Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak647 FtBenzin árak628 FtEUR413.74 FtUSD403.55 FtCHF440.33 FtGBP492.37 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
"de necsináljunk már egy rohadt permetelőböl is presztízskérdést "
Nem mi fogunk presztízskérédst csinálni belőle:
"35. § (1) A kézi, illetve háti permetezőgépek kivételével, a permetezőgépek időszakos felülvizsgálata (a továbbiakban: felülvizsgálat) 2011. december 15-től kötelező.
(2) A permetezőgépek 3. melléklet szerinti felülvizsgálatát a tulajdonosnak az Éltv. szerint előírt időközönként el kell végeztetnie az Intézet erre feljogosító tanúsítványával rendelkező ellenőrző állomáson (a továbbiakban: állomás)."
idézet 43/2010 fvm rendletből. ÉS ezt már egyszer előírták 2005-ös induló dátummal, szóval ez már a 2. céldátum. Szerintem lassan majd elkezdik betartatni.
Azt hiszem valaki itt mondta hogy a sajátját fújja valami occsó permetezővel, bérbe meg megy a hardival, mert hogy a megrendelőnek fontos, hogy olyan gép fújja a gabonát. Nem értem amúgy, oké, hogy vannak anyagminőségben meg rugózásban meg még pár dologban külömbségek, de azonos tudású gépek között néhol millás difiket csinálni... egyetlen matricával ráadásul.
Egyébirányban kedvencem permetezőknél mikor valahol láttam feltüntetve, hogy aerodinamikus kialakítású tartály... értem hogy hurrá ezt drágább előállítani, de ezenkívül?
ha fú a szél meg majd esik is furt akkor cummmaster lesz
vigyá mer lehet ilyen év jön vigyázniiiiiiii
3000essel betankolni
lehet idén tankolásnyi időt se lehet majd elvesztegetni ajaj meg huhú
de necsináljunk már egy rohadt permetelőböl is presztízskérdést
ja neked csak forrás van én most vettem hardit 2x annnyié
mondtam már asszem itt van olyan 1000 hekis gazda akinek vatta új johndér önjárója van de nincs az a pénz amiért bérmelózna vele , de dicsekedni azt tud vele a buzerántja
átlag 45 juró/heki
ha ezt egy hipermoderncsúcsizével priccolnám ki mennyi lenne a terméstöbbletem?
csak viszonyitásképpen a 15 hektós agsM 15m-es kerettel 3500 juró volt 4 éve
hája
faxtudja 700 800 hektón nyomul a tanyán 1
csakelgondolkodott a sikkasztókám h. nem vergel bele 30akat
vesz 13 15é oszt jó az is
és jó mer jó
majd lefigyelem mikor vesz hardit
holnaptól figyelem
szerintem ár érték arányban a forrás is nagyon túl van árazva és mivel igy is viszik mint a cukrot nem biztos ,hogy a kiválló minőség a legfontosabb céljuk
azt csiripelik a forrást sasoló sasok h.
10000eurónak megfelelő eurónál indul a full fapad
számitógép vlm 3000 fölött
hidr. nyitásos megoldás 2000 fölött
vlm új fajta kerettel drágábban indul 11 körül.... fölött
Válasz #1314. hozzászólásra
Érdemes körbepislantani,én 5éve az Agrokertől vettem a 3000L-est 20m -es kerettel,a másik kereskedőnél a 2000L-es került annyiba.Azért az lenne a logikus,hogy a gyártótól beszerezni a legolcsóbb.
Hunipert ma is gyártanak (www.huniper.hu). De valszeg megvették a régi terveket ezek a constar-osok (vagy lemásolták), mert pár éve úgy hallottam tőlük, hogy saját gyártmány. Aztán lehet, hogy kínából jön ilyen néven, de ki tudja. Viszont akkor olcsóbb lenne.
6960 hozzászólás
Válasz #1359. hozzászólásra
Egyel elnézed, az már a 24-es és full felszereltségű elvileg.
Válasz #1358. hozzászólásra
3000/18 és a 3000/20 között 2 milla különbség van.Érdekes.
