Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak630 FtBenzin árak614 FtEUR414.94 FtUSD395.57 FtCHF446.03 FtGBP500.5 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Szelepfedél tömítését hogy szoktátok megcsinálni, vagy várjak és az idő megoldja ? Most lett 2 zsír új fedél meg 2 új tömítés is került alá (sajnos a gyári kemény fajta jött). Szerelőpasztával nem akarom körbenyomogatni nehogy oda is jusson ahova nem kéne. Nagyon csavarokat nem merem meghúzni nehogy az újak is elrepedjenek, minőségük amúgy is viccbe illő.
Sziasztok!
Szakmai kérdés!
2X35.-ös eke van a T 25-ös után!
Szántottam vele 3000.nm.-es táblát ami kukorica tarló volt kombájnozás után.A mélység 35.centi volt,gyönyörüen vitte a gép elengedett kormánnyal is egyenesen ment,és egyformán takart mind a két eke,de csak mászóka II.ben és néha difizárral.Így 6 óra alatt végeztem,és 13-14 liter gázolaj ment el. A kukoricaszárat szépen eltakarta,de kissebb mélységnél nem takart rendesen!Szerintetek ez így jó???
A ptkocsit meg kell terveztetned,minden alkatrészről műbizonylat,heggesztő mestervizsgaszám,és még sok aprólék,és utánajárás.Csak a megyei nemzeti közlekedési hatóság adhat első üzembe helyezésit és általába 2-3 vizsgadíjj mire átmegy!
Jóbban jársz egy papírzott,de rosszab állapotú póttal!
Papírok nélküli gyári pótkocsit hogy lehet rendszámossá tenni?
Külföldről lett behozva régen, csak egy kézzel írt adásvételi van róla.
Köszi a segítséget.
Köszi a segítséget.
Köszi a segítséget.
elég jól bírja, mikor levágjuk a kukorica szárat, utána végig húzom rajt. álltalában gaz lehúzására használom, meg kukorica magágy előkészítésére. szántás után is jó, ha nincsen más. mire szeretnéd használni?
Válasz #14533. hozzászólásra Dini 37-nek sikerült a problémát megoldanod? Én is ilyen bajokkal szenvedek . A kuplung jó ,állóhelyzetben nem lehet a sebesség váltó kart kiszedni.(ezt tanácsolták nézzem meg) Légy szíves olvasod válaszoljál Köszönöm!
Üdv.!
Már én is megterveztem, már csak el kell kezdenem. Én két levelet fogok csak, de azokat megsúlyozom kellőképp. Utána rakok 2 vastag deszkát megdöntve, egyengetés miatt. Úgy vagyok vele, hogy elég lesz ez neki, inkább szép munkát csináljon.
Válasz #14796. hozzászólásra
Szia.Én is terveztem egy fogast de elmarat Én loval vontatott fogast terveztem 3-om táblást.A 2 szélső fogast fel lehetett volna hajtani kézzel.
Szeretnék csinálni a traki után egy hidraulikusan emelhető fogast.
Összecsukhatót, minél kisebb helyen elférjen .
Van valakinek? Képet tudtok küldeni, vagy valami rajzot? Kell valamire figyelni a tervezés során?
Szia!
AP-251 van a trakim után, szerintem pont elég is neki. Nagyon jó kis pót, de csak hátra billent, nem légfékes( ha jól tudom az AP250 a légfékes). A mechanikus billentés nem a legjobb, de én feltuningoltam egy MBP munkahengerrel, így egész más. Szerintem jó választás a kis dacoshoz.
Köszi az ajánlásokat! Megnéztem az AP300-at, szép ára van, bár gondolom 1x kell megvenni, és ha vigyáz rá az ember szinte örökös! Jó volna egy ilyen, de lehet egy darabik még marad a lapátolás....
Üdv. kamus!
