Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak632 FtBenzin árak618 FtEUR414.25 FtUSD395.1 FtCHF445.24 FtGBP500.5 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
szeretnem ha elmondanad a velemenyedet rola...........az rossz vagy jo hogy aluminiumontvenyhaz.........eleg riasztinak hangzik meg az hogy,fix attetelu ??szerinted job ez mint az akpil maro?
Válasz #6365. hozzászólásra
630 mm a munkahossza.
A munkahenger külső átmérője kb 120-140mm-er.
1 kicsit ugyan lassan működik,de bármilyen beszáradt csőköt gatyát visz.
1300-1400-as fordulaton ketyeg a traki.
Válasz #6360. hozzászólásra
MTZ kormányszivattyú van rajta mint a Vlagyin ugye?
Én a T-25ösről működtetem a hidraulikus hasítógépünket.
1 kicsit lassan megy a kés,mert kevés a szivattyú literteljesítménye.
Ha már így kioktattál nemzeti hovatartozásunk terén kérlek arra válaszolj, hogy egy T-16os szivattyújáról lehet-e üzemeltetni egy hidraulikus rönkhasítót???
hat te nembirod kiaz egyik honfitarsad kezdte a kostolgatasaval.olvas vissza es meglatod,es ezzel tenyleg lezartam a temat.legyunk mi a szaralakok.csak konyorgom hagyjuk mar ne feszgesuk ezt (::(
most meg te figyelj............mind azt amit tettel koszonom az erdelyiek nevebe es az is tiszteletre melto hogy tudod a szekely himnuszt,de en valoban nemakarok veszekedni veled.mar azt is banom hogy leirom amit gondolok:)
Figyelj csak sokat voltam erdélyben és még megyek is, és ha érdekel annó igennel szavaztam, szeretem a kárpátiát, tudom a székelyhimnuszt, asszem még az ősi székely himnusz is eszembe jut.
szo szot kovetet,es nem enkezdtem .jobb lenne ha te neznel utana,a masik meg az ha it elkezdenek egy temat nehogy mar mas topicot keresek hogy valaszoljak............veled bajok vannak,ja es neutasitgas.koszonom megertesedet
ember vedd már észre, hogy ez a nem az a fórum. Látom neked nem lehet bemagyarázni semmit. Igazad van. De ha tudsz olvasni, márpedig tudsz mert írni képes vagy, eszedbejuttatom a fórum nevét T25/A.
kerdez csak nyugodtan a t 16-osodrol...........csak ne kekeckedj ki roman es ki magyar kinezetu.egy nyelvet beszelunk se othonodat se munkadat nem vettem es nem veszem el.........
volt egy riport a szekelyekrol...................megpedig az hogy kiirtak az abc ajtajara hogy magyarorszagit nemszolgalunk ki..............talan ezert nem vizelt el az amgyar kinezut ember teged se................ha van nemzeto hovatratozas erzetu ember az a SZEKELY...nahat oket aztan nagyon sziven utotek az eredmenyel,jol mondta anno BOROS PETER:hogy nem szegyelte azt mondani egy debreceni hogy az erdelyi nem magyar????talan azert mert a hatart anno artandnal huztak meg nem pedig debrecen elot???ezt se a kisujjambol szoptam es a peter se egy buta ember volt
én ezt nem azért írtam hogy kiforgasd a szavaim, csupán volt egy hasonló történetem ami ide vág. nem románozok, nekem a határon túli magyar is épp olyan magyar mint mi. de ahogy észreveszem te meg már átestél u abba a kategóriába és ugyan úgy általánosítasz mint az imént az előző hozzászóló a medvével meg a farkassal.
Válasz #6340. hozzászólásra
Igazad van.
Nekem legfontosabb a becsület.
2 ember között a szóbeli eggyezség többet ér,mint bármi amit papírra vetettek.
1x vezet meg valaki,másodszor nem kap tőlem esélyt.
szerintem jobb ha hallgatsz............mert nagyon nincs igazad,vagy tudod mit??legyen igazad ,nem vittakozni jarok en ..tenyleg van egy kombinatorod elado?????igaz roman vagyok de jol fizetek
megmondom a valaszt megha nem is erdekel az ember azt becsuli meg a legjobban amit elveszitet.eleg ha csak a lator ferjeket nezed ahogy visszakonyorgik magukat a megalazot aszonykahoz,a betegekrol ne is beszelve akik mindadig nem becsultek meg az elet ajandekat azaz EGESZSEGET MINDADIG AMIG NEM BETEGEDTEK MEG. es ez van a nemzeti hovatartozasrol is..............amig nektek szuletestol kezdve megadjak mind azt ami alanyi okon nekunk is jarna..lasd A TRIANONI SZERZODEST.........addig mi azt nezzuk ,haljuk lepten nyomon hogy mi vagyunk a korcs romanok meg most is mikor mar nemadok 20 evet es annyira osszevegyul ez a nagy europaa ....rol nem is szolva hogy tortenelemme valik ez az erdelyi utalat...es kozbe keresitek ti is a hovatartozasotokat
Válasz #6337. hozzászólásra
Nem minden magyar tisztességes,és ez a románokról szitén elmonható.
