Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak628 FtBenzin árak608 FtEUR411.52 FtUSD394.94 FtCHF442.09 FtGBP495.05 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz #8973. hozzászólásra
Patent összkerekes MTZ 1,5 milla.
Igaz nem hajt az eleje,de ezen az áron 2db T-25 vásárolható.
UTB idehaza nem igazán elterjedt,csak Rom-mániában.
Válasz #8972. hozzászólásra
Helo én a márkát cserélném nem az üléstartot szerintem az áráért inkább egy UTB vagy egy MTZ ami öszkerekes nicsbajom a t25-tel csak az árával másrészt az öszkerék is jó havan.
Igen, van rajta kompresszor. Mi is elgondolkodtunk, hogy mennyi felszerelés kijönne a különbözetből, de bízunk abban, hogy a megspórolt javítási költségek árából, majd kijön az eke, és a tárcsa.
Üdvözletem!
Kompresszorral is fel van szerelve?
Jó-jó szép a küllem, de lehet épp emiatt árulja aranyáron. 1 eke és 1 tárcsa ára jönne ki a "szépségéből".
Köszi a válaszokért. Megnéztem előtte 3-at, olyan 700 ezer körüli árakon voltak de összehasonlíthatatlanul rosszabb állapotban, idősebben, sokszorosan több üzemórával. Ilyen szép állapotú nem biztos, hogy van még az országban.
nézzél szét a hirdetések között és lesz viszonyítási alapod, ha rám halgatsz megnézel több gépet esetleg ki is próbálod, aztán döntesz. és nem ugranék bele, hiába hogy jól hangzik, én sokallom érte. de a te döntésed. meg ugye az is számít hogy neked milyen célra lesz milyen munkát végzel vele, és mennyit. mert 1 misiért azért lehet nagyobb gépet is pl. de ha ragaszkodsz az üzemórához akkor az a te géped
Válasz #8959. hozzászólásra
Szerintem meg kell venni mert a leírtak szernitt jó lehet a gép. Mert más megveszi,kereset géptípus.De nem tudom hogy más fórumtag mit ír!
A véleményük érdekelne, azzal kapcsolatban, hogy érdemes e megvenni 1 millió forintért a következő tulajdonságokkal bíró T-25-öst: 250 üzemóra, soha nem szántott, gyakorlatilag gyári állapotú minden rajta, még a festés sem karcos, eredeti gumik vannak rajta (a hátsókon a gumiabroncs bordák közötti futófelületén apró repedések vannak), műszaki még 2 év, gondos, idős gazdától, csak permetezett vele elmondása szerint.
Holnap reggel hoznánk el, köszönöm a mihamarabbi hozzászólásokat!
Egy régi vásárlás utáni képet találtam hirtelen, elég rossz minőségű, de a kérdéses rész talán kivehető. Cserélni akartuk ezeket, de interusznál olyan árat mondtak, hogy leesett az állam (a váltó alatti lehajtás öntvény háza ha jól emlékszem közel 70 ezer Ft volt)
Marad így, a használati értékét nem rontja, csak rondán néz ki.
Válasz #8939. hozzászólásra
Hali! Az enyémnek az volt a baja hogy,a csőtengelyben levő nyeles tengelynek eltört a seegergyűrű biztositása és a távtartó gyűrűket eltörte.Igy a nyeles tengely tudott előre-hátra csúszkálni.Olyan volt a hajtásom mint a mesében hol volt hol nem volt.Hali!
A 84-es az jól össze volt rakva aránylag. A 98-as-nál az öntvényekbe vágott menet nem volt az igazi. Kicsit olyan a gép mintha jó hangulatban, néhány üveg vodka társaságában dobálták volna össze.
Egy kevés üzemórás 84-es T-30-asra én is rögtön elcserélném a 98-as T-30-asomat. A 98-asban nehezen tudnám dícsérni az alkatrészek megmunkálási minőségét.
Válasz #8940. hozzászólásra
Nagyon meg vagyok vele elégedve,Orosz eltalálta a típust egy kicsit folyik itt ott de azért elvégzi a munkát.Sok tag van így vele.
Válasz #8935. hozzászólásra
Az nagyon jó boltos elismerésem T40-es gép csak egyet tudok, felén T25 meg T30-as az sok van belőle felénk,
84-es a gépem zsír új második volt a városban csak úgy jöttek csodálni.
Ha egyezik a T-25-ösével akkor nincs gond. Ha más a méret akkor lehet jobban meére újra ferodoloztatni. Ahogy a féktárcsákat se érdemes 15k/darab áron megvenni. Amiket ferodoloztattam azokat le is szabályozták mert láttam rajtuk a köszörülés nyomait.
Üdv!Az enyémhez úgynéz ki,hogy a T40-es alkatrészei lesznek jók!?Szimmering és csapágy méretre minden passzol a tengelykapcsolóhoz.BOLDOG ÚJ ÉVET KIVÁNOK MINDEN FÓRUMOZÓNAK!