Én amit tudok neked ajánlani, azok a következők:
-Hódgép Farmer 03 3,5 t (3 oldalra billent)
-AP-251 (Ha jól tudom 2 tonnás) (Csak hátra billent)
-AP 300 (Nekem ilyen van, ez még kiváló utána!) (3 oldalra billent)
Az AP kocsik erős masszív kocsik azt állíthatom! A Hódgépnél már láttam meghajlított alvázat, mert a munkahenger az óriási alatta. De megfelelő használatnál az is teljes mértékben kiváló kocsi.
Én a napokban húztam EB-7-es pótkocsit. Az mindenféleképp nagy hozzá, nem igazán ajánlom. Elég jól nyomja a farát a gépnek. Mert alapból 2 tonna ha jól tudom a súlya az EB-nek. Az inkább maradjon az MTZ után.
Az általam felsorolt kocsik olyan 720-750 kg súly körül vannak. A Farmer 03 és az AP 300 az légfékes. A 251-et azt nem tudom.
Nekünk van egy Agrofix-03, ez egy 3t, légfékes, de sajnos fix. Néha jó lenne billenteni is. EB pótkocsi nem jó hozzá? Abból 4t a legkisebb? Valmi hasonló kellene...
Hosszú idő után most sikerült egy kicsit utolérni titeket a fórumon. Látom többeket is foglalkoztatott a hőmérséklet téma. Bennem is mostanában merült fel, hogy vajon nem rossz-e a műszer, mert sehogyan sem megy a hőmérséklet 60, esetleg 65 fok fölé? Szerintetek ez így lehetséges? Sem szántáskor, sem szártépőzéskor.
Na, kiderült a miénk is totál ilyen 350L-es Lengyel! Képeket lehet csak 7végén tudok készíteni, mert mire hazérek söté van...
Ha adsz email címet, oda átküldöm a részleteket. Amúgy hová valósi vagy?
Üdv: B.
25322 hozzászólás
Válasz #14787. hozzászólásra
Ludwig
Küldeném a képeket, de nem valamiért nem működik az e-mail címed.
Üdv
Gyusza
A forróvíz nekem már kimaradt, de melegen akkor még utánahúzok párszor.
Köszönöm a segítséget!
Válasz #14820. hozzászólásra
25-ös fejek,egy százas az ára...
Én úgy szoktam forróvizböl kivéve gyorsan lehúzva rakom fel és nem szokott könyezni s meleg motornál szoktam kicsit utána huzni..
Válasz #14822. hozzászólásra
Szia.Gyárilag parafa de az után gyártott valamilyen műanyag fajta.Vágjál parafából.
Sziasztok!
Szelepfedél tömítését hogy szoktátok megcsinálni, vagy várjak és az idő megoldja ? Most lett 2 zsír új fedél meg 2 új tömítés is került alá (sajnos a gyári kemény fajta jött). Szerelőpasztával nem akarom körbenyomogatni nehogy oda is jusson ahova nem kéne. Nagyon csavarokat nem merem meghúzni nehogy az újak is elrepedjenek, minőségük amúgy is viccbe illő.
Előre is köszi a tippeket!
Sziasztok!
Szakmai kérdés!
2X35.-ös eke van a T 25-ös után!
Szántottam vele 3000.nm.-es táblát ami kukorica tarló volt kombájnozás után.A mélység 35.centi volt,gyönyörüen vitte a gép elengedett kormánnyal is egyenesen ment,és egyformán takart mind a két eke,de csak mászóka II.ben és néha difizárral.Így 6 óra alatt végeztem,és 13-14 liter gázolaj ment el. A kukoricaszárat szépen eltakarta,de kissebb mélységnél nem takart rendesen!Szerintetek ez így jó???
Mennyit lehetne bérmunkába ezért elkérni?
Válasz #14808. hozzászólásra
Mekkora ekefejek vannak rajt?
Mi az ára??
