Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak630 FtBenzin árak614 FtEUR414.94 FtUSD394.94 FtCHF445.63 FtGBP501 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz #18060. hozzászólásra 30mm és 28mm es a furat a golyon, az én vtz men csak hasonlóvan mert az nem kereszt guzsláncos a képenlévö meg az,de azthiszem hogy kölönben meg megegyezik deha visszábnézed a hozzászolásaim akkor láthatod..
Válasz #18057. hozzászólásra Szinte bármilyen tuskot ellehet vele hasitani,tettem fel képet nézd vissza a munkahenger 100mm átmérö 500mm munkahossz 45000ft bol kihoztam állitva fekve használható traki salyát hidraulika vezérmütömbjéröl irányitható..
fiatal t-25 ös nemigen létezik, a régi kábelek meg eloxidálódnak, felkeményednek, kontaktosak stb.. sok a hiba forrás. mehát ahogy tellik az idő egyre több szokott lenni a kókányolás minden gépben.
aztán ebből szokott lenni a "most ez nem jó, most az nem jó" dolog.
a relé dolga tehermentesíteni a kapcsolókat.
lásd világításét.
30 amepres reléket szoktam nézegetni, hestore oldalán mindíg van párszár forintért.
azokat szeretem amiket fel lehet csavarozni szépen. mint ez:
http://www.hestore.hu/prod_10029485.html
30 ampert tud kapcsolni, gyakorlatban mondjuk 20 ampernél többet nem kell rábízni és akkor örök élet meg egy nap.
az nagyjából 250 watt fogyasztónak felel meg.
viszont a relé behúzó tekercse nem több mint 2 watt.
egy t-25 nek nincsen túlsok elektromos része, nem egy egetverő dolog korrektül bekábelezni újra az egészet.
normális szaki egy nap alatt ha megvan hozzá minden (kábelek, relék, biztosítékok,kapcsolók,csavaros kábelszemek, zsugorcső) egy nap alatt megcsinálja mondjuk egy tizes munkadíjért.
ha netán valaki über jó akar lenni akkor vesz egy rendes kamion testkapcsolót is. az is örök élet meg egy nap.meg lépésálló gégecsövet. remekül el lehet benne vinni a kábeleket pl. a lámpákhoz. ahol lehet nyilván kerülni kell a rátolós sarukat, mert fellazulnak idővel stb.. ahol lehet ott forrasztott kötés, aminek oldhatónak kell lenni az meg csavaros saruval.
részben hozáállás kérdése, én rühellek sokszor kicsit berhelni.
inkább egyszer de akkor legyen tartós a megoldás.
Traktor nincs gányoova csak látni akarom a kötési rajzot!! nem akarom relézni. Gyári állapotot rekostruálni szeretném! Nem más suszubjektív véleménye alapján újrakávelezni az egészet!! Ha kérhetem kapolasi rajzott erre az email címre porumb3@gmail.com
vellanyt inkább egybe tépjed ki és dobd el.
aztán ha van hozzá affinitás építsed fel nulláról magad, vagy szerválj egy korrekt szakit.
a lényeg hogy minden relézve legyen.
Sziasztok héten vásároltam egy t-25 traktort szerelési útmutató-ra lenne szükségem. Elektronikai gondok miatt. Meg a váltót is meg kell bontsam difizár miatt. Esetleg ide kometbe vagy, emaliba ha elkűldené valaki megköszönném porumb3@gmail.com
egy kérdés a t25 nél a hátsó ablakot hogyan lehet megcsinálni nyilóra nagy munka vagy mit hogyan kell csinálni valaki leírhatnál vagy képet dobhatna fel előre is kösz
Sziasztok.
Tanácstalan vagyok fűkasza kérdésben.
A T25-ös után nem tudok eligazodni milyen széles dobos fűkaszát vegyek(135 vagy 165-öst)
Nem tudom a 165-öst vajon elbírja e?
A gyártok sok mindent írnak,de én jobban megbíznák olyanban akinek már van tapasztalata!Ha valakinek van tapasztalata kérem írja meg.
Előre is köszönöm!
Sziasztok.
A T25-ös után nem tudok eligazodni milyen széles dobos fűkaszát vegyek(135 vagy 165-öst)
A gyártok sok mindent írnak,de én jobban megbíznák olyanban akinek már van tapasztalata!Ha valakinek van tapasztalata kérem írja meg.
Előre is köszönöm!
25322 hozzászólás
A gúzsláncok útban vannak kiemelésnél a kardánnak.pl:kaszánál Megoldást keresek?
Válasz #18074. hozzászólásra
teljesen jól néz ki, a szememben bónuszpont a sarkoknál a 3 szög alakú erősítés.
szerintem elfogod tudni húzni a t-25 el.
Válasz #18064. hozzászólásra
Tessék.
véleményeteket írjátok meg hogy el e bírja a t25 traktor simitó deszka hossza 2m50cm
ime elkészült a simitó a t25 traktor után véleményeket kérek róla
Sziasztok.Valaki tudna segíteni T-25 traktor gépkönyv letöltésben?
Válasz #18061. hozzászólásra
Köszi
Válasz #17995. hozzászólásra
A Rába/TZ4K vonópad gyári megoldása?
Válasz #18060. hozzászólásra 30mm és 28mm es a furat a golyon, az én vtz men csak hasonlóvan mert az nem kereszt guzsláncos a képenlévö meg az,de azthiszem hogy kölönben meg megegyezik deha visszábnézed a hozzászolásaim akkor láthatod..
Sziasztok, megmérné nekem egy t-25 tulaj a csatolt képemen kék vonallal jelölt távolságot, köszönöm.
