Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak628 FtBenzin árak608 FtEUR411.18 FtUSD394.32 FtCHF441.5 FtGBP493.58 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Sziasztok!
Tudna valaki segiteni, hogyan tudom az izzitást kapcsolni a vlagyimiren? tartottam a kulcsot, de semmit nem csinált, direktbe kötve néhány mp után küllőre indult... vagy elképzelhető, hogy a relé adta meg magát? a minuszokban elég nyűgös kimászni izzitani...
kösz előre is a segitséget!
Ez a fránya motorolaj...
Kellene ma is mennem, de az ég világon nem akarja felvenni az olajnyomást.. Pici gázolajat szoktatok hozzá önteni ilyenkor? Bár gondolom még amikor mondhatni meleg az olaj a rendszerben..
Válasz #9317. hozzászólásra
Hali !adj email cimet, van alkatrész is ,komplett szivattyúrendszer csak meg kell hajtatni és már müködik is. De lehet ,hogy holnap felrakom a forumba és a hirdetések be is.
Válasz #9315. hozzászólásra
Kösz.Feleségem varrónő, kapott új szivacsot azt én beszabtam ő meg kiszabta megvarrta én meg összeraktam.A munkadíjat azt meg este rendeztemDe kap még egy huzatot az fekete lesz.A színe a képen csalós.
Hát ami nálam volt ott nem tudtuk megoldani!
Az egyiken egy tárcsa volt, a másikon pedig egy fogaskerékhez hasonlo! A tengely méret nem egyezett, át akartuk cserélni a tárcsát!
De hál istennek visszaveték az újat, a régit megcsinálték! Ma ragtuk össze, kiály lett a kis gép!
A dió is lehull a fáról, a hó is elolvad majd esetleg ha majd 1 méter hó leesik akkor vágunk valami egérutat a borospincéhez és magunkhoz vesszük a fagyállót nálunk még nem érkezett meg a hó, csak ez a savanyú hideg van.
Maga meg már megint nem tud otthon mit csinálni? Mai fiatalok...
Az ember majd meg szakad úgy dolgozik, te meg csak ülsz egész nap a gép előtt várod kinek szólhatsz be éppen. De nem baj jön még kutyára kamion
Szedjed előfele a vlagyit, toszitani kell a hóót. Hóhelyzet van, nálunk már 3-4 pehely is leesik egy perc alatt.
Sziasztok !
A képen látható 3 Pont felfüggesztést ( ha nem ez a pontos neve bocsi kezdő vagyok még a szakmába.) otthon találtam szerintem T25-öshöz tartozik Ha valakit érdekel csörgessen meg vagy dobjon egy emailt .
Válasz #9292. hozzászólásra Hali! Ahengerek elé csinálsz egy gyüjtőt abba teszel egy 70vagy80-as csonkot.A fülkén vágsz egy lyukat és abba is teszel ugyan olyan csonkot és egy flexibilis csővel összekötöd.Nem nagy dolog.Kicsit nagyobb lesz a fülkében a zaj.
Válasz #9279. hozzászólásra
Hali! Köradagolóban kettő fajta van:új és régi fajta.Annyi a különbség, hogy a régifajta alá kell Kb:1.5-ös közdarab az újfajta alá nem kell.
Beszoptam! 2 fajta adagoló van a kicsikéhez! Én meg megvettem a másik fajtát!
Úgyan úgy méz ki mind a kettő,csak akkor láttod hogy milyen kell ha leveszed a gépröl!
Hali! A hidraulika vez. tömbben csak az a két papírtömítés van amit a javítókészletben is adnak, vagy rejtőzik még valami a belsejében is? A papír tömítést már kicseréltem de még mindig szépen nyomja ki az olajat a tetején az egyik csavar mellett.
Válasz #9275. hozzászólásra
Patent!Ezért használják az UE28-asokat az erdőn.Talán a régebbi tipusu LKT az ellenfele,mert az ujabbak a dupláját fogyasztják majdnem.
