Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak651 FtBenzin árak635 FtEUR411.69 FtUSD399.52 FtCHF438.21 FtGBP488.76 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz #200. hozzászólásra
6 éve használjuk évi 60 Ha kukorica és napraforgó területünk van összesen és idén még a gabonákat is fújtuk . Kb évi 100-150 Ha munkát csinál mivel eggyes területeket 2-szer is átkell járni .
Mondom nem értek a permetezőhöz azért írtam ide de olyat mondtak hogy a forrásban több a fém alkatrész mint az olcsóbb permetezőkben és a fém csak tartósabb!!!
Válasz #198. hozzászólásra
Nagyon nem külömbözik más kisüzemi gyártótól mivel itt is olasz szivattyúval és alkatrészekkel dolgoznak csak a keret a váz meg a tartály ami salyát gyártású .
Nem volt semmi gondunk vele azokon kívül mikor megnyomorítottam a keretet egy kicsit de még így is használható .
Szerintem is csak nem ismerem a Malupe Agrót hogy minőségileg valamint alkatrész ellátottságban milyenek!
Első befutó a Malupe de még a Forrás is versenybe van!
400 literes 12 méteres kerettel 290+áfa ha kell akkor még az önbeállós rész 600 ezer!
Ha ennyien mondják hogy érdemes ha van rajta akkor megemlítem a malupe kereskedőnek mennyi volna rá egy ilyen önbeállós keret!
Árba elég kedvező a 400 literes 12-es keretű permetező 205 nettó!
Válasz #190. hozzászólásra
Szerintem is elég a 400 liter egy olyan kisebb tarkinak mert hiába erős a motorja ha amúgy kicsi . Itt felénk a T-25-ösökkel is 400 literesekkel járnak 8-10 méteres kerettel bár felénk sok a 2 dűlő hosszú (840 m) hósszú terület ,ezért használnak kisebb keretet .
Válasz #183. hozzászólásra
Nekünk 600 literes 12 méteres keretű malupe van , nagyon elégedettek vagyunk vele és megint Malupét vennék ha vennék .
De a 12 métert gondold meg szerintem kicsit nagy a 400 literhez ha szántó földön akarod használni , bár kis területeken meg kertekben nem probléma , szerintem .
Ki melyiket ismeri és mik a tapasztalatok?
Forrás, Malupe Agro illetve a lengyel permetező!!!!
Egy 400 literes permetezőben gondolkozok 12 méteres kerettel csak hát nem ismerem egyik fajtát se. Vagy esetleg létezik-e más fajta ami megbízható?
mondtam a cégnél hogy amíg aratok nem szedem szét,füvetnyírni,porszívózni tudnak vele,az öntöződobokat meg kihúzzák a 4365-el majd augusztus elején szétszedem,most szabin vagyok,de minden reggel be kell mennem 5-7-ig tankolni,meg ha valami besz@arik megcsinálni,utána megyek aratni ameddig látok,remélem jövő héten végzek,ámbár ma volt 20 mm
Na miért nincs sok belőle, mond ha tudod. Amúgy már eldőlt. UX3200 lesz. :) De nem sokkal lesz több mint a kolléga függesztettje ha jól láttam az 26000 euró, ez 29700 körül lesz.
6960 hozzászólás
Válasz #209. hozzászólásra
Végül is sok kis apróság belefér egy tuti szántóföldi vontatott permetezőgép extrái közzé.
Csak győzzék megfizetni.
Válasz #208. hozzászólásra
( földobtam a labdát rendesen megint, nembaj! hadd labdázzanak csak.... patt...patt.....patt.......)
Válasz #207. hozzászólásra
Fagylaltot kornettó tölcsérben, vagy parfét, de ilyen dögmelegben minden nyalánkság hamar elolvad :-)
Miféle nyalánkságokat éri meg rátetetni 1 vontatott permetezőre így 2009 derekán?????
Válasz #205. hozzászólásra
Garden jet forgalmazóval is beszéltem 330+áfa 400/12 önbeállós keretű!
Válasz #204. hozzászólásra
remélem tudtam segíteni , a döntés a tiéd hogy melyiket választod én a Malupét ismerem közelről ezt tudom ajánlani
Válasz #203. hozzászólásra
Na köszi a hasznos infókat jövő héten utána járok mindennek!
Válasz #202. hozzászólásra
Egyenesen a gyártól vettük Csólyospáloson , akkor még a háznál gyártották a permiket nem az új üzemben .
Válasz #201. hozzászólásra
Azért ez elég biztató!
Hol vettétek?
Válasz #200. hozzászólásra
6 éve használjuk évi 60 Ha kukorica és napraforgó területünk van összesen és idén még a gabonákat is fújtuk . Kb évi 100-150 Ha munkát csinál mivel eggyes területeket 2-szer is átkell járni .
Válasz #199. hozzászólásra
Mondom nem értek a permetezőhöz azért írtam ide de olyat mondtak hogy a forrásban több a fém alkatrész mint az olcsóbb permetezőkben és a fém csak tartósabb!!!
Válasz #198. hozzászólásra
Nagyon nem külömbözik más kisüzemi gyártótól mivel itt is olasz szivattyúval és alkatrészekkel dolgoznak csak a keret a váz meg a tartály ami salyát gyártású .
Nem volt semmi gondunk vele azokon kívül mikor megnyomorítottam a keretet egy kicsit de még így is használható .
Válasz #197. hozzászólásra
Szerintem is csak nem ismerem a Malupe Agrót hogy minőségileg valamint alkatrész ellátottságban milyenek!
Első befutó a Malupe de még a Forrás is versenybe van!
400 literes 12 méteres kerettel 290+áfa ha kell akkor még az önbeállós rész 600 ezer!
