Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak639 FtBenzin árak631 FtEUR405.35 FtUSD392.31 FtCHF431.22 FtGBP486.62 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Nem tudom, hogy van összerögzitve de nem nehéz. Mivel a felnid szétszerelhető. Ezért csak hosszab csvaraok kellenek és összefogatni a két kereket. Szátásnál nem jó.
hát ez király de hogyan rögzítette össze???
meg akkor szántásnál mondjuk nem menne bele a barázdába a hátulja rendesen nem???
minden esetre elmentem mert 1 originál pótkerekünk van szval max akkor 1 kellene
ja meg elöször tárcsát kellene szereznem mert az nincs még
eddig azért simán boronával meg oldottuk a földeket de idén annyira megtömték a nyári záporok h ihaj.
rámentem 1 re hátsókerékkel hát azt hittem h felborulok persze szét nem törött a hant csak belenyomódott a földbe:)))
Válasz #678. hozzászólásra
Nekem a t-25 könnyű munkánál: boronálás sorművelés műtrágyaszórásnál szinte alig fogyasztott valamit! Viszont szántásnál tárcsázásnál ugyanannyit evett mint az mtz hektárra levetitve. Csak nem mindegy, hogy a t-25-el 4-5óra alatt szántottam ki egy hektárt az mtz-vel meg 2-2,5óra mind a kettő gép 2-es ekével.
Pont ezt irtam, hogy az mtz nehezebb munkákra a T-25 sorművelés boronálás műtrágyaszórás vagyis könnyű munkákra.
Eredetileg a T-25-öt ilyen könnyü munkákra meg komunális célra találták ki.
nem csak mondjuk krumli sort kihúzni nem állnék neki az 50 essel mert ez is meg tudja és azért akkor ez bisztos kevesebbet enne...
de akkor mondjuk hármas ekével nem állok neki szántani mert azt meg az 50 es tudja jobban
Hát ja valahogy én is pont igy gondoltam aztán akkor mindegyik gépnek a hozzá közel álló feladatot tudnám adni és nem ennék meg a zsebemet:)))
de sztem majd csak tavasszal ruházok be elöbb nem
Valahol keres felnit rá használtan és vegyél rá szélesebb gumikat. vagy szerezz ugyanilyen kerekeket gumival együtt és csinálj belőle duplakerkeset.
De szerintem hagyd így mert amenyit dolgozik arra elég ez is. Ha meg tényleg át akarod alakítani szélesebb kerékre akkor az min 200ezer vagy több ami egy fél mtz-50-es ára.
Az 50-es szántana tárcsázna a többi munkát meg a 25-ös csinálná! :)
Pontosan!Illetve Zanat de ez szombathely 1 része most régen kis falu volt de csak 3km a távolság szval ja...
Itt sokszor fenn vagyok ha jössz elötte irj biztos észre veszem!!
Köszi a segítségedet mindenben még egyszer!!!
Köszi szépen TE nagyon rendes ember vagy hogy ennyit segítesz nekem!!!:)))))
Ha valamikor erre vet a sors keress meg!!!
vagy ha én tudok valamiben segíteni (bár ezt kétlem)akkor irj
12.4R28-asra érdemes lenne csak egy baj van, hogy felnit is kell venni ami T-25-nél nem 2fillér. A guminak kb 50-60ezer db majdnem a felni is ugyan ennyi.
www.habi.hu oldalon kérdezd meg, hogy egy komplett 28colos felni mennyibe kerül.
Én úgy csinálom, hogy napokra van kategorizálva.
pl.: 2008.11.22. könyvtárat(mappát) csinálok és oda van mentve az aznapi képek. Azon belül még szoktam mappákat csinálni valamikor.
Nekem 2000 körűl lehet,de a nagy meló még hátravan.Kategórizálni kellene valahogy,tipus,évjárat,egyedi,érték,állapot.Valanilyen halmazrendszert kikellessz találni,mert így nehéz megtalálni valamit.Te hogycsinálod?Csak aztnemond hogy a felyedben van az egész!
o hát köszönöm szépen na erről én is le mentek 1 párat:)))
Szerinted honnan tudnék én le akasztani 2 szélesebb hátsó gumit????
az nagyot dobna rajta??????????
Add el a 20kg-os súlyokat és vegyél 45kg súlyokat.
20kg-os súlynak 7600Ft/db
45kg-os súlynak 14500Ft/db
Ezek új árak.
Vagy vegyél még 10db 20kg-os súlyokat. Mindig hirdetnek itt az aprók közt. És rá lehet tenni egy plúsz kerettel még.
persze :))))
vágom a hidraulika működését csak közelről még nem láttam ilyen gépet.
akkor kell lennie 1 golyós szelep félének a tárcsa csatlakozóján h ne engedje ki az olajat ha jol gondolom
25336 hozzászólás
Válasz #685. hozzászólásra
Nem tudom, hogy van összerögzitve de nem nehéz. Mivel a felnid szétszerelhető. Ezért csak hosszab csvaraok kellenek és összefogatni a két kereket. Szátásnál nem jó.
