Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak630 FtBenzin árak614 FtEUR412.88 FtUSD391.08 FtCHF443.26 FtGBP495.54 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz Rihekopó42 #9600. hozzászólásáraén is azzal üzemeltem be.abba az időbe omékon bótótuk,oszt november közepe-végére ért ide.ugyhogy nembiztam benne,hogy ideér,és a régi ekémmel csináltam meg a szántást.asszem 15 ha körűl maradt amikor jött a vas.ennyit csináltam meg a mtz vel.ami már nincs meg.nem neki való.
Válasz Rihekopó42 #9602. hozzászólásáraFordito tengely' emelő kar'fügesztő orsó'vonoszár'vonoszár toldo. Na akkor ezekből melyik görbül? Felülről sorrendben irtam .Csak a vonoszár görbülhet de ha egyenesen huz akkor az inkább nyullana mint görbül. De nyulani nem tud.
Válasz fexco #9581. hozzászólásáraKuhn ekén van műanyag és gumi alátét is pl: kormánylemez a toldat és a támasz hármas találkozásánál, csak nem véletlenül rakta oda a Gall...
Evan kopva papír vékonyra, esetleg nem teszel be papír hézagoló alátétet oda ahova kellett volna, aztán meghúzod a nagy milwaukiva me az volt kéznél nem a kicsi....(orrbetét laposvas csatlakozásná)
Válasz JDFERI #9576. hozzászólásáraPersze mert valami utángyártott gagyi van rajta, amit sárga földig leakarnak koptatni, aztán nem csoda hogy reped törik..
Válasz *** HM *** #9572. hozzászólásáraAkkor mi facért drágább 20-30%-al egy regent/kvernerland/pöttingertől ? Mindenki kéket vesz lassan,azt gondoltam tudnak valamit.
Válasz F-A-R-M-E-R \ #9548. hozzászólásáraNe Lemken kopóalkatrészeket nézzél!
Ugyan azt árulja az Opall agri is, csak pirosban. De ha kék szinü kopóalkatrész kell, az is van nekik jóval kedvezőbb árfekvésben mint amit a Lemken forgalmazó cégnél vennél.
Egy telefont biztosan megér, hogy bebizonyosodjál róla, amit írtam.
Válasz gcastle #9554. hozzászólásáraEzmi 7230 4x40?
3nap ilyen nem vitte le a vasról a hőkezelés pikkelységét vagymiarosseb volt az...
Rohadt nagy gróf vagy knagy birtokkal hogy nem birod kivárni fagyot?
Válasz gcastle #9557. hozzászólásáraHa még nem, amit azért kérlek, hogy abszolút nem lesz, akkor is csak borona, mert ebből a földből a rugós kapa csak csombékokat, ahogy felénk mondják gancákat csinál, az kiszárad és kész a csörgős éles rög.
Válasz A.I. #9556. hozzászólásáraOtt a pont!
Ha a fagy szétrombolja, akkor tavasszal egy vagy két menet duplasoros Kovács-Ker-es fogassal, semmi forgó vagy rugós vassal nem szabad bántani, mert ha feljön a kenőcs és kiszárad, azt vassal nem véred szét...
10055 hozzászólás
Válasz Rihekopó42 #9600. hozzászólásáraén is azzal üzemeltem be.abba az időbe omékon bótótuk,oszt november közepe-végére ért ide.ugyhogy nembiztam benne,hogy ideér,és a régi ekémmel csináltam meg a szántást.asszem 15 ha körűl maradt amikor jött a vas.ennyit csináltam meg a mtz vel.ami már nincs meg.nem neki való.
Válasz .Richard. #9603. hozzászólásáraVonószár,meg a vonószár toldat.mind a kettő toldat befelé görbült.külső feszítésű.nem bírja az ekét!!
Válasz Rihekopó42 #9602. hozzászólásáraFordito tengely' emelő kar'fügesztő orsó'vonoszár'vonoszár toldo. Na akkor ezekből melyik görbül? Felülről sorrendben irtam .Csak a vonoszár görbülhet de ha egyenesen huz akkor az inkább nyullana mint görbül. De nyulani nem tud.
Válasz Gumóka #9601. hozzászólásáraA karokat is meg kellene erősíteni, mert úgy elhajlítja mint a papírt.
Válasz Rihekopó42 #9600. hozzászólásáraDobj rá egy segédemelőt, sokat számít.
900 kilós lazítóhoz vettem én is egyet, nem bántam meg
Válasz fexco #9599. hozzászólásáraNekem is.idén vettem.mivel húzod? Én 892.2 mtzvel 33-as fogásban.húzni húzza de a hidraulika karok szana szét görbülnek.110 es munkahengerből kitépte a dugattyút úgyhogy szenvedős.De öröm dolgozni vele.az eke itt kezdődik.
Válasz Rihekopó42 #9598. hozzászólásáranem,igen.neked?
Válasz fexco #9596. hozzászólásáraHa már mindenki szórakozik ahogy látom..remélem nem vetted komolyan. Amúgy europal 5 ekéd van?
Válasz 5465 #9593. hozzászólásáraÉn beleengedem egy zsírral teli medencébe. Következő szezon előtt pedig kihalászom.
Válasz fexco #9592. hozzászólásáraPersze..
Válasz fexco #9592. hozzászólásáraPersze...????
Válasz mtz1221 #9588. hozzászólásáraNekem van, ahol 0,9 mm lett.
Maradjon vagy húzzam le a felesleget?
Válasz Rihekopó42 #9591. hozzászólásárabaszki most szórakozol????
Válasz fexco #9589. hozzászólásáraNekem is 3 fejes van.3 órán keresztül mostuk ma.mi célt szolgál ha levan kenve zsírrál? Jobb mint ha nem lenne?