Válasz #8895. hozzászólásra
Nem vittem szerelőhöz!! Az alkatrészboltos maga is szerelő.Nem is akármilyen.Már Horvátországban is több ilyen traktort összerakott. Ennek a szerkezete T40-esé.De a méretek alapján passzol.Ez nekem is kicsit hietetlen
hú ez nagyon tetszik ez a kis csapott elejű gép majdnem ilyet vettem csak fülkésbe
az is váltóhibás volt... de szerencsére a 30as jött ennek mégiscsak van első hajtása és erre felénk nagyon kell
A t30ban 2750 üzemóra körül áll a mérő, a volt tulaj elmondása szerint évek óta, szóval 3000 felett van biztosan. Elég füstölős, de ezt elnézzük.
A T25be raktunk egy majdnem új motort tavaly, mivel eltört benne a főtengely, az úgy jár mint a doxa
25322 hozzászólás
Patent összkerekes MTZ 1,5 milla.
Igaz nem hajt az eleje,de ezen az áron 2db T-25 vásárolható.
UTB idehaza nem igazán elterjedt,csak Rom-mániában.
Szeva.Kis fogyasztású gép ezért magas az ára ,alkatrész van hozzá nem kell a fél országot beutazni.
Válasz #8972. hozzászólásra
Helo én a márkát cserélném nem az üléstartot szerintem az áráért inkább egy UTB vagy egy MTZ ami öszkerekes nicsbajom a t25-tel csak az árával másrészt az öszkerék is jó havan.
Válasz #8971. hozzászólásra
Másik fajta ülés és üléstartó szerkezet kell bele és kész.
Sziasztok szerintem nagyonfapados.
Válasz #8969. hozzászólásra
Meg van a gép?
Válasz #8968. hozzászólásra
Igen, van rajta kompresszor. Mi is elgondolkodtunk, hogy mennyi felszerelés kijönne a különbözetből, de bízunk abban, hogy a megspórolt javítási költségek árából, majd kijön az eke, és a tárcsa.
Válasz #8953. hozzászólásra
Üdvözletem!
Kompresszorral is fel van szerelve?
Jó-jó szép a küllem, de lehet épp emiatt árulja aranyáron. 1 eke és 1 tárcsa ára jönne ki a "szépségéből".
Köszi a válaszokért. Megnéztem előtte 3-at, olyan 700 ezer körüli árakon voltak de összehasonlíthatatlanul rosszabb állapotban, idősebben, sokszorosan több üzemórával. Ilyen szép állapotú nem biztos, hogy van még az országban.
Válasz #8963. hozzászólásra
Szeva Merre voltál
Szerintem is kicsit sok érte ennyi. 2006-ban a T-30-ast vettük ennyiért 452 üzemórával. Igaz papírok nélkül.
nézzél szét a hirdetések között és lesz viszonyítási alapod, ha rám halgatsz megnézel több gépet esetleg ki is próbálod, aztán döntesz. és nem ugranék bele, hiába hogy jól hangzik, én sokallom érte. de a te döntésed. meg ugye az is számít hogy neked milyen célra lesz milyen munkát végzel vele, és mennyit. mert 1 misiért azért lehet nagyobb gépet is pl. de ha ragaszkodsz az üzemórához akkor az a te géped
Válasz #8962. hozzászólásra
Hali. szerintem is meg kell venni!!! én pl.1.2sem adnám oda.(94es)
Az eladó kifogja tartani az árát mert tudja hogy mit ad el.
Szerintem meg kell venni mert a leírtak szernitt jó lehet a gép. Mert más megveszi,kereset géptípus.De nem tudom hogy más fórumtag mit ír!
üzemóra nem sok valóban, ha valós de 1 gurigaért azért nagyon megfontolnám, ennyiért vehetsz egy teljesen jó állapotút, egész gép parkkal szerintem
Igen próbáltam, de egy fillért sem hajlandó engedni az öreg, nem is adná el, ha bírná még csinálni a gyümölcsösét.
Válasz #8956. hozzászólásra
Alkudni próbált?
Válasz #8955. hozzászólásra
még a gyárban mellé hegesztenek
Ja igen, ez lemaradt: 93-as.
Válasz #8952. hozzászólásra
Ezek szerint nem csak nálam engedett el a hegesztés a csőnél.
Válasz #8953. hozzászólásra
Milyen évjárat?
Kedves fórumozók!
A véleményük érdekelne, azzal kapcsolatban, hogy érdemes e megvenni 1 millió forintért a következő tulajdonságokkal bíró T-25-öst: 250 üzemóra, soha nem szántott, gyakorlatilag gyári állapotú minden rajta, még a festés sem karcos, eredeti gumik vannak rajta (a hátsókon a gumiabroncs bordák közötti futófelületén apró repedések vannak), műszaki még 2 év, gondos, idős gazdától, csak permetezett vele elmondása szerint.
Holnap reggel hoznánk el, köszönöm a mihamarabbi hozzászólásokat!
Válasz #8949. hozzászólásra
Szia!
