Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak632 FtBenzin árak618 FtEUR413.39 FtUSD393.08 FtCHF444.84 FtGBP499.25 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz #14319. hozzászólásra
Üdv Gjoni! Remélem minél hamarabb össze tudom tolni,csak idő hiányába vagyok.A szántásról majd teszek föl képet,csak nagyon száraz a föld,felénk nagyon rég volt eső.
Válasz #14308. hozzászólásra
Üdv! Az összekötő elem csavarja kilazult, így kiestek az ékek. Leszedtem a hidraulika hajtást, amikor láttam, hogy a motor felé lévő tengely kotyog és olyan volt, mint ha el lenne hajolva. Széthúzás után kiderült, hogy nincs elhajolva. Egy haszna volt a széthúzásnak: láttam, hogy az egész belső rész fel van újítva és a bordás tengely, ami a fogaskerék szivattyút hajtja, fordítva volt benne. Az összekötő elemen alakítottam és új ékek készültek.
Lengyel kettest vegyél viszi ,mint gép és 25 cm -t tudsz vele szántani holmi könnyű kis buta eke nem jó utána . Akpil ekét találsz olcsón és igazán lehet vele szántani nem turkálni! Dini nevű kollégádnak itt a fórumon adtam el egyet
Sziasztok! Köszönöm szépen a válaszokat.
Azt szeretném még kérdezni, hogy kettes ekét szeretnék még venni. Ti milyet tudtok ajánlani? És milyen mélyen lehet szántani?
igazából ha nagyon profi akarsz lenni akkor olyan olajat kell szerezned ami léghűtésesbe való. ezekben az olajnak többet kell dolgoznia a hőszállításban mint a vízhűtéseseknél.
ismeretlen kipróbálatlan olajjal nem kűzdenék.
Válasz #14309 hozzászólásr
Szia!
Az olajnak semmi köze hozzá.A mellékelt képen lévő állító csavarokon tekerjél össze 1-2 menetet.Ha nem jó akkor addig próbálgasd amíg nem dobálja ki a sebességeket.Ha a csavarokon nem tudsz többet állítani, na akkor kell szétszedni.
Köszi szépen a segítséget @Gerimur és @Maszek Zs.
Bent van az üveg! Igaz, nem egészen a leírtak szerint...
A csavarhúzós változatot nem mertem csinálni így csak a feszítő berakásához használtam. A behúzós változat félig sikerült, aztán elszakadt a "zsinór". Ez megtörtént egy párszor aztán az én (türelem)"madzagom" is elszakadt. A környéken nem igen akarták a szerelők elválalni az üveg beépítését, így máshogy kellet megoldanom.
A következő ablakcseréhez majd csak két csavart kell kicsavarnom, az üveget gumistól betolnom, csavarok vissza és kész. :)
Egy kicsit alakítottam az ajtón.
A kényszer nagy úr! ;)
Sziasztok!
Én is ezt a gréder gumutipust vásároltam a Habinál mert mást nem lehet per pillanat kapni sem nyíregyházán sem szolnokon.
Egyébként nem egyszerű, vele a munka azért is keresem az eredetit.
A gömb csuklót egy fával üsd ki.Tartsál alá.A gépet szét tudod húzni,ha mindent szét oldasz.olaj nyomás réz cső,néhány elektromos vezeték és húzhatod ovatosan mozgatva.
Sziasztok!
Tud e valaki az ablaküvegekhez, gyári, eredeti profilú,gréder gumit a géphez.
A hátső szélvédőt most cseréltem. Amit lehet kapni, azt borzasztó kínos berakni a vlagyiba. Az oldaltartása profilja nem tökéletes. A régi, nekem apró darabokra töredezett, és kicseréltem,de nem volt egyszerű.Ha valakinek van ötlete szívesen venném.
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni. Holnap ketté akarom húzni a traktort.Ha kiszedem az összefogató csavarokat és alá van támasztva, akkor ketté fog jönni vagy valami összetartja még? Ezen kívül a kormány összekötő rudat a gömbcsuklónál akarom szétakasztani. Levettem a koronás anyát és a csavar végét, ha megütöm, akkor kijön belőle a gömbcsukló?
