,csongrád megyéből.SOS
Valakinek valami ötlete tipus vagy esetleg teljesítmény?? orosznak nézem az írást rajta de semmi konkrétat nem ír
Válasz #1840. hozzászólásra
Máté fiam,itt az alkalom ,hozzád közel van a gyerkőc,én vállalnám ,de 400km
Szép napot mindenkinek!
Nem szoktam kérni, most sem magamnak teszem.. most találtam ezt a cikket.. 33nehéz sorsú gyereknek van egy-egy kívánsága..
Egy kiskinizsi kisfiú kívánsága, hogy szupererős traktort 'vezethessen'.. aki a környéken él és esetleg van rá lehetőség, annak ajánlom ezt a cikket:
http://www.nlcafe.hu/33kivansag/20120326/egyszer_en_is_vezetnek_egy_szupereros_traktort/
Köszönöm! másik topikba is felteszem, bocs, ha valaki ismétlésnek érzi
Üdv Mindenkinek!
Nem régen lettem Zetor 5611 tulajdonos és most műszaki előtt szeretném átnézni és egy-két dolgot kicserélni rajta és a hiányzó dolgokat pótolni,ebben szeretném a segítségeteket kérni:legyen szíves valaki, készítsen nekem egy képet a fülke alatti fékszerelvényekről mert fogalmam sincs hogy hova és hogyan fogassam föl a taposószelepet ez ugyanis hiányzik a gépről az előző tulaj se tudott mondani semmit mert nem használta. Előre is köszönöm! További szép napot Mindenkinek!
Válasz #1837. hozzászólásra
viszont ha látod a zöld pipásat és más nincs a gépre rakva, akkor mégis látja az sd kártyádat..
Válasz #1836. hozzászólásra
frankó ezt má vágom is
Válasz #1835. hozzászólásra
ha van valami a gépre rakva, a tálcán találsz egy kicsi ikont.. ha minden frankó, akkor zöld pipával- hardver biztonságos eltávolítása..
Tényleg, nézd meg a tálcán a rejtett ikonjaidat, hátha mégis ott van a kártya..
Válasz #1833. hozzászólásra
mire köll bökni?
deutálom
traktor jobb cucc azt szeretjük
Válasz #1832. hozzászólásra
van csak minek kötögettem volna retek usbn
ha csak betolom résbe
vágod??????
sztem nemvágja mi az a rés meg a betolás-------
ja, és az ilyen kártyákat nem csak úgy kikapkodjuk ám a gépből, hanem rábökünk a 'biztonságos eltávolításra' és csak ha engedi, akkor kapjuk ki a gépből.. az usb-s cuccokra is ez áll.
Meg néha nem árt formázni a cuccot.. pentdrive-ot, meg ilyen xir-xarokat is..
fényképezőnek tuti, hogy van egy kábele, amivel össze tudod kötni a géppel..
Válasz #1830. hozzászólásra
másikra se reagál
Válasz #1829. hozzászólásra
Akkor sajna valószínűleg a kártyát kerülgeti a dögvész!