Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak658 FtBenzin árak640 FtEUR408.83 FtUSD390.47 FtCHF430.85 FtGBP484.73 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Ja vetőelemet is majd nem e görbék, picit a közepük lehet homoruak majd meglátod a vákumház külső szélén fontos a jó illeszkedés.
vákumházat lehet síkköszörülni.
Nagy szíjtárcsa tengelye csapágyas,ventilátor jó,de szétszedem hogy biztos legyek benne,feszítőrugókat cserélem mindet mert nem baj az ha az új.
Ahogy átnézegettem ilyen pár 100ft alkatrészek kellenek csak,a drágább az a cső lesz az 4000 valamennyi az összes.20e ből talán megúszom de még akármi is jöhet.
Tartályok nem lukasak a kerekek jók tengelye se kopott szét.Úgyhogy remélem hogy csak ilyen apróbb hibái vannak.
A ventilátor csapágyat be zsirozni hátha van zsirzószem.
Nagyszijtárcsa neme kottyan a tengelyen, vagy a tengely bent a csapágyakban.
Vetőellemeket hajtó láncokat gázolajba kimosni, spanoló jólfeszit-e, láncgörgők jók-e.
Válasz #695. hozzászólásra
Az enyém 15.5 de úgy látom hogy volt már hegesztve.
Azért kell szétszednem darabokra mert kb 3 éve nem használták és nem akarom csak azokat a dolgokat cserélni amik látszanak pl a kerekek lötyögnek és le is dobják a láncot.
Így hát úgy döntöttem hogy átnézem az egészet,nehogy az legyen hogy mikor kell akkor derüljenek ki a gondok.
Van szerelési útmutatóm úgyhogy nagy gond nem lehet,ha meg igen majd jövök a fórumra.
csak amit kell,pl csövek,kerekeknél a perselyek,stb.
Úgy mindene megvan csak amit cserélni kell azt érdemes most ha már szét van dobva.
mindjárt teszek képeket,de ettől jobban szét lesz szedve most csak fő darabokra van bontva.
A végén meg kap egy festést.
van egy régi spc vetögepem 6 soros szerintetek érdemes e átalakitani sorközmüvelövé agerenda szerintem birná ha a csoroszjákat és atartájt leszedném a kocsik váza meglenne de vajon a kocsik mozgása elég lenne e és vajon a felhajtáskor hogy müködne
Válasz #666. hozzászólásra Fixen rá van hegesztve ! A traktoron a hidralika karok teljesen be vannak húzva ,így nem tud kóvályogni az spc.Nekem így nem okozott gondot a fordulás,igaz bekalkuláltam a fordulási sugarat! Egy dolgot nem jól oldottam meg ezért le kell vágni a vonórudat,mert hátrébb kell felhegeszteni,hogy a nyomjelző le tudjon zuhanni!
az eke vonórúd csuklosan van a vazra szerelve vagy fixes?
nem fordul ki nagyon kanyarba ha a eke vonórúd ponta gerenda vegere van hegesztve?tudod mint a nagy 5-6 fejes ekek.
Válasz #663. hozzászólásra Egy 2" cső az spc-re hegesztve benne tömör vas és a kerékpár villához hasonlóan van a trabant kerék tengellyel(semmi csapágyazás). A másik oldalon pedig eke vonórúd ráhegesztve! A vontatásnál az mtz bilincseket betekerem,hogy ne mászkáljon az spc. 3db talpaló van ráhegyesztve ,hogy átállásnál ne dőljön el.
En le szoktam szerelni rola bobozokat es a lancokat olajban tarolom, a tarcsakat es a vakumkamrakat pedig le kenem tavataval.
Igy tutira nemesziarozsda es ha leszereles kozben eszlelek valami hibat aszt telen raerek kijavitani
Ezekel igy kel teni mert meghallalja.
3560 hozzászólás
Válasz #709. hozzászólásra
Holnap szedem apró darabjaira.
A hét végén nem volt időm vele foglalkozni de holnaptól a hetet neki szentelem.
Válasz #704. hozzászólásra
Hogy alsz avetogepel???