Válasz #14286. hozzászólásra Vedd le az ajtót tedd rá a gumit az üvegre de vedd ki a feszítő gumit!Tekerj rá kívülről egy erős bála madzagot körbe úgy,hogy a gumi végénél jöjjön ki a madzag vége.Tedd rá az ajtóra(én úgy szoktam,hogy a gumi szorító befele legyen)Valaki nyomja a másik oldalát (enyhén). Ja és én több bakra szoktam rá rakni úgy,hogy ne lógjon bele a munka területbe.Alá fekszel szépen lassan el kezded húzni a madzagot és az szépen be forgatja.A feszítő gumi helyét meg fújod olajazó sprével és be tuszkolod csavarhúzóval.mindig ott fújd csak meg ahol be akarod tuszkolni.Ennyi!!Nem bonyolult!!Most raktunk be egy első szélvédőt 10 perc alatt meg volt!!
Válasz #14286. hozzászólásra
Szia!
Nem tudom én sem hogy kell de, elmondom én miként csináltam:
Beraktam a keretbe a gumiprofilt és a belső fele felől beletettem az üveget.Először amennyit kézzel engedett ráfordítottam a gumi szegélyét.
Utána csavarhúzóval finoman az üvegre vigyázva befeszegettem a helyére.
Végül beleraktam a feszítőt.Egy kicsit nehezen ment, de sikerült.
Sziasztok!
Helyezett már be valaki ablaküveget a t25-s ajtajába? HA igen, mi a munkamenet?
A régit "megirigyelte" tőlem egy faág, így most egy újjat kell(ene) beleraknom...
Köszi előre is a segítséget.
Üdv'
25322 hozzászólás
Válasz #14319. hozzászólásra
Üdv Gjoni! Remélem minél hamarabb össze tudom tolni,csak idő hiányába vagyok.A szántásról majd teszek föl képet,csak nagyon száraz a föld,felénk nagyon rég volt eső.
Válasz #14312. hozzászólásra
Üdv Gerimur! Nekem a terep és az országúti egyest dobja ki,nekem is ezen a csavaron kell állítani?
Válasz #14308. hozzászólásra
Üdv! Az összekötő elem csavarja kilazult, így kiestek az ékek. Leszedtem a hidraulika hajtást, amikor láttam, hogy a motor felé lévő tengely kotyog és olyan volt, mint ha el lenne hajolva. Széthúzás után kiderült, hogy nincs elhajolva. Egy haszna volt a széthúzásnak: láttam, hogy az egész belső rész fel van újítva és a bordás tengely, ami a fogaskerék szivattyút hajtja, fordítva volt benne. Az összekötő elemen alakítottam és új ékek készültek.
Válasz #14322. hozzászólásra
Csirkeszárny készült.
Válasz #14313. hozzászólásra
Szia!
Milyen tipusú vtz-ez és milyen árban vannak?
Illetve hogy bírja a strapát?
Üdv.Zsolti
Válasz #14321. hozzászólásra
Mi finom a te
Tárcsa használata egy kicsit másképp.
Válasz #14317. hozzászólásra
Itt van egy eladó 69000ft http://www.expressz.hu/mtz-eke-2-db-2000-46968741/
Válasz #14305. hozzászólásra
Jól bele vágtatok a melóba
Válasz #14317. hozzászólásra
Lengyel kettest vegyél viszi ,mint gép és 25 cm -t tudsz vele szántani holmi könnyű kis buta eke nem jó utána . Akpil ekét találsz olcsón és igazán lehet vele szántani nem turkálni! Dini nevű kollégádnak itt a fórumon adtam el egyet
Sziasztok! Köszönöm szépen a válaszokat.
Azt szeretném még kérdezni, hogy kettes ekét szeretnék még venni. Ti milyet tudtok ajánlani? És milyen mélyen lehet szántani?
igazából ha nagyon profi akarsz lenni akkor olyan olajat kell szerezned ami léghűtésesbe való. ezekben az olajnak többet kell dolgoznia a hőszállításban mint a vízhűtéseseknél.
ismeretlen kipróbálatlan olajjal nem kűzdenék.
