Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak630 FtBenzin árak614 FtEUR414.94 FtUSD395.57 FtCHF446.03 FtGBP500.5 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz #5856. hozzászólásra
Múlt héten voltunk kint motorral "terepszemlén".
1 tarvágás van,kb 3ha...de idén több nem is lessz,csak kertgyérítések.
Kedden kell hívnom újra a "főerdészurat" mit tud adni.
Csemetekertgyérítés nem rossz meló,pont a Vlagyiknak való...bujkálni a keskeny sorok között.
Vazze ma voltam az erdőbe fáthordani...Isteni!!!Te voltál már???Majdnem befolyik a fülkébe az iszap..Na ott vlagyival nem kell elmenni..Így is egymást huzigáltuk mtzvel..
Valamikor volt egy 211-es /új/ nem szeretem ha valaki rosszat mondott rá. Szerintem minden géppel el lehet dolgozgatni, s meglátszik melyiknek van gazdája.Régebben láttam videót a Tiedről is szépen vitte a megpakolt kocsit.
Válasz #5836. hozzászólásra
Az én Vlagyim műszerfala 3db nyolcas csavarral van rögzítve a fülke homloklemezére.
Véletlenűl vettem észre,mikor kívülről indítottam,hogy ívet húz a csavaroknál az áram.
Gondoltam utánahúzok,de egyből elszakadtak a csavarok.
A csavar feje a műszerfalhoz van heggesztve,így vért izzadva 1 fűrészlappal 5-8 cm-ert húzva lefűrészeltem őket.
Megpucoltam a felületet,és raktam a furatba új csavarokat.
Egyből pörget ezerrel az önindító.
Attól a motornak még forogni kéne ezerrel!
Annyit még segítek,hogy a régi fém műszerfalas trakinál alkalmazta a ruszki ezt a megoldást,a műanyag műszerfalas trakin már máshogy van megoldva.
Tipp?
Szeva Jancsi.
Meglett a gyenge reggeli indítás okozója.
Találd ki cimbi,kis segítséget adok.
Nem az önindító,sem az akksi,sőt nem is a ledermedt olaj a ludas.
koszonom szepen a segitsegedet,de tudod az oregemnek van egy 130 cm talajmaroja megpedig nagyvarad csinalta...........a a 45 loeros traktort kifingatja..............kurva eros ezert is kerdeztem ra adologra ki hogy al a 160 centis marokal......szerintem a maroknak is van fokozatuk es nem a meret adja meg a a megoldast:)lehet te nemhiszed de az oreg 130 maroja kifektettne a vlagyit az mar tuti .....
Hali! Hány lóerős is egy vlagyi mert nekem nincs benne a forgalmijában ez lehetséges egyáltalán? 25 lóerő vagy 25 kw???
És te milyen széles tárcsát húztok a géppel?
nah feltettem a vlagyira az eb-4 est szegényemnek nemnagyon tetszik nincs is rajta és emelgeti az elejét de megsem próbáltam felemelni mert tutm még az alsó munkahengert sem fogja tudni kinyomni 10 centire.
25322 hozzászólás
http://www.kistraktorhaz.hu/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=468&category_id=101&option=com_virtuemart&Itemid=2&lang=hu
nezetek mar meg a teljesitmeny igenyet...........lengyel is kisebb is mint 160 hogy is van ez?(:(::(
Válasz #5870. hozzászólásra
Igen..Vonalkóddal..
Válasz #5869. hozzászólásra
Én már mindenbe bugyit látok..
Válasz #5868. hozzászólásra
barna csíkkal?
Válasz #5868. hozzászólásra
Attól függ milyen színű az a bugyi...
Válasz #5866. hozzászólásra
Ha jólemléxem egy bugyiszínű kábel..
Válasz #5865. hozzászólásra
Ja...Hugi biztos nem utasítaná vissza a forró ölelésem miután kikászálódna a vízből!!
Válasz #5863. hozzászólásra
Dudával nem volt gond....szól rendesen.
4 csavar az egész,holnap megnézem.
Válasz #5860. hozzászólásra
Nyár+fűz nó akác.
A gomba konyha,a hugi + akciókész lesz mire leúszik hozzád a Dunán.
Válasz #5863. hozzászólásra
No látod ezt sosem néztem!!!De valami testel ott az tuti!!!
Válasz #5847. hozzászólásra
Ha jól emlékszem csak a hangjelző kürt kapcsolója kap testet a kormányoszlopról, az indítókapcsoló nem.
Válasz #5861. hozzászólásra
Bár az nekem csak előnyömre válik...........
Válasz #5859. hozzászólásra
Hát gombának ideális a víz hőmérséklete...De huginak nem megy tőle össze..???
Válasz #5858. hozzászólásra
Főleg ha akác..És nem szigeti!!!
Válasz #5857. hozzászólásra
Úsztatom őket.
Válasz #5856. hozzászólásra
Múlt héten voltunk kint motorral "terepszemlén".
1 tarvágás van,kb 3ha...de idén több nem is lessz,csak kertgyérítések.
Kedden kell hívnom újra a "főerdészurat" mit tud adni.
Csemetekertgyérítés nem rossz meló,pont a Vlagyiknak való...bujkálni a keskeny sorok között.
Válasz #5855. hozzászólásra
Nincsmit..Egy hugi meg egy kosárka gomba!!!
