Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak640 FtBenzin árak632 FtEUR403.88 FtUSD387.45 FtCHF426.08 FtGBP484.5 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Köszi Josey az információt a tárcsáról, az ilyen veszekedős emberekkel meg tényleg nem nagyon kellene foglalkozni, nem itt kell veszekedni hanem személyesen Janix.
Ez az ember folyamatosan meghazuttol, pedig fogalma sincs arról amiről beszélek.
Nincs értelme , h hazudgáljak, mert engem személyesen ismernek az országban, nem buvok olyan nick álnév mögé, ami alapján még véletlenül sem lehet beazonosítani.
De szerinte a vásárlóim mind hazudgálnak, mert amit nékem elmondanak tapasztalatokat a gépek üzemeltetésével kapcsolatban az csak hazugság lehet.
a francba, tényleg a fórumon nem lehet tárcsázni.
a vevők ezen az áron vevők a termékre, ha több extra köll bele akkor 1.100.000Ft+fa lenne az ára ebben a müvelési szélességben
de akkor azt mond meg, hogy miért rendelnek ezen falvakban újabb és újabb vásárlók minden évben ebből a gpből?
mert, ha nem lenne jó akkor nem vennék, ugye?
rosszul látod a helyzetet, egyik probléma, mig ilyen fos ára lesz a gabona, meggy, alma stb árának, addig csak ilyet tudnak megfizetni a vevők
a másik, h volt már olyan vásárló aki 10 milliós autóval ment Törőhöz, hogy mennyiért ad egy tárcsát, sokallta, vett egy használt lomot, jött vissza pár nap mulva, h kéne hozzá ez, meg az, na az kiverte a biztosítékot ...
drága autóra futja, normális eszközre meg nem
Lehet rá mondani, h nincs talajkövető vonórúdja, nincsennek tenyér méretű sárkaparói.
De én láttam kötött talajban dolgozni és ez a munka tetszett a vevőnek, mert azóta a környező falvakban is egyre többen rendelnek belőle.
Békés megye szinte egész területe.
Ahhoz, hogy mindent tudjon az eszköz ahhoz valószinüleg árat is kellene változtatni.
Nem a gyártó nem tud gépet konstruálni, hanem a piac igényel ilyen eszközt.
5046 hozzászólás
Köszi Josey az információt a tárcsáról, az ilyen veszekedős emberekkel meg tényleg nem nagyon kellene foglalkozni, nem itt kell veszekedni hanem személyesen Janix.
Válasz #1394. hozzászólásra
Bánja a kánya.:o)
Válasz #1393. hozzászólásra
Te meg megint nem vagy képpbe.:))))))
Válasz #1390. hozzászólásra
Küldd el nekem is,had lássam ki az a nyomi!
Miért nem fogadsz szót fannak??
Megtalálod a csajom, ha akarod, de ne lepődj meg, gha nem áll szóba veled!:))
Válasz #1389. hozzászólásra
látod van iwiw elérhetőséged is.....
Válasz #1385. hozzászólásra
Vagy inkább akasszák fel!:))
Ez az ember folyamatosan meghazuttol, pedig fogalma sincs arról amiről beszélek.
Nincs értelme , h hazudgáljak, mert engem személyesen ismernek az országban, nem buvok olyan nick álnév mögé, ami alapján még véletlenül sem lehet beazonosítani.
De szerinte a vásárlóim mind hazudgálnak, mert amit nékem elmondanak tapasztalatokat a gépek üzemeltetésével kapcsolatban az csak hazugság lehet.
Válasz #1386. hozzászólásra
Tegnap még tök normális volt a fickó, mára beleszállt a bogár a fülébe és elmentek hazulról.
Mért nem megy oda Gyurcsányhoz, oszt b@aszogtatja, ha nem tetszik neki a világban?
Válasz #1385. hozzászólásra
ne is reagálj rá,nem kell vele foglalkozni
Válasz #1384. hozzászólásra
JANIX egy NAGY LÚZER AKI FOLYTON A ............. DUMÁJÁVAL NYOMUL !!!!!
KÉREM A MODERÁTORT, HOGY FÜGGESSZE FEL VAGY ZÁRJA KI, MERT MÁR NAGYON UNOM!
Válasz #1383. hozzászólásra
Nekem meg azt monta h. ki az a loser kis ........, aki állandóan nyomul a cuccaival? Egy fórumon az ilyesmi nagyon ciki?
Mondtam neki: Ne is törödj vele ilyen örök vesztes pitik mindig lesznek!
:)))
Válasz #1380. hozzászólásra
Te vagy a lúzer koma!!!!!
Nem kell vevőkért kolduljak, mert az igazi vásárlóknak nem kell bizonyitgatnom az igazamat, ők tudják, hogy az eszközeink mit tudnak.
Igaza volt egy embernek, aki elolvasta a fórumon , hogy mi folyik itt.
Hagyd Josey ezeket a f@szokat a picsába, nem értenek ezek a mezőgazdasághoz, csak fröcsögni járnak ide, meg idegesiteni normális embereket.
Válasz #1380. hozzászólásra
Te is azt nézed? :-))))))
Válasz #1379. hozzászólásra
Van ám modellkombájn is ám!
A mi fajtánk azzal arattat!
Válasz #1375. hozzászólásra
És?? Ha vásárolni akarnánk akkor boltba mennénk, nem a fórumra. Csak te koldulsz itt vevők után:))) Elég loser dolog....
