Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak639 FtBenzin árak631 FtEUR407 FtUSD392 FtCHF433.28 FtGBP489.48 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Bocs de nem tudom másképp felrakni. De aki megakarja nézni a linket annak: az egyik link elején a bal egérgombbal lenyomva, kijelölni az egyik linket kékkel, utána egér elenged, majd jobb gomb katt. kiválaszt a keresés a Google, fent átkattint másik ablak, és kattint a képre.
A saját 4 es ekém.Nem rohan vele de a szőlőben kiváló.A szántóföldön pedig az utólsó fejet levéve teszi a dolgát.A tipusa lengyel 3 as eke ,de lehet ezekhez külön pótfejeket rászerelni.Az eke vas mérete 30 as és ahogy az előző kolegánál léttátok jó munkát végez.
Sziasztok. Hoztam nektek egy kis érdekességet, és egyben az új szerzeményemet is. Az archívumban találtam egy cikket , amely a T-16, és a T-25 traktorhoz, az oroszok által kifejlesztett pg-02 rakodóról írtak. Óriási mázlival, egy haver talált egy ilyen gépet. Meg van a nyári munkám , felújítás. Üzemképes, de egy festés ráfér.
Sziastok!
Kapott a gép új hengert dugót befecskendezőt.
Traktorszerelő rakta össze aki már nem 1 et csinált.
De gyengébb mint régen.Pár órát ment azóta a vlagyi.
Eddig 2 es ekét országúti 2 be most terep 2 be viszi.
Ez normális?
Ennyire nincs bejáratva?
Volt valaki hasonló cipőben?
Válasz #11617. hozzászólásra Hali!Úgy néztem hogy felétek eléggé kötött a talaj és a hármas ekét vitte?Felénk is hasonló de a kettes ekét dombnak felfele csak 1-ben viszi.A videó alapján te is 1-ben mehettél.
Sziasztok.Bocsi,hogy sok kérdést teszek föl nektek,nemrég vettem a vlagyit.Mi lehet az oka?Terep fokozatban volt és csak előre,hátra,1-es,5-ös fokozatot tudtam kapcsolni.A váltókarral nem tudtam előre váltani,egy bizonyos idő után pedig lehetett rendesen váltani.
Jó estét mindenkinek!
Segítséget szeretnék kérni,beállítási kérdésben.
Van egy VTZ-2048-as traktorom.A gond az,hogy a motor állandóan szürkés-fehéren füstöl.Már volt adagolófej csere,porlasztó csere(3-4 lyukas is),mégsem szűnt meg a hiba.Már mindent elkövettem vele,de semmi haszna.Próbáltam állítani az előtöltésen is,de nem vagyok biztos hogy jól állítottam be a főtengelyt,mert csak tippeltem.Kérem aki tudja hogy az ékszíjtárcsán mely jelölés mutatja az 1-henger dugattyulyának megfelelő állását,kérem segítsen!Azért ide írtam mert a VTZ 90%-ban T-25-ös.
Válasz #11601. hozzászólásra Hali!A fűrész váza 120x60-as
U-vasból van 600-as kerekekkel.A fűrészt 90%-át én állítottam össze.Vágás magasság:40cm.Hajtásház áttétele 1:2.1-hez.A traktor 900-1000 fordulaton reggel fél 7-től este fél 5-ig jó segítséggel 35köbméter fánál 12 liter oda-vissza úttal együtt ami 10Km.{fáradság a köbön}Ha többre vagy kíváncsi adok több infót vagy tehetek fel képeket is.
Válasz #11602. hozzászólásra
Szia.
A levegő nem viszi ki a sarat!
Vedd le a piros kupakot.
Alatta van 1 anya,a függőleges tengelyen,azt is tekerd le.
Ezután letudod húzni az alu szűrőházat a tengelyről.
Az alu ház tetején van 1 nagy anya....azt is vedd le,majd szépen fakalapáccsal kocogasd meg a tetejét,kézben fogva a házat.
Miután szétcsúszott a harang,a belső paláston hozzáférsz az olajsárhoz.
Helló Gerimur!
Nagyon jó néz ki a szallagfürészed,h sikerült hozzá jutnod!Nekem is ilyesmire fáj a fogam mostanság de nem nagyon találok!Meg vagy vele elégedve?Traki mennyit fogyaszt használat közben?Nem tudnál nekem segiteni h milyet érdemes venni v ha esetleg tudsz valami eladót?!
Elöre is köszi a segitséget
Válasz #11597. hozzászólásra
Szia.
Nem csak a fuvókákat kell kipucolni!
