Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak628 FtBenzin árak608 FtEUR411.18 FtUSD394.32 FtCHF441.5 FtGBP493.58 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Igen könyöktengely.Elsö tengely függöcspszeg perselyeiröl! A volt gazdája a hidraulikát felöntö csavart szerintem megcsinálta üregesre és meghoszabitota ugy hogy beér az ülés mellé a fülkébe igy valoszinü könyebb egy tölcsér segitségével felönteni. A váltóé pedig a másik odalon lenne akkor? És ott is van a szintellenörzöje?
Válasz #9622. hozzászólásra
Ha potot húzol tök mindegy a táv /legalább sarkon lehet fordítani/. A munkagépeknél jobb ha közelebb van,/de csak a kardán hossz miat/. Meg az emelő lap sem mindegy hová van rakva.Ha belülre akkor rövidebb.Kinek hogy szimpatikus!!!!!!!!!!!!!
A Hidraulika rendszer nem 7.lityi?
Annyiban jobb az, hogy tolatásnál jobb manőverezés alkalmazható, viszont előrehaladásnál eléggé be tudja billegtetni a traktort.
Ezért használom a hashúzót az 1 tengelyeshez, igaz, hogy jóval kisebb a fordulási szög, de kényelmesebben lehet vele közlekedni.
Ez a vonólap csak arra az esetre kellene, ha esetleg olyat kell húznom, amit csak ezzel tudok. De az biztos csak alkalmi húzás lesz
Válasz #9616. hozzászólásra
Csak az a gond hogy a gyári karra rakod akkor messze van a kocsi a géptől ezért jó az MTZ kar mert szét lehet szedni, és a vonólapnak is más a ki alakítás . Azért van nekem így megcsinálva mert így is messze van a kicsi.
Válasz #9617. hozzászólásra
Üdv. könyök tengelyről van szó? Váltó olaj 10l a hidraulika olaj 5l kell.Váltónál olaj be töltése váltóház jobb oldalán egy nagy fehér csavar,ellenőrzése bal oldalon fehér kis csavar.Hidraulika jobb oldalon fülke alatt betöltés, szint ellenőrzés mellette egy kis csavar van .Le engedés pedig TLT tengely kapcsoló mellett az is jobb oldalon.
Hali! A vonólap legszélső furatába rakok egy hosszú csavart ,alul-felül egy -egy vastag laposvas ,ami közrefogja az emelőkart,csavar összehúzva s így nem tud fordulni a vonólap.
Hello !
Az után érdeklödnék az elsö tengelyen hogy lehet állitani vagy javitani a függőcsapszegeket (jobbos fel le kicsit mozog ,balosnak alja keresztirányba kicsit).
illetve szeretnék hidraulika olajat cserélni+válto olajat is feltöltési menyíség ill.le és feltöltés helye merre találhato ?
Köszi a válaszokat elöre(vagy képet)
Válasz #9605. hozzászólásra
A napokban láttam az aprohirdetések között jó állapotuakat, nézz vissza pár napot és megtalálod ,azt hiszem 55e volt a 2db. Ha nincs az agroinformon akkor az expressen nézd meg.
Válasz #9606. hozzászólásra
Hali! Na ez az IGAZI !!!!
nekem is pont ez az újabb tipusú van . Közelebb van a vontatmány,nem kell olyan hosszú kardán,stb.
sanyi001 kérdésem lenne hozzád:hogy a gardán kihajtás alatt a vonólap összekötő hogy oldottad meg mert nekem az összekötőláncok megeszik a gardánt.köszi
Próbáld meg így. Az X megoldás nálunk se vált be. http://www.agroinform.com/files/forum/agroinform_20110825120146_T-30_fuggesztokar_feszito01.jpg
http://www.agroinform.com/files/forum/agroinform_20110825120217_T-30_fuggesztokar_feszito02.jpg
Válasz #9602. hozzászólásra
Hali.
Nekem is mindíg elgörbültek a szárak,ezért cseréltem le MTZ karokra meg vonópadra.