25322 hozzászólás
Válasz #9322. hozzászólásra
Szia!1 nyomogombos kapcsoló kell a fülkébe kötni és nem kell kiszálni.
Válasz #9321. hozzászólásra
szerintem nézdmeg a szivattyut hacsak nem nagyon sűrűolajat raktálneki
Válasz #9321. hozzászólásra
kicsit pörkölj alá valami gázpörzsölővel
Sziasztok!
Tudna valaki segiteni, hogyan tudom az izzitást kapcsolni a vlagyimiren? tartottam a kulcsot, de semmit nem csinált, direktbe kötve néhány mp után küllőre indult... vagy elképzelhető, hogy a relé adta meg magát? a minuszokban elég nyűgös kimászni izzitani...
kösz előre is a segitséget!
Ez a fránya motorolaj...
Kellene ma is mennem, de az ég világon nem akarja felvenni az olajnyomást.. Pici gázolajat szoktatok hozzá önteni ilyenkor? Bár gondolom még amikor mondhatni meleg az olaj a rendszerben..
Válasz #9319. hozzászólásra
A fabian1016@freemail.hu címre küldhetitek. Köszi
Hali !adj email cimet, van alkatrész is ,komplett szivattyúrendszer csak meg kell hajtatni és már müködik is. De lehet ,hogy holnap felrakom a forumba és a hirdetések be is.
Nekem van sok képem ha érdekel adj mail címet. Itt elég nehézkes volna.
Helló!
Visszakerestem a fórumon és látom valaki már csinált szervót vlagyira. Tudnátok segíteni képekben és tanácsokban?
Válasz #9315. hozzászólásra
Kösz.Feleségem varrónő, kapott új szivacsot azt én beszabtam ő meg kiszabta megvarrta én meg összeraktam.A munkadíjat azt meg este rendeztemDe kap még egy huzatot az fekete lesz.A színe a képen csalós.
Válasz #9282. hozzászólásra
Jó lett az ülés kárpitja /csak elég ünnepélyes/. Ki volt a kárpitos? munkadíj?
Válasz #9313. hozzászólásra
Hali! Mit cseréltek a régi adagolón? Nyomó elemet /kompletten/?
Válasz #9291. hozzászólásra
Szia!
Hát ami nálam volt ott nem tudtuk megoldani!
Az egyiken egy tárcsa volt, a másikon pedig egy fogaskerékhez hasonlo! A tengely méret nem egyezett, át akartuk cserélni a tárcsát!
De hál istennek visszaveték az újat, a régit megcsinálték! Ma ragtuk össze, kiály lett a kis gép!
Válasz #9311. hozzászólásra
Üdv.Kösz a videót nagyon jól ment a hótolás.
Eddig az egyetlen videóm a mai munkámról:
http://www.youtube.com/watch?v=kGGFSv7MC6M
Válasz #9309. hozzászólásra
Ezt is megértem, de egyszer érj oda 10 perccel később mint ahogy elfogy a fala a bálának.
A kedves nyulaid ennyit mondanak majd h:
Válasz #9308. hozzászólásra
a nyulak önellátóak, luterna kisbálából van a nyú-ó olyan ez mind a mézeskalács kunyhó
Válasz #9307. hozzászólásra
A nyulakhoz is vágj azért utat, nagy hóban is éhesek, pont annyira, amennyire te szomjas vagy.
Válasz #9306. hozzászólásra
A dió is lehull a fáról, a hó is elolvad majd esetleg ha majd 1 méter hó leesik akkor vágunk valami egérutat a borospincéhez és magunkhoz vesszük a fagyállót nálunk még nem érkezett meg a hó, csak ez a savanyú hideg van.
Válasz #9305. hozzászólásra
Maga meg már megint nem tud otthon mit csinálni? Mai fiatalok...
