Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak639 FtBenzin árak631 FtEUR406.01 FtUSD390.17 FtCHF432.15 FtGBP488.28 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz Sötét Paraszt #3824. hozzászólásáraNekem vontatott van, egy ismerősömnek meg függesztett. Az ő véleménye sokat számított, amikor emellett dömtöttem. Simán oda lehet tenni bármelyik nagynevű márka mellé!
Válasz lac* #3823. hozzászólásáraA permetelőról kéne vélemény.
Majd megkérdem a forgalmazót mennyit adtak el meg hova, hamán itt senkinek nincs.
Esetleg valaki valami kiállításon megtapogatta?
Válasz Ares 826 #3817. hozzászólásáraBammeg...én meg azt hittem a hidro szivattyú hallatszik ennyire
(Nekem léghűtéses utoljára a Trabi volt meg a Simson Star)
Válasz jamo #3816. hozzászólásáraA trakinak valami nagyon durva a hangja ez még léghűtéses lehet. tudom anno Same Hürliman Lambó egy volt csak más rajta a festés színe!
Vontatott evrard permetezővel, mely járkerékről kapja a szivattyúhajtást és arról kombinálja ki a menetarányos kijuttatást van valakinek tapasztalata? Mennyire pontos, megbízható gépek? Keretjük mennyire stabil oldlagós földeken, jó a talajkövetésük? Hány hidraulika kör kell a nyitásához?
Válasz kis Zombi #3809. hozzászólásáraAkkor a Reverberiben csak a szelepek vannak saválló acélból? No mindegy...az egyikben 2éve benne van a fagyálló...
Válasz mtz1221 #3805. hozzászólásáraMivel elvileg saválló a rendszer...nem hiszem hogy bármilyen fagyálló megenné...
Én a legolcsóbb bárdi help fagyállót nyomom bele... Elég töményen...
Üdv Mindenkinek!
800 - 1000 literes, 18 méteres függesztett permetezőt szeretnék venni. Van esetleg ötletetek, javaslatotok, melyiket érdemes nézni?
Lehet használt is, csak megbízható legyen.
Persze nem szeretnék milliókat költeni, kb. 40 hektárra kellene.
Köszi előre is...
Válasz Berkó_ #3796. hozzászólásáraA két tengely a taposás miatt lenne jó. Viszont a műszaki megoldása nem túl bíztató finoman szólva. A keret szintén.. inkább egy idősebb Hardit néznék.
Válasz hengspi #3787. hozzászólásáraEz nem ledcsík! Próbáltam azt is de ez sokkal jobb és egyszerűbb a kivitelezése annál.Direkt ilyen 2db-os "Cre ledes" projektoros nagyító lencsés lámpa.Mivel led a víz nem érdekli az elektronika is benne vízállo jócskán és a 2 lámpa hol jól rèmlik 36W-ot vesz fel. 18météres a keret de jócskán túl világítja úgy hogy mèg azt is látod hogy a keret széle ne ütközzön akadályba. Ez most UV fényű de rendeltem 2db sima fehér fényűt megakarom nézni hogy az jobb e a szemnek optikailag.
Én így nyomom. 6db led lámpa, 360°-ban körbevilágítja a traktort. A fénykép nem adja vissza 100%-osan, de a fülkéből ülve tökéletesen látható a 24m-es keret mindkét vége.
Válasz csoppika #3785. hozzászólásáraDe ez épp ezért jó mert làtod hogy mi a helyzet a szórással. A munkalámpa a traktor felől nem olyan szögbe vilàgítja. Valahogy így:
Válasz Gergő, #3784. hozzászólására1x én is fújtam mákot dithane-nal kényszerből hajnal 5-ig... Muszáj volt, mert kifutottam volna az időből, meg beteg is volt rendesen...
Válasz csoppika #3778. hozzászólásáraHa nem is éjjel de sötétedésbe is jól látszik ha pl eldugul egy fúvóka. Legutóbb hajnal 4ig szórtam a nitrót és ott is hasznàltam a locsolós fuvókáknál mert gyakran előfordult a dugulás és egyből látszott ha sumákolt a fúvóka+persze a manométernél ilyenkor egyből szűrő tisztítás!
6976 hozzászólás
Válasz Bárány #3825. hozzászólásáraag tronik vezérlős?
arag elemekbő van?
Tied pontosan milyen, mennyire felszerelt?
ismerősé hidraulikus keretes?