OK...1 kicsit sáros,de a lényeg látszik.
sziasztok.szeretném megkérdezni tőletek hogy tudnátok e segíteni hátsó gumiabronccsal kapcsolatban.mérete:14,2¤28-as használt vagy kevésbé használt.köszi gyuri
Ha valakit érdekel. 12mm-es kazánlemezböl,a két pofa közti távolság 80mm, igy a nagy potkocsiknak a vonórudja is belefér. /de szerintem MTZ hidraulika karokat,és vonopadot kell felrakni / sokkal stabilabb
Válasz #9595. hozzászólásra
Üdv. Olajat azt nem cserélek mert mindig valahol folyik és utána kell tölteniA szintet és a töltés a jobb hátsó keréknél a fülke alatt van egy nagy csavar és mellette egy kis csavar az pálcával van ellátva.
Jó estét. Kicsit elterelném a témát. Az lenne a kérdésem hogy a T25 öt miért szokták mtz t25, illetve belarus t25-nek nevezni?Azt hallottam hogy sok mtz alkatrész is jó bele.Esetleg azok tervezték akik az akkori mtz-ket, vagy egy helyen gyártották mtz-kel?Youtubon láttam egy videon kabin nélküli 95% ig hasonló kisgépet, amin belarus 250 felirat volt, de tákolt feliratnak tünt. Szóval mi az igazság?
Sanyi! A következő kérésem, hogy tudnál felrakni róla képet a kialakításról?
Megcsinálnám én is, bár a gyári kampót kasználom az 1 tengelyeshez. De ha véletlenül kellene pl. 2 tengelyest húzni, akkor egyenlőre gondban lennék.
Béla66 a 100km kb. mennyi út idő ?
Tudnál segíteni linkekkel hogy hol találok a T25-höz valami használati utasítást
Gondolok a sebességi fokozatokra, egyéb kapcsolókra.
Vásárláskor mi az amit feltétlenül meg kell nézni ennél a típusnál?
Köszönöm.
Mi egy T30-ast hoztunk Szegedről Tapolcára kb. 270 km, és ment simán, de az első T-25-öst Enyingről hoztuk lábon kb. 100 km. Bízni kell a gépben, meg egy kicsit körül nézni, hogy oké-e minden. Sok sikert.
Egyébként lesz egy eladó T-25 traktorom. A két gép sok, nincs annyi feladat.
25322 hozzászólás
Válasz #9624. hozzászólásra
Lehet.5l rakok bele
Igen könyöktengely.Elsö tengely függöcspszeg perselyeiröl! A volt gazdája a hidraulikát felöntö csavart szerintem megcsinálta üregesre és meghoszabitota ugy hogy beér az ülés mellé a fülkébe igy valoszinü könyebb egy tölcsér segitségével felönteni. A váltóé pedig a másik odalon lenne akkor? És ott is van a szintellenörzöje?
Válasz #9622. hozzászólásra
Ha potot húzol tök mindegy a táv /legalább sarkon lehet fordítani/. A munkagépeknél jobb ha közelebb van,/de csak a kardán hossz miat/. Meg az emelő lap sem mindegy hová van rakva.Ha belülre akkor rövidebb.Kinek hogy szimpatikus!!!!!!!!!!!!!
A Hidraulika rendszer nem 7.lityi?
Válasz #9621. hozzászólásra
Annyiban jobb az, hogy tolatásnál jobb manőverezés alkalmazható, viszont előrehaladásnál eléggé be tudja billegtetni a traktort.
Ezért használom a hashúzót az 1 tengelyeshez, igaz, hogy jóval kisebb a fordulási szög, de kényelmesebben lehet vele közlekedni.
Ez a vonólap csak arra az esetre kellene, ha esetleg olyat kell húznom, amit csak ezzel tudok. De az biztos csak alkalmi húzás lesz
Válasz #9621. hozzászólásra
KOCSIT akartam írni
Csak az a gond hogy a gyári karra rakod akkor messze van a kocsi a géptől ezért jó az MTZ kar mert szét lehet szedni, és a vonólapnak is más a ki alakítás . Azért van nekem így megcsinálva mert így is messze van a kicsi.
