Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak644 FtBenzin árak625 FtEUR415.97 FtUSD403.23 FtCHF443.85 FtGBP501 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Az enyémmel is voltak ilyen gondok, meg kell nézni az olajszivattyú szívó csövét,melynek a végén van a szűrőkosár.Mert lehet hogy a hegesztésnél van egy kis repedés és farcsot szív. Igaz egy kicsit macerás mert le kell szedni az olajteknőt, hogy pontosan meg lehessen vizsgálni. Én már majdnem csapágysort akartam cserélni, de mikor levettem a csövet akkor már láttam problémát. Javítás után az olajnyomás 3.2 bár. De mielőtt ezt megtennéd, meg kell vizsgálni az olajszivattyú túlnyomás szelepét, hogy nincs-e a golyó alatt valami kis fémreszelék. Ez a motor jobb oldalán van egy végzáróanyával van lezárva lemezbiztosítással. Az olajnyomást itt lehet beállítani, ne legyen a nyomás nagyon magas, mert az a csapágyak felnyalódásához vezet. Kíváncsi vagyok hogy mire mész a tanácsommal.
Eredményes szerelést!!!
van, persze hogy van :D
namost ha nem értesz hozzá sincsen nagy baj.
ezért szeressüka t-25 öst, lego és gyerekjáték a 90% a.
rézalátét úgy műxik hogy gázlánggal jól fel kell hevíteni, aztán hirtelen hűteni. a háztáji megoldás a gáztűzhely meg a víz. a profibb megoldás a mélyhűtőben lehűtött vékony olaj, meg a szúrólángos forrasztó égő.
ettől kilágyul a réz, akkro tudod rendesen összerakni.
a kézipumpa amikor már feldolgozott annyit hogy a tankba is nyomjon vissza meglehetősen kemény. volt hogy alig bírtam visszanyomni :D
ez normális jelenség.
ha mindent jól csináltál akkor nem ejtheti el az anyagot, tehát másnap is simán indulnia kell.
sok hozzáértést nem követel a csöveket (nagynyomásút nem kell az adagolórol ) leszedni és végig fujkálni.
ha minden tiszta akkor az rendben.
nemtudom neked milyen van, nekem volt oylan gondom hogy az egyik szűrőpohárnak parafa tümítése volt ami természetesen idővel elbomlott.
ez került be a kézi tápszivattyú alá.
emiatt voltak gondjaim de amikor a kézi tápszivattyút cseréltem ordított hol a baj, ki kellett csak fúvatni kompresszorral azt a részt, új szivattyú be, tömítést meg kicserélni. megteszi a klingerit is tökéletesen.
a lényeg, hogy amikor már dögnehéz pumpálni hallgatózni kell hogy levegő nem szipákol e be valahol valamelyik csavarnál / csőnél .
ha minden tiszta és nincsen jele sem tömítetlenségnek akkor mehet a banzai, annak pediglen mennie kell.
egy ilyen pici motortól ne várj sok résgázolajat :D
van amikor maga a kézipumpa van kikopva és minden egyébb rendbe, aztán annál fogva szépen elejti az anyagot. a 600 forintos pumpa meg nem pénz, amint te is látod.
neked is van ilyen traktorod ?? még egy kérdés kicseréltük a csöveket,rézalátéteket,tápszivattyút is és így is elég nehezen akarja szívni a tankból az anyagot, buvár csöved is át lett nézve de így se az igazi mert a résolajcsőbe szinte alig megy vissza gázolaj ha meg igen akkor elég kis mennyiség.
Köszőnöm szépen a választ! Akkor meg van a hiba ami a kézi pumpa! Nagyon letyeg, de egyszer már sikerült igy lelégteleníteni azért gondoltam most is menni fog! Akkor mégsem! Sajnos annyira nem értek hozzá hogy a leirtakat mind szét szedjem! :( nem akarok több kárt csinálni mint hasznot! A látható réz alátéteket ki cseréltem már ezért lett levegős elötte pöcc röff volt! :) kézi pumpa meg 600 ft ugy hogy veszek és kiderül minden...addig is feltöltöm az akksit megint :/ köszönöm szépena választ! :)
az majdnem lehetetlen.
nagy titkok nincsennek,
megkell nézni nem tud e falsot szívni,
kézi üzemanyag pumpa jó e.
azzal simán feltudod pumpálni, a tankba fogod hallani a visszamenő üzemanyagot. és onnantól pöcc röff.