Válasz #707. hozzászólásra
Menyit kostal?
ha valakit érdekel nekem van egy jó állapotú hatsoros eladó.
Válasz #704. hozzászólásra
Válasz #701. hozzászólásra
Ja vetőelemet is majd nem e görbék, picit a közepük lehet homoruak majd meglátod a vákumház külső szélén fontos a jó illeszkedés.
vákumházat lehet síkköszörülni.
Válasz #701. hozzászólásra
Köszönöm élni fogok vele.
Válasz #702. hozzászólásra
De igen,és van egy pár új alkatrésszem is amit kaptam hozzá.
Válasz #698. hozzászólásra
nem eszt veted kb 2 hete 100 e?
Válasz #699. hozzászólásra
Vetőmagtarály alul jólzár-e, szintjelzők közepén a 8-as anyákat áthúzni.
Lánckerekeknél legyen benne a sasszegek.
Ventilátor szijak mérete 1250x13
Meg segit itt mindenki
Válasz #699. hozzászólásra
Nagy szíjtárcsa tengelye csapágyas,ventilátor jó,de szétszedem hogy biztos legyek benne,feszítőrugókat cserélem mindet mert nem baj az ha az új.
Ahogy átnézegettem ilyen pár 100ft alkatrészek kellenek csak,a drágább az a cső lesz az 4000 valamennyi az összes.20e ből talán megúszom de még akármi is jöhet.
Tartályok nem lukasak a kerekek jók tengelye se kopott szét.Úgyhogy remélem hogy csak ilyen apróbb hibái vannak.
Válasz #691. hozzászólásra
A ventilátor csapágyat be zsirozni hátha van zsirzószem.
Nagyszijtárcsa neme kottyan a tengelyen, vagy a tengely bent a csapágyakban.
Vetőellemeket hajtó láncokat gázolajba kimosni, spanoló jólfeszit-e, láncgörgők jók-e.
Válasz #695. hozzászólásra
Az enyém 15.5 de úgy látom hogy volt már hegesztve.
Azért kell szétszednem darabokra mert kb 3 éve nem használták és nem akarom csak azokat a dolgokat cserélni amik látszanak pl a kerekek lötyögnek és le is dobják a láncot.
Így hát úgy döntöttem hogy átnézem az egészet,nehogy az legyen hogy mikor kell akkor derüljenek ki a gondok.
Van szerelési útmutatóm úgyhogy nagy gond nem lehet,ha meg igen majd jövök a fórumra.
Válasz #696. hozzászólásra
Jó neked hogy már öszefele rakod,én csak a jövő héten szedem mégjobban szét.
Válasz #694. hozzászólásra
Enis kicereltem minden perselyt , a csavarokat le takaritotam le zsirostam.
A persejeketkikel boviteni haszorulnak egy dorzsaral.
Válasz #694. hozzászólásra
15 cm a sarkatol a vedolemez-ig.
Amugy enis esztcsinalom csak mostmar oszefele rakom
Válasz #693. hozzászólásra
Az amit látsz benne van ám a földbe egy jó 4 5 cm.
De ha kell inkább csere lesz.
Válasz #690. hozzászólásra
Hat a csuszokat se artana legalab feltolteni ha cere nem lesz
Válasz #691. hozzászólásra
Minden jó tanácsot szívesen fogadok.
Válasz #686. hozzászólásra
Felhivhatom a figyelmed? vetőelem tendely ha nehezen forog persely, zsír, filctömités a láncvédő mögött, amit kiván.
Így néz ki most.
Válasz #685. hozzászólásra
csak amit kell,pl csövek,kerekeknél a perselyek,stb.
Úgy mindene megvan csak amit cserélni kell azt érdemes most ha már szét van dobva.
mindjárt teszek képeket,de ettől jobban szét lesz szedve most csak fő darabokra van bontva.
A végén meg kap egy festést.
Válasz #684. hozzászólásra
cerelsz rajta mindent ?
Kicsit szétborítottam a gépet,fel szeretném újítani hogy mire használni kell pöpec legyen a gép.