Egy régi vásárlás utáni képet találtam hirtelen, elég rossz minőségű, de a kérdéses rész talán kivehető. Cserélni akartuk ezeket, de interusznál olyan árat mondtak, hogy leesett az állam (a váltó alatti lehajtás öntvény háza ha jól emlékszem közel 70 ezer Ft volt)
Marad így, a használati értékét nem rontja, csak rondán néz ki.
Hali! Az enyémnek az volt a baja hogy,a csőtengelyben levő nyeles tengelynek eltört a seegergyűrű biztositása és a távtartó gyűrűket eltörte.Igy a nyeles tengely tudott előre-hátra csúszkálni.Olyan volt a hajtásom mint a mesében hol volt hol nem volt.Hali!
Keresek, vásárolnék T-25 traktorhoz: 2 vagy 4 db orrsúlyt! 30/2156469
Válasz #8909. hozzászólásra
Üdv. Zoli!
A leírtakat nem túl jó olvasni erről a kis gépről, de nagyon kíváncsi lennék azokra a cső és egyéb javításokra. Tudnál képet mutatni róluk?
Válasz #8947. hozzászólásra
Ki be rohangálok és nézem a csodás fényekt
Válasz #8946. hozzászólásra
Már itt is elkezdték.
Válasz #8944. hozzászólásra
Van ám tűzijáték felén:))
Válasz #8944. hozzászólásra
A régi dolgok jól muzsikálnak
Válasz #8943. hozzászólásra
A 84-es az jól össze volt rakva aránylag. A 98-as-nál az öntvényekbe vágott menet nem volt az igazi. Kicsit olyan a gép mintha jó hangulatban, néhány üveg vodka társaságában dobálták volna össze.
Válasz #8942. hozzászólásra
Az alkatrész minősége az gond
Válasz #8941. hozzászólásra
Egy kevés üzemórás 84-es T-30-asra én is rögtön elcserélném a 98-as T-30-asomat. A 98-asban nehezen tudnám dícsérni az alkatrészek megmunkálási minőségét.
Válasz #8940. hozzászólásra
Nagyon meg vagyok vele elégedve,Orosz eltalálta a típust egy kicsit folyik itt ott de azért elvégzi a munkát.Sok tag van így vele.
Az öreg Valgyim nekem is 84-es, igaz az már messze van az újtól a benne lévő 3000-3500 üzemóra miatt...
Válasz #8935. hozzászólásra
Az nagyon jó boltos elismerésem T40-es gép csak egyet tudok, felén T25 meg T30-as az sok van belőle felénk,
84-es a gépem zsír új második volt a városban csak úgy jöttek csodálni.
Válasz #8934. hozzászólásra
Ha egyezik a T-25-ösével akkor nincs gond. Ha más a méret akkor lehet jobban meére újra ferodoloztatni. Ahogy a féktárcsákat se érdemes 15k/darab áron megvenni. Amiket ferodoloztattam azokat le is szabályozták mert láttam rajtuk a köszörülés nyomait.
Üdv!Az enyémhez úgynéz ki,hogy a T40-es alkatrészei lesznek jók!?Szimmering és csapágy méretre minden passzol a tengelykapcsolóhoz.BOLDOG ÚJ ÉVET KIVÁNOK MINDEN FÓRUMOZÓNAK!
Válasz #8896. hozzászólásra
Sajnos az egész Dunántúlon en sem tudok többet!
Válasz #8895. hozzászólásra
Nem vittem szerelőhöz!! Az alkatrészboltos maga is szerelő.Nem is akármilyen.Már Horvátországban is több ilyen traktort összerakott. Ennek a szerkezete T40-esé.De a méretek alapján passzol.Ez nekem is kicsit hietetlen
Válasz #8891. hozzászólásra
Megnyugtatlak, mindkettő egyforma!
Boldog újévet minden fórumtagnak
és szerelés mentes évet kívánok.
Válasz #8857. hozzászólásra
Az én adattáblám kicsit más..És ez még új gép...Ma megnéztem pontosan..1969es..És itt van valami szétesve a kuplungban..
Válasz #8930. hozzászólásra
és formatervezett
Válasz #8929. hozzászólásra
Nagyon jó kis gép csak a barackost nem tudta művelni, oda kell a T30.
Válasz #8928. hozzászólásra
hú ez nagyon tetszik ez a kis csapott elejű gép majdnem ilyet vettem csak fülkésbe
az is váltóhibás volt... de szerencsére a 30as jött ennek mégiscsak van első hajtása és erre felénk nagyon kell
Válasz #8927. hozzászólásra
Igen nekünk van. A nevemre kattintva a fotóalbumba van egykét kép róla. Nem nagyon szoktam fényképezni őket
Válasz #8926. hozzászólásra
a 25ösről nincs képed? neked van a fülke nélküli?
Válasz #8923. hozzászólásra
A t30ban 2750 üzemóra körül áll a mérő, a volt tulaj elmondása szerint évek óta, szóval 3000 felett van biztosan. Elég füstölős, de ezt elnézzük.
A T25be raktunk egy majdnem új motort tavaly, mivel eltört benne a főtengely, az úgy jár mint a doxa