Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak639 FtBenzin árak631 FtEUR405.84 FtUSD393.39 FtCHF431.97 FtGBP488.04 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Azt nem tudom ott mitől folyik, de idővel tömbből is fog. Nekem is Folyik T-30asból, de ez egy orosz gép ehhez hozzá kell szerintem szokni. Műszakira lemosom mindig, így nem ba*zogatnak vele.
Régebben tett fel valaki képet hogy hol is lehet ellenőrizni a hidraulika olaj szintet és hogy hogy lehet olajat önteni bele, már végig néztem 50 oldalnyi hozzászólást de sajnos nem találtam meg, úgyhogy ha valaki tud képet feltenni róla azt megköszönném
Azt a fűtés olaj folytó szelepet vedd le vidd el egy jó esztergályoshoz és egy darab vasból kiesztergálja neked azt a vállas izét ráfúrja a felfogató két csavar helyét a másik végére a külső menetet rávágja + a kúpot belefaragja és minden oké lesz.....
nem biztos mivel a koronás anya nem fér el csak ha nagyon kilógatod. a csapok is máshogy vannak biztosítva. a munkahenger is útban van úgyhogy megoldható csak nem biztos hogy ólcsob.
Sziasztok!
Van 1 kis gondom!állandóan efolyik a hidralika olajom ott ahol a képen megjelöltem! Tömités már legalább 6-7× lett cserélve és még mindig folyik! Szerelö is látta már és ő is tömitést cserélt de még akkor is folyik! Mi a teendő ilyenkor?? Nem lehet azt a szelepet kiváltani 1 sima csőre? Vagy egyátalán mien szelep az?
Válasz #7702. hozzászólásra
Nem. Egyik barátom kicserélte a dugattyút és a hengert azóta melegszik az olaj nagyon és ingadozik az olajnyomás.Én a gyűrűk rossz állására gondolók,vagy nem?
Sziasztok!Kellene egy kis segítség!Gödörfúrót szeretnék készíteni házilag és nem tudom,hogy milyen szöghajtómű kell hozzá?Úgy értem,hogy milyen arányunak kell lennie a hajtásának!Nekem T-25 trakim van,azzal szeretném működtetni!Azt is jó lenne tudni,hogy hol lehet ilyen hajtóműveket beszerezni?Ha tudtok,kérlek segítsetek!Előre is köszi!
Üzibe meg tudnád írni h. kb mennyiből jön ki ? De ha nem titok felőlem mehet közösbe is . Csak aktuális lesz majd a trágyaszórás és csak ezzel lehet húzni.
Hátsó lámpabúrát még csak-csak lehet szerezni de első indexbúrát még nem láttam sehol. Az hogy elfogadják-e, szerintem vizsgáztatási helyenként változhat. Az enyémen a forgalombaállításkor is így volt már felszerelve a lámpa a sárvédőre és nem foglalkoztak vele.
Érdeklődni szeretnék, hogy az ilyen lámpatesteket műszaki vizsgán elfogadják-e?
Mármint arra gondolok, hogy nem merőlegesen áll, hanem ráfekszik a sárvédőre.
Ami most fent van nekem(gyári), elég nehéz ugyanilyet találni(UAZ lámpa), amik most rosszak(el van törve, nem világítanak..stb) és arra gondoltam, hog yilyenre cserélném le, mint ami itt a VTZ-n látható.
25336 hozzászólás
1 kis talajmarózás hétvégére
csak kicsi a talajmaró most van tervbe egy 2m körüli
ezzel repül
Válasz #7735. hozzászólásra
csak az autómata gyári a többi része egyedi.
Válasz #7731. hozzászólásra
A gyűrűk rosszul rakták fel a dugóra én arra gondolók.Nem az én traktoromnál van gond.
Válasz #7709. hozzászólásra
Azt nem tudom ott mitől folyik, de idővel tömbből is fog. Nekem is Folyik T-30asból, de ez egy orosz gép ehhez hozzá kell szerintem szokni. Műszakira lemosom mindig, így nem ba*zogatnak vele.
Válasz #7710. hozzászólásra
Akkor minek a vonófejét érdmes átalakítani?
Az a része nem lett megbontva.Csak a dugó meg a henger lett cserélve.
!!!