Majd ma rakok képeket.
Válasz #682. hozzászólásra
És az mi pénz?
36mm kell az a kelet agróba 500 valahány ft/m.
jó oda a gégecső is,azt meg kapsz bármelyik mezőgazdasági boltba tuti.pl agroker) mi is azt szoktunk rátenni egyébként.
kb hány méter csű kell rá összesen?
Én 9 re saccoltam,úgy hogy bőven elég legyen.
megnéztem a neten,nem is drága.
358ft/m
http://webshop.keletagro.hu/63_spc-vetogep-alkatreszek/spc-vetogep-gegecso-csigatomlo-vakum-levego-cso-32-mm_id3393
Válasz #675. hozzászólásra
Mással nem lehet helyettesíteni csak a gyárival?
Válasz #677. hozzászólásra
Akkor én nem országszerte lakom ezekszerint mert itt 2 alkatrészboltot is megkérdeztem és nem volt.
Válasz #673. hozzászólásra
Országszerte minden alkatrész kereskedésben árulnak.
Nálunk a gazda boltba is van,de árat nem tudok.
Lassan 1000 piz lesz annak métere..
Haló mindenkinek!!!
Hol lehet venni spc 6 vetőgéphez vákum csövet?
És mennyiért?
van egy régi spc vetögepem 6 soros szerintetek érdemes e átalakitani sorközmüvelövé agerenda szerintem birná ha a csoroszjákat és atartájt leszedném a kocsik váza meglenne de vajon a kocsik mozgása elég lenne e és vajon a felhajtáskor hogy müködne
120 ropiért vehetsz tölük hektárszámlálót meg sebességkijelzöt-én ezt megcsináltam egy bicikli computerböl ami egy ezresbe került..
Válasz #669. hozzászólásra
Ja,bocsi lemaradt a lényeg,ez a Digitroll DMA6 belseje,nem én csináltam..
Válasz #668. hozzászólásra
És ezt mihez csináltad , mire használod?
Itt vannak a képek.ebben a legdrágább alkatrész(PIC16C622A) 3 juró kb egy tizesböl megvan,ezt adják nyolcszoros áron-nem rossz üzlet!!!
Válasz #666. hozzászólásra Fixen rá van hegesztve ! A traktoron a hidralika karok teljesen be vannak húzva ,így nem tud kóvályogni az spc.Nekem így nem okozott gondot a fordulás,igaz bekalkuláltam a fordulási sugarat! Egy dolgot nem jól oldottam meg ezért le kell vágni a vonórudat,mert hátrébb kell felhegeszteni,hogy a nyomjelző le tudjon zuhanni!
Válasz #665. hozzászólásra
az eke vonórúd csuklosan van a vazra szerelve vagy fixes?
nem fordul ki nagyon kanyarba ha a eke vonórúd ponta gerenda vegere van hegesztve?tudod mint a nagy 5-6 fejes ekek.
Válasz #664. hozzászólásra Hasonlóan működik a vontatás,mintha félig függesztett ekét húznál!
Válasz #663. hozzászólásra Egy 2" cső az spc-re hegesztve benne tömör vas és a kerékpár villához hasonlóan van a trabant kerék tengellyel(semmi csapágyazás). A másik oldalon pedig eke vonórúd ráhegesztve! A vontatásnál az mtz bilincseket betekerem,hogy ne mászkáljon az spc. 3db talpaló van ráhegyesztve ,hogy átállásnál ne dőljön el.
Válasz #648. hozzászólásra
Jani6
Latam a kepet es egy kerdesm lene
ugyebar a szalito kerek az csuklos de a trakinal is fordul a gep???
Válasz #651. hozzászólásra
En le szoktam szerelni rola bobozokat es a lancokat olajban tarolom, a tarcsakat es a vakumkamrakat pedig le kenem tavataval.
Igy tutira nemesziarozsda es ha leszereles kozben eszlelek valami hibat aszt telen raerek kijavitani
Ezekel igy kel teni mert meghallalja.
Válasz #660. hozzászólásra
NAGYON SZIVESEN