Válasz #5851. hozzászólásra
Vazze ma voltam az erdőbe fáthordani...Isteni!!!Te voltál már???Majdnem befolyik a fülkébe az iszap..Na ott vlagyival nem kell elmenni..Így is egymást huzigáltuk mtzvel..
Válasz #5852. hozzászólásra
Bakker...holnap megnézem!
Köszi cimbi.
Válasz #5849. hozzászólásra
A múltkor én is kiporszívóztam miután elkövettem rajta egy hangszigetelést.
Válasz #5850. hozzászólásra
Ha nem nagyon laza a talaj akkor igen..
Válasz #5851. hozzászólásra
igen a bakelit alatt a hatos csavarnak kell odaszorítani a kormányoszlophoz..
Válasz #5847. hozzászólásra
Igen fent van a bakelit házban a gyujtáskapcsoló,de még nem vettem le soha.
Van a kupak alatt testcsavar?
Válasz #5848. hozzászólásra
Le hozza a földről?Az nem semmi.
Válasz #5845. hozzászólásra
Nincs semmi bajom a Vlagyival...szeretem.
A nejem szerint nincs még 1 ilyen hülye a környéken,aki porszivózza traktort.
Válasz #5845. hozzászólásra
A zenyém is viszi a HW 6011est megrakva ömlesztve krumpliva..
Válasz #5842. hozzászólásra
A gyújtáskapcsolód nincs testelve a kormányoszlophoz???Neked is fenn van a gyújtáskapcsolód a kormánynál nem???
Válasz #5842. hozzászólásra
Ki is tud ilyenkor gyulladni a vezetékköteg.
Válasz #5844. hozzászólásra
Valamikor volt egy 211-es /új/ nem szeretem ha valaki rosszat mondott rá. Szerintem minden géppel el lehet dolgozgatni, s meglátszik melyiknek van gazdája.Régebben láttam videót a Tiedről is szépen vitte a megpakolt kocsit.
Válasz #5840. hozzászólásra
Vlagyi a Zetortol fényévekre van.
Válasz #5840. hozzászólásra
Válasz #5836. hozzászólásra
Az én Vlagyim műszerfala 3db nyolcas csavarral van rögzítve a fülke homloklemezére.
Véletlenűl vettem észre,mikor kívülről indítottam,hogy ívet húz a csavaroknál az áram.
Gondoltam utánahúzok,de egyből elszakadtak a csavarok.
A csavar feje a műszerfalhoz van heggesztve,így vért izzadva 1 fűrészlappal 5-8 cm-ert húzva lefűrészeltem őket.
Megpucoltam a felületet,és raktam a furatba új csavarokat.
Egyből pörget ezerrel az önindító.
Válasz #5838. hozzászólásra
Szerintem testprobléma..Eltaláltam???De a fülke nem testelt,vagy a gyújtáskapcsoló??
Válasz #5839. hozzászólásra
Sanyinak is van teste,mié ne tudná a választ???
Válasz #5837. hozzászólásra
Sanyinak Zerorja van ugyan,de tudja a választ.
Válasz #5835. hozzászólásra
Attól a motornak még forogni kéne ezerrel!
Annyit még segítek,hogy a régi fém műszerfalas trakinál alkalmazta a ruszki ezt a megoldást,a műanyag műszerfalas trakin már máshogy van megoldva.
Tipp?
Válasz #5833. hozzászólásra
Az a baj ami a fiúknak,"TEST"?
Annyi segítséget kérek hogy vilamoság e..??
Be vózt húzza a kézifék????
Válasz #5832. hozzászólásra
Köszi szépen holnap meg is nézem.
Szeva Jancsi.
Meglett a gyenge reggeli indítás okozója.
Találd ki cimbi,kis segítséget adok.
Nem az önindító,sem az akksi,sőt nem is a ledermedt olaj a ludas.
Válasz #5831. hozzászólásra
A traktor jobb oldalán az önindító alatt tudod megnézni, legalábbis nekem ott van.
Amugy 180 cm tárcsát húzok vele.
Válasz #5830. hozzászólásra
Ezt jól megmondtam, vagyis honnan tudom meg?
Válasz #5829. hozzászólásra
És hol lehet megnézni hogy melyik típusú?
Válasz #5826. hozzászólásra
18kw vagy 22,5kw ,mert kétfajta van!!!
Válasz #5827. hozzászólásra
ezért irtam ,hogy a bulgár gyártmány nagyon jó,szeretik, mert jó az áttétele ,jól eltalálták ,könnyen viszik a gépek.
Válasz #5824. hozzászólásra
koszonom szepen a segitsegedet,de tudod az oregemnek van egy 130 cm talajmaroja megpedig nagyvarad csinalta...........a a 45 loeros traktort kifingatja..............kurva eros ezert is kerdeztem ra adologra ki hogy al a 160 centis marokal......szerintem a maroknak is van fokozatuk es nem a meret adja meg a a megoldast:)lehet te nemhiszed de az oreg 130 maroja kifektettne a vlagyit az mar tuti .....
Hali! Hány lóerős is egy vlagyi mert nekem nincs benne a forgalmijában ez lehetséges egyáltalán? 25 lóerő vagy 25 kw???
És te milyen széles tárcsát húztok a géppel?
nah feltettem a vlagyira az eb-4 est szegényemnek nemnagyon tetszik nincs is rajta és emelgeti az elejét de megsem próbáltam felemelni mert tutm még az alsó munkahengert sem fogja tudni kinyomni 10 centire.