Köztük is van becsületes,aki nem ellenségként néz a magyarra.
magyar kinezete??????az meg milyen?????komolyan mondom nemhiszem el.........ja,lehet valoban erdekelte hogy nalatok ugy kozlekednek e,es kivancsi volt ra,ja es nemirtad le hogy milyen szabalytalansagot kovetel el
udv. ehhez nekem is van hozzászólnivalóm. van ez fordítva is. a múltkor rámkiábált egy birka az egyik kereszteződésben Szalontán, hogy "magyarba így közlekednek?" pedig nem baxtam el semmit :O látszólag nem román volt, magyar kinézete volt dácsiában.
azt is meglattod majd hogy januartol nem lepik el a romanok magyarorszagot,sot meg azt is megmerem kockaztatni hogy meg afele se fog allampolgarsagit kerni.mindek is tenne ha magyarba mesz igy is ugy is medvepasztor roman maradsz.es nehogy felreerts nem sajnaltatni akarom magam csak felduhit a buta ember a baromsagaival es most nem rolad beszeltem
Válasz #6328. hozzászólásra
Szevasz Sógi.
Ebben az iszapban a Vlagyi nem,csak 2 bírkózó monokinis csaj mutatna jól.
Nem voltam,sok a meló majd jövő héten megyünk a családi Vlagyiflottával.
igazad van,akor legalabb ra lehetett volna fogni szerencsetlen ferire..........nem mintha nem azt tettek miutan hatat forditotak nekunk,igy is a ferencz volt a hibas
Válasz #6329. hozzászólásra
A politika mocskos dolog.
Ezt az ügyet nem is szabadott volna népzavazásra bízni,hanem a parlamentnek kellett volna 1 tollvonással elintézni anno.
Hidd el az Xelésnél nekem hején volt a szívem meg az eszem.
tudod kopi,amig ti elvoltatok a romanok bevandorlasatol,es nemmel szavaztatok a mi hovatartozasunkrol,elleptek titeket a ....ok:)es hid el elsem tudod meg kepzelni hogy mi lessz ennek a vege,ami nem is olyan fontos,hisz mar az eleje nagyon ilyeszto
25322 hozzászólás
Válasz #6326. hozzászólásra
ne haragudj nem akartalak megbántani nem azért mondtam!!!!!!!!
ok,elteszem magamat holnapra,tovabi joejtszzakat mindenkinek.es bocsa ha valakit megbantotam:)
Válasz #6369. hozzászólásra
Nem ismerem a marókat cimbora....nem tudok véleményt mondani róla.
Válasz #6366. hozzászólásra
Tegyél az erőleadóra egy nagyobb szivattyút(mtz) áttétellel
Válasz #6368. hozzászólásra
Láttam VTZ-ét,de azon nem volt ilyen tartály.
Passz!
szeretnem ha elmondanad a velemenyedet rola...........az rossz vagy jo hogy aluminiumontvenyhaz.........eleg riasztinak hangzik meg az hogy,fix attetelu ??szerinted job ez mint az akpil maro?
A VTZ hátulján a kisablak helyén van egy tartály...Az szerintetek plusz tartály lehet a hidraulika olajhoz?
http://www.keletagro.hu/termekinfo/talajmaro-geo-135cm-es/562
Válasz #6365. hozzászólásra
630 mm a munkahossza.
A munkahenger külső átmérője kb 120-140mm-er.
1 kicsit ugyan lassan működik,de bármilyen beszáradt csőköt gatyát visz.
1300-1400-as fordulaton ketyeg a traki.
Milyen munkahengert tettél rá?
Igen u olyan elvileg. Én is arra gondoltam, hogy lassú hozzá a szivattyú, de sztem ereje meg volna hozzá hogy benyomja a kést.
MTZ kormányszivattyú van rajta mint a Vlagyin ugye?
Én a T-25ösről működtetem a hidraulikus hasítógépünket.
