Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak632 FtBenzin árak618 FtEUR414.25 FtUSD395.1 FtCHF445.24 FtGBP500.5 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz #6971. hozzászólásra
Elég oda varázsolni, gondoltam meg bontom az ülés alatti lemezt.Még az oroszok buták aztán de hogy.Ki gondolná hogy ott is van számsor.
sztem annyi a lényeg hogy ott is legyen egy számsor, nem hiszem hogy méregetik melyik szám mekkora volt eredetiben, az még amugy nekünk is hiányzik onnann...
már végülis 2 éve fenn van az új tömb, de jó lenne elkerülni az újabb törést.
apropó hidraulika nálatok nem enged elől? cseles az orvoslása?
Müszakira kellene vinni amugy, viszont pár éve a 2 hátsogumit megkosolta rendesen a 2 also tartó csavar része, de amugy nem kopott a gomi futófelülete...
Ez ha ugy veszem akkor egy a tömb aljának letörését megakadályozó megoldás?:) Egyébként egy tárcsa alatt adta meg magát,de 10en x év után az anyagfáradás is játszhatott... CSak laikus vlagyis vagyok:)
Ez ha ugy veszem akkor egy a tömb aljának letörését megakadályozó megoldás?:) Egyébként egy tárcsa alatt adta meg magát,de 10en x év után az anyagfáradás is játszhatott... CSak laikus vlagyis vagyok:)
Hali! szinte teljesen esélytelen hegeszteni.Akár milyen szakember csinálja az akkor is letörik. De van lehetőség megcsinálni,ha nem folyik az olaj miután letört. Csinálni kell egy konzult a munkahengernek ez kb. 10000 ft anyag költség. Ha aktuális lesz megadom a számom és elmagyarázom ha kell.
Egyébként a törött blokk újra hegesztéséhez mennyire szakavatott mester munkája szükséges?2 éve van fenn az új blokk, kiv vagyok mennyire lesz tartós, a 100as ár + teljes szétbontás picit viszzatartja az embert a csak cserétől...
Válasz #6952. hozzászólásra
Hali.
Nem az a gond,hogy sem országuti,sem pedig terep fokozatban nem volt?
Ilyenkor lehet váltani,beveszi a fokozatot,de nem moccan.
lenne még egy kérdésem máma reggel mikor indultam az erdőre vlagyit beizzitotam elinditottam mondom ráakasztom a pótkocsira és nem indult el a váltó a motor rendesen megy sebességet is bevette kuplung nélkül pedig recsegett! elmentem biciklivel hazaértem és utánameg csodák csodájára elindult mentem is vele egy pár kört majd holnap meglátjuk remélem hogy holnap azért eltudok vele menni!! kéne hazahozni fát!
Nem kellett hanem amikor csinálták az eredetiség vizsgát a nkhnál akkor a megjegyzés rovatba beirták hogy csak a fülkén található a vázszám és NKH pecséttel hitelesítették. ettől fogva senki nem köthet bele műszakin!!! ennyi.
szeva. hátul a peremhajtásnál tudod a magasságot állítani elöl pedig a kerékagy mögött vannak a lehetőségek. nem nagy cucc csak figyelni kell az illesztőcsapokra.
Pontosan nem tudom mert én még nem állítottam! De amenyire én tudom a széleséget a hátsó kerekek kiforgatásával lehet állítani. elöl pedig a hídon vann kis csap azokat kell kiszedni és ugy tudod széthúzni.Magaságot pedig sajnos nem tudom
Akkor én is 1.35 dobos kaszát ajánlanák hozzá! De szerintem 4 tárcsás kaszával is megbírkózik Alternáló az biztos h jó hozzá ugyanis én azt használok! De azzal nem tudsz olyan gyorsan haladni
Válasz #6939. hozzászólásra
Sokat!
Érdeklődtem már a tárcsás kaszák után, de valaki azt mondta, hogy nem bírja el teljesítményre.
Az alternáló kaszát ajánlotta az illető.
Mindenképpen olyan kellene, ami nem "hátul fut", hanem oldalt.
megvan a t25 - ös trakim nagyon pöpec gép lefestem aztán elviszem műszakira. Kaptam hozzá komplet gépkönyvet, ahogy időm engedi majd beszkennelem ha valakinek kell a gépkönyvből valami szoljon szívessen küldök képet.