Még omékon kapta fater, azóta az alapgépek 200 ruppóval drágábbak lettek... Az extrák nem sokat változtak asszem
Válasz #1354. hozzászólásra
Igen,ezt a németeknél a 90-es évek elején vezették be.Nálunk elég sok gép van ami nem felelne meg..
Válasz #1350. hozzászólásra
Hát igen ő már a nyugati gazda akinek van pénze gépre, és nincs csúcsra méretezve, gondolj bele az a gép 20 év múlva is gép lesz ha vigyáznak rá...
Válasz #1337. hozzászólásra
Na ez az amit nem fognak eladni ennyiért...
"de necsináljunk már egy rohadt permetelőböl is presztízskérdést "
Nem mi fogunk presztízskérédst csinálni belőle:
"35. § (1) A kézi, illetve háti permetezőgépek kivételével, a permetezőgépek időszakos felülvizsgálata (a továbbiakban: felülvizsgálat) 2011. december 15-től kötelező.
(2) A permetezőgépek 3. melléklet szerinti felülvizsgálatát a tulajdonosnak az Éltv. szerint előírt időközönként el kell végeztetnie az Intézet erre feljogosító tanúsítványával rendelkező ellenőrző állomáson (a továbbiakban: állomás)."
idézet 43/2010 fvm rendletből. ÉS ezt már egyszer előírták 2005-ös induló dátummal, szóval ez már a 2. céldátum. Szerintem lassan majd elkezdik betartatni.
Azt hiszem valaki itt mondta hogy a sajátját fújja valami occsó permetezővel, bérbe meg megy a hardival, mert hogy a megrendelőnek fontos, hogy olyan gép fújja a gabonát. Nem értem amúgy, oké, hogy vannak anyagminőségben meg rugózásban meg még pár dologban külömbségek, de azonos tudású gépek között néhol millás difiket csinálni... egyetlen matricával ráadásul.
Egyébirányban kedvencem permetezőknél mikor valahol láttam feltüntetve, hogy aerodinamikus kialakítású tartály... értem hogy hurrá ezt drágább előállítani, de ezenkívül?
Válasz #1351. hozzászólásra
ha fú a szél meg majd esik is furt akkor cummmaster lesz
vigyá mer lehet ilyen év jön vigyázniiiiiiii
3000essel betankolni
lehet idén tankolásnyi időt se lehet majd elvesztegetni ajaj meg huhú
Válasz #1349. hozzászólásra
igy is leperemetelem az összes területemet 7 nap alatt ....KÉTSZER....persze csak ha nem fú a szél
Válasz #1348. hozzászólásra
de necsináljunk már egy rohadt permetelőböl is presztízskérdést
ja neked csak forrás van én most vettem hardit 2x annnyié
mondtam már asszem itt van olyan 1000 hekis gazda akinek vatta új johndér önjárója van de nincs az a pénz amiért bérmelózna vele , de dicsekedni azt tud vele a buzerántja
Válasz #1347. hozzászólásra
időtöbbleted lenne ha venné 1 27mest
Válasz #1347. hozzászólásra
ezámittakérdés e hm hm
mindegy
költeni kell és kész
modernizáljunk necsak izéljünk
Válasz #1345. hozzászólásra
átlag 45 juró/heki
ha ezt egy hipermoderncsúcsizével priccolnám ki mennyi lenne a terméstöbbletem?
csak viszonyitásképpen a 15 hektós agsM 15m-es kerettel 3500 juró volt 4 éve
Válasz #1344. hozzászólásra
hája
faxtudja 700 800 hektón nyomul a tanyán 1
csakelgondolkodott a sikkasztókám h. nem vergel bele 30akat
vesz 13 15é oszt jó az is
és jó mer jó
majd lefigyelem mikor vesz hardit
holnaptól figyelem
Válasz #1342. hozzászólásra
1 ugényi ojrót ellechlerezel per esztendej Simicskán nem?
vagynem? hm
Válasz #1343. hozzászólásra
szerintem ár érték arányban a forrás is nagyon túl van árazva és mivel igy is viszik mint a cukrot nem biztos ,hogy a kiválló minőség a legfontosabb céljuk
Válasz #1342. hozzászólásra
azi mondom
Mc kő Goldoni
forrás ad asszem
Válasz #1341. hozzászólásra
mittomén de ha annyi pénzé azt se adnak akkor olyat se veszünk
Válasz #1338. hozzászólásra
ugéhö annak kardányt?
