Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak630 FtBenzin árak614 FtEUR414.94 FtUSD394.94 FtCHF445.63 FtGBP501 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Nem mondtam hogy nagy előtöltést kell neki adni hanem azt hogy kell neki adni...Kis előtöltésnél nem ég rendesen el az anyag azért is füstölhet..De mindenki úgy állítja a trakiját ahogy akarja..
nah leszedtünk 5 hektár kukit de még nemtudom h milyen nehéz mert csak ugy lelett burogatva a víz foka pedig 22 23 szárítás után 17 kb malyd olyan 17 es re kéne leszárítani
A nagyobb előtöltés is odabaszarint a főtengelynek nem? Volt egy kis Dutrám annál is eltört a főtengely , annak is nagyobb volt az előtöltése, az okosok azt mondták azért rongyolta ketté.
Hali! Száz ropi. Egy házilag gyártott trakiban volt benn, elég otrombán nézett ki. A faszinger elmondása szerint a nyáron volt egyszer beindítva, amikor elhozta egy öreg bácsitól. De az öreg már évek óta nem ment vele, mert lebetegedett. Egyenlöre várok vele, hajtom így.
Válasz #5888. hozzászólásra
Nem Pátkán vettem, Gödöllő mellől, Szadáról hoztam. Én is kitakarítottam a centrifugál szűrőt, nem változtatott az olajnyomáson semmit, maradt 3-3,5 között. Viszont amikor kipróbáltuk csak induláskor füstölt kb. 1-1,5 percig kicsit (feketén) De most hogy betettem a trakiba, azt elindítottam füstől folyamatosan, mintha sok anyagot kapna.
Megkérdezem már hátha tud valaki segíteni mert annyi kreatív ember van ittValaki próbált már otthon tárcsát csinálni saját magának? A Vlagyi után szerintetek egy 160as tárcsa 460as lappokkal elég, vagy talán sok is?
szántásra pótkocsizásra fa hordásra néha meg amikor a cégnél a magtárban ide oda kell pakolni a csöveket futó szalagot akkor szoktam használni de mondom van már melette egy mtz 550e 80 as motorral de még így is kicsi mire lenne érdemes lecserélni????
Mikor megvettem a Vlagyit,majd eltörte a mutatót az olajnyomásmérőben.
Aztán lecseréltem,kipucoltam a centrifugálszűrőt,és akkor derült ki,hogy az 1ik fuvóka totál el volt dugulva.
Kipucoltam,azóta nem megy 3 fölé.
nemtudom lehet hogy csak én gondolom hogy rossze ez az ötlet de elkéne adni a vlagyit mert már egy kicsit kisseb de nemnagyon tudom h milyent talán mtz kinek mi a véleménye gondoltam lgw re is!!!???
ez nagyon furcsa jelenség xd talán lenne egy ötletem az hogy amikor a trutyi volt benne akkor az talán eltömítette lecserélted kifolyott és mostpedig ez az új átenged!!!??? talán nem biztos ilyennel még nem találkoztam
Megvettem a motort a vlagyihoz. Már ki is cseréltem , csak néhány apróság van hátra. Ti milyen minőségű olajat használtok, mert amikor kipróbáltuk az "új" mocit valami ezeréves trutyi volt benn, de volt faszán olajnyomása is, melegen sem volt kartelgáz. Lecseréltem benn 15w40-re, az olajnyomás még mindig fasza, de megjelent a kartelgáz.
Válasz #5881. hozzászólásra
Cimbora...Mindenszentek van ma,én nem hívok fel senkit,hisz ilyenkor az ember az őseire emlékszik,és gyertyát gyújt.
Tedd te is ezt,holnap meg írj 1 mailt az emberednek.
Válasz #5868. hozzászólásra
Van ilyen színű csipkés bugyi,mint a lentebb említett vezeték színe,de semmi barna csík+ rózsaszín+mittudom én.....sima fekete.