25322 hozzászólás
Válasz #6973. hozzászólásra
Én is tőröm a fejem, van még három év műszaki
Válasz #6973. hozzászólásra
Jó kis papír munka
Válasz #6972. hozzászólásra
én még nem néztem hol van pontosan. régi blokk már nincs kéznél..
nagyon le kell hozzá bontani?
Mérlglegm hogy teljes szétszedés, mert vhol vmi enged.
bár egy eredetislg vizsga sem olcso, az nkhás határozathoz hogy nincs rajta szám
Válasz #6971. hozzászólásra
Elég oda varázsolni, gondoltam meg bontom az ülés alatti lemezt.Még az oroszok buták aztán de hogy.Ki gondolná hogy ott is van számsor.
Válasz #6969. hozzászólásra
sztem annyi a lényeg hogy ott is legyen egy számsor, nem hiszem hogy méregetik melyik szám mekkora volt eredetiben, az még amugy nekünk is hiányzik onnann...
Válasz #6968. hozzászólásra
Én klingerit tömítést és fbs-t használtam tuti jó.
Válasz #6965. hozzászólásra
Ez igaz de van benne két kisebb szám is mert meg néztem a régi tömbről.Az utolsó és a hátulról a harmadik szám.
Válasz #6967. hozzászólásra
ott is:)
de én a hátso illesztésekben, tehát a tömb környékén sem vagyok benne biztos, mert ott is gyanusan rücskös...
Válasz #6966. hozzászólásra
irányító tömböl folyik?
Válasz #6963. hozzászólásra
már végülis 2 éve fenn van az új tömb, de jó lenne elkerülni az újabb törést.
apropó hidraulika nálatok nem enged elől? cseles az orvoslása?
Müszakira kellene vinni amugy, viszont pár éve a 2 hátsogumit megkosolta rendesen a 2 also tartó csavar része, de amugy nem kopott a gomi futófelülete...
Vajon neccces a vizsgán?
Válasz #6964. hozzászólásra
ERRE VALÓ A 12ES SZÁM BEÜTÖ!!!
Válasz #6962. hozzászólásra
Ebben nagyon igazad van csak az a fránya alváz szám
Válasz #6962. hozzászólásra
De ha már letört simán jó a megoldás
Válasz #6960. hozzászólásra
Kösz a gyors választ fiuk!és a képeket is!
Válasz #6960. hozzászólásra
Kösz a gyors választ fiuk!és a képeket is!
Válasz #6959. hozzászólásra
Na, erre ez a megoldás nem pedig a hegesztés. Figyelsz Roli86????
Válasz #6958. hozzászólásra
Ezt a megoldás tanácsolom,ha kicserélted a tömböt én 72400ft volt az ára tavaly.Hegeszteni nem érdemes.
Válasz #6957. hozzászólásra
Roli86nak a hidraulika munkahenger alsó füle.
Válasz #6955. hozzászólásra
Mi tört le?
Válasz #6955. hozzászólásra
Hali! szinte teljesen esélytelen hegeszteni.Akár milyen szakember csinálja az akkor is letörik. De van lehetőség megcsinálni,ha nem folyik az olaj miután letört. Csinálni kell egy konzult a munkahengernek ez kb. 10000 ft anyag költség. Ha aktuális lesz megadom a számom és elmagyarázom ha kell.
Válasz #6950. hozzászólásra
Kösz a választ Szaki.
Egyébként a törött blokk újra hegesztéséhez mennyire szakavatott mester munkája szükséges?2 éve van fenn az új blokk, kiv vagyok mennyire lesz tartós, a 100as ár + teljes szétbontás picit viszzatartja az embert a csak cserétől...
uccaiban volt benn!! de most reggel elindult hála istennek ugyhogy mehetünk az erdőre!!
Válasz #6952. hozzászólásra
Hali.
Nem az a gond,hogy sem országuti,sem pedig terep fokozatban nem volt?
Ilyenkor lehet váltani,beveszi a fokozatot,de nem moccan.
lenne még egy kérdésem máma reggel mikor indultam az erdőre vlagyit beizzitotam elinditottam mondom ráakasztom a pótkocsira és nem indult el a váltó a motor rendesen megy sebességet is bevette kuplung nélkül pedig recsegett! elmentem biciklivel hazaértem és utánameg csodák csodájára elindult mentem is vele egy pár kört majd holnap meglátjuk remélem hogy holnap azért eltudok vele menni!! kéne hazahozni fát!
köszönöm a segitségeteket akkor kb ugyanugy lehet majdnem mint az mtz nek igaz
????