Válasz #1339. hozzászólásra
az általunk megtermelt árú
az még alul is van árazva
Válasz #1338. hozzászólásra
mi az ami ér is annyit amennyi a ára?
Válasz #1336. hozzászólásra
annyit nem ér
BargamEnnek vagy elírták az árát vagy az egész kerete aranyból van.Nem értem hogy ez mit tudhat
Válasz #1320. hozzászólásra
azt csiripelik a forrást sasoló sasok h.
10000eurónak megfelelő eurónál indul a full fapad
számitógép vlm 3000 fölött
hidr. nyitásos megoldás 2000 fölött
vlm új fajta kerettel drágábban indul 11 körül.... fölött
Válasz #1334. hozzászólásra
Jaaaajjj most látom,hogy félreérthe(tetlen)tő voltam...mert én ugye a szárítóra gondoltam valójában
Válasz #1333. hozzászólásra
majd a fórumtalin a kiszeltünci
Válasz #1332. hozzászólásra
"megnézheted"
Válasz #1331. hozzászólásra
még nincs itt a szezonja , de benne van a tervben , majd jelzek
3 hétig hávájoztál?
tököd is lesült?
Válasz #1327. hozzászólásra
Mivan grünikém a szárító nem kőőő???
Válasz #1323. hozzászólásra
Ennyiért új Fulsprayt kapsz.
Válasz #1325. hozzászólásra
Ez az,ami a kerékről hajtja a szivattyút. De akkor mit hajt a kardánnal,a keverést?
nekem ingyen se kéne nem hogy ennyi pénzt pazarolni vegyszerezőre!!
a kereten látszik,hogy volt hegesztve
Válasz #1324. hozzászólásra
Írj az elérhetőségemre!!
Ugyanilyet használok,ez a bertu a legeltaláltabb gép,ránéztéből jó állagú! Örokös mind a szegénység!
na neeee...ennyiért??? Akkor inkább az enyém ,különben olyan mint amit a neten találsz mivel gyári állapotban van...Adj egy telot küldök majd fotót..
Ez?Vélemény?
Válasz #1321. hozzászólásra
Konkrétabban?Képek?
Nekem van egy eladó Hardim TZ 3500-as 18m hidraulikus nyitás zárás...1,2 millióért elviheti akinek kell...Ezzel szórtunk mindent eddig...
Forrás 3000 mi pénz?Tudja valaki?
Válasz #1318. hozzászólásra
120saját+ valamennyi maszek
Válasz #1317. hozzászólásra
Mennyi területre van?
Válasz #1316. hozzászólásra
Itt többen fikázzák,de én inkább új forrást vennék,mint 10 esztendős hardit.Nincs nekem vele semmi bajom...
Melyiket érdemes?Új forrást,vagy kb.10 éves nyugatit hardit.Kb. egy árban van.
Válasz #1314. hozzászólásra
Érdemes körbepislantani,én 5éve az Agrokertől vettem a 3000L-est 20m -es kerettel,a másik kereskedőnél a 2000L-es került annyiba.Azért az lenne a logikus,hogy a gyártótól beszerezni a legolcsóbb.
A forrás gépek hol a legolcsóbbak?
Azt gondolom, hogy nem feltétlen a gyárban a legolcsóbb.
Válasz #1312. hozzászólásra
Ezen gyári lehet a keret? Mert én még ilyet nem nagyon láttam eddig. Csak a gyengébbet.
Válasz #1309. hozzászólásra
ITTegy jóképü huniper
Válasz #1309. hozzászólásra
Hunipert ma is gyártanak (www.huniper.hu). De valszeg megvették a régi terveket ezek a constar-osok (vagy lemásolták), mert pár éve úgy hallottam tőlük, hogy saját gyártmány. Aztán lehet, hogy kínából jön ilyen néven, de ki tudja. Viszont akkor olcsóbb lenne.