1 kicsit lassan megy a kés,mert kevés a szivattyú literteljesítménye.
eletembe nemlattam meg t 16-ost,de hid el ha tudnak segiteni megtennem
Te honfitársad is
Ha már így kioktattál nemzeti hovatartozásunk terén kérlek arra válaszolj, hogy egy T-16os szivattyújáról lehet-e üzemeltetni egy hidraulikus rönkhasítót???
Válasz #6356. hozzászólásra
hat te nembirod kiaz egyik honfitarsad kezdte a kostolgatasaval.olvas vissza es meglatod,es ezzel tenyleg lezartam a temat.legyunk mi a szaralakok.csak konyorgom hagyjuk mar ne feszgesuk ezt (::(
d
Válasz #6355. hozzászólásra
most meg te figyelj............mind azt amit tettel koszonom az erdelyiek nevebe es az is tiszteletre melto hogy tudod a szekely himnuszt,de en valoban nemakarok veszekedni veled.mar azt is banom hogy leirom amit gondolok:)
Válasz #6354. hozzászólásra
Ha jól emléxem te kezdtem, de hagyjuk.
Figyelj csak sokat voltam erdélyben és még megyek is, és ha érdekel annó igennel szavaztam, szeretem a kárpátiát, tudom a székelyhimnuszt, asszem még az ősi székely himnusz is eszembe jut.
Válasz #6352. hozzászólásra
szo szot kovetet,es nem enkezdtem .jobb lenne ha te neznel utana,a masik meg az ha it elkezdenek egy temat nehogy mar mas topicot keresek hogy valaszoljak............veled bajok vannak,ja es neutasitgas.koszonom megertesedet
viselt.................mielot meg felreertenetek:(
Válasz #6349. hozzászólásra
ember vedd már észre, hogy ez a nem az a fórum. Látom neked nem lehet bemagyarázni semmit. Igazad van. De ha tudsz olvasni, márpedig tudsz mert írni képes vagy, eszedbejuttatom a fórum nevét T25/A.
Válasz #6348. hozzászólásra
kerdez csak nyugodtan a t 16-osodrol...........csak ne kekeckedj ki roman es ki magyar kinezetu.egy nyelvet beszelunk se othonodat se munkadat nem vettem es nem veszem el.........
Válasz #6348. hozzászólásra
Mi érdekel?
Válasz #6347. hozzászólásra
volt egy riport a szekelyekrol...................megpedig az hogy kiirtak az abc ajtajara hogy magyarorszagit nemszolgalunk ki..............talan ezert nem vizelt el az amgyar kinezut ember teged se................ha van nemzeto hovatratozas erzetu ember az a SZEKELY...nahat oket aztan nagyon sziven utotek az eredmenyel,jol mondta anno BOROS PETER:hogy nem szegyelte azt mondani egy debreceni hogy az erdelyi nem magyar????talan azert mert a hatart anno artandnal huztak meg nem pedig debrecen elot???ezt se a kisujjambol szoptam es a peter se egy buta ember volt
gondoltam benézek ebbe a fórumba is hátha találok némi használható 5letet a T-16-osomhoz, de ez nem az a nap:)
én ezt nem azért írtam hogy kiforgasd a szavaim, csupán volt egy hasonló történetem ami ide vág. nem románozok, nekem a határon túli magyar is épp olyan magyar mint mi. de ahogy észreveszem te meg már átestél u abba a kategóriába és ugyan úgy általánosítasz mint az imént az előző hozzászóló a medvével meg a farkassal.
Válasz #6345. hozzászólásra
igazad van,csak hulyultem:)
Válasz #6344. hozzászólásra
Nem vak idegenről beszélek,az mástészta.
Válasz #6343. hozzászólásra
hatha a mai vilagba ennyire megbizol elsonek valakibe.akkor nemirigyelek:)egy parszor biztos rafizetel:)
Igazad van.
Nekem legfontosabb a becsület.
2 ember között a szóbeli eggyezség többet ér,mint bármi amit papírra vetettek.
1x vezet meg valaki,másodszor nem kap tőlem esélyt.
Válasz #6341. hozzászólásra
szerintem jobb ha hallgatsz............mert nagyon nincs igazad,vagy tudod mit??legyen igazad ,nem vittakozni jarok en ..tenyleg van egy kombinatorod elado?????igaz roman vagyok de jol fizetek
Válasz #6338. hozzászólásra
mondom nem követtem el semmit!!! A másik meg, sztem meg lehet különböztetni a románt a magyartól.