általában a kézipumpa kopása miatt szokott baj lenni,
tessék mindent a-tól z ig szétszedni,
rézalátéteket kicserélni, kilágyítani, szűrőpoharak tömítéseit kicserélni.
ha minden klafa akkor annak mennie kell, mese nincsen :D
visszafolyásgátlóval szoktak még gondok lenni,
autósboltban lehet kapni olyat amit az üzemanyagcsőbe lehet beiktatni,
esetleg ha minden kötél szakad meglehet azt is próbálni.
nem szabad feladni, ameddig nem zár minden tökéletesen kár erőlködni az akksival.
ha nyom rendesen a kézi pumpa akkor elkezded nyomatni vele, és amikor már nagyon nehéz betolni kell hallgatózni hogy valahol hallassz e levegőt szipákolni.
tessék megnézni hogy búvárcső a tankban és társai tiszták e, semmi dugulás nincsen e a rendszerben.
a következetesség eredményt hoz.
honnan indul a cucc, végig kell követni a rendszert, minden elemét megvizsgálni, meg fogod találni a hiba okát.
az a baj hogy az nem igazán nyerő, próbáld feltölteni valami ingyenes tárhelyre data.hu;Badongo ha nem gond, maximum fizetem a postát és küld a cd-t
MyFreeFileHosting -> ezt én úgy tudom hogy gyors 100mb limit van , egyszerübb csak az az időt győzd kivárni míg felmegy
Válasz #16797. hozzászólásra
Szia!
Az egész 144 oldal, kb:60-65 feltöltés.Egyszer már valakinek elküldtem csak kitöröltem az egészet.
Találtam egy CD-ét igaz nem a legjobb minőségü, de a lényeg kivehető.
Ha kell elküldöm postán.
25322 hozzászólás
Válasz #16826. hozzászólásra
Geri egy magyarnyelvüt átküldenél?
címem: csorijani@gmail.com
Előre is köszönöm!
Üdv: Jani
Válasz #16814. hozzászólásra
Szia!
Írj egy címet és küldöm.
Köszönöm a pdf-et.
Válasz #16818. hozzászólásra
Válasz #16796. hozzászólásra
Mammutmail rendszerrel 1Gb- ot is át lehet küldeni.
Az enyémmel is voltak ilyen gondok, meg kell nézni az olajszivattyú szívó csövét,melynek a végén van a szűrőkosár.Mert lehet hogy a hegesztésnél van egy kis repedés és farcsot szív. Igaz egy kicsit macerás mert le kell szedni az olajteknőt, hogy pontosan meg lehessen vizsgálni. Én már majdnem csapágysort akartam cserélni, de mikor levettem a csövet akkor már láttam problémát. Javítás után az olajnyomás 3.2 bár. De mielőtt ezt megtennéd, meg kell vizsgálni az olajszivattyú túlnyomás szelepét, hogy nincs-e a golyó alatt valami kis fémreszelék. Ez a motor jobb oldalán van egy végzáróanyával van lezárva lemezbiztosítással. Az olajnyomást itt lehet beállítani, ne legyen a nyomás nagyon magas, mert az a csapágyak felnyalódásához vezet. Kíváncsi vagyok hogy mire mész a tanácsommal.
Eredményes szerelést!!!
Válasz #16815. hozzászólásra
Mammutmail küldve!
csak ügyesen, semmi nem zárja ki hogy az óra hülyéskedik csak.
vele kezdeném a vizsgálódást.
Válasz #16811. hozzászólásra
van, persze hogy van :D
namost ha nem értesz hozzá sincsen nagy baj.
ezért szeressüka t-25 öst, lego és gyerekjáték a 90% a.
rézalátét úgy műxik hogy gázlánggal jól fel kell hevíteni, aztán hirtelen hűteni. a háztáji megoldás a gáztűzhely meg a víz. a profibb megoldás a mélyhűtőben lehűtött vékony olaj, meg a szúrólángos forrasztó égő.
ettől kilágyul a réz, akkro tudod rendesen összerakni.
a kézipumpa amikor már feldolgozott annyit hogy a tankba is nyomjon vissza meglehetősen kemény. volt hogy alig bírtam visszanyomni :D
ez normális jelenség.
ha mindent jól csináltál akkor nem ejtheti el az anyagot, tehát másnap is simán indulnia kell.
sok hozzáértést nem követel a csöveket (nagynyomásút nem kell az adagolórol ) leszedni és végig fujkálni.