Válasz #14817. hozzászólásra
A ptkocsit meg kell terveztetned,minden alkatrészről műbizonylat,heggesztő mestervizsgaszám,és még sok aprólék,és utánajárás.Csak a megyei nemzeti közlekedési hatóság adhat első üzembe helyezésit és általába 2-3 vizsgadíjj mire átmegy!
Jóbban jársz egy papírzott,de rosszab állapotú póttal!
Eladó a pótkocsim:
http://www.agroinform.com/aprohirdetes/4723840/P%C3%B3tkocsi.html
Sziasztok!
Köszi a segítséget.
Sziasztok!
Köszi a segítséget.
Sziasztok!
Köszi a segítséget.
Válasz #14812. hozzászólásra
Nagyon jól néz ki, valami hasonlót akarok Én is, csak szeretném összecsukhatóra megcsinálni.
Válasz #14812. hozzászólásra
Nagyon jól néz ki, valami hasonlót akarok Én is, csak szeretném összecsukhatóra megcsinálni.
Szia!
Ez 2 és fél tábla lovas, de tényleg könnyen viszi. utána szoktam még rakni még egy kisvasúti sínt simító gyanánt
Meg tudná valaki mondani,hogy milyen méretű az ékszíj,és az MTZ indítómotor jó-e a T 25 re. (forgásirány ill.felfogatás stb.)
Válasz #14806. hozzászólásra
Szántás után, magágyat előkészíteni.
Kettes cserélös német eke eladó,kisebb javitani való van rajta...
Használ valaki kaszát és milyet hogy remekel
Válasz #14802. hozzászólásra
elég jól bírja, mikor levágjuk a kukorica szárat, utána végig húzom rajt. álltalában gaz lehúzására használom, meg kukorica magágy előkészítésére. szántás után is jó, ha nincsen más. mire szeretnéd használni?
Válasz #14533. hozzászólásra Dini 37-nek sikerült a problémát megoldanod? Én is ilyen bajokkal szenvedek . A kuplung jó ,állóhelyzetben nem lehet a sebesség váltó kart kiszedni.(ezt tanácsolták nézzem meg) Légy szíves olvasod válaszoljál Köszönöm!
Ismerősömnél vezettem egy lovat, mögötte 3 leveles borona, lesúlyozva 3 teherautógumival... észre sem veszi, elhúzza. :D
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni töletek. A T-25 traki milyen szélességü vízszintes tengelyű szárzuzót bír el???
Válasz #14801. hozzászólásra
Jól néz ki! hogy bírja? Milyen talajban húzod?
Válasz #14800. hozzászólásra
A mi trakink után egy két leveles fogas van, de ez fikszen utána egy lenyitható rögtörő henger van plusz egy vasuti sin.
Válasz #14797. hozzászólásra
3 táblát fogast röhögve elviszi! :-)
Válasz #14798. hozzászólásra
2 táblással dolgoztam sokat röhögve vitte.
Üdv.!
Már én is megterveztem, már csak el kell kezdenem. Én két levelet fogok csak, de azokat megsúlyozom kellőképp. Utána rakok 2 vastag deszkát megdöntve, egyengetés miatt. Úgy vagyok vele, hogy elég lesz ez neki, inkább szép munkát csináljon.
Szia.Én is terveztem egy fogast de elmarat Én loval vontatott fogast terveztem 3-om táblást.A 2 szélső fogast fel lehetett volna hajtani kézzel.
Sziasztok!
Szeretnék csinálni a traki után egy hidraulikusan emelhető fogast.
Összecsukhatót, minél kisebb helyen elférjen .
Van valakinek? Képet tudtok küldeni, vagy valami rajzot? Kell valamire figyelni a tervezés során?
Köszi a segítséget.
Üdv Beró
http://www.jofogas.hu/szabolcs_szatmar_bereg/Gumiabroncs_felnivel_T25_os_Traktorhoz_elado_11947714.htm
Válasz #14793. hozzászólásra
Szia.Kösz Á nem én vagyok nagy ember vannak tőlem nagyobbak .