Az ember majd meg szakad úgy dolgozik, te meg csak ülsz egész nap a gép előtt várod kinek szólhatsz be éppen. De nem baj jön még kutyára kamion
Szedjed előfele a vlagyit, toszitani kell a hóót. Hóhelyzet van, nálunk már 3-4 pehely is leesik egy perc alatt.
Válasz #9304. hozzászólásra
márt megint megy a tényfeltárás Mérnök Úr!!!
Válasz #9303. hozzászólásra
A két toldószár az gyárilag mtz hez való.
Sziasztok !
A képen látható 3 Pont felfüggesztést ( ha nem ez a pontos neve bocsi kezdő vagyok még a szakmába.) otthon találtam szerintem T25-öshöz tartozik Ha valakit érdekel csörgessen meg vagy dobjon egy emailt .
Válasz #9299. hozzászólásra
Köszi a képeket nagyon jók.
Válasz #9300. hozzászólásra
egy 3 soros kulti ha valakinek, 30e sajnos a gaz benőte
Válasz #9292. hozzászólásra Negyedik kép.
Válasz #9292. hozzászólásra Bocs! Harmadik kép.
Válasz #9292. hozzászólásra Harmadik kép.
Válasz #9292. hozzászólásra Másik kép.
Válasz #9292. hozzászólásra Hali! Ahengerek elé csinálsz egy gyüjtőt abba teszel egy 70vagy80-as csonkot.A fülkén vágsz egy lyukat és abba is teszel ugyan olyan csonkot és egy flexibilis csővel összekötöd.Nem nagy dolog.Kicsit nagyobb lesz a fülkében a zaj.
Ha kint van a szabadban a gép, mit érdemes csinálni az elfagyások illetve dermedés ellen? De a T-25-nél inkább gázolaj dermedés.
Válasz #9290. hozzászólásra
Biztos fog készülni Már a kamera emberemet már riasztottam
GERIMUR küldenél néhány közelebbi fotót a kiegészítő fűtésedről, valami hasonlót szeretnék én is készíteni. (felfogatási pontok, cső átmérő).
Köszi!
Béla
Hali! Köradagolóban kettő fajta van:új és régi fajta.Annyi a különbség, hogy a régifajta alá kell Kb:1.5-ös közdarab az újfajta alá nem kell.
Válasz #9288. hozzászólásra
Videó kérhetek a hó tolásról majd
Válasz #9287. hozzászólásra
Nagy franc kandúr
Válasz #9286. hozzászólásra
Bízok benne Már szívesen ma felszereltem volna, de hátha elijesztem a havat
Válasz #9286. hozzászólásra
kiköpött ugyanijen az én macskámis
Üdv.Most a hétvégén kilehet próbálni a tolólapot akinek van a gépéhez.
Köradagolóból is két fajta van, az egyik alá kell egy kb. 1-1,5 centi vastag közdarab.
Mi nem egyezik meg
Válasz #9198. hozzászólásra
Üdv Sajnos a váltóhoz nem tudok hozzá szólni
És most.
Így nézet ki.
Beszoptam! 2 fajta adagoló van a kicsikéhez! Én meg megvettem a másik fajtát!
Úgyan úgy méz ki mind a kettő,csak akkor láttod hogy milyen kell ha leveszed a gépröl!
Válasz #9277. hozzászólásra
Van benne 1-1 gumigyűrű a vezérlő karoknál.
Hali! A hidraulika vez. tömbben csak az a két papírtömítés van amit a javítókészletben is adnak, vagy rejtőzik még valami a belsejében is? A papír tömítést már kicseréltem de még mindig szépen nyomja ki az olajat a tetején az egyik csavar mellett.
Válasz #9275. hozzászólásra
Patent!Ezért használják az UE28-asokat az erdőn.Talán a régebbi tipusu LKT az ellenfele,mert az ujabbak a dupláját fogyasztják majdnem.