Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak628 FtBenzin árak608 FtEUR409.33 FtUSD389.71 FtCHF439.95 FtGBP489.96 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Légfékrendszeres Vlagyisok!
Olyantól szeretnék egy képet kérni, akinek a légfékrendszere esetleg gyári és a traktor bal oldalán a lépcső és a kuplungharang között van elhelyezve a légtartály!
A T-25-ösömön volt légfékrendszer és oda volt rakva a tartály, de arra lennék kíváncsi, hogy a be- és kimenet hogyan helyezkedhetett el rajta + az óra mutató csöve hogyan jött a tartályból.
Sziasztok.
Tegnap csináltam takarót a ventilátor elé. Ma kipróbáltam kocsizás közben és nagyon jó, mert már az első kanyarnál felmelegedett 45 fokra.
Melegen sokkal simább a motor hangja is + jobban is reagál a gázadásra, na meg abszolút nem füstöl.
Már rég megkellet volna csinálnom.
Válasz #13242. hozzászólásra
Szia Pakesz!
Egy pár vidi készült.
http://www.youtube.com/watch?v=meMOicqK5kk
Ha lesz több időm és operatőr akkor készül több is.
igyekszem. ketten kezeljük a gépet.
Ma sajnáltam, volt olyan utca ahová kotrógépet kellett hívni hogy kirakja a havat.
A Vlagyi küzdött rendesen! Nagyon sokat segít az új gumi, és a kifordított kerék.
Lenne még mit állítgatni rajta :)
Sajnálom hogy nem saját!
Szerintem megérte az árát.
Ma a hóban kapott rendesen :) 2x kellett hegeszteni a tolólapot. Tolt havat-préskövet mindent.
hali
Igazság az, hogy nem is az lett a baja de attól függetlenül szimeringeket is cseréltem.
A baj forrása az volt: az előző gazdája és én sem ellenőriztem le a távolságot a kiemelő villáknál és teljesen félrekopott, lekopott a tárcsa. Én szántás után télen Gerimur és a te tanácsodra be állítottam a hézagot de ezek szerint már későn csináltam mindezt( jobban oda kell figyelnem a hézagokra). De mikor megvettem nagyon nehéz volt a kuplung pedál meg ragadós, de nem foglalkoztam vele mert pár nap után megkönnyebbült és el is felejtetem. Most már tudom az okát, a bordás tengely a sok állásban összerohadt a kuplunggal, és mikor először lett annyi év óta benyomva a kuplung azért volt nehéz és ragadós. Most már kézzel megyen. A szimering csak szivárgott de lecseréltem.
Szia!
Megmértem ma és a 25×62 a helyes méret!
Az nekem is feltűnt h drágább a kicsi ugyanis a nyáron vettem bele a hátsó nagy szélvédőt....
Nekem azt mondták hogy kb 10eFt lesz mire ideér
Még nem rendeltem meg, de szerintem meg fogom mert mégis csak ez való bele...
Jó estét!
T-25 kémlelő ablak helyére én a 2 személyes Barkas térelválasztó üvegét tettem be. Egy pár mm-re kisebb, de ezt a gumival lehet kompenzálni. Lehet, h. olcsóbb bontóban vagy havertól.
25322 hozzászólás
Légfékrendszeres Vlagyisok!
Olyantól szeretnék egy képet kérni, akinek a légfékrendszere esetleg gyári és a traktor bal oldalán a lépcső és a kuplungharang között van elhelyezve a légtartály!
A T-25-ösömön volt légfékrendszer és oda volt rakva a tartály, de arra lennék kíváncsi, hogy a be- és kimenet hogyan helyezkedhetett el rajta + az óra mutató csöve hogyan jött a tartályból.
Válasz #13273. hozzászólásra
Válasz #13273. hozzászólásra
Szia!
Nekünk a ventilátoron kívül van felcsavarozva egy műanyag lap :) 10cm kör van kivágva a közepén.
Eddig bevált.
Sziasztok.
Tegnap csináltam takarót a ventilátor elé. Ma kipróbáltam kocsizás közben és nagyon jó, mert már az első kanyarnál felmelegedett 45 fokra.
Melegen sokkal simább a motor hangja is + jobban is reagál a gázadásra, na meg abszolút nem füstöl.
Már rég megkellet volna csinálnom.
Válasz #13271. hozzászólásra
Poroszló :)
Alattyánra nősültem, Abádszalóki vagyok.
Válasz #13270. hozzászólásra
Válasz #13269. hozzászólásra
Ismerem Andit :)
Válasz #13268. hozzászólásra
Egy haverom oda nősült ,jobban mondva onnan származik a felesége. Besze Andinak hívják.
Válasz #13266. hozzászólásra
Bucó!
Igen.
sziasztok
váltórol nem tudna valaki robantott ábrát felteni???
Válasz #13265. hozzászólásra
Pakesz te Alattyán laksz?
Itt látszik:
Válasz #13263. hozzászólásra
Látóm ezen a fotón is,hogy hol van.
Válasz #13262. hozzászólásra
Ez abban van. De majd lefotózom.
Válasz #13260. hozzászólásra
Ott egy hajtásház található a fordulat számmérőnek.
Válasz #13259. hozzászólásra
Köszönöm.
Még nem volt szelephézag, porlasztó ellenőrzése mióta nálunk van.
Válasz #13258. hozzászólásra
Szia Sanyi!
A motor olaj beöntőnél van.
Válasz #13257. hozzászólásra
Szépen ketyeg a gépezet!