Szia Sanyi!
Jó a képed! Rég jártam erre...jól vagy?Remélem rendet tartottál a fórumon
http://www.jofogas.hu/pest/MTZ_80_as_jo_allapotban_12331228.htm?g=hnrw8mj2-h7k5h164uwy-0bwhhqw&gp=1
Válasz #14787. hozzászólásra
Szia!
Persze, átküldöm.
Nagyon köszönöm!
Válasz #14788. hozzászólásra
Szia.2718.- Habi
Helo!
Valaki véletlen nem tudja h. mennyibe kerül egy szelepfedél ?
Gyusza nekem is ap251em van hogy csináltad meg a munkahengeres részét le tudnád nekem fényképezni?
Válasz #14781. hozzászólásra
Szia!
AP-251 van a trakim után, szerintem pont elég is neki. Nagyon jó kis pót, de csak hátra billent, nem légfékes( ha jól tudom az AP250 a légfékes). A mechanikus billentés nem a legjobb, de én feltuningoltam egy MBP munkahengerrel, így egész más. Szerintem jó választás a kis dacoshoz.
Válasz #14784. hozzászólásra
Köszi az ajánlásokat! Megnéztem az AP300-at, szép ára van, bár gondolom 1x kell megvenni, és ha vigyáz rá az ember szinte örökös! Jó volna egy ilyen, de lehet egy darabik még marad a lapátolás....
Köszi: Balázs
Üdv. kamus!
Én amit tudok neked ajánlani, azok a következők:
-Hódgép Farmer 03 3,5 t (3 oldalra billent)
-AP-251 (Ha jól tudom 2 tonnás) (Csak hátra billent)
-AP 300 (Nekem ilyen van, ez még kiváló utána!) (3 oldalra billent)
Az AP kocsik erős masszív kocsik azt állíthatom! A Hódgépnél már láttam meghajlított alvázat, mert a munkahenger az óriási alatta. De megfelelő használatnál az is teljes mértékben kiváló kocsi.
Én a napokban húztam EB-7-es pótkocsit. Az mindenféleképp nagy hozzá, nem igazán ajánlom. Elég jól nyomja a farát a gépnek. Mert alapból 2 tonna ha jól tudom a súlya az EB-nek. Az inkább maradjon az MTZ után.
Az általam felsorolt kocsik olyan 720-750 kg súly körül vannak. A Farmer 03 és az AP 300 az légfékes. A 251-et azt nem tudom.
Nekünk van egy Agrofix-03, ez egy 3t, légfékes, de sajnos fix. Néha jó lenne billenteni is. EB pótkocsi nem jó hozzá? Abból 4t a legkisebb? Valmi hasonló kellene...
Szia!
TZ4-k pótkocsink van :)
Ráfutófékes 1t, de nem veszi észre :)
Milyen pótkocsit használtok T25 után? A trakin van levegő rendszer, ha jól tudom, max 3t-ig húzhat. Milyen billenős gyári pót van ilyesmi?
Üdv:B.
Válasz #14778. hozzászólásra
Szia.
andriskasanyi@freemail.hu Ide mindent
Jó napot Kollégák!
Hosszú idő után most sikerült egy kicsit utolérni titeket a fórumon. Látom többeket is foglalkoztatott a hőmérséklet téma. Bennem is mostanában merült fel, hogy vajon nem rossz-e a műszer, mert sehogyan sem megy a hőmérséklet 60, esetleg 65 fok fölé? Szerintetek ez így lehetséges? Sem szántáskor, sem szártépőzéskor.
Válasz #14776. hozzászólásra
Szia Sanyi,
Na, kiderült a miénk is totál ilyen 350L-es Lengyel! Képeket lehet csak 7végén tudok készíteni, mert mire hazérek söté van...
Ha adsz email címet, oda átküldöm a részleteket. Amúgy hová valósi vagy?
Üdv: B.