Válasz #684. hozzászólásra
hát ez király de hogyan rögzítette össze???
meg akkor szántásnál mondjuk nem menne bele a barázdába a hátulja rendesen nem???
minden esetre elmentem mert 1 originál pótkerekünk van szval max akkor 1 kellene
Válasz #682. hozzászólásra
Duplakerékre egy példa! :))))
Válasz #682. hozzászólásra
Majd szép lassan lesz az is! Az mtzéhez már egy eke is kell!
Válasz #680. hozzászólásra
ja meg elöször tárcsát kellene szereznem mert az nincs még
eddig azért simán boronával meg oldottuk a földeket de idén annyira megtömték a nyári záporok h ihaj.
rámentem 1 re hátsókerékkel hát azt hittem h felborulok persze szét nem törött a hant csak belenyomódott a földbe:)))
Válasz #679. hozzászólásra
:)))
jaja hát ezt mondom én is
Nekem a t-25 könnyű munkánál: boronálás sorművelés műtrágyaszórásnál szinte alig fogyasztott valamit! Viszont szántásnál tárcsázásnál ugyanannyit evett mint az mtz hektárra levetitve. Csak nem mindegy, hogy a t-25-el 4-5óra alatt szántottam ki egy hektárt az mtz-vel meg 2-2,5óra mind a kettő gép 2-es ekével.
Pont ezt irtam, hogy az mtz nehezebb munkákra a T-25 sorművelés boronálás műtrágyaszórás vagyis könnyű munkákra.
Eredetileg a T-25-öt ilyen könnyü munkákra meg komunális célra találták ki.
Válasz #677. hozzászólásra
nem csak mondjuk krumli sort kihúzni nem állnék neki az 50 essel mert ez is meg tudja és azért akkor ez bisztos kevesebbet enne...
de akkor mondjuk hármas ekével nem állok neki szántani mert azt meg az 50 es tudja jobban
Válasz #676. hozzászólásra
Miért ez megeszi a zsebed????
Válasz #674. hozzászólásra
Hát ja valahogy én is pont igy gondoltam aztán akkor mindegyik gépnek a hozzá közel álló feladatot tudnám adni és nem ennék meg a zsebemet:)))
de sztem majd csak tavasszal ruházok be elöbb nem
Válasz #673. hozzászólásra
Az oldalakat nézegetted amiket bemásoltam?
Válasz #673. hozzászólásra
kb ilyen!.
Valahol keres felnit rá használtan és vegyél rá szélesebb gumikat. vagy szerezz ugyanilyen kerekeket gumival együtt és csinálj belőle duplakerkeset.
De szerintem hagyd így mert amenyit dolgozik arra elég ez is. Ha meg tényleg át akarod alakítani szélesebb kerékre akkor az min 200ezer vagy több ami egy fél mtz-50-es ára.
Az 50-es szántana tárcsázna a többi munkát meg a 25-ös csinálná! :)
Válasz #672. hozzászólásra
:))))
ja nagy gépek permetező kereke ilyen keskeny nem???
Válasz #671. hozzászólásra
Nem kizárt tényleg láttam a trakit. A hátsó kerék miatt jegyeztem meg, hogy milyen keskeny.
Válasz #670. hozzászólásra
az könnyen előferdül mert a közel s távolban nincs még egy t 25 ös csak nagy mtz k.
Azok közül meg ugye kitűnik a szépsége miatt:)))
Válasz #669. hozzászólásra
Nagyon szívesen ha van gondod irj és ha tudom rá a választ akkor segítek.
Tavaly jártunk arra. Lehet láttam a trakidat. :))
Válasz #668. hozzászólásra
Pontosan!Illetve Zanat de ez szombathely 1 része most régen kis falu volt de csak 3km a távolság szval ja...
Itt sokszor fenn vagyok ha jössz elötte irj biztos észre veszem!!
Köszi a segítségedet mindenben még egyszer!!!
Válasz #666. hozzászólásra
Ha jól emlékszem Szombathely?
Persze legyünk igényesek minden téren! (Vagy akkór nemis MTZ-ém lenne):(( :))))))
Válasz #664. hozzászólásra
Köszi szépen TE nagyon rendes ember vagy hogy ennyit segítesz nekem!!!:)))))
Ha valamikor erre vet a sors keress meg!!!
vagy ha én tudok valamiben segíteni (bár ezt kétlem)akkor irj
Esztétika szempontlyából ritkán ruház be az ember,da munka óldaláról,hasznosabb a széles gumi.