Szétszedted teljesen az alu házat ami a tengelyen forog?
Annak az alumínium harangnak a belső felén van az olajsár,amit le kell kaparni.
25336 hozzászólás
Az adagolót lehet állítani úgy hogy a t-25 erősebb legyen?
Mióta új dugó meg henger van gyengébb lett.
Mennyi ideig kell járatni?
A gép és munkája.
Válasz #11634. hozzászólásra
Bocs de nem tudom másképp felrakni. De aki megakarja nézni a linket annak: az egyik link elején a bal egérgombbal lenyomva, kijelölni az egyik linket kékkel, utána egér elenged, majd jobb gomb katt. kiválaszt a keresés a Google, fent átkattint másik ablak, és kattint a képre.
Ajánlom mindenkinek.
Lemaradt
A saját 4 es ekém.Nem rohan vele de a szőlőben kiváló.A szántóföldön pedig az utólsó fejet levéve teszi a dolgát.A tipusa lengyel 3 as eke ,de lehet ezekhez külön pótfejeket rászerelni.Az eke vas mérete 30 as és ahogy az előző kolegánál léttátok jó munkát végez.
http://www.fermer.ru/files/forum/2009/10/38447/03102011026.jpg http://www.fermer.ru/files/forum/2009/10/38447/18012008056.jpg
Köszi, rá kell menni a kép melletti kis zöld(beilleszt) ikonra is .
Válasz #11630. hozzászólásra
A hangulatjelek alatt tallózod.
Hogy lehet képet feltölteni ?????
Válasz #11621. hozzászólásra
Helo!
Négyes eke volt, 1-be viszi kényelmesen 1300-1400 fordulaton. Átlagban olyan 20 cm mélyen ment.
http://www.abload.de/img/t16_pg02_vystfsxp.jpg
.
Sziasztok. Hoztam nektek egy kis érdekességet, és egyben az új szerzeményemet is. Az archívumban találtam egy cikket , amely a T-16, és a T-25 traktorhoz, az oroszok által kifejlesztett pg-02 rakodóról írtak. Óriási mázlival, egy haver talált egy ilyen gépet. Meg van a nyári munkám , felújítás. Üzemképes, de egy festés ráfér.
Válasz #11624. hozzászólásra
Szia. Kellene egy kicsit járatni,hogy kopjanak össze az alkatrészek.
Sziastok!
Kapott a gép új hengert dugót befecskendezőt.
Traktorszerelő rakta össze aki már nem 1 et csinált.
De gyengébb mint régen.Pár órát ment azóta a vlagyi.
Eddig 2 es ekét országúti 2 be most terep 2 be viszi.
Ez normális?
Ennyire nincs bejáratva?
Volt valaki hasonló cipőben?
Válasz #11622. hozzászólásra
Matekból ötös.
Gerimur azt ha jól láttam az 4-es eke volt
Válasz #11617. hozzászólásra Hali!Úgy néztem hogy felétek eléggé kötött a talaj és a hármas ekét vitte?Felénk is hasonló de a kettes ekét dombnak felfele csak 1-ben viszi.A videó alapján te is 1-ben mehettél.
Helló! Keresek t25-höz levegő gyűjtőcsőre könyök alakú közdarabot.Ha valakinek van eladó átvenném.{3csavar rögzíti a gyűjtőhöz}.Köszi!
Válasz #11617. hozzászólásra
Válasz #11617. hozzászólásra
mai termelés: http://www.youtube.com/watch?v=2-4_r9saGWQ&feature=youtu.be
Sziasztok.Bocsi,hogy sok kérdést teszek föl nektek,nemrég vettem a vlagyit.Mi lehet az oka?Terep fokozatban volt és csak előre,hátra,1-es,5-ös fokozatot tudtam kapcsolni.A váltókarral nem tudtam előre váltani,egy bizonyos idő után pedig lehetett rendesen váltani.
Válasz #11612. hozzászólásra
Nem eszi,éppen ez a bosszantó.
Válasz #11613. hozzászólásra
Akkor OK!!!
Válasz #11607. hozzászólásra
Szia.Ahogy leírtad, abban a sorrendbe szettem szét,de azért köszönöm az infót.
Válasz #11611. hozzászólásra
Üdv.Eszi-e az olajat?
Jó estét mindenkinek!
Segítséget szeretnék kérni,beállítási kérdésben.