Válasz #6336. hozzászólásra
megmondom a valaszt megha nem is erdekel az ember azt becsuli meg a legjobban amit elveszitet.eleg ha csak a lator ferjeket nezed ahogy visszakonyorgik magukat a megalazot aszonykahoz,a betegekrol ne is beszelve akik mindadig nem becsultek meg az elet ajandekat azaz EGESZSEGET MINDADIG AMIG NEM BETEGEDTEK MEG. es ez van a nemzeti hovatartozasrol is..............amig nektek szuletestol kezdve megadjak mind azt ami alanyi okon nekunk is jarna..lasd A TRIANONI SZERZODEST.........addig mi azt nezzuk ,haljuk lepten nyomon hogy mi vagyunk a korcs romanok meg most is mikor mar nemadok 20 evet es annyira osszevegyul ez a nagy europaa ....rol nem is szolva hogy tortenelemme valik ez az erdelyi utalat...es kozbe keresitek ti is a hovatartozasotokat
Moderálta: (3932) 2013-11-14 11:46:32
Nem minden magyar tisztességes,és ez a románokról szitén elmonható.
Köztük is van becsületes,aki nem ellenségként néz a magyarra.
magyar kinezete??????az meg milyen?????komolyan mondom nemhiszem el.........ja,lehet valoban erdekelte hogy nalatok ugy kozlekednek e,es kivancsi volt ra,ja es nemirtad le hogy milyen szabalytalansagot kovetel el
Válasz #6333. hozzászólásra
udv. ehhez nekem is van hozzászólnivalóm. van ez fordítva is. a múltkor rámkiábált egy birka az egyik kereszteződésben Szalontán, hogy "magyarba így közlekednek?" pedig nem baxtam el semmit :O látszólag nem román volt, magyar kinézete volt dácsiában.
Válasz #6333. hozzászólásra
Így igaz.
Sok ostoba a felvidéki magyart leszlovákozza,az erdélyieket meg lerománozza.
Agymosott nemzet lettünk
Válasz #6334. hozzászólásra
te tudod mit becsul meg az ember a legjobban?????
Válasz #6331. hozzászólásra
2005-ben,2008ban voltam Csíksomlyói búcsún.
Aki nemmel szavazott azt mind elvinném oda 1 kis magyarságot tanulni.
Válasz #6330. hozzászólásra
azt is meglattod majd hogy januartol nem lepik el a romanok magyarorszagot,sot meg azt is megmerem kockaztatni hogy meg afele se fog allampolgarsagit kerni.mindek is tenne ha magyarba mesz igy is ugy is medvepasztor roman maradsz.es nehogy felreerts nem sajnaltatni akarom magam csak felduhit a buta ember a baromsagaival es most nem rolad beszeltem
Válasz #6328. hozzászólásra
Szevasz Sógi.
Ebben az iszapban a Vlagyi nem,csak 2 bírkózó monokinis csaj mutatna jól.
Nem voltam,sok a meló majd jövő héten megyünk a családi Vlagyiflottával.
Válasz #6330. hozzászólásra
igazad van,akor legalabb ra lehetett volna fogni szerencsetlen ferire..........nem mintha nem azt tettek miutan hatat forditotak nekunk,igy is a ferencz volt a hibas
Válasz #6329. hozzászólásra
A politika mocskos dolog.
Ezt az ügyet nem is szabadott volna népzavazásra bízni,hanem a parlamentnek kellett volna 1 tollvonással elintézni anno.
Hidd el az Xelésnél nekem hején volt a szívem meg az eszem.
Válasz #6327. hozzászólásra
tudod kopi,amig ti elvoltatok a romanok bevandorlasatol,es nemmel szavaztatok a mi hovatartozasunkrol,elleptek titeket a ....ok:)es hid el elsem tudod meg kepzelni hogy mi lessz ennek a vege,ami nem is olyan fontos,hisz mar az eleje nagyon ilyeszto
Moderálta: (3932) 2013-11-14 11:46:51
Válasz #6285. hozzászólásra
Csárli!!!Itt nem vagánykodnál az erdőbe a vlagyival!!!
Válasz #6326. hozzászólásra
1 ezzetek meg oláhban...abból sajnos van bőven Erdélyben.
Válasz #6325. hozzászólásra
tudod,ez a baj magyarorszagal hogy ilyenek lakjak,amugy anyi farkas van nagyvaradon mint nalatok..............ertelmesebnek tuntel,de lattom tevedtem
Válasz #6324. hozzászólásra
jah bocsesz akkor ne haragudj
farkas is jó lesz az tuti van....