Válasz #13257. hozzászólásra
Szia Néztem a videót jó lett.Üzemóra számlálod az adagolónál van hogy ha jól tudom?
Amatőr vagyok a videózásban
De egy kis bemutató 1 percben.
https://www.youtube.com/watch?v=VhtBSVnuP9s
Válasz #13255. hozzászólásra
Köszönöm Gábor!
Már nézem is!
Válasz #13242. hozzászólásra
Szia Pakesz!
Egy pár vidi készült.
http://www.youtube.com/watch?v=meMOicqK5kk
Ha lesz több időm és operatőr akkor készül több is.
Válasz #13252. hozzászólásra
Természetesen igen.Nagyon szépen köszönöm. Sajna egész héten rossz idő volt de ha kividul az lesz az első, Már én is kíváncsi vagyok rá nagyon.
Válasz #13251. hozzászólásra
Szia Árpy!
igyekszem. ketten kezeljük a gépet.
Ma sajnáltam, volt olyan utca ahová kotrógépet kellett hívni hogy kirakja a havat.
A Vlagyi küzdött rendesen! Nagyon sokat segít az új gumi, és a kifordított kerék.
Üdv. Bucó!
Matricák megérkeztek? Tudom, most még nem volt idő ragasztani, de majd ha kész, egy fotót mutatsz majd?
Válasz #13248. hozzászólásra
Üdv. Pakesz!
Pörögnek az üzemórák akkor.
Biztos törődő gépkezelő vagy, a vlagyi szereti ha szeretik őt is.
Sziasztok.
A hidraulika rendszerbe jó a sima egyfokozatú 30-as motorolaj?
Válasz #13248. hozzászólásra
Szia.
Akkor ma sem unatkoztál.
Sziasztok!
Ma is volt munka
A "szélső" utcákban összekotorta a szél.
Válasz #13246. hozzászólásra
Amit írtál az nálam a munkahenger tartó fül tört le.
Válasz #13245. hozzászólásra
Én arra tippelek, hogy valami nagyobb súllyal valami kisebb gödörbe belerongyoltak, az feldobta a hátsó hidraulikát, majd hirtelen le. Aztán reccs.
Válasz #13244. hozzászólásra
Szia.Kíváncsi lennék hogy mit emeltek vele.
Egy elrettentő kép a nagy teherre (orosz oldalon találtam):
Válasz #13234. hozzászólásra
Szia Gerimur!
Lenne még mit állítgatni rajta :)
Sajnálom hogy nem saját!
Szerintem megérte az árát.
Ma a hóban kapott rendesen :) 2x kellett hegeszteni a tolólapot. Tolt havat-préskövet mindent.
Válasz #13239. hozzászólásra
Gratulálok!
Nagyon szép! Van gazdája.
Nincs véletlenül videód munka közben?
Válasz #13236. hozzászólásra
hali
Igazság az, hogy nem is az lett a baja de attól függetlenül szimeringeket is cseréltem.
A baj forrása az volt: az előző gazdája és én sem ellenőriztem le a távolságot a kiemelő villáknál és teljesen félrekopott, lekopott a tárcsa. Én szántás után télen Gerimur és a te tanácsodra be állítottam a hézagot de ezek szerint már későn csináltam mindezt( jobban oda kell figyelnem a hézagokra). De mikor megvettem nagyon nehéz volt a kuplung pedál meg ragadós, de nem foglalkoztam vele mert pár nap után megkönnyebbült és el is felejtetem. Most már tudom az okát, a bordás tengely a sok állásban összerohadt a kuplunggal, és mikor először lett annyi év óta benyomva a kuplung azért volt nehéz és ragadós. Most már kézzel megyen. A szimering csak szivárgott de lecseréltem.
Válasz #13235. hozzászólásra
Olaj nyomás rendben van?
Válasz #13230. hozzászólásra
Szia Pakesz!
A saját tulajdon, saját felújítás.
Válasz #13237. hozzászólásra
olaj,csak ne föld nyelje el.
Én most a hidraulika munkahengert fogóm csinálni.Mindig csöpög valami belőle,azt mondják hogy az jó,mert van benne.
Szia.Olaj folyás az is meg lett csinálva ? Van egy kis műszaki érzék meg lehet mindent csinálni házilag.
Szia Sanyi.
Ma megcsináltuk a kuplung cserét ,nem volt nagyon bonyolult csak fárasztó. De legalább ez is megvan, és jó.
Válasz #13229. hozzászólásra Hali!
Penge a gép.
Ennyi munka és ráfordítás mi a véleményed?
Válasz #13229. hozzászólásra
Szia.Pakesz! Jó néz kiLátszik hogy törődve van a gépel.A matrica az tényleg jó lett.
Válasz #13229. hozzászólásra
Válasz #13225. hozzászólásra
Szia!
Megmértem ma és a 25×62 a helyes méret!
Az nekem is feltűnt h drágább a kicsi ugyanis a nyáron vettem bele a hátsó nagy szélvédőt....
Nekem azt mondták hogy kb 10eFt lesz mire ideér
Még nem rendeltem meg, de szerintem meg fogom mert mégis csak ez való bele...
Válasz #13228. hozzászólásra
Szia Gábor!
Tied képen látható Rába?
Válasz #13225. hozzászólásra
Jó estét!
T-25 kémlelő ablak helyére én a 2 személyes Barkas térelválasztó üvegét tettem be. Egy pár mm-re kisebb, de ezt a gumival lehet kompenzálni. Lehet, h. olcsóbb bontóban vagy havertól.
Válasz #13226. hozzászólásra