ha minden tiszta akkor az rendben.
nemtudom neked milyen van, nekem volt oylan gondom hogy az egyik szűrőpohárnak parafa tümítése volt ami természetesen idővel elbomlott.
ez került be a kézi tápszivattyú alá.
emiatt voltak gondjaim de amikor a kézi tápszivattyút cseréltem ordított hol a baj, ki kellett csak fúvatni kompresszorral azt a részt, új szivattyú be, tömítést meg kicserélni. megteszi a klingerit is tökéletesen.
a lényeg, hogy amikor már dögnehéz pumpálni hallgatózni kell hogy levegő nem szipákol e be valahol valamelyik csavarnál / csőnél .
ha minden tiszta és nincsen jele sem tömítetlenségnek akkor mehet a banzai, annak pediglen mennie kell.
egy ilyen pici motortól ne várj sok résgázolajat :D
van amikor maga a kézipumpa van kikopva és minden egyébb rendbe, aztán annál fogva szépen elejti az anyagot. a 600 forintos pumpa meg nem pénz, amint te is látod.
Válasz #16817. hozzászólásra
T25 olajnyomás ingadozása
Válasz #16706. hozzászólásra
Általában van szépen olajnyomás, csak néha esik le. Itt 3 taggal, partnak ment a gép gyűrűshengerrel:
[Youtube link]
Válasz #16806. hozzászólásra Üdv mit ér meg neked ? 2 db 1m es 25cm es átmérö csavart ,
Válasz #16813. hozzászólásra
Átküldenétek nekem is a btcbt@freemail.hu címre?
Válasz #16799. hozzászólásra
ha még áll még az ajánlatod akkor postán elküldhetnéd a cd-t,
Válasz #16812. hozzászólásra
Megkaptam! köszönöm!
Válasz #16807. hozzászólásra
Átküldtem a katalógust, 5 napod van a letöltésre.
Üdv:Jani
Válasz #16809. hozzászólásra
neked is van ilyen traktorod ?? még egy kérdés kicseréltük a csöveket,rézalátéteket,tápszivattyút is és így is elég nehezen akarja szívni a tankból az anyagot, buvár csöved is át lett nézve de így se az igazi mert a résolajcsőbe szinte alig megy vissza gázolaj ha meg igen akkor elég kis mennyiség.
Köszőnöm szépen a választ! Akkor meg van a hiba ami a kézi pumpa! Nagyon letyeg, de egyszer már sikerült igy lelégteleníteni azért gondoltam most is menni fog! Akkor mégsem! Sajnos annyira nem értek hozzá hogy a leirtakat mind szét szedjem! :( nem akarok több kárt csinálni mint hasznot! A látható réz alátéteket ki cseréltem már ezért lett levegős elötte pöcc röff volt! :) kézi pumpa meg 600 ft ugy hogy veszek és kiderül minden...addig is feltöltöm az akksit megint :/ köszönöm szépena választ! :)
Válasz #16808. hozzászólásra
az majdnem lehetetlen.
nagy titkok nincsennek,
megkell nézni nem tud e falsot szívni,
kézi üzemanyag pumpa jó e.
azzal simán feltudod pumpálni, a tankba fogod hallani a visszamenő üzemanyagot. és onnantól pöcc röff.
általában a kézipumpa kopása miatt szokott baj lenni,
tessék mindent a-tól z ig szétszedni,
rézalátéteket kicserélni, kilágyítani, szűrőpoharak tömítéseit kicserélni.
ha minden klafa akkor annak mennie kell, mese nincsen :D
visszafolyásgátlóval szoktak még gondok lenni,
autósboltban lehet kapni olyat amit az üzemanyagcsőbe lehet beiktatni,
esetleg ha minden kötél szakad meglehet azt is próbálni.
nem szabad feladni, ameddig nem zár minden tökéletesen kár erőlködni az akksival.
ha nyom rendesen a kézi pumpa akkor elkezded nyomatni vele, és amikor már nagyon nehéz betolni kell hallgatózni hogy valahol hallassz e levegőt szipákolni.
tessék megnézni hogy búvárcső a tankban és társai tiszták e, semmi dugulás nincsen e a rendszerben.
a következetesség eredményt hoz.
honnan indul a cucc, végig kell követni a rendszert, minden elemét megvizsgálni, meg fogod találni a hiba okát.