Válasz #6949. hozzászólásra
Nem kellett hanem amikor csinálták az eredetiség vizsgát a nkhnál akkor a megjegyzés rovatba beirták hogy csak a fülkén található a vázszám és NKH pecséttel hitelesítették. ettől fogva senki nem köthet bele műszakin!!! ennyi.
Válasz #6921. hozzászólásra
ezt kérvényezned kellett az nkhnál? vagy hogy volt a procedura?
Válasz #6942. hozzászólásra
szeva. hátul a peremhajtásnál tudod a magasságot állítani elöl pedig a kerékagy mögött vannak a lehetőségek. nem nagy cucc csak figyelni kell az illesztőcsapokra.
http://www.agroinform.com/aprohirdetes/1019663/V%C3%A1ltvaforgat%C3%B3_eke_15-30_LE-%C3%B6s_traktorhoz.html
Sziasztok az alábbi linken megnézhetitek a váltva forgatós ekémet T25-öshöz való.
Válasz #6943. hozzászólásra
Köszönöm a segítséget! Találtam egy alternálót jó áron, megnézem azt.
Válasz #6942. hozzászólásra
Pontosan nem tudom mert én még nem állítottam! De amenyire én tudom a széleséget a hátsó kerekek kiforgatásával lehet állítani. elöl pedig a hídon vann kis csap azokat kell kiszedni és ugy tudod széthúzni.Magaságot pedig sajnos nem tudom
Válasz #6940. hozzászólásra
Akkor én is 1.35 dobos kaszát ajánlanák hozzá! De szerintem 4 tárcsás kaszával is megbírkózik Alternáló az biztos h jó hozzá ugyanis én azt használok! De azzal nem tudsz olyan gyorsan haladni
szevasztok lene egy kérdésem hogy a vlagyin hol lehet állítani a magasságot és szélességet képet ha valaki tudna róla köszönöm!
Válasz #6940. hozzászólásra
Üdv!
Nekem kétdobos kaszám van a vlagyihoz, ami 1,35m széles. De Én már vitte vele az RK kaszát is ,ami MTZ után való, azt is bírta.
Válasz #6939. hozzászólásra
Sokat!
Érdeklődtem már a tárcsás kaszák után, de valaki azt mondta, hogy nem bírja el teljesítményre.
Az alternáló kaszát ajánlotta az illető.
Mindenképpen olyan kellene, ami nem "hátul fut", hanem oldalt.
Válasz #6937. hozzászólásra
Attol függ hogy menyit akarsz kaszálni??
megvan a t25 - ös trakim nagyon pöpec gép lefestem aztán elviszem műszakira. Kaptam hozzá komplet gépkönyvet, ahogy időm engedi majd beszkennelem ha valakinek kell a gépkönyvből valami szoljon szívessen küldök képet.
Hello!
Tudna valaki segíteni , hogy a T-25-höz milyen fűkaszát érdemes venni, mekkorát, amit gond nélkül "elvisz".
Válasz #6935. hozzászólásra
amint meglessz küldöm a képet
Válasz #6919. hozzászólásra
Hali! tudnál az ekéről képet föltenni? vagy emailba küldesz nekem képet róla? persze az ár is érdekelne
email: bensi350@freemail.hu
előre is kösz!
Válasz #6932. hozzászólásra
De az ülés alatt a lemez szerelhető
Válasz #6931. hozzászólásra
HÁT JA VALAMIT MOZDÍTANI KELL
Válasz #6928. hozzászólásra
Akkor szerelni kell ja de jó fülke le mert a tömböt lenem szedem
Válasz #6929. hozzászólásra
Rendben Pá!!!!
Válasz #6926. hozzászólásra
Jó hogy meg van a rossz tömböm.KÖSZI szaki04 és Koppány Vezér .Ennyire figyelmetlen nem lehetek.
Válasz #6927. hozzászólásra
üsd bele az alvázszámot pont úgy és oda ahogy a régiben van és a kutya sem ugatja meg. ennyi.
Válasz #6923. hozzászólásra
Hogy lehet le zongorázni? Mindig tanulok újat
Válasz #6922. hozzászólásra
szerintem érdemes házilag beütni nehogy szarakodjanak vele. sima szám se AFes jelzés se semmi.