Hirdetés
Fórum
- Offtopic / Kocsma (chat minden egyéb része) új
- Mi lesz veled mezőgazdaság! új
- Gazdálkodási napló/táblatörzskönyv új
- VI. Agroinform Fórum Találkozó 2025.02.15. új
- SPC-6 vetőgépek új
- Direktvetés, no-till. új
- Mikor jön az ESŐ?! Agrármeteorológia, időjárás új
- Agrártámogatások kifizetése új
- Claas Lexion vélemények új
- Feng-Shou kínai kistraktor! új
Cikkajánló
Hirdetés
1370 hozzászólás
Válasz #169. hozzászólásra
milyen teleszkópost akarsz venni?
Válasz #166. hozzászólásra
Ez a vevő aki nálam járt ez már vinné csak én vacillálok,még kikéne vinni egy pár fuvar trágyát mielőtt eladom mert biztos nem lelek egy jóképü teleszkópos rakodót röktön,Meg elsején raktam camiont 31db bikát törökbe és még nem kaptam meg a lét.
Válasz #166. hozzászólásra
Soltvadkerten van egy űberfaxa fagyizó!
inkább talpaljatok le ott a parkolóban!
jelszó: full ganéj
Válasz #159. hozzászólásra
ennek megvan az összes kereke és gumi is va n rajta mind defektes
Válasz #165. hozzászólásra
Akkor Soltig ????????
Válasz #163. hozzászólásra
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Válasz #163. hozzászólásra
onnét pedig én vinném tovább.........
Válasz #162. hozzászólásra
Akkor a mocira ráférne egy felújítás ???
Elhoznád Kalocsára ???????
Válasz #159. hozzászólásra
A gumik 30%-os 5éve van nálam azóta nem járt köves úton csak a telepen 100m előre és ugyan annyi hátra,erő??? ha jól tudom 28lovas ,akkor még van vagy 20ló.
Válasz #157. hozzászólásra
Az erő benned lakozik.
De az is lehet h. csak lakkozik.... a körmeit..... és nem jő el őőőőőőőőőő.... háháhá
Válasz #155. hozzászólásra
Te még messzebb vagy !!!
Válasz #156. hozzászólásra
Gumik ?
Összkerék ?
Mi a rossz !!!???????????,
De csak őszintén !!!!!!!!!!!!!!!
Válasz #155. hozzászólásra
300 gondoltam érte
Válasz #154. hozzászólásra
Erő is van benne ??????????
Válasz #153. hozzászólásra
Ez mind igaz az enyimre is....
pontosabban nincs az a pénz amiért elvihetnék, de egy millerért Te most és csakmost csakiste elviheted!
most iggenjóakciós! (eddig 500vót)
Válasz #151. hozzászólásra
Na az eredeti 2hengeres még nem csináltam vele semmit,ha egy évig áll,második fordításra indúl.Kak maK KAK MAK kak mak
barátom nékem van egy iggenjó letalpalós Weimarom, trágyakanállal, fődkanállal, rönkfogó is volt, talán meg is van valahol...
Ollyan mint az állat! két éve nem volt beindítva, aztán amikor arrébbkellett állni megkosoltuk, egy métert sem tolódott már ketyeg is!!! takk-takk-takk-takktakktakktakktakkkkkk
két pípás gyári motor, az adagolója 15éve meghalt, akkor volt egy iggenrgi szétszedett megrohatt kint a ganajos szélinél elhajíntva. Egyik régi szeszkós tsz-es szerelő aztmondta,hogy két fél után nem fél megcsinálni. Hát megcsinálta és azóta így megy mint a doxa!!!
indegy,hogy mi van benne, csak folyadék legyen, lehetősel egy kis olaj is legyen közte. full védelem az egész, úgy folyik mindenhol az olaj rajta, ollllyan olajsár áll az egészen, hogy sosem fog rozsdásodni!!!
sportkormány bőrbelső automata forgató(mert gyakran magától beindúl aztán ringispíl) tempomat(kézigáz) színezett üveg(sárga felső ablak)
légkondi(befúj a szél mert az ajtó csak dísznek van rajta) és a többi ekkksztrát már nem is írom le.
1milláért el is vitetem hozzád koma!!!
Válasz #150. hozzászólásra
Motor milyen ???????
Válasz #149. hozzászólásra
Müködő képes, egy hete hordtam a trágyát ezzel raktuk csináltam fotókat hólnap haza jön a fiam és felrakom a képeket,elvitte a kábelt ez a kölök.2éve kapott zsír új eredeti hidralika szivattyút kb 200üó-t dólgozott,most a fordítóval nem vagyok megelégedve mert fordít mint állat.
