Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak628 FtBenzin árak608 FtEUR409.33 FtUSD389.71 FtCHF439.95 FtGBP489.96 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
T16m traktor hoz alkatrészek eladók egyben felni váltoház alváz váltó alkatrészek elsőfelni elsőhiba balos ajtó tán még van egy motor félig szétszedett állapotba meg nemtudom mit nem soroltam egyben az ár 250 000 tél számom 06305056290
De az árát találd ki.
Tartóval és az nélkül is. Holnap felhílak megbeszéljünk. De ne sokat gondolkodjál, már most látom,hogy el kell osztani valami nagy számmal
Válasz Maszek Zs #6536. hozzászólásáraA gép nem eladó sajnos nem leesz munka hengered. De a tartályt megveheted külön is
Menyit ér meg neked?
A tartóval együtt?
Hívj fel és megbeszéljük
T-16-os traktorhoz 1000 literes permetező eladó. Légbeszívásos csepegésgátlós fúvókákkal. 12 méteres kerettel, a keret 3 pont felfogatásúr van kialakítva nagyon masszív vonópad van rajta akár 10 tonnát is lehet vele vontatni. 3 membrános szivattyú van hozzá. Minimális lakatos munkával és egy híddal akár vontatott permetezőt is lehet belőle csinálni. A traktor nem eladó csak a permetező eladó.
Érdeklődni telefonon. : + 36 30 586 63 81
Válasz stefi69 #6531. hozzászólásáraMég hangosan meg is köszönöm!
Árat nem mondok látom az árut hallom az árát,eldöntöm vagy meg kapod a gumit amit észrevettél a múltkor.
Válasz Maszek Zs #6527. hozzászólásáraRövid,vastag,és ha kell hosszú vékony.
MBP, V ,PBK magyar pótkocsi bill munkahenger. Azon 2db van és a T-25 kezeli. Egyformák a szivattyúk.
Válasz sörárpa #6524. hozzászólásáraÉn értem de ma vittem szervest nincs kedvev össze rakni. Így amennyire engedi felszoktam menni rá. Tehát már az eleje magassabb. Ha meg lenne növelve a billentési szög elöbb lecsúszna. Ezért lenne jó rövid de hosszabb munkaúti munkaheger.
Válasz sörárpa #6519. hozzászólásáraNézd én elhiszem. Személy szerint 12Q többet nem raknák rá. Csak nem értem
Ha 40mm a dugattyú átmérő és jó a szivattyúd és nyom 80bárt akkor jó ha nyom 1tonnát.
De nem akarok kötöszködni. És kösz,hogy megosztottad.
Válasz Maszek Zs #6513. hozzászólásáraE516 vágóasztalé volt. Egy erdei köbméter frissen vágott nyárfát(Kb:12-14mázsa),simán billent.(Nem 18 mázsa,mint ahogy egyesek hozzá szólnak).
Válasz sörárpa #6511. hozzászólásáraAkkor ez akkora lehet mint mint eredetiből egy. Csak hosszabb valamivel. Milyen vágóasztal emelő? És le billenti,ha jobban megvan rakva?
Válasz Maszek Zs #6500. hozzászólására"Sziasztok tegnap megcsináltam a traktor billentését most már szinte úgy esik le róla az anyag. Csak javasolni tudom mindenkinek hogy a gyári billentést alakítsa át, mert sajnos a a gyári megoldással nem a legjobb a billentési szög.
igaz így oldalra nem tudok vele billenteni de az eredetivel se nagyon lehetett mert a kerekekben elakad a plató oldala."
Válasz Magister #6491. hozzászólásáraHa lefele menő kipufogód van és a kisdobos,akkor szerintem meg. Egy putri mtz adagolóra is rá lehet ennyit költeni és a még sz.rabb körről meg ne is beszéljünk.
7189 hozzászólás
T16m traktor hoz alkatrészek eladók egyben felni váltoház alváz váltó alkatrészek elsőfelni elsőhiba balos ajtó tán még van egy motor félig szétszedett állapotba meg nemtudom mit nem soroltam egyben az ár 250 000 tél számom 06305056290
Válasz mz/x #6537. hozzászólásáraBocs a munkahegert nem neked írtam
De az árát találd ki.
