Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak647 FtBenzin árak628 FtEUR413.74 FtUSD403.55 FtCHF440.33 FtGBP492.37 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Nekem AGS 700 as van, igaz mostmár csak gyomirtózásra használom, ha nem fogok vigyárni magamra, akkor túl fog élni.
EGYSZERÜ MASINA, JÓ ALKATRÉSZÁRAKKAL
Válasz #758. hozzászólásra
Szia !
Jó szivattyú, valamelyik olasz van "lemásolva", a 2-3 membrános is van nekik 60 ill. 100 literes. Csak ajánlani tudom ahogy a szakazsolókat is./AGS 600 volt nekem/
Sziasztok! 10-12m-es kerethez kellene permetezo szivattyu elfogadhato arban. Otleteket kernek markara, tipusra, fellelhetosegi helyre... Nem art, ha megbizhato is, mert a lengyellel tele a hocipom... Elore is kosz.
Válasz #747. hozzászólásra
Amit bekarikáztál szelepet, nyomásszabályozásra való szelep. Szerintem a tőle balra fent lévő 2db kihelyezett csatlakozóhoz való nyomásszabályozásra, lehet hogy azokra kézi permetezőket szereltek és azt szabályozták vele.
Igen,de még ezen sem igazán látni ha rásüt a nap.A képet azért küldtem,mert a matricázás nem ott van, ahol kellene lennie.Lemértem 100literenként és be gravíroztam.
Keret tartóra,két szélére hegesztettem függőbe zártszelvényt,fölül összekötöttem,és ahhoz tudom odafogatni a keretet.Tettem rá drót kötelet az pedig nyitott állapotba segít tartani. Le írni hosszú lenne,meg látni kell szerintem.Adsz egy címet holnap küldök képet és méretet.Szerintem érdemes megcsinálni,fillérekből megvan és bírja.
6960 hozzászólás
Nekem AGS 700 as van, igaz mostmár csak gyomirtózásra használom, ha nem fogok vigyárni magamra, akkor túl fog élni.
EGYSZERÜ MASINA, JÓ ALKATRÉSZÁRAKKAL
Szia !
Jó szivattyú, valamelyik olasz van "lemásolva", a 2-3 membrános is van nekik 60 ill. 100 literes. Csak ajánlani tudom ahogy a szakazsolókat is./AGS 600 volt nekem/
Válasz #757. hozzászólásra
Szloven agromehanika szivattyukrol ki mit hallott?
Válasz #756. hozzászólásra
Interat Bicske, ott van választék meg jó is ami van.
Sziasztok! 10-12m-es kerethez kellene permetezo szivattyu elfogadhato arban. Otleteket kernek markara, tipusra, fellelhetosegi helyre... Nem art, ha megbizhato is, mert a lengyellel tele a hocipom... Elore is kosz.
Válasz #754. hozzászólásra
Hmmm... ás az mire jó? Hogy kell beállítani? Nekem eddig csak egy sima 3 szakaszos gépem volt. Azon nem voltak ilyen sallangok.
Válasz #753. hozzászólásra
szakasszónként az áramlás mennyiséget állithatja
Válasz #738. hozzászólásra
És a szakaszolószelepek felett lévő felülről betekerhető piros "izék" mi célt szolgálhatnak?
Válasz #750. hozzászólásra
Hmmm hát nem tudom.... majd meglátjuk... egyelőre még csak a váz és keret restaurálásával vagyok elfoglalva. jövőhéten megy homokfúvóba.
Válasz #748. hozzászólásra
Valamit félre értesz. Nem a piros kart nem tudom hanem a kép alján azt a fényes tekerőset.
Amit bekarikáztál szelepet, nyomásszabályozásra való szelep. Szerintem a tőle balra fent lévő 2db kihelyezett csatlakozóhoz való nyomásszabályozásra, lehet hogy azokra kézi permetezőket szereltek és azt szabályozták vele.
Válasz #741. hozzászólásra
Van,ha centrifugál sziv van rajta. Az sokat szállít,emiatt a nmennyiséget is szabályozni kell,és ez a durva szabályozás.