Válasz #148. hozzászólásra
Nem volnál olyan messze már most indulnék !!!
Állapota, hibája ???
Válasz #147. hozzászólásra
Megvan hozzá minden felszerelés azért tettszet neki,fordító rotor,trágya villa 2db egy kicsi és egy nagy,aztán van főld kanál 0,45ös szén kanál 065-ös,répa kanál, rönk fogó.+ le talpalós.
Válasz #146. hozzászólásra
ki ne engedd az udvarból a vevőt,az komoly ajánlat
Válasz #144. hozzászólásra
Ma volt egy komoly vevőm a wejmárra 1 misiért,valószínű,hogy oda is adom neki,és aztán elindulok teleszkópos után.
Válasz #143. hozzászólásra
Válasz #141. hozzászólásra
nem sok ,3000 körül
Válasz #140. hozzászólásra
azthittem újban gondolkodsz
íííílllyen kukuridza termések árak mellett szárítóval rendelkező fószereknél ez a menő
Válasz #139. hozzászólásra
újban biztos. de félek a visszatekert használtaktól. az axiál rohadt nagy gengszter a tekerésben
Válasz #139. hozzászólásra
Mennyi üo.van a franciádban?
Válasz #138. hozzászólásra
mutass egy jó fergát gabonakanállal 6 alatt
Válasz #137. hozzászólásra
nincs az tulértékelve,szar francia,de ő a legstrapabiróbb,lehet rá számitani
mondtam már hogy Ferguson!!!
Válasz #135. hozzászólásra
szerintem a manitou kicsit túl van értékelve. meg most morci vagyok az axira
Válasz #134. hozzászólásra
joy van!
itt a régi Claas rangerben valami húszezer óra felett van már, első időben tehéntelepen dolgozott egy évtizedig, aztán meg itt minden nap...
ez egyszerű mechanikus karos, nagyon fnoman lehet vele dolgozni, traktorokat szoktunk összetolni vele javításkor, aztán ha az ember tud rajta akkor ugyanolyan gyors vagy mint akármelyik gombos hülyeséggel, csak forgatni kell a kezed ügyesen mint mami a fakanalat.
Szerintem a manyitu az ottvan a szeren. Gesztelyben egyik cimborám nagy mg telepen dolgozik, mos jcb-jük van, teccene neki, jó meg minden viszont amikor nekimegy a kukorica kupacnak meghőköl és nem nagyon bír vele.
Elmondása alapján a manyitu meg széjjel kapar mindent emel bír erős gyors.
De én pedig egy Ferguson gépet választanék, nekem nagyon teccik, a minap nézegettem őket katalógusban, neten videón...
Válasz #133. hozzászólásra
ha az 5 millás jicibiben 2 kar van és teccik akkor azt vedd meg,de a joyt könnyű megszokni
Válasz #132. hozzászólásra
te melyiket vennéd? kicsit félek a joytól
Válasz #131. hozzászólásra
aki kétkaroson dolgozik az is tud ugyanolyan gyorsan rakodni,hozzászokás dolga,de egykarral egyszerübb ,nem kell kapkodni a karok után
Válasz #130. hozzászólásra
a lassúság vagy a precizség?
Válasz #128. hozzászólásra
mese
Válasz #128. hozzászólásra
A ki-be húzás elektromos,azzal nem tudsz finomkodni,de a többit lehet szépen érzéssel.
Válasz #127. hozzászólásra
valaki azt mondta, hogy a karosakkal precizebben lehet dolgozni, igaz lassabban is
Válasz #126. hozzászólásra
Csak 1 joy-ost, amin minden funkció rajta van!!!!!
néztem jcb-t
van joysticos és nem joy-os. melyiket érdemesebb?
néztem jcb-t
van joysticos és nem joy-os. melyiket érdemesebb?
Válasz #123. hozzászólásra
nem is van szándékomba. sőt veszek m ég mellé 2-t.egy kisebbet, meg egy nagyobbat.
Válasz #122. hozzászólásra
Ne add el 11 évig
Válasz #117. hozzászólásra
bezsíroztam a csavarokat és némelyik csavart új 13-as fejüre
Válasz #120. hozzászólásra
inkább nem mondanám el hol volt.....
é nem kötöttem ki, de a laguna fórumon többet megtudhatsz. erről.
Valóban el kell forgatni.
Nagyon offolunk, nem baj?