Megjelent a kompresszió
Válasz #7726. hozzászólásra
attól lehet nagy előgyújtás ,csak megváltoztak a kopási paraméterek a henger cserével nem?
.
ez lemaradt
Nagy dugó a beöntő és mögötte van egy kis csavar az a nívó !
Sziasztok
![smile smile](/oldforum/images/smiles/smile.gif)
Régebben tett fel valaki képet hogy hol is lehet ellenőrizni a hidraulika olaj szintet és hogy hogy lehet olajat önteni bele, már végig néztem 50 oldalnyi hozzászólást de sajnos nem találtam meg, úgyhogy ha valaki tud képet feltenni róla azt megköszönném
A 7704 és 7705-ős hozászolást kellene elolvasni!
Válasz #7717. hozzászólásra
a motor olaj melegszik nem?
nem nagy az előgyújtásod?
Válasz #7722. hozzászólásra
Magyarl egy átmenetet esztergál a szivattyú és a fém hidraulika cső közé és nem fog folyni és melegedni sem
Válasz #7720. hozzászólásra
![smile biggrin](/oldforum/images/smiles/biggrin.gif)
Azt a fűtés olaj folytó szelepet vedd le vidd el egy jó esztergályoshoz és egy darab vasból kiesztergálja neked azt a vállas izét ráfúrja a felfogató két csavar helyét a másik végére a külső menetet rávágja + a kúpot belefaragja és minden oké lesz.....
Válasz #7720. hozzászólásra
![smile unsure](/oldforum/images/smiles/unsure.gif)
ezt valami szerelötöl kéne megkérdezni vagy valami öreg traktorostol.
Válasz #7718. hozzászólásra
Nem Csak szerelés után melegszik de nagyon.
Válasz #7712. hozzászólásra
90-es van 5éve használom.
![smile unsure](/oldforum/images/smiles/unsure.gif)
hát ijet még nem hallottam hogy melegszik az olaj,jó a hütés a gépen ?nem laza a szij?
Tanácsot szeretnék tőletek kérni a leírtak szerint? Az olaj melegedéshez!![smile helpsmilie](/oldforum/images/smiles/helpsmilie.gif)
![smile helpsmilie](/oldforum/images/smiles/helpsmilie.gif)
kellene nekem valami normális olcsó 2 eke vlagyimra baranya m hez közel,nem tud valaki egy et? lovas nem kell mert az van és szét tépte a gépem![smile rolleyes](/oldforum/images/smiles/rolleyes.gif)
Válasz #7714. hozzászólásra
összel vettem 32 volt
Nekem egy 65ös van benne amíg jó volt addig az is indított. Mennyibe került az aksi ?
Válasz #7712. hozzászólásra
![smile thumbupcool](/oldforum/images/smiles/thumbupcool.gif)
én vettem bele egy 140 ah at dekompresszor nélkül berugja a kicsikét
Sziasztok Urak !![smile confused](/oldforum/images/smiles/confused.gif)
![smile confused](/oldforum/images/smiles/confused.gif)
![smile confused](/oldforum/images/smiles/confused.gif)
Ki milyen aksit használ a gépben vagy milyen való bele ?
Köszi a válaszokat.
sziasztok van egy eladó 3 mázsás gyári műtrágya szóróm eladó t
25 re nagyon jó ha valakit érdekel irjon,köszönöm
Válasz #7706. hozzászólásra
![](https://static.agroinform.net/data/forum/images/TN_agroinform_20110412121638_aprito_024.jpg)
nem biztos mivel a koronás anya nem fér el csak ha nagyon kilógatod. a csapok is máshogy vannak biztosítva. a munkahenger is útban van úgyhogy megoldható csak nem biztos hogy ólcsob.
Ezen jobban látszik a jelölés!![Kép](https://static.agroinform.net/data/forum/images/TN_agroinform_20110412115122_HPIM11591.JPG)
Sziasztok!![smile confused](/oldforum/images/smiles/confused.gif)
![smile karateka](/oldforum/images/smiles/karateka.gif)
![Kép](https://static.agroinform.net/data/forum/images/TN_agroinform_20110412114823_HPIM1160.JPG)
![Kép](https://static.agroinform.net/data/forum/images/TN_agroinform_20110412114823_HPIM1160.JPG)
Van 1 kis gondom!állandóan efolyik a hidralika olajom ott ahol a képen megjelöltem! Tömités már legalább 6-7× lett cserélve és még mindig folyik! Szerelö is látta már és ő is tömitést cserélt de még akkor is folyik! Mi a teendő ilyenkor?? Nem lehet azt a szelepet kiváltani 1 sima csőre? Vagy egyátalán mien szelep az?