Válasz Sötét Paraszt #3824. hozzászólásáraNekem vontatott van, egy ismerősömnek meg függesztett. Az ő véleménye sokat számított, amikor emellett dömtöttem. Simán oda lehet tenni bármelyik nagynevű márka mellé!
Válasz lac* #3823. hozzászólásáraA permetelőról kéne vélemény.
Majd megkérdem a forgalmazót mennyit adtak el meg hova, hamán itt senkinek nincs.
Esetleg valaki valami kiállításon megtapogatta?
Válasz Sötét Paraszt #3822. hozzászólásáramiért ne lehetne összekapcsolni akármivel,ha elektromos szakaszolószelepek vannak rajta
Agromechanika permetelője szántóföldi függesztett, hidraulikus nyitású, compjuteres, esetleg sorvezetővel is összekapcsolva van valakinek?
Válasz Ares 826 #3817. hozzászólásáraBammeg...én meg azt hittem a hidro szivattyú hallatszik ennyire![smile lol](/oldforum/images/smiles/lol.gif)
)
(Nekem léghűtéses utoljára a Trabi volt meg a Simson Star
Válasz jamo #3816. hozzászólásárahasonló keret van a hardyn is ott egy pár kell a nyitáshoz,+1 egyirányú a keretemeléshez
Válasz jamo #3814. hozzászólásárahívj fel holnap
Válasz jamo #3814. hozzászólásáraszivattyút át kell tenni tlt-re szerintem
többi része nagyon jó
Válasz jamo #3816. hozzászólásáraA trakinak valami nagyon durva a hangja ez még léghűtéses lehet. tudom anno Same Hürliman Lambó egy volt csak más rajta a festés színe!
Válasz jamo #3815. hozzászólásáraHát ez nem jött be.
![smile whistling](/oldforum/images/smiles/whistling.gif)
Mégegy próba.
EVRARD
Válasz jamo #3814. hozzászólásáraIlyen majdnem, csak elektromos szakaszolású és a kerete teljesen hidraulikus nyitású nem ez a "vonóköteles szerűség".
Üdv!
Vontatott evrard permetezővel, mely járkerékről kapja a szivattyúhajtást és arról kombinálja ki a menetarányos kijuttatást van valakinek tapasztalata? Mennyire pontos, megbízható gépek? Keretjük mennyire stabil oldlagós földeken, jó a talajkövetésük? Hány hidraulika kör kell a nyitásához?
Jön a hideg, megy a fagyálló a gépbe... holnap meg kell csinálni!+!
Holnap sürgős téliesítés...![smile sweatdrop](/oldforum/images/smiles/sweatdrop.gif)
Válasz csoppika #3810. hozzászólásáraCsak a szelepek vannak abbol.
Válasz kis Zombi #3809. hozzászólásáraAkkor a Reverberiben csak a szelepek vannak saválló acélból? No mindegy...az egyikben 2éve benne van a fagyálló...
Válasz csoppika #3806. hozzászólásáraNeked nem Alumínium öntvény a szivattyúd ? Mert az igen messze van a saválló anyagtól.
Axiálnál,nem kapható?![smile smile](/oldforum/images/smiles/smile.gif)
Válasz Vadmalac #3788. hozzászólásáraMindig nagy JD permetezel??
Válasz mtz1221 #3805. hozzászólásáraMivel elvileg saválló a rendszer...nem hiszem hogy bármilyen fagyálló megenné...
Én a legolcsóbb bárdi help fagyállót nyomom bele... Elég töményen...
Válasz *** HM *** #3803. hozzászólásáraAlú hűtőbe valót,javasolják minél gyengébbre keverve.
Válasz *** HM *** #3803. hozzászólásáraHutőfolyadek legyen,ablakmosó nemjó
Mind1 milyen fagyálóval van leteleltetve a szekér??
Válasz 5465 #3800. hozzászólásáraBárányé.
Válasz 5465 #3800. hozzászólásáraHasznált-vogel-noot...
Üdv Mindenkinek!
800 - 1000 literes, 18 méteres függesztett permetezőt szeretnék venni. Van esetleg ötletetek, javaslatotok, melyiket érdemes nézni?
Lehet használt is, csak megbízható legyen.
Persze nem szeretnék milliókat költeni, kb. 40 hektárra kellene.
Köszi előre is...
Válasz decsi #3798. hozzászólásáraSimán belemehet... főleg ha nitrozás is van
300 ha gazdaságban belemehet egy évben 1800 ha a permetezőbe?