Válasz #14314. hozzászólásra
Szia. Még nem láttam ilyen olajat Olyan olajat rakjál bele amit ismersz és bevált.
Sziasztok!
Szerintetek ezt az olajat beleönthetem a traktorba?
lett a kuplungon állítva,a reteszelőn pedig nem.
így már menni fog.
köszönöm a segítséget.
Válasz #14309 hozzászólásr
Szia!
Az olajnak semmi köze hozzá.A mellékelt képen lévő állító csavarokon tekerjél össze 1-2 menetet.Ha nem jó akkor addig próbálgasd amíg nem dobálja ki a sebességeket.Ha a csavarokon nem tudsz többet állítani, na akkor kell szétszedni.
köszi a gyors választ.
a váltó retesz szerelésről tudnál egy picit részletesebben írni?
mi megy tönkre,hogyan kell szétszedni?
nincsen köze hozzá ,
váltó retesz nem műxik ha kidobálja.
SZiasztok!
addinol getriebeöl 80w90 es olajat öntöttünk a váltóba, és kidobja a sebességeket terhelésnél.
van ennek köze hozzá?
mi lehet a gond?
Szia!
A tiéteknek mi a baja?
Miénkbe főtengely törött meg egy nyugvócsapágytartó...
Üdv.Zsolti
Válasz #14304. hozzászólásra
a teljesítmény fordulatszámfüggő.
röviden annyit tesz ha jobban fel van tekerve a motor akkor 30 lovas, ha nem akkor 25.
Ez a beszéd.
Válasz #14296. hozzászólásra
Üdv! Köszönöm az infót, sikerült széthúzni.
Mi alapján lehet a T25-ös teljesítményét megállapítani? Azt olvastam, hogy van 25 meg 30 lovas változat, ugyan azon motorral...
Válasz #14288. hozzászólásra
Köszi szépen a segítséget @Gerimur és @Maszek Zs.
Bent van az üveg! Igaz, nem egészen a leírtak szerint...
A csavarhúzós változatot nem mertem csinálni így csak a feszítő berakásához használtam. A behúzós változat félig sikerült, aztán elszakadt a "zsinór". Ez megtörtént egy párszor aztán az én (türelem)"madzagom" is elszakadt. A környéken nem igen akarták a szerelők elválalni az üveg beépítését, így máshogy kellet megoldanom.
A következő ablakcseréhez majd csak két csavart kell kicsavarnom, az üveget gumistól betolnom, csavarok vissza és kész. :)
Egy kicsit alakítottam az ajtón.
A kényszer nagy úr! ;)
Válasz #14298. hozzászólásra
Üdv.Ez egy kinyomó szerszám
Válasz #14289. hozzászólásra
Szia!
Nekünk Wirax 125 van.
http://www.youtube.com/watch?v=bwJyEYIBKRs
Külőn problémája hogy az új gumi az ívekben nagyon nehezen állt meg etért széles ragasztószalaggal let rögzítve.A többi hasonló mint leírtátok.
Sziasztok!
Én is ezt a gréder gumutipust vásároltam a Habinál mert mást nem lehet per pillanat kapni sem nyíregyházán sem szolnokon.
Egyébként nem egyszerű, vele a munka azért is keresem az eredetit.
Válasz #14297. hozzászólásra
Kutya legyek ha én ezt értem.
Válasz #14296. hozzászólásra
Kugelgelenkabziher...
Válasz #14290. hozzászólásra
A gömb csuklót egy fával üsd ki.Tartsál alá.A gépet szét tudod húzni,ha mindent szét oldasz.olaj nyomás réz cső,néhány elektromos vezeték és húzhatod ovatosan mozgatva.
Válasz #14294. hozzászólásra
Szia!
Amit a Habinál lehet venni az nem jó? Engem is érdekelne mert, az én ajtómon is ki van töredezve a gumi.
Sziasztok!