Ez a váltószelep.Vagy keverés,vagy a szakaszolókhoz megy az anyag.
Válasz #744. hozzászólásra
ja,vettem egy ilyesmi gépet, remélem sikerül majd beüzemelni. Egyenlőre vannak homályos foltok a gépen.
Válasz #745. hozzászólásra
Mit kóstál egy ilyen? Nekem lehet hogy hamarosan lesz egy feleslegessé váló comet 100/20as szivattyúm 3 membrános.
hol lehet új 120literes szivattyút legolcsóbban venni ??
válaszokat előre is köszönöm
ez dee egy komplikált elosztórencer
Nagyon jo szerkezet én vettem jo az árais stabil a szorokret is
Wiraxos permetezőkről van valakinek valami infója? Használja valaki, esetleg látott már szomszédnál működni?
Válasz #740. hozzászólásra
Van ilyen hogy durva meg finom nyomás állítás?
Ja,most látom mit kérdezel! Az a nyomás durva beállítása sztem
Szerintem a keverést vagy permetezést váltja
Üdv!
Mi lehet ezen a képen az az állító szelep? A nyomásszabályzó szelep tőle balra van az óra alatt piros tekerővel, szóval ez nem az.
Válasz #736. hozzászólásra
Nyomásszabályzóval!
Tudja e valaki hogy hogyan lehet egy motoros permetező szivattyú nyomását 25barról lecsökkenteni 5barig?
Néztem azt is, az első 300 literrel nekem bajom szokott lenni mert szerintem ott van elrontva,mert azt már nehéz beosztani ha ugy alakul.
Válasz #733. hozzászólásra
Igen,de még ezen sem igazán látni ha rásüt a nap.A képet azért küldtem,mert a matricázás nem ott van, ahol kellene lennie.Lemértem 100literenként és be gravíroztam.
Előlre is tehettek volna szint ellenörző csikot vagy csövet.Van egy kertitox borám is azon oldalt és szemböl is van ilyen szintmérő csik plussz cső.
Válasz #730. hozzászólásra
Röviden leírnád hogy mi is lenne az.
Képeket nézve eszembe jutott,hogy munka közben nem látom a vegyszer fogyását a tartályban.
Megkaptam köszönöm,joghasználati dij van-e.
Válasz #728. hozzászólásra
Üdv!
Képek?
Válasz #727. hozzászólásra
képet nem kaptam meg
Válasz #725. hozzászólásra
Odaért?
Válasz #725. hozzászólásra
Elküldtem megint.
Válasz #724. hozzászólásra
Igen de képet nem kaptam.
Válasz #712. hozzászólásra
E-Mail oda ért?
Válasz #722. hozzászólásra
Válasz #717. hozzászólásra
10 magajárót veszek 1x meglásd!
stafétába fogják hordani 1mástól a vizet!
Válasz #720. hozzászólásra
Ahá !
Válasz #718. hozzászólásra
nekünk jó a mamagocsi is nemiga?
fődünk alig van minek ölnénk az eurót a 10millásba nemiga?
kuss a Qéletbe miccsodaaaaaaaaaaaaaa?????
Válasz #716. hozzászólásra
nekünk biztosan nem lesz(beleértve téged is)
Válasz #715. hozzászólásra
Tetszik az a kép amikor a lejtőn kiegyenlítve kókányol.....
Válasz #714. hozzászólásra
qrva jó,qrva drága
Dammannokkal was a büdös big szitu?
Válasz #712. hozzászólásra
Ok!
Válasz #711. hozzászólásra
Istenesr@indamail.hu
Előre is köszi.
Válasz #710. hozzászólásra
Keret tartóra,két szélére hegesztettem függőbe zártszelvényt,fölül összekötöttem,és ahhoz tudom odafogatni a keretet.Tettem rá drót kötelet az pedig nyitott állapotba segít tartani. Le írni hosszú lenne,meg látni kell szerintem.Adsz egy címet holnap küldök képet és méretet.Szerintem érdemes megcsinálni,fillérekből megvan és bírja.