De szerintem a gépednél nincs fehér festett csavar
Üdv. könyök tengelyről van szó? Váltó olaj 10l a hidraulika olaj 5l kell.Váltónál olaj be töltése váltóház jobb oldalán egy nagy fehér csavar,ellenőrzése bal oldalon fehér kis csavar.Hidraulika jobb oldalon fülke alatt betöltés, szint ellenőrzés mellette egy kis csavar van .Le engedés pedig TLT tengely kapcsoló mellett az is jobb oldalon.
Hali! A vonólap legszélső furatába rakok egy hosszú csavart ,alul-felül egy -egy vastag laposvas ,ami közrefogja az emelőkart,csavar összehúzva s így nem tud fordulni a vonólap.
Hello !
Az után érdeklödnék az elsö tengelyen hogy lehet állitani vagy javitani a függőcsapszegeket (jobbos fel le kicsit mozog ,balosnak alja keresztirányba kicsit).
illetve szeretnék hidraulika olajat cserélni+válto olajat is feltöltési menyíség ill.le és feltöltés helye merre találhato ?
Köszi a válaszokat elöre(vagy képet)
Válasz #9600. hozzászólásra
Nagyon szuper megoldás ez Stefi, ez tetszik igazán!
De Sanyi, köszönöm neked is a képeket!
Fékezésnél mi a tapasztalat ennél? Nem szorítja befelé a traktor felé? Mert ugyebár pl Koppánynál ott stabilan áll a vonólap.
Az enyém is teljesen ugyanígy van megoldva, és tökéletes.
Válasz #9608. hozzászólásra
Gyári kialakítása van a láncnak alul,a munkahenger alatt.
Válasz #9612. hozzászólásra
Kösz!Aranyér az sajnos meg van
Válasz #9603. hozzászólásra
Szép a húzat!!! Kaptál párnát is!
Nehogy aranyer...t kapj,és ne birj gályázni.A jó asszony gondol holnapra is.
Válasz #9605. hozzászólásra
A napokban láttam az aprohirdetések között jó állapotuakat, nézz vissza pár napot és megtalálod ,azt hiszem 55e volt a 2db. Ha nincs az agroinformon akkor az expressen nézd meg.
Hali! Na ez az IGAZI !!!!
nekem is pont ez az újabb tipusú van . Közelebb van a vontatmány,nem kell olyan hosszú kardán,stb.
Válasz #9608. hozzászólásra
A belinkelt képeken látszik hogyan kell összerakni, hogy ne érhessen a kardán a láncokhoz.
sanyi001 kérdésem lenne hozzád:hogy a gardán kihajtás alatt a vonólap összekötő hogy oldottad meg mert nekem az összekötőláncok megeszik a gardánt.köszi
Próbáld meg így. Az X megoldás nálunk se vált be. http://www.agroinform.com/files/forum/agroinform_20110825120146_T-30_fuggesztokar_feszito01.jpg
http://www.agroinform.com/files/forum/agroinform_20110825120217_T-30_fuggesztokar_feszito02.jpg
Hali.
Nekem is mindíg elgörbültek a szárak,ezért cseréltem le MTZ karokra meg vonópadra.
OK...1 kicsit sáros,de a lényeg látszik.
sziasztok.szeretném megkérdezni tőletek hogy tudnátok e segíteni hátsó gumiabronccsal kapcsolatban.mérete:14,2¤28-as használt vagy kevésbé használt.köszi gyuri
Válasz #9594. hozzászólásra
Nyugatabbra ezzel a névvel kerültek forgalomba. Az első videón jól látszik a homlokrakodó rögzítése is ha valakit érdekel komolyabban.
Kész lett a huzat is hozzá!Ja és kaptam egy kispárnát is!
Válasz #9601. hozzászólásra
Köszi. Megvan már az MTZ-é csak átkéne szerelni.De nincs kedvem hozzá, /majdcsak egyszer/.Van hogy meghajlik a vonólap!
Válasz #9600. hozzászólásra
Szeva. Azért ez jobban néz ki.