Sziasztok t25 traktorhoz keresek kaszát
ha valaki tud az itt úttóér
dancsrobert@citromail.hu
Válasz #7703. hozzászólásra
Ha megveszek egy MTZ-re valót és a 2 oldallemezt levágva beljebb heggesztem az jó megoldás lehet ?
Csak az a gond hogy nem fűzte le a hajtókar a főtengelyről és úgy szerelte!
Nem. Egyik barátom kicserélte a dugattyút és a hengert azóta melegszik az olaj nagyon és ingadozik az olajnyomás.Én a gyűrűk rossz állására gondolók,vagy nem?
Válasz #7698. hozzászólásra
azt sajnos nem tudom mert mindenem meg volt hozzá gondolom hogy olyan 30000-ből kijön mindennel.
Válasz #7700. hozzászólásra
Befecskendezési szögön lett állítva, esetleg olaj cserélve a motorban?
Sziasztok!Kellene egy kis segítség!
Gödörfúrót szeretnék készíteni házilag és nem tudom,hogy milyen szöghajtómű kell hozzá?Úgy értem,hogy milyen arányunak kell lennie a hajtásának!Nekem T-25 trakim van,azzal szeretném működtetni!Azt is jó lenne tudni,hogy hol lehet ilyen hajtóműveket beszerezni?Ha tudtok,kérlek segítsetek!Előre is köszi!![smile surrender](/oldforum/images/smiles/surrender.gif)
Válasz #7697. hozzászólásra
A nívó pálcát kiveszem olaj mint ha forrna!Az előtt nem csinálta.
Válasz #7694. hozzászólásra
Ezt aláírom én is ! Jobb helyeken válogathatsz színtelen és a hagyományos között is .
Válasz #7695. hozzászólásra
Üzibe meg tudnád írni h. kb mennyiből jön ki ? De ha nem titok felőlem mehet közösbe is . Csak aktuális lesz majd a trágyaszórás és csak ezzel lehet húzni.
Válasz #7696. hozzászólásra
Ha terhelés közben megy fel az normális. A hőmérőórán 75-től 100-ig zöldben van a mutató.
S.O.S Segítség!!!!!!!!!!!!Melegszik a traktor motorja.Minden tiszta BENNE 80C felmegy az olaj hőmérséklet.![smile helpsmilie](/oldforum/images/smiles/helpsmilie.gif)
Válasz #7691. hozzászólásra
![](https://static.agroinform.net/data/forum/images/TN_agroinform_20110410211148_aprito_024.jpg)
![](https://static.agroinform.net/data/forum/images/TN_agroinform_20110410211316_aprito_023.jpg)
ezt én csináltam
Válasz #7693. hozzászólásra
Tehát neked is hátul ez a megoldás van, mint azon a VTZ-n?
Pesten UAZ boltban kaptam első lámpabúrát. UAZ lámpák ezek, UAZ boltban biztos kapsz!
Válasz #7692. hozzászólásra
Hátsó lámpabúrát még csak-csak lehet szerezni de első indexbúrát még nem láttam sehol. Az hogy elfogadják-e, szerintem vizsgáztatási helyenként változhat. Az enyémen a forgalombaállításkor is így volt már felszerelve a lámpa a sárvédőre és nem foglalkoztak vele.
Érdeklődni szeretnék, hogy az ilyen lámpatesteket műszaki vizsgán elfogadják-e?
![](https://static.agroinform.net/data/forum/images/TN_agroinform_20110410130422_VTZ-20481dc01d3d.jpg)
Mármint arra gondolok, hogy nem merőlegesen áll, hanem ráfekszik a sárvédőre.
Ami most fent van nekem(gyári), elég nehéz ugyanilyet találni(UAZ lámpa), amik most rosszak(el van törve, nem világítanak..stb) és arra gondoltam, hog yilyenre cserélném le, mint ami itt a VTZ-n látható.
Válasz #7685. hozzászólásra
Pontosan :D
Válasz #7689. hozzászólásra
Helló.0.3mm a szelephézag.