Tartóval és az nélkül is. Holnap felhílak megbeszéljünk. De ne sokat gondolkodjál, már most látom,hogy el kell osztani valami nagy számmal
Válasz Maszek Zs #6536. hozzászólásáraA gép nem eladó sajnos nem leesz munka hengered. De a tartályt megveheted külön is
Menyit ér meg neked?
A tartóval együtt?
Hívj fel és megbeszéljük
Válasz stefi69 #6533. hozzászólásáraMost akkor lesz olcsón munkahengerem??
Válasz mz/x #6534. hozzászólásáraCsak a tartály nem eladó?
T-16-os traktorhoz 1000 literes permetező eladó. Légbeszívásos csepegésgátlós fúvókákkal. 12 méteres kerettel, a keret 3 pont felfogatásúr van kialakítva nagyon masszív vonópad van rajta akár 10 tonnát is lehet vele vontatni. 3 membrános szivattyú van hozzá. Minimális lakatos munkával és egy híddal akár vontatott permetezőt is lehet belőle csinálni. A traktor nem eladó csak a permetező eladó.
Érdeklődni telefonon. : + 36 30 586 63 81
Válasz Maszek Zs #6532. hozzászólására "gumit amit észrevettél"
Hol van már az a gép ! Azóta elment már 2 mási is .
Válasz stefi69 #6531. hozzászólásáraMég hangosan meg is köszönöm!
Árat nem mondok látom az árut hallom az árát,eldöntöm vagy meg kapod a gumit amit észrevettél a múltkor.
Válasz Maszek Zs #6530. hozzászólásáraAz mit jelent ,hogy olcsón ?
Válasz stefi69 #6528. hozzászólásáraDe,ha vissza olvasol ebből indult ki a beszélgetés.
Ilyet olcsón!!!!
Válasz stefi69 #6528. hozzászólására3.5 T-ás
Válasz Maszek Zs #6527. hozzászólásáraRövid,vastag,és ha kell hosszú vékony.
MBP, V ,PBK magyar pótkocsi bill munkahenger. Azon 2db van és a T-25 kezeli. Egyformák a szivattyúk.
Válasz stefi69 #6526. hozzászólásáraGondolok itt több tagosra.
Válasz Maszek Zs #6525. hozzászólásáraEzt nem igen értem, de biztos van ilyen is "rövid de hosszabb munkaúti munkaheger "
Válasz sörárpa #6524. hozzászólásáraÉn értem de ma vittem szervest nincs kedvev össze rakni. Így amennyire engedi felszoktam menni rá. Tehát már az eleje magassabb. Ha meg lenne növelve a billentési szög elöbb lecsúszna. Ezért lenne jó rövid de hosszabb munkaúti munkaheger.
Válasz Maszek Zs #6521. hozzászólásáraAz emelési pontot,nézd meg,és rögtön látni fogod,hogy simán emel.
Válasz dávidka234567 #6522. hozzászólásárapapp.janos@europe.com
Várom,köszönöm!
Válasz papp.janos #6518. hozzászólásáraEmil címet kérhetek?
Válasz sörárpa #6519. hozzászólásáraNézd én elhiszem. Személy szerint 12Q többet nem raknák rá. Csak nem értem
Ha 40mm a dugattyú átmérő és jó a szivattyúd és nyom 80bárt akkor jó ha nyom 1tonnát.
De nem akarok kötöszködni. És kösz,hogy megosztottad.
Válasz sörárpa #6519. hozzászólásáraHehe...ha egy erdei köb 18 mázsa lenne, elsüllyedne a vízben...
Válasz Maszek Zs #6513. hozzászólásáraE516 vágóasztalé volt. Egy erdei köbméter frissen vágott nyárfát(Kb:12-14mázsa),simán billent.(Nem 18 mázsa,mint ahogy egyesek hozzá szólnak).