Ha valakit érdekel. 12mm-es kazánlemezböl,a két pofa közti távolság 80mm, igy a nagy potkocsiknak a vonórudja is belefér. /de szerintem MTZ hidraulika karokat,és vonopadot kell felrakni / sokkal stabilabb
Válasz #9595. hozzászólásra
Üdv. Olajat azt nem cserélek mert mindig valahol folyik és utána kell tölteniA szintet és a töltés a jobb hátsó keréknél a fülke alatt van egy nagy csavar és mellette egy kis csavar az pálcával van ellátva.
Ja és kapott ma egy új hidraulika tömlőt.A 2-es képen lehet látni.
Válasz #9588. hozzászólásra
Válasz #9589. hozzászólásra
OK!
Világos.
Sziasztok!
Hidraulika olajat hogyan kell cserélni?
Hol kell megnézni az szintet?
Minden infó érdekel!
köszi
Válasz #9593. hozzászólásra
Például ez is Belarus, de megegyezik mindenben a T30-assal:
Belarus 310
Ez meg a Belarus 300:
Belarus 300
Válasz #9592. hozzászólásra
Ez engem is érdekel mert kis MTZ-nek is becézik
Jó estét. Kicsit elterelném a témát. Az lenne a kérdésem hogy a T25 öt miért szokták mtz t25, illetve belarus t25-nek nevezni?Azt hallottam hogy sok mtz alkatrész is jó bele.Esetleg azok tervezték akik az akkori mtz-ket, vagy egy helyen gyártották mtz-kel?Youtubon láttam egy videon kabin nélküli 95% ig hasonló kisgépet, amin belarus 250 felirat volt, de tákolt feliratnak tünt. Szóval mi az igazság?
Én a kampóval húztam a 2tengelyest csak mindig le kelet szerelni a karokat ezt meg untam.De kampóval vizsgáztatom.
Majd rakok fel egy fényképet holnap
Válasz #9587. hozzászólásra
Gyorsan rajzoltam valamit nem egy műszaki rajz
Válasz #9586. hozzászólásra
Sanyi! A következő kérésem, hogy tudnál felrakni róla képet a kialakításról?
Megcsinálnám én is, bár a gyári kampót kasználom az 1 tengelyeshez. De ha véletlenül kellene pl. 2 tengelyest húzni, akkor egyenlőre gondban lennék.
Válasz #9586. hozzászólásra
Csőváz.
Hogyan akasztod rá a kocsit?
Válasz #9585. hozzászólásra
Én csak ezt használom mert nem kell kampót szerelni. 2 tengelyes kocsit húzok vele 4t simán bírja.
Erre gondolok:
T-25-nek a gyári vonólapját használja valaki nagyobb pótkocsi vontatására?
Válasz #9582. hozzászólásra
Üdv.Ez igen érdekes lenne én még ilyet nem halottam.Céges gépeknél nincs kizárva.
Azt rebesgetik ,hogy ha potkocsit huzzol kell menetlevelet irni halott már valaki rola ?
Gondolom újabb pénzbeszedési forma :( !
Válasz #9564. hozzászólásra
Hello !
Én is 85-km-röl hoztam haza lábon és egy rövid ebédel simán szük 4-óra alatt haza lehet vele érni :) !
Válasz #9578. hozzászólásra
Béla66 a 100km kb. mennyi út idő ?
Tudnál segíteni linkekkel hogy hol találok a T25-höz valami használati utasítást
Gondolok a sebességi fokozatokra, egyéb kapcsolókra.
Vásárláskor mi az amit feltétlenül meg kell nézni ennél a típusnál?
Köszönöm.
VTZ- hez keresnék osztómüvet az elsőkerék hajtáshoz,nem tudjátok hol lehet kapni?
Válasz #9564. hozzászólásra
Mi egy T30-ast hoztunk Szegedről Tapolcára kb. 270 km, és ment simán, de az első T-25-öst Enyingről hoztuk lábon kb. 100 km. Bízni kell a gépben, meg egy kicsit körül nézni, hogy oké-e minden. Sok sikert.
Egyébként lesz egy eladó T-25 traktorom. A két gép sok, nincs annyi feladat.
Válasz #9576. hozzászólásra
Kúpos résznél folyik az olaj.