Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak630 FtBenzin árak614 FtEUR412.88 FtUSD391.08 FtCHF443.07 FtGBP496.28 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Köszi a videót...tetszik! Közben már rájöttem én is hogy miként oldjam meg. Hasonló lesz ehhez. Sanyi74 adta részben az ötletet, illetve egy "oktatási anyaga". Mégegyszer köszönöm!
Rendben ird a cimet s a nejem lerendezi a postán mert én szolgálatban leszek holnap éjszakás majd nappalos és aludni is kéne valamikor és igy letudjuk rendezni.
Válasz #12860. hozzászólásra
Üdv Pakesz!
A segítségedet szeretném kérni. Nálam is hasonló az olajfolyás, csak a belső oldalon és nekem is eléggé fekete az olaj. Szeretném kicserélni, csak azt nem tudom, hogy a felső csavar a beöntő, az alsó pedig a leeresztő csavar?
Találtam "papírt" (raklapon volt) majdnem mint a régi rajzlap.
Vékonyan bekentem mind két oldalt, persze előtte lepucoltam, zsírtalanítottam.
A lehajtásokban szerintem sok volt az "olaj" ha jó csavart vettem ki (nívó) akkor +1,5L volt a két oldalában. Valami sűrű nagyon erős szagú kenőanyag.
A második képen lévő csavart neveztem ki nívócsavarnak, most addig van töltve.
Válasz #12852. hozzászólásra Szia Pakesz!
Én a mellékelt fotón levő tömítést használom. Ezt vékonyan mind két oldalt be kenem FBS pasztával és úgy rakom össze. Amióta ezt használom nincs olajfolyásom.{egyenlőre}
Én használattól függetlenül legalább havonta egyszer átszoktam nézni a hajtás csavarkötéseit ugyanis hajlamos a kilazulásra.Volt rá példa hogy, nekem is egy-két csavaron utána kellett húzni. Nekem általában a felni csavarjai lazulnak ki.
Válasz #12856. hozzászólásra Hali!
Ha postai úton megtudjuk oldani hogy, csak a postai költséget kell fizetni akkor OK! Te küldöd a tiédet én küldöm az enyémet. Csak így mindegyikünknek lesz kb:1300Ft vesztesége. Én egy kardánvillával oda-vissza nem autózok 350Km-ert.Ha így megfelel neked akkor OKÉ!
Szerintetek a Vlagyi elbírna egy ilyennel? Azon gondoltkoztam hogy ha esetleg műtrágyázok akkor így juttatnám be a talajba a granulátumot. Közel mennék a szőlőhöz és a fater meg a cső végébe valami tölcséren keresztül adagolná az anyagot. Egy ilyennel le tudnék menni 30-40 cm-re.
Csak kérdés hogy kb mekkora vonóerő igénye lehet egy ilyennek...nem lenne nagy munka összerakatni egyet.
Ma volt időm kicsit bütykölni.
A jobb oldali sonkából minden csavart kézzel lehet mozgatni úgy ki van tágulva.
Egy pár kép az olajfolyásról amit tömíteni szeretnék, de csak FBS pasztám van, tömítés nincs.
Válasz #12833. hozzászólásra Szia szeki 2!
A kardánvillának azok a pontos méretei amiket leírtál:35x98.
Olyan kellene amit a csatlakozás felől rugós stifttel
tudok biztosítani lecsúszás ellen.
Ha a tiéd ilyen akkor megvenném.Írj egy árat ide vagy a levél címemre.
Néztem hogy folyik az olaj a földre.
beültettem a kollégát, mozgatta a hidraulikát, én néztem a szivattyút. A szivattyú csatlakozásánál a blokkra úgy nyomja az olajat hogy egyből 2-3 dl.
25322 hozzászólás
Szia Bucó!
Köszi a videót...tetszik! Közben már rájöttem én is hogy miként oldjam meg. Hasonló lesz ehhez. Sanyi74 adta részben az ötletet, illetve egy "oktatási anyaga". Mégegyszer köszönöm!
Válasz #12853. hozzászólásra
Szia Gáborász.
Ilyen adagolót kell rá csinálni a lazítóra.http://www.youtube.com/watch?v=J9C4wm3_nMI
Válasz #12873. hozzászólásra
Nem engedtem ki az olajat, túl volt öntve és a nívó csavarnál jött belőle. A két oldalnál kb.: 1,5l jött ki a nívón.