Válasz dávidka234567 #6517. hozzászólásáraKépet tudsz küldeni?
Válasz papp.janos #6516. hozzászólásáraHarmadik pont hátulja
Válasz dávidka234567 #6515. hozzászólására3 pont van a hátuljára, vagy a harmadik pont csak? Tudsz fotót és árat küldeni?
Válasz papp.janos #6514. hozzászólásáraNekem van nem gyári de egy permetezöm meg egy harmadik pont a traktor hátuljára
Sziasztok!
T-16M traktorra keresek bármilyen gyári eszközét/eszközeit. Aki tud valamit, kérem jelezze. Köszönöm
Válasz sörárpa #6511. hozzászólásáraAkkor ez akkora lehet mint mint eredetiből egy. Csak hosszabb valamivel. Milyen vágóasztal emelő? És le billenti,ha jobban megvan rakva?
Válasz sörárpa #6511. hozzászólásáraÉs billent rendesen?? 1800 kg-val is?
A munkahenger hossza 50-55cm,a dugattyúszár 30 35cm hosszú. A henger átm.40mm, a szár 20mm.Ez egy vágóasztal emelő munkahengere.
Válasz Maszek Zs #6509. hozzászólásáraÉs teljesen kitolva hány cm
Válasz sörárpa #6508. hozzászólásáraÉs ez milyen??
Hány cm teljesen össze tolva??
Olcsón olyat nem kapsz, de ilyet igen.
Válasz Gepi #6506. hozzászólásáraIlyen munka henger jó lenne olcsón!!
Válasz Maszek Zs #6500. hozzászólására"Sziasztok tegnap megcsináltam a traktor billentését most már szinte úgy esik le róla az anyag. Csak javasolni tudom mindenkinek hogy a gyári billentést alakítsa át, mert sajnos a a gyári megoldással nem a legjobb a billentési szög.
igaz így oldalra nem tudok vele billenteni de az eredetivel se nagyon lehetett mert a kerekekben elakad a plató oldala."
mz/x 2015-03-27
Válasz Maszek Zs #6504. hozzászólásáraJa befele a plato nyomja. Ugy nem jo?
Válasz .Richard. #6503. hozzászólásáraArról lenne szó. Az IFA csak egy működésű nem? Az a baj az MTZ nem megy ilyen hosszan.
Válasz Maszek Zs #6502. hozzászólásáraPlato alatti? Ifa nem jo?max lerövidited.
Válasz Magister #6501. hozzászólásáraAz egyiknek letolta az alját (letépte a menetet) egyik emelésnél. Jó lenne valami népszerű.sűrűn előforduló.
Nem bírta az őrjítő iramot??
Na emberek szét ment a munkahegere gépnek!!!!
KI cserélt már valami másra vagy milyen megoldás van??
Válasz Maszek Zs #6497. hozzászólására
Válasz Maszek Zs #6497. hozzászólására
Válasz stefi69 #6495. hozzászólásáraTessék!És tényleg lapos mert vízszintesen már valami 120 vagy föle is van!!
Válasz Magister #6491. hozzászólásáraHa valami jó kis ukrán,stb, akkor nem . Inkább régi mtz felùjitva cseh alkatrészekkel.
Válasz Maszek Zs #6489. hozzászólásáraFényképezt!
Válasz Magister #6490. hozzászólásáraHolnap megmérem én is vízszintesen
Válasz Magister #6491. hozzászólásáraTraktor kernél a köradagoló is drágább!!
Válasz Magister #6491. hozzászólásáraHa lefele menő kipufogód van és a kisdobos,akkor szerintem meg. Egy putri mtz adagolóra is rá lehet ennyit költeni és a még sz.rabb körről meg ne is beszéljünk.
Szerintetek egy T16/25 re való új soros kéthengeres adagoló megér 45000 forintot.??
Válasz Maszek Zs #6489. hozzászólásáraAz enyémen Barum gyártmányú van, a mintája 90%
feletti, jah és vízszintesen mértem...