Válasz mtz1221 #9588. hozzászólására
Válasz Rihekopó42 #9587. hozzászólásáraüdv.igen.próbálom azért vékonyan,de nemmindig sikerűl.arra figyelek,ne látszódjon ki a vas.(nem a lególcsóbb verzió:5kilós vödörből kb 1kiló marad.)(3fejes,minden kopó lekenve)
Válasz Rihekopó42 #9587. hozzászólására0.4-0.7 mm közt kell valahol.
Válasz fexco #9575. hozzászólásáraSzia.nekem is lemken ekém van.zsírral kened be a fényes részeket??Milyen vastagon?
Válasz *** HM *** #9584. hozzászólásáramontamén,hogy cseréld le kékre a ekét....
Válasz *** HM *** #9584. hozzászólásáratojjadnekibaszki,nefotózzgass,mert még annyi időd se lesz,hogy 31.éjfélkor megájjá felbontani a pezsgőt...
Tanya:eső napsüti forróság.....
Dry szwetterszaft s izzadás.
De a frizura tart a sapka alatt a zetorba.
Meg szivárványos Karácsony.
Nebaszki megrepedtem ekevasügyileg.
Válasz fexco #9581. hozzászólásáraKuhn ekén van műanyag és gumi alátét is pl: kormánylemez a toldat és a támasz hármas találkozásánál, csak nem véletlenül rakta oda a Gall...
Válasz Sötét Paraszt #9580. hozzászólásáramondjuk arra én is gondoltam,hogy nemhiába vannak ott azok a papirdarabok.köszi a tippeket!!
Válasz fexco #9578. hozzászólására
Evan kopva papír vékonyra, esetleg nem teszel be papír hézagoló alátétet oda ahova kellett volna, aztán meghúzod a nagy milwaukiva me az volt kéznél nem a kicsi....(orrbetét laposvas csatlakozásná)
Válasz JDFERI #9576. hozzászólásáraPersze mert valami utángyártott gagyi van rajta, amit sárga földig leakarnak koptatni, aztán nem csoda hogy reped törik..
Válasz JDFERI #9576. hozzászólásáraegyszer nemhallottam még ilyet.pedig erre aztán van ám kékcsoda...
Válasz JDFERI #9576. hozzászólásáraLehet a megeresztés nem megfelelő.
Válasz mtz1221 #9573. hozzászólásáraRáadásul a kopóelemek törnek,repednek rajta agyba-főbe.
Válasz mtz1221 #9570. hozzászólásáraAzt napokba, vagy hetekbe kell mérni.
Válasz *** HM *** #9572. hozzászólásáraAkkor mi facért drágább 20-30%-al egy regent/kvernerland/pöttingertől ? Mindenki kéket vesz lassan,azt gondoltam tudnak valamit.
100ha megette a 10 vasat szárazban 12ben vagymikor... ne várj csodát.
Válasz mtz1221 #9570. hozzászólására???
Válasz Sötét Paraszt #9553. hozzászólásáraA lemkenéből hány óra alatt tűnik el a 2 centi ? Sokkal lassabban kopik a vogeltól.
Válasz JDFERI #9565. hozzászólásáraVan ilyen:
meg ilyen is:
Válasz F-A-R-M-E-R \ #9548. hozzászólásáraNe Lemken kopóalkatrészeket nézzél!
Ugyan azt árulja az Opall agri is, csak pirosban. De ha kék szinü kopóalkatrész kell, az is van nekik jóval kedvezőbb árfekvésben mint amit a Lemken forgalmazó cégnél vennél.
Egy telefont biztosan megér, hogy bebizonyosodjál róla, amit írtam.
Válasz gcastle #9554. hozzászólásáraEbből a földből lehetne igazi "formákat" gyúrni! Miután kiszárad meg lehetne ajándékba is küldeni!
Válasz gcastle #9554. hozzászólásáraTelekormánylemezes van ,volt a repertoárban ?
Válasz A.I. #9558. hozzászólásáraAmúgy van Rau Multitiller, de azt csak ősszel búza alá, ha nagyon nincs más megoldás...
Válasz *** HM *** #9559. hozzászólására6140R okosítva, Kuhn MM123 4x40, 20-25 cm mélység hol hogyan köpi ki az ekét Földanyó, 37-40 lityó pro hektár...
Nagy gróf baxott nagy birtok? Szűk 200 szántó meg 30 gyümölcsös már uradalom szerinted?
A fagyokra meg azért nem várok, mert belátható időn belül nem lesznek...
Válasz Bobo77 #9560. hozzászólásáraAkkor jön #9558
Válasz *** HM *** #9559. hozzászólásáraNem mindenki szeret a borozdában gyertyát gyújtani
Válasz A.I. #9556. hozzászólásáraHa ha ha!Mi van ha nem?
Válasz gcastle #9554. hozzászólásáraEzmi 7230 4x40?
3nap ilyen nem vitte le a vasról a hőkezelés pikkelységét vagymiarosseb volt az...
Rohadt nagy gróf vagy knagy birtokkal hogy nem birod kivárni fagyot?
Válasz gcastle #9557. hozzászólásáraHa még nem, amit azért kérlek, hogy abszolút nem lesz, akkor is csak borona, mert ebből a földből a rugós kapa csak csombékokat, ahogy felénk mondják gancákat csinál, az kiszárad és kész a csörgős éles rög.
Válasz A.I. #9556. hozzászólásáraOtt a pont!
Ha a fagy szétrombolja, akkor tavasszal egy vagy két menet duplasoros Kovács-Ker-es fogassal, semmi forgó vagy rugós vassal nem szabad bántani, mert ha feljön a kenőcs és kiszárad, azt vassal nem véred szét...
Válasz Bobo77 #9555. hozzászólásáraTéllel