Válasz #12867. hozzászólásra
Az alsó csavarnál kifolyt belőle az összes olaj?
Válasz #12700. hozzászólásra
Kedves szaki04 érdekelne a tuning.
csehbe1@gmail.com
Szekeres János 7714 Újmohács Ískola utca.13.holnap után küldöm várd meg ,remélem segithettem,Szeki..elöbb nemmegy.
Válasz #12868. hozzászólásra Okés!
Te is írj egy címet légy szíves.
Gelencsér László
Iharosberény,Hegyalja út 6. 8725
Rendben ird a cimet s a nejem lerendezi a postán mert én szolgálatban leszek holnap éjszakás majd nappalos és aludni is kéne valamikor és igy letudjuk rendezni.
Válasz #12864. hozzászólásra
Hát biztosra nem megyek szerintem úgy van ahogy mondod.
Válasz #12865. hozzászólásra
Néztem én is, öntési hibának néz ki.
Repedést nem láttam, holnap lemosom gázolajjal.
Szia Pakesz.
Csak nekem tűnik úgy,vagy valóban repedt a véglehajtás háza.
Nem onnan szivárog a cucc?
Üdv Pakesz!
A segítségedet szeretném kérni. Nálam is hasonló az olajfolyás, csak a belső oldalon és nekem is eléggé fekete az olaj. Szeretném kicserélni, csak azt nem tudom, hogy a felső csavar a beöntő, az alsó pedig a leeresztő csavar?
Válasz #12862. hozzászólásra
Ez az!
Habinál vettem.
Akkor ezeket kell betennem, mert nem hasonlítanak arra ami most van benne.
Válasz #12861. hozzászólásra Ilyeneket vettél:
kep1]
Motortartó=885 /db
Fülketartó=1100/db {Habi-nál}
Vettem a fülkét tartó csavarok alá "gumibakokat".
Azt mondták Vlagyihoz van, de nem hasonlít rá :(
Ezeket a gumikat hogy a legegyszerűbb cserélni?
Válasz #12858. hozzászólásra
Köszönöm.
Találtam "papírt" (raklapon volt) majdnem mint a régi rajzlap.
Vékonyan bekentem mind két oldalt, persze előtte lepucoltam, zsírtalanítottam.
A lehajtásokban szerintem sok volt az "olaj" ha jó csavart vettem ki (nívó) akkor +1,5L volt a két oldalában. Valami sűrű nagyon erős szagú kenőanyag.
A második képen lévő csavart neveztem ki nívócsavarnak, most addig van töltve.
Válasz #12853. hozzászólásra
Szia. nekem van egy lazítóm a t-25höz kötött (fekete) talajon 45cm homokon 55cm a max amit 2es lassítóban difizárral visz fél gázon.
Válasz #12852. hozzászólásra Szia Pakesz!
Én a mellékelt fotón levő tömítést használom. Ezt vékonyan mind két oldalt be kenem FBS pasztával és úgy rakom össze. Amióta ezt használom nincs olajfolyásom.{egyenlőre}
Én használattól függetlenül legalább havonta egyszer átszoktam nézni a hajtás csavarkötéseit ugyanis hajlamos a kilazulásra.Volt rá példa hogy, nekem is egy-két csavaron utána kellett húzni. Nekem általában a felni csavarjai lazulnak ki.
Válasz #12856. hozzászólásra Hali!
Ha postai úton megtudjuk oldani hogy, csak a postai költséget kell fizetni akkor OK! Te küldöd a tiédet én küldöm az enyémet. Csak így mindegyikünknek lesz kb:1300Ft vesztesége. Én egy kardánvillával oda-vissza nem autózok 350Km-ert.Ha így megfelel neked akkor OKÉ!
Az enyém rugos biztositásu ahogy irtad pénzt nem kérek csere,hozd el a tied vagy valahogy megoldjuk,
Na jólvan mostmár.....elég lesz...
Így könnyebb:
http://www.youtube.com/watch?v=7Ntj0YLrcng
link lemaradt:
http://www.youtube.com/watch?v=7Ntj0YLrcng
Sziasztok!