Van egy VTZ-2048-as traktorom.A gond az,hogy a motor állandóan szürkés-fehéren füstöl.Már volt adagolófej csere,porlasztó csere(3-4 lyukas is),mégsem szűnt meg a hiba.Már mindent elkövettem vele,de semmi haszna.Próbáltam állítani az előtöltésen is,de nem vagyok biztos hogy jól állítottam be a főtengelyt,mert csak tippeltem.Kérem aki tudja hogy az ékszíjtárcsán mely jelölés mutatja az 1-henger dugattyulyának megfelelő állását,kérem segítsen!Azért ide írtam mert a VTZ 90%-ban T-25-ös.
Sziasztok! Egy szivargyújtó aljzatot szeretnék bekötni. Szerintetek honnan célszerű levenni az áramot? Előre is köszi a segítséget!
Válasz #11607. hozzászólásra
Sziasztok!
Ez számomra is hasznos volt!
Köszönöm.
Válasz #11601. hozzászólásra Hali!A fűrész váza 120x60-as
U-vasból van 600-as kerekekkel.A fűrészt 90%-át én állítottam össze.Vágás magasság:40cm.Hajtásház áttétele 1:2.1-hez.A traktor 900-1000 fordulaton reggel fél 7-től este fél 5-ig jó segítséggel 35köbméter fánál 12 liter oda-vissza úttal együtt ami 10Km.{fáradság a köbön}Ha többre vagy kíváncsi adok több infót vagy tehetek fel képeket is.
Válasz #11602. hozzászólásra
Szia.
A levegő nem viszi ki a sarat!
Vedd le a piros kupakot.
Alatta van 1 anya,a függőleges tengelyen,azt is tekerd le.
Ezután letudod húzni az alu szűrőházat a tengelyről.
Az alu ház tetején van 1 nagy anya....azt is vedd le,majd szépen fakalapáccsal kocogasd meg a tetejét,kézben fogva a házat.
Miután szétcsúszott a harang,a belső paláston hozzáférsz az olajsárhoz.
Válasz #11605. hozzászólásra
A lehajtásba 1,5 liter olaj kell. Az a csavar, aminél megjelenik az olaj 1,5 liter után. Attól is függ, ha jól tudom, hogy melyik állásban van a gép.
Válasz #11604. hozzászólásra
Szia.Csak a kis csavarok közül,az alsó vagy a fölső kis csavar.
Válasz #11603. hozzászólásra
Szia! A levegőszűrőbe 1 liter olaj kell. A lehajtás nívója pedig a sonka oldalán van.
Sziasztok. Érdekelne,hogy a hátsó lehajtásnál hol van a nívó csavar.És a levegőszűrőbe mennyi olaj kell.
Válasz #11599. hozzászólásra
Hali. Szétszedtem az egészet,átmostam kifújtam levegővel és összeraktam.
Helló Gerimur!
Nagyon jó néz ki a szallagfürészed,h sikerült hozzá jutnod!Nekem is ilyesmire fáj a fogam mostanság de nem nagyon találok!Meg vagy vele elégedve?Traki mennyit fogyaszt használat közben?Nem tudnál nekem segiteni h milyet érdemes venni v ha esetleg tudsz valami eladót?!
Elöre is köszi a segitséget
Válasz #11581. hozzászólásra
most lett lecserélve mert leszedtük az ácét és kifolyt és amikor öszeraktuk feltöltötük.
Válasz #11597. hozzászólásra
Szia.
Nem csak a fuvókákat kell kipucolni!
Szétszedted teljesen az alu házat ami a tengelyen forog?
Annak az alumínium harangnak a belső felén van az olajsár,amit le kell kaparni.
Válasz #11595. hozzászólásra
Ja és holnap töltök bele új olajat.
Válasz #11595. hozzászólásra
Köszönöm a tanácsot.Kipucoltam a cent.szűrőt,a fúvókák totál elvoltak tömődve.A régi gazda nem sokszor pucolta.
Válasz #11588. hozzászólásra Bocs! Hülyeséget írtam Hiszen kettő tengely van.Van bent egy csőtengely is.
Válasz #11594. hozzászólásra
Nem sok köze van ,ha nincs kipucolva mit sem ér az olajcsere elpiszkolja rögtön a friss olajat.
Sziasztok! Lehet butaságot kérdezek.A centrifugál szűrőnek mennyi köze van az olaj hűtéséhez,mert úgy néz ki,nem nagyon volt szétszedve.
Válasz #11588. hozzászólásra Köszi!De, így a kettő kuplungtárcsa bordázata hogy fog egybeesni?
Válasz #11587. hozzászólásra
750-800/fm
Válasz #11583. hozzászólásra
Bocsi!A traktorból sehol sem folyt az olaj.