Válasz #661. hozzászólásra
12.4R28-asra érdemes lenne csak egy baj van, hogy felnit is kell venni ami T-25-nél nem 2fillér. A guminak kb 50-60ezer db majdnem a felni is ugyan ennyi.
www.habi.hu oldalon kérdezd meg, hogy egy komplett 28colos felni mennyibe kerül.
Válasz #662. hozzászólásra
:))))ezt ismerem
Válasz #658. hozzászólásra
És mégis kétszer veszi! :)
1. észre
2. ell
Válasz #656. hozzászólásra
:))))))
Na jóó de valami olyan kéne amiért nem jár "jutalom"!!
Meg nem vagyok én az a bünöző fajta:))))
Na akkor nagyon sokat dobna rajta??? Érdemes lenne beruházni????
Válasz #654. hozzászólásra
Itt is van-egy pár T-25 és más traki:
http://www.rcforum.ru/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=2597
Válasz #657. hozzászólásra
Hát azis jó módszer.
Válasz #656. hozzászólásra
Ja se ára se áfa!:))
Válasz #655. hozzászólásra
Én úgy csinálom, hogy napokra van kategorizálva.
pl.: 2008.11.22. könyvtárat(mappát) csinálok és oda van mentve az aznapi képek. Azon belül még szoktam mappákat csinálni valamikor.
Válasz #654. hozzászólásra
Gumistól éjszaka! :))))
Válasz #653. hozzászólásra
Nekem 2000 körűl lehet,de a nagy meló még hátravan.Kategórizálni kellene valahogy,tipus,évjárat,egyedi,érték,állapot.Valanilyen halmazrendszert kikellessz találni,mert így nehéz megtalálni valamit.Te hogycsinálod?Csak aztnemond hogy a felyedben van az egész!
Válasz #653. hozzászólásra
o hát köszönöm szépen na erről én is le mentek 1 párat:)))
Szerinted honnan tudnék én le akasztani 2 szélesebb hátsó gumit????
az nagyot dobna rajta??????????
Válasz #651. hozzászólásra
Én már 2éve gyűjtöm az mtz traktorok képeit. Hirdetésekből szoktam lementeni. Van már vagy 5ezer db! :)
Ezen az oldalon van sok-sok T-25
http://www.agrofoto.pl/forum/T25-gallery-cat235.html
Válasz #650. hozzászólásra
Elraktm azonnal!
Válasz #644. hozzászólásra
azért neked az össze s mtz modell meg van az elképzelhető összes átalakítással együtt???:))))))))
le a kalappal az tényleg jol nézki
Válasz #648. hozzászólásra
Tetszik? Mentsd le a képet és csináld meg.
Válasz #647. hozzászólásra
Nem tudom. Nekem is D21A volt a jele és 26.5kW volt ráírva.
Válasz #644. hozzászólásra
Húúú de dúrva! Ezt megfogom csinálni!Ilyet még nemláttam,nagyon jólnézki.
de a A az mit takar a motornál azt nem tudod?
Válasz #645. hozzászólásra
A d-21-es motorból több változat van. Rá van irva a kW-is az adattáblára vagyis a t-25-nél rávan írva.
18kW=25Lovas
22.5kW=30lovas
26.5kW=36lovas
helosztok a d-21A motor az hány lovas mert a t-16 az van és ugy gondoltam ti t-25 ös gazdák tudjátok.
Válasz #642. hozzászólásra
Freddy!
Így gondoltam a súlyt!
Válasz #642. hozzászólásra
Hát mit csináltál az mtz-ével lekaptad a fülkét róla? :)))
Válasz #640. hozzászólásra
Köszi !
Válasz #637. hozzászólásra
Pontosan! :))
Válasz #638. hozzászólásra
Add el a 20kg-os súlyokat és vegyél 45kg súlyokat.
20kg-os súlynak 7600Ft/db
45kg-os súlynak 14500Ft/db
Ezek új árak.
Vagy vegyél még 10db 20kg-os súlyokat. Mindig hirdetnek itt az aprók közt. És rá lehet tenni egy plúsz kerettel még.
Válasz #636. hozzászólásra
mtz boltba vettem belső lámpás keretett. a lámpáknak meg csináltam tartót. 1500Ft-ból megvolt.
Válasz #629. hozzászólásra
A kerekekre!Alsó súlypont növelés céljából,és parton felfelé is hasznos függesztett gépeknél.
Válasz #634. hozzászólásra
persze :))))
vágom a hidraulika működését csak közelről még nem láttam ilyen gépet.
akkor kell lennie 1 golyós szelep félének a tárcsa csatlakozóján h ne engedje ki az olajat ha jol gondolom