Szerintetek a Vlagyi elbírna egy ilyennel? Azon gondoltkoztam hogy ha esetleg műtrágyázok akkor így juttatnám be a talajba a granulátumot. Közel mennék a szőlőhöz és a fater meg a cső végébe valami tölcséren keresztül adagolná az anyagot. Egy ilyennel le tudnék menni 30-40 cm-re.
Csak kérdés hogy kb mekkora vonóerő igénye lehet egy ilyennek...nem lenne nagy munka összerakatni egyet.
Sziasztok!
Ma volt időm kicsit bütykölni.
A jobb oldali sonkából minden csavart kézzel lehet mozgatni úgy ki van tágulva.
Egy pár kép az olajfolyásról amit tömíteni szeretnék, de csak FBS pasztám van, tömítés nincs.
Válasz #12833. hozzászólásra Szia szeki 2!
A kardánvillának azok a pontos méretei amiket leírtál:35x98.
Olyan kellene amit a csatlakozás felől rugós stifttel
tudok biztosítani lecsúszás ellen.
Ha a tiéd ilyen akkor megvenném.Írj egy árat ide vagy a levél címemre.
Iharosberényi vagyok.{Somogy megye}
Köszi!
Válasz #12847. hozzászólásra
Ok
Válasz #12848. hozzászólásra
Hát nem kívánom :)
Vertem gumit 250 rábán, inkább kihagyom
Válasz #12846. hozzászólásra
Én azt hitem hogy te csinálod a gumi cserét.Így már más képen hangzik.bocs.
Sanyi74!
Küldtem emailt.
Válasz #12845. hozzászólásra
Jászberénybe viszem, gumishoz, de nem lábon.
Válasz #12844. hozzászólásra
Ja én azt nem tudtamNálunk a gumis simán meg csinálja az MTZ hátsó kereket.Van neki gépe hozzá.
Válasz #12843. hozzászólásra
Gumis csinálja, de a kerekeket le kell vennem, és utaztatni 14km.
Válasz #12842. hozzászólásra
Vid el gumishoznem kell szenvedni vele.
Válasz #12841. hozzászólásra
Az biztos!
De örülök hogy ha fizetést tudnak adni most.
(ha most ezzel előállok.....)
Holnap le kellene vennem a 2 hátsó kereket.
Emelő van, vas bak nincs :)
Majd valami fatönk...
Válasz #12839. hozzászólásra
De vissza foglya hozni az árát, nem kell bérmunkát fizetni.Gép fenntartása költséggel jár,tudom hogy nehéz megmagyarázni.
Válasz #12830. hozzászólásra
Meg csináltam a munkahengert nem folyt se hol az olaj egy darabig de utána máshol kezdet folyni.
Válasz #12838. hozzászólásra
Hát persze
Válasz #12836. hozzászólásra
Fogadjunk önkormányzat
Válasz #12836. hozzászólásra
szívás!!!
Válasz #12835. hozzászólásra
Pf..
Céges.
Minden fillért ki kell hisztizni.
Most meg elég sokat vásároltunk rá.
Válasz #12834. hozzászólásra
5-8 ezerből megúszod.
Válasz #12832. hozzászólásra
Na az hiányzik.
Néztem hogy folyik az olaj a földre.
beültettem a kollégát, mozgatta a hidraulikát, én néztem a szivattyút. A szivattyú csatlakozásánál a blokkra úgy nyomja az olajat hogy egyből 2-3 dl.
gondolom ö a csésze átméröje és a távolsága adatot atta meg .az az 35mm x98mm.a kereszt hossa 98mm átméröje 23mm csésze átmérö 35mm.
Válasz #12831. hozzászólásra
ott nem lenne szabad hogy nyomja. valószínű a szivattyúd dolgozik bele nem? akkor szivattyú csere.
Hidraulika szivattyút, ha leveszem milyen tömítés van alatta?
Ott nagyon nyomja az olajat.
Válasz #12828. hozzászólásra
én csináltam de mire a végére értem kezdhetem elölről. {csak orosz ez}
Válasz #12821. hozzászólásra
Nem.
04 hó műszaki lejár.
Válasz #12827. hozzászólásra
Jaj azt ne is mondmeg fogattam hogy a télen meg csinálom rajta az összes olaj folyást.
Válasz #12826. hozzászólásra
nekem sincs kedvem pedig már az megőrülök az olajfolyástól.