Válasz #1378. hozzászólásra
áh az nem lesz jó, nehezen fordul be a kombájn az erkélyre
Válasz #1377. hozzászólásra
Dehogynem.
De ott nagyba nyomjuk! :-)))
Válasz #1376. hozzászólásra
még ott se
Válasz #1375. hozzászólásra
Mivel csak erkélyen termelők v.unk! :-)))))
Válasz #1374. hozzászólásra
nem koldulok, hiszen ti ugy se vesztek semmit mástól se
Válasz #1373. hozzászólásra
Egész nap itt koldulsz vevő után... Mindent elárul:)))
Nem adsz te el semmit:)))
Válasz #1371. hozzászólásra
mi vagy te, valami meghatározó?
nekem aztán végképp nem mondod meg, hogy mit és hová adok el
Válasz #1367. hozzászólásra
Például a lapok fajtája! :-))))
Válasz #1365. hozzászólásra
Nem szállítasz te ide semmit! Majd csinálj 1 fotót a várostáblával, meg az eszközökkel megrakott teherautóval! Akkor elhiszem:DDD
Válasz #1369. hozzászólásra
Szten nincs nagy kölömbség, ami jobb munkát csinál azt általába nehezebb húzni, de ez csak az én véleményem. Kérdezd ferit aszem neki van!
Válasz #1368. hozzászólásra
Teljesítményigénye, munkaminősége melyiknek milyen?
Válasz #1367. hozzászólásra
Az egyenes nem csinál tárcsatalpot állítólag.
Mi a különbség az egyenes lapos rövidtárcsa és a hagyományos (gömb) alakú lapokkal szerelt rövidtárcsa között?
Válasz #1365. hozzászólásra
Hova kinek???? De már kérdeztem
Válasz #1364. hozzászólásra
akkor azt nem értem, h minek szállitok oda?
Válasz #1362. hozzászólásra
Nem is vásárolják:))
Válasz #1362. hozzászólásra
Nincs súja és gyönge is! De mit értesz te ehez?!
ha nem lenne odavaló, akkor bizonyára a felhasználók nem vásárolnák, ezt csak Te állitod akinek még ilyen gépe sincs
Válasz #1360. hozzászólásra
a francba, tényleg a fórumon nem lehet tárcsázni.
a vevők ezen az áron vevők a termékre, ha több extra köll bele akkor 1.100.000Ft+fa lenne az ára ebben a müvelési szélességben
Válasz #1359. hozzászólásra
Nem fogod fel, h. az nem idevaló????? Amúgy az a vonórúd meg tényleg barkács benyomást kelt.
Válasz #1358. hozzászólásra
ez csak azért lehet, mert nem ott lax :-)))
no meg nem nyitott szemmel jársz
Válasz #1357. hozzászólásra
Hol? Kicsoda? Én még élőbe nem láttam erre az fix! Nem is volna jó semmire.
Válasz #1354. hozzászólásra
de akkor azt mond meg, hogy miért rendelnek ezen falvakban újabb és újabb vásárlók minden évben ebből a gpből?
mert, ha nem lenne jó akkor nem vennék, ugye?
Válasz #1355. hozzászólásra
Akkor hogy szedik össze a diót? Egyenesen a szemétbe!
Válasz #1354. hozzászólásra
Diófa alá az YTO mellé
Válasz #1353. hozzászólásra
Azok a tárcsák bitos jók a homokon tarlón, de kötöt talajon sztem belöknék a kanálisba, h. ne legyen útba se!!!!
Válasz #1352. hozzászólásra
amikor az udvarban áll pihen, mikor a traktorral kiviszik a földre, akkor dolgozik :-))))
álmában penget egy picit , aludj el szépen kis Balázs
Válasz #1350. hozzászólásra
És mit csinált ott?
Válasz #1349. hozzászólásra
rosszul látod a helyzetet, egyik probléma, mig ilyen fos ára lesz a gabona, meggy, alma stb árának, addig csak ilyet tudnak megfizetni a vevők
a másik, h volt már olyan vásárló aki 10 milliós autóval ment Törőhöz, hogy mennyiért ad egy tárcsát, sokallta, vett egy használt lomot, jött vissza pár nap mulva, h kéne hozzá ez, meg az, na az kiverte a biztosítékot ...
drága autóra futja, normális eszközre meg nem
Válasz #1348. hozzászólásra
Okány, Szeghalom, Vésztő,stb helyeken
Válasz #1347. hozzászólásra
Leforditva : ameddig vannak akik megvesznek minden fost csak azért mert olcsó addig az ilyen cuccoknak lessz piaca.
Válasz #1347. hozzászólásra
Melyiket láttad Te kötött talajba dolgozni?
Válasz #1345. hozzászólásra
Szia!
Egyszerű felépitésű olcsó árfekvésű gépek.
Lehet rá mondani, h nincs talajkövető vonórúdja, nincsennek tenyér méretű sárkaparói.
De én láttam kötött talajban dolgozni és ez a munka tetszett a vevőnek, mert azóta a környező falvakban is egyre többen rendelnek belőle.
Békés megye szinte egész területe.
Ahhoz, hogy mindent tudjon az eszköz ahhoz valószinüleg árat is kellene változtatni.
Nem a gyártó nem tud gépet konstruálni, hanem a piac igényel ilyen eszközt.