Csak a kürt testelése semmi más.
emlékszel dávid én nemrégen irtam h talán meg van de sajnos nincsen meg ugyhogy sorry de itt valakit láttam h ilyennel furikázik megkérdem tőle aztán ha érdekel megnézheted jó?!
sziasztok azt szeretném meg kérdezni hogy nekem van egy gyári AP250 pótkocsim a traktorhoz és szeretnék rá magasítót csinálni valakinek nincsen meg az eredeti magasítója hogy le koppintsam??
előre is köszönöm
Üdv Dávid
25322 hozzászólás
Válasz #5920. hozzászólásra
Nem mondtam hogy nagy előtöltést kell neki adni hanem azt hogy kell neki adni...Kis előtöltésnél nem ég rendesen el az anyag azért is füstölhet..De mindenki úgy állítja a trakiját ahogy akarja..
nah megyek jócakát. holnap jó munkát mindenkinek!!!!
nah leszedtünk 5 hektár kukit de még nemtudom h milyen nehéz mert csak ugy lelett burogatva a víz foka pedig 22 23 szárítás után 17 kb malyd olyan 17 es re kéne leszárítani
Válasz #5918. hozzászólásra
Halihó!
Nem, csak a mocit amit bele tettem. A trakit Pest mellől hoztam még februárban.
Válasz #5917. hozzászólásra
A nagyobb előtöltés is odabaszarint a főtengelynek nem? Volt egy kis Dutrám annál is eltört a főtengely , annak is nagyobb volt az előtöltése, az okosok azt mondták azért rongyolta ketté.
Válasz #5916. hozzászólásra
Hali! Száz ropi. Egy házilag gyártott trakiban volt benn, elég otrombán nézett ki. A faszinger elmondása szerint a nyáron volt egyszer beindítva, amikor elhozta egy öreg bácsitól. De az öreg már évek óta nem ment vele, mert lebetegedett. Egyenlöre várok vele, hajtom így.
Válasz #5910. hozzászólásra
Hali
ezt a trakit hoztad Szadáról amit hirdetsz?
Az anyagot egyenlőre haggyad,adjál neki egy kis előtöltést..Ha enyhén kopogós hangot ad gázadáskor az a tuti!
Hali Balázs.
Az enyém 6 évet állt mielőtt elhoztam....nekem is füstölt,de aztán szép lassan elhagyta.
Mit kértek érte?
Válasz #5914. hozzászólásra
Ha felbírja emelni megrakva maggal simán bír vele..De ha nem az lesz az igazán "magömlés"
21 soros vetőgépel megbíkozoik még a vlagyi, vagy az már nagy?
Válasz #5912. hozzászólásra
akpil 160-as talajmarot rendeltem ,azt mondtak felejtsem el 35 lovas kel neki,ha az elado ezt mondta nemtudom hogy megyen neketek avlagyival:(::((
Válasz #5909. hozzászólásra
Szerintem 160 elég neki
Bár ez attol függ mekora hegyen vagy dombokon húzgálod.
Mer ha dimbes-dombos helyen dolgozol akkor 140 is elég neki
talajmarot vennek 27 lovas trakimhoz
Válasz #5888. hozzászólásra
Nem Pátkán vettem, Gödöllő mellől, Szadáról hoztam. Én is kitakarítottam a centrifugál szűrőt, nem változtatott az olajnyomáson semmit, maradt 3-3,5 között. Viszont amikor kipróbáltuk csak induláskor füstölt kb. 1-1,5 percig kicsit (feketén) De most hogy betettem a trakiba, azt elindítottam füstől folyamatosan, mintha sok anyagot kapna.
Megkérdezem már hátha tud valaki segíteni mert annyi kreatív ember van ittValaki próbált már otthon tárcsát csinálni saját magának? A Vlagyi után szerintetek egy 160as tárcsa 460as lappokkal elég, vagy talán sok is?
Válasz #5880. hozzászólásra
Én épp itt lakok és ismerem is ezt az embert, nagyon ért a T 25ösökhöz azt tudom.
Válasz #5906. hozzászólásra
Randi???
igen igazad van boccsi a félre beszélésemnek már a holnapi napon jár az agyam
Válasz #5904. hozzászólásra
Tévedés..Ma mindenszentek van holnap van halottaknapja..
máma van halottak napja xd lol te jancsika
Válasz #5899. hozzászólásra
Tudom,hogy nem az szabályozza.
A trutyi olajjal eldugulva 4.5 volt vaz olajnyomás.
Kipucolva 3.
nah holnap leszedjük (megpróbáljuk a kukit) kiv leszek rá 5 hektárnyit szedünk le!!!