Válasz #18058. hozzászólásra
Köszi a választ. Ez nem tűnik nagy összegnek.
ha kivágásra kerül a gyümölcsösünk, vagy lesz tuskóm, elgondolkodom egy ilyen szerkezeten.
Hasznosnak találnám.
Válasz #18057. hozzászólásra Szinte bármilyen tuskot ellehet vele hasitani,tettem fel képet nézd vissza a munkahenger 100mm átmérö 500mm munkahossz 45000ft bol kihoztam állitva fekve használható traki salyát hidraulika vezérmütömbjéröl irányitható..
Válasz #18038. hozzászólásra
Azt szeretném kérdezni, hogy tuskót el tud-e hasítani a gép, illetve mennyiből lehet ezt a szerkezetet kihozni?
Köszi.
2m 50cm simitó lesz kédarab kemény fa padló lesz rajta
Válasz #18054. hozzászólásra
ezt el bírja vlagyi?
mydrin a simitoról a képet dobd fel
Válasz #18051. hozzászólásra
kapcsrajz
Válasz #18050. hozzászólásra
fiatal t-25 ös nemigen létezik, a régi kábelek meg eloxidálódnak, felkeményednek, kontaktosak stb.. sok a hiba forrás. mehát ahogy tellik az idő egyre több szokott lenni a kókányolás minden gépben.
aztán ebből szokott lenni a "most ez nem jó, most az nem jó" dolog.
a relé dolga tehermentesíteni a kapcsolókat.
lásd világításét.
30 amepres reléket szoktam nézegetni, hestore oldalán mindíg van párszár forintért.
azokat szeretem amiket fel lehet csavarozni szépen. mint ez:
http://www.hestore.hu/prod_10029485.html
30 ampert tud kapcsolni, gyakorlatban mondjuk 20 ampernél többet nem kell rábízni és akkor örök élet meg egy nap.
az nagyjából 250 watt fogyasztónak felel meg.
viszont a relé behúzó tekercse nem több mint 2 watt.
egy t-25 nek nincsen túlsok elektromos része, nem egy egetverő dolog korrektül bekábelezni újra az egészet.
normális szaki egy nap alatt ha megvan hozzá minden (kábelek, relék, biztosítékok,kapcsolók,csavaros kábelszemek, zsugorcső) egy nap alatt megcsinálja mondjuk egy tizes munkadíjért.
ha netán valaki über jó akar lenni akkor vesz egy rendes kamion testkapcsolót is. az is örök élet meg egy nap.meg lépésálló gégecsövet. remekül el lehet benne vinni a kábeleket pl. a lámpákhoz. ahol lehet nyilván kerülni kell a rátolós sarukat, mert fellazulnak idővel stb.. ahol lehet ott forrasztott kötés, aminek oldhatónak kell lenni az meg csavaros saruval.
részben hozáállás kérdése, én rühellek sokszor kicsit berhelni.
inkább egyszer de akkor legyen tartós a megoldás.
Traktor nincs gányoova csak látni akarom a kötési rajzot!! nem akarom relézni. Gyári állapotot rekostruálni szeretném! Nem más suszubjektív véleménye alapján újrakávelezni az egészet!! Ha kérhetem kapolasi rajzott erre az email címre porumb3@gmail.com
Válasz #18049. hozzászólásra
milyen relét ajánlsz? és miért is akarod ezt ,kifejthetnéd a véleményed
Válasz #18048. hozzászólásra
vellanyt inkább egybe tépjed ki és dobd el.
aztán ha van hozzá affinitás építsed fel nulláról magad, vagy szerválj egy korrekt szakit.
a lényeg hogy minden relézve legyen.
Sziasztok héten vásároltam egy t-25 traktort szerelési útmutató-ra lenne szükségem. Elektronikai gondok miatt. Meg a váltót is meg kell bontsam difizár miatt. Esetleg ide kometbe vagy, emaliba ha elkűldené valaki megköszönném porumb3@gmail.com
Válasz #18046. hozzászólásra
Szia!
Nekem gyárilag nyitható de, nézd meg Sanyi74 hozzászólásait a 13.oldalon és találsz róla képeket is.
egy kérdés a t25 nél a hátsó ablakot hogyan lehet megcsinálni nyilóra nagy munka vagy mit hogyan kell csinálni valaki leírhatnál vagy képet dobhatna fel előre is kösz
Válasz #18044. hozzászólásra Kivan vezetve a rudazat a hátsó szélvédön azzal irányitom.
Válasz #18038. hozzászólásra
a munkahengert a fülkéből működteted?
Válasz #18042. hozzászólásra
Köszi az infót!
Egyébként én is ezen a típuson gondolkodom.
Amúgy megvagy vele elégedve?
Üdv!
Válasz #18040. hozzászólásra
Wirax Z-069 165 cm-es fűkasza
RM-2 kasza szerintetek jó a t-25-höz????
Válasz #18039. hozzászólásra
Köszönöm az infókat!
Azt még esetleg elárulnád milyen típusú kaszád van?Előre is köszi!
Válasz #18028. hozzászólásra
165 cm kaszám van simán viszi
Válasz #18037. hozzászólásra
Válasz #18036. hozzászólásra
Válasz #18035. hozzászólásra
Válasz #18034. hozzászólásra
Válasz #18033. hozzászólásra
Válasz #18032. hozzászólásra
Válasz #18012. hozzászólásra
Válasz #18019. hozzászólásra Szeki
Válasz #18029. hozzászólásra
Szia!
Nézz körül úgy a 30. oldalon ott találsz olyan nevü fiút Pakesz olvasd át a hozzá szólásait vagy a kapott tanácsát.
Sziasztok.
Előre is köszönöm!
Sziasztok.
Előre is köszönöm!