Tud e valaki az ablaküvegekhez, gyári, eredeti profilú,gréder gumit a géphez.
A hátső szélvédőt most cseréltem. Amit lehet kapni, azt borzasztó kínos berakni a vlagyiba. Az oldaltartása profilja nem tökéletes. A régi, nekem apró darabokra töredezett, és kicseréltem,de nem volt egyszerű.Ha valakinek van ötlete szívesen venném.
A 135-os a megfelelo kasza neki. Nagyon szepen lehet dolgozni vele es a traktor is jol birja.
Szia! Két dobos, 135cm munkaszélességűvel simán boldogul, és még a hidraulika is fel bírja emelni, én ezt ajánlom.
szia 160 as rángazza kicsit 120 ast simán viszi o4gyel
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni. Holnap ketté akarom húzni a traktort.Ha kiszedem az összefogató csavarokat és alá van támasztva, akkor ketté fog jönni vagy valami összetartja még? Ezen kívül a kormány összekötő rudat a gömbcsuklónál akarom szétakasztani. Levettem a koronás anyát és a csavar végét, ha megütöm, akkor kijön belőle a gömbcsukló?
Sziasztok. Érdeklődnék, hogy T-25- traktorhoz milyen dobos kaszát ajánlanátok. Köszönöm válaszokat. :)
Válasz #14286. hozzászólásra Vedd le az ajtót tedd rá a gumit az üvegre de vedd ki a feszítő gumit!Tekerj rá kívülről egy erős bála madzagot körbe úgy,hogy a gumi végénél jöjjön ki a madzag vége.Tedd rá az ajtóra(én úgy szoktam,hogy a gumi szorító befele legyen)Valaki nyomja a másik oldalát (enyhén). Ja és én több bakra szoktam rá rakni úgy,hogy ne lógjon bele a munka területbe.Alá fekszel szépen lassan el kezded húzni a madzagot és az szépen be forgatja.A feszítő gumi helyét meg fújod olajazó sprével és be tuszkolod csavarhúzóval.mindig ott fújd csak meg ahol be akarod tuszkolni.Ennyi!!Nem bonyolult!!Most raktunk be egy első szélvédőt 10 perc alatt meg volt!!
Válasz #14286. hozzászólásra
Szia!
Nem tudom én sem hogy kell de, elmondom én miként csináltam:
Beraktam a keretbe a gumiprofilt és a belső fele felől beletettem az üveget.Először amennyit kézzel engedett ráfordítottam a gumi szegélyét.
Utána csavarhúzóval finoman az üvegre vigyázva befeszegettem a helyére.
Végül beleraktam a feszítőt.Egy kicsit nehezen ment, de sikerült.
Sziasztok!
Helyezett már be valaki ablaküveget a t25-s ajtajába? HA igen, mi a munkamenet?
A régit "megirigyelte" tőlem egy faág, így most egy újjat kell(ene) beleraknom...
Köszi előre is a segítséget.
Üdv'
Válasz #14283. hozzászólásra
Már megnéztük, tényleg kicsi.
Nem nekem kellett volna, hanem egyik ismerősömnek.
Válasz #14267. hozzászólásra
Dini37 na neki jó ekéje van
Válasz #14267. hozzászólásra
Túl kicsi nézd meg a Diniét milyen
Válasz #14277. hozzászólásra Szia káposztás!
Próbáld meg itt:
http://aprod.hu/hirdetes/t25-traktor-alkatresz-ID1jIal.html#25a35ff261
Válasz #14257. hozzászólásra
Szia t-25 váltóban mennyire vagy jártas?
Válasz #14279. hozzászólásra
Szia.Kösz legalább meg lett csinálva rajta majdnem minden.
Üdv Sanyi!
Gratulálok! Csak menjen is a gép!Nekem szerencsére még van időm 2016 május végéig...
Káposztás!
Ezen a linken lehet hogy az van ami jó lehet Neked:
http://www.agroinform.com/aprohirdetes/4025925/T-25-motor.html
Válasz #14277. hozzászólásra
Szia.Próbáld meg ezt a számot
0620 4232886