Válasz #5898. hozzászólásra
Én meg veszek még egy vlagyit...
Válasz #5897. hozzászólásra
Halálosan..Holnap van halottaknapja nem???
Válasz #5891. hozzászólásra
Pedig nem annak kéne szabályoznija az olajnyomást..Én is most kipucoltam..Kb három leállításig halottam hogy forog..Most már megint nem forog..Szar..
lehet hogy inkább akkor veszek mellé egy mtz-82 töt
Válasz #5894. hozzászólásra
Kérdésed komoly János?
mit nem holnap kell???
Válasz #5893. hozzászólásra
Nekünk is van MTZ-nk,de könnyű lóti-futi munkákra ott a Vlagyi,az Mtz-hez képest meg alíg eszik valamit.
Válasz #5882. hozzászólásra
Ezt nem holnap kell???
szántásra pótkocsizásra fa hordásra néha meg amikor a cégnél a magtárban ide oda kell pakolni a csöveket futó szalagot akkor szoktam használni de mondom van már melette egy mtz 550e 80 as motorral de még így is kicsi mire lenne érdemes lecserélni????
Válasz #5890. hozzászólásra
Mire használod?
Mikor megvettem a Vlagyit,majd eltörte a mutatót az olajnyomásmérőben.
Aztán lecseréltem,kipucoltam a centrifugálszűrőt,és akkor derült ki,hogy az 1ik fuvóka totál el volt dugulva.
Kipucoltam,azóta nem megy 3 fölé.
nemtudom lehet hogy csak én gondolom hogy rossze ez az ötlet de elkéne adni a vlagyit mert már egy kicsit kisseb de nemnagyon tudom h milyent talán mtz kinek mi a véleménye gondoltam lgw re is!!!???
ez nagyon furcsa jelenség xd talán lenne egy ötletem az hogy amikor a trutyi volt benne akkor az talán eltömítette lecserélted kifolyott és mostpedig ez az új átenged!!!??? talán nem biztos ilyennel még nem találkoztam
Válasz #5887. hozzászólásra
15W-40W olajat használok én is.
Kis kartergáz van nekem is...de a kutyát nem érdekli.
Hol vetted Pátkán?
Megvettem a motort a vlagyihoz. Már ki is cseréltem , csak néhány apróság van hátra. Ti milyen minőségű olajat használtok, mert amikor kipróbáltuk az "új" mocit valami ezeréves trutyi volt benn, de volt faszán olajnyomása is, melegen sem volt kartelgáz. Lecseréltem benn 15w40-re, az olajnyomás még mindig fasza, de megjelent a kartelgáz.
http://kistraktor.lapunk.hu/
http://kistraktor.lapunk.hu/
a aszaros bilentyuzetem is elenem van ma..................MEGTETEM VOLNA,megmielot felhivnato a figyelmemet ra
Válasz #5882. hozzászólásra
vegul is igazad van,de nem hinnem hogy kegyelet sertes let volna felhivnod,en forditot esetbe megettem volna.........
Válasz #5881. hozzászólásra
Cimbora...Mindenszentek van ma,én nem hívok fel senkit,hisz ilyenkor az ember az őseire emlékszik,és gyertyát gyújt.
Tedd te is ezt,holnap meg írj 1 mailt az emberednek.
azert enyien nem kelet volna tolongjatok
http://www.agroinform.com/aprohirdetes/Klado-talajmaro/20101012-749036/
felhivna valaki akedvemert ezta szamot es megkerdezne e nekem hogy menyi enek az utolso ara???/
Válasz #5868. hozzászólásra
Van ilyen színű csipkés bugyi,mint a lentebb említett vezeték színe,de semmi barna csík+ rózsaszín+mittudom én.....sima fekete.
Csak a kürt testelése semmi más.
oké köszike erőre
emlékszel dávid én nemrégen irtam h talán meg van de sajnos nincsen meg ugyhogy sorry de itt valakit láttam h ilyennel furikázik megkérdem tőle aztán ha érdekel megnézheted jó?!
sziasztok azt szeretném meg kérdezni hogy nekem van egy gyári AP250 pótkocsim a traktorhoz és szeretnék rá magasítót csinálni valakinek nincsen meg az eredeti magasítója hogy le koppintsam??
előre is köszönöm
Üdv Dávid