A segítségetek szeretném kérni! Hogy kell légteleníteni az üzemanyag rendszert? Már kétszer szívta le a sok probálkozás akksit!
Válasz #16804. hozzászólásra
jöhet emailbe küldöd? , esetleg gépkönyv?
Válasz #16803. hozzászólásra
Érdekelne, ha meg tudunk rá egyezni. Távolság nem akadály, ezért is Pécs mellé kellett volna mennem....
A2457 sejted milyen boldog voltam.... 1 hete nem bírt várni, pedig hívtam is másnap ah. feltette a hirdetést.
Válasz #16801. hozzászólásra
a "köcsög" jobb kifejezés ebben az esetben :D
Ha valakit érdekel tudok küldeni orosz nyelvű katalógust.
Fénymásolt pdf-ben.
Válasz #16801. hozzászólásra Kettö darab használt de jó állapotúm van én Mohács szigeti vagyok.
Válasz #16799. hozzászólásra
az a baj hogy az nem igazán nyerő, próbáld feltölteni valami ingyenes tárhelyre data.hu;Badongo ha nem gond, maximum fizetem a postát és küld a cd-t
MyFreeFileHosting -> ezt én úgy tudom hogy gyors 100mb limit van , egyszerübb csak az az időt győzd kivárni míg felmegy
Sziasztok!
Esetleg akad valakinek eladó rögtörő hengere ? Kultivátor után szeretném feltenni( 2m széles).
Múlthéten megegyeztem rá egy "uriemberrel" csak időközben mégis eladta, így keresgélhetek tovább.
http://agrotrade.home.pl/inkontrahent.php?g=186
Robbantott ábrák T-25-röl, alkatrészek katalógus itt el érhető.
Fordítóval is használhatod.
Válasz #16797. hozzászólásra
Szia!
Az egész 144 oldal, kb:60-65 feltöltés.Egyszer már valakinek elküldtem csak kitöröltem az egészet.
Találtam egy CD-ét igaz nem a legjobb minőségü, de a lényeg kivehető.
Ha kell elküldöm postán.
Szia.
A konyvet PDF ben el tudnad egyuttal nekem is kuldeni. Halas lennek erte. Ugyanezt a konyvet keresem en is.
Cimem attila.halasz.123@gmail.com
koszi elore is
udv Attila!
értem, mennyi "forduló"-ból lenne meg a könyv?
Válasz #16794. hozzászólásra
Szia!
PDF-ben van csak a citromail nem enged 4Mg-nél többet feltölteni.
Nekem ilyen van.
Válasz #16793. hozzászólásra
szeva!
hogy érted hogy egyesével? fényképekben van beszkennelve? próbáltál már pdf-t csinálni belöle?
Válasz #16773. hozzászólásra
Szia!
Ha küldesz E-mailt akkor holnap délután eltudom küldeni.
De csak egyesével,ha megfelel.
Válasz #16789. hozzászólásra
Paks
Válasz #16790. hozzászólásra
http://webaruhaz.habi.hu/termekek/3039/t_25_uzemagyagfedel_t_25_jumz_.html
Boronáláskor elveszett a tanksapkám./emlékszem hanyagul szorítottam meg/Mivel helyettesíthető?Vagy lehet gyárit venni?
Válasz #16787. hozzászólásra
Komárom környékén vagyok, te?! meg csinálom én .
Válasz #16787. hozzászólásra
Szia, engem is érdekelne a scennelési lehetőség, hol van a könyv helyileg?
Válasz #16786. hozzászólásra
Egyébként, hol laksz nem túle messze vidd el old meg azt hozd vissza.
Válasz #16785. hozzászólásra
igen tudom, előbb írtad. csak nekem szkennelt verzió lenne jó
Válasz #16784. hozzászólásra
Egyébként erről lenne szó
Válasz #16783. hozzászólásra
akkor tárgytalan annyit én nem várok ez sürgős,azonnal,sürgős majd valaki másnak valamije csak van
Válasz #16782. hozzászólásra
HA télen lesz időm be szkennelem:)
Válasz #16780. hozzászólásra
de akkor neked se biztos már
Válasz #16777. hozzászólásra
akkor meg nem mindegy? csak a könyvet kértem segítségnek
Válasz #16779. hozzászólásra
De ezek csak a kinézetük változott ahogy egyre fiatalodik!?
Válasz #16778. hozzászólásra
Gondolóm a motor?
Válasz #16777. hozzászólásra
hol van az adattábla ahol be lehetne azonosítani?