Válasz Berkó_ #3796. hozzászólásáraA két tengely a taposás miatt lenne jó. Viszont a műszaki megoldása nem túl bíztató finoman szólva. A keret szintén.. inkább egy idősebb Hardit néznék.
A Huniperes kéttengelyű szántóföldi permetező előnyei/hátrányai? Miért jó az a két tengely, miért nem? mennyire tapos?
Válasz Pilátus #3794. hozzászólásáraEbayről vettem igen!
Válasz Gergő, #3791. hozzászólásáraHello!
Te is innen vetted?Ez marhajó!
Csak egy-egy lámpa jobbra-balra?
Válasz F-A-R-M-E-R #3792. hozzászólásáraItt
Válasz Gergő, #3791. hozzászólásáraEzt hol lehet venni, rendelni??
Válasz csoppika #3790. hozzászólásáraNem. Ilyen:
![](https://static.agroinform.net/data/forum/images/TN_agroinform_20170406134246_20170406_130326.jpg)
Válasz Gergő, #3789. hozzászólásáraIlyesmi a dolog?
Ilyesmi lenne?
Válasz hengspi #3787. hozzászólásáraEz nem ledcsík! Próbáltam azt is de ez sokkal jobb és egyszerűbb a kivitelezése annál.Direkt ilyen 2db-os "Cre ledes" projektoros nagyító lencsés lámpa.Mivel led a víz nem érdekli az elektronika is benne vízállo jócskán és a 2 lámpa hol jól rèmlik 36W-ot vesz fel. 18météres a keret de jócskán túl világítja úgy hogy mèg azt is látod hogy a keret széle ne ütközzön akadályba. Ez most UV fényű de rendeltem 2db sima fehér fényűt megakarom nézni hogy az jobb e a szemnek optikailag.
Én így nyomom. 6db led lámpa, 360°-ban körbevilágítja a traktort. A fénykép nem adja vissza 100%-osan, de a fülkéből ülve tökéletesen látható a 24m-es keret mindkét vége.
![1](https://static.agroinform.net/data/forum/images/TN_agroinform_20170405182416_img_20170401_201303.jpg)
Válasz Gergő, #3786. hozzászólásáraIlyenre gondoltam igen sima kültéri ledcsik?
Ragasztva van vagy más megoldás?
Válasz csoppika #3785. hozzászólásáraDe ez épp ezért jó mert làtod hogy mi a helyzet a szórással. A munkalámpa a traktor felől nem olyan szögbe vilàgítja. Valahogy így:![](https://static.agroinform.net/data/forum/images/TN_agroinform_20170405144514_img_1474048777182_v.jpg)
![](https://static.agroinform.net/data/forum/images/TN_agroinform_20170405144606_img_1474049170133_v.jpg)
![smile thumbup](/oldforum/images/smiles/thumbup.gif)
Válasz Gergő, #3784. hozzászólására1x én is fújtam mákot dithane-nal kényszerből hajnal 5-ig... Muszáj volt, mert kifutottam volna az időből, meg beteg is volt rendesen...
Válasz csoppika #3778. hozzászólásáraHa nem is éjjel de sötétedésbe is jól látszik ha pl eldugul egy fúvóka. Legutóbb hajnal 4ig szórtam a nitrót és ott is hasznàltam a locsolós fuvókáknál mert gyakran előfordult a dugulás és egyből látszott ha sumákolt a fúvóka+persze a manométernél ilyenkor egyből szűrő tisztítás!
Válasz máris szomszéd #3781. hozzászólásáraAz az ecset + kübli rondup kombinació veled lesz majd![smile aikido](/oldforum/images/smiles/aikido.gif)
![smile lol](/oldforum/images/smiles/lol.gif)
![smile lol](/oldforum/images/smiles/lol.gif)
![smile w00t](/oldforum/images/smiles/w00t.gif)
Válasz máris szomszéd #3779. hozzászólásáraVegyszer kenőgép
Kiad képeket
1.5 milla 1 3mes
Válasz *** HM *** #3780. hozzászólásáraIgen de nekem kézi kellene olyat nem találok.
Válasz máris szomszéd #3779. hozzászólásáraKenőgép
Van mindenféle szélességben 3m 6 stb
Répában szokták régen haszn.
Válasz Drisa #3776. hozzászólásáraBiztos létezik csak sehogy se találok rá.Ezért kérdeztem itt.
Válasz Gergő, #3777. hozzászólásáraMeddig és mit fújtok éjjel?
Válasz hengspi #3770. hozzászólásáraMegèri a bajlódást! Csináltam led szalagosat is meg lámpás világítást is!