Válasz #196. hozzászólásra
Akkor elég jó az ára
Válasz #195. hozzászólásra
Sima 400 literes 12-es kerettel 205 nettó az önbeállós rész pluszba mennyi a Malupe cégnél nem tudom a Forrás cégnél 60 ezer az önbeállós rész!
Válasz #194. hozzászólásra
200 lenne egy 12 méteres önbeálló keret .
Válasz #193. hozzászólásra
Ha ennyien mondják hogy érdemes ha van rajta akkor megemlítem a malupe kereskedőnek mennyi volna rá egy ilyen önbeállós keret!
Árba elég kedvező a 400 literes 12-es keretű permetező 205 nettó!
Válasz #192. hozzászólásra
Az nagyon hálás dolog bár nekem nincs rajta de ez egy nagy baj mert sokszor belever a földbe a keret vége .
Válasz #191. hozzászólásra
Önbeállós keretet ajánlottak hogy olyannal vegyek érdemes?
Válasz #190. hozzászólásra
Szerintem is elég a 400 liter egy olyan kisebb tarkinak mert hiába erős a motorja ha amúgy kicsi . Itt felénk a T-25-ösökkel is 400 literesekkel járnak 8-10 méteres kerettel bár felénk sok a 2 dűlő hosszú (840 m) hósszú terület ,ezért használnak kisebb keretet .
Válasz #189. hozzászólásra
Gondolkoztam én a Deutz után a 600 literesbe de nagynak találom a permetezőt azért gondolkozom a 400 literesben!
Válasz #188. hozzászólásra
5611-es (55 lovas ) zetorral visszük de könnyen viszi .
Válasz #187. hozzászólásra
Mtz után használjátok a 600 literest?
Válasz #186. hozzászólásra
Igen újonan .
Válasz #185. hozzászólásra
Újonnan vettétek a Malupe Agrót?
Kértem árajánlatot ők adták a legjobb árat a 400 literesre!
Nekünk 600 literes 12 méteres keretű malupe van , nagyon elégedettek vagyunk vele és megint Malupét vennék ha vennék .
De a 12 métert gondold meg szerintem kicsit nagy a 400 literhez ha szántó földön akarod használni , bár kis területeken meg kertekben nem probléma , szerintem .
Hardi !!!!!!!
Ki melyiket ismeri és mik a tapasztalatok?
Forrás, Malupe Agro illetve a lengyel permetező!!!!
Egy 400 literes permetezőben gondolkozok 12 méteres kerettel csak hát nem ismerem egyik fajtát se. Vagy esetleg létezik-e más fajta ami megbízható?
Válasz #181. hozzászólásra
mondtam a cégnél hogy amíg aratok nem szedem szét,füvetnyírni,porszívózni tudnak vele,az öntöződobokat meg kihúzzák a 4365-el majd augusztus elején szétszedem,most szabin vagyok,de minden reggel be kell mennem 5-7-ig tankolni,meg ha valami besz@arik megcsinálni,utána megyek aratni ameddig látok,remélem jövő héten végzek,ámbár ma volt 20 mm
Válasz #179. hozzászólásra
hali!
Jó lett a géped?
Köszönöm!
Megnézem!
Válasz #174. hozzászólásra
interat bicske,permetezöalkatrészeket forgalmaz,kérj tőlük katalógust
Igen segítettél!
Még egyszer köszönöm!
Válasz #176. hozzászólásra
Remélem segítettem ! :-)
Mérd le a tartály nyílás átmérőjét, mert ez az első amit kérdeznek. De mellesleg szerintem ezek szabványos méretek.
Köszönöm!
Válasz #174. hozzászólásra
IKR
KITE
FARMCENTER
AXIAL
Sziasztok!
Keresek Hardi 600l -es tartály tetőt!!
Nem tudjátok hol tudok rendelni??
Köszönöm!
Válasz #171. hozzászólásra
Ja hogy 132 hozzászólás értem.
Válasz #171. hozzászólásra
Ez mit jelent???
Válasz #170. hozzászólásra
132S
Válasz #168. hozzászólásra
Akkor hozzászóltál, de mégsem hiszen nem tudsz véleményt mondani róla. :)
Válasz #162. hozzászólásra
Ok.
Megmajd fotót is, meg önéletrajzot is, meg életpályát is, meg a jövőbeli terveket is.
Hát persze. :-DDDDDD
Kezdjük lazán el mondjuk 1, 3 m-es forgóborona árával, csak bemelegítésnek...
Válasz #167. hozzászólásra
Biztos mert keveset vesznek! :-)))))))))))
Válasz #165. hozzászólásra
Nem én mondom hanem Sza-bolcs írta lentebb. De te miért írtad hogy nincs belőle sok...
Sziasztok!
Keresek Hardi 600l -es tartály tetőt!!
Nem tudjátok hol rendelni??
Köszönöm!
Válasz #164. hozzászólásra
Ez az elöl tartály, hátul tartály 26-ért van aszondod?
Válasz #136. hozzászólásra
Na miért nincs sok belőle, mond ha tudod. Amúgy már eldőlt. UX3200 lesz. :) De nem sokkal lesz több mint a kolléga függesztettje ha jól láttam az 26000 euró, ez 29700 körül lesz.
Válasz #162. hozzászólásra
Bocs!
jozso44@freemail.hu vagy
jozso46@citromail.hu
Válasz #161. hozzászólásra
Természetesen.
Küld az "igényt", a "cég" és e-mailcímed a következőre.
jozso46@freemail.hu
Válasz #160. hozzászólásra
Minket minden érdekel.
FŐLEG AZ ÁRAK!!!!!!!!!!!!!!
Olyanokat tudsz???????????
Márminthogy mondani....
Emezt nemtom elolvasni...