Hirdetés
Fórum
- Poénok új
- Offtopic / Kocsma (chat minden egyéb része) új
- Gazdálkodási napló/táblatörzskönyv új
- Körbálázót, de milyet? új
- MTZ traktor szerelési kérdések – Mindörökké Belarus! új
- Lamborghini traktorok új
- Erdőgazdálkodás, szakirányítás új
- Disznóvágás új
- Mikor jön az ESŐ?! Agrármeteorológia, időjárás új
- VI. Agroinform Fórum Találkozó 2025.02.15. új
Cikkajánló
Sajtóközlemény
1401 hozzászólás
Válasz *** HM *** #1093. hozzászólásáraSkorpió
Válasz rilex #1099. hozzászólására535-95 van nekünk, szívó, 2002 körüli talán. Motorja nagyon harmat, pedig klíma sincs, ami fogná.
Válasz *** HM *** #1093. hozzászólásáraJCB...
Válasz J.D. Borda #1096. hozzászólásáraKarácsony előtt vettem,731lsu 2009-s 3400órával,alapgép kevés elektronikával,adagolos perkins matorral,raklapvilla,2m3-s kanál,új gumik,mishlen terepes=9mihály.
Egy jó rakodó szerintem.
Válasz *** HM *** #1093. hozzászólására735-120 LSU van nekem tökéletes gép szerintem 7 milla körül már tudsz venni bőven belőle...
Válasz *** HM *** #1093. hozzászólásáraAnnyiért már ki tudsz egy jót hozni..
Válasz *** HM *** #1093. hozzászólásáraCsak is MAnitou!!!!
Mutassatok mán vlm fasza gépet 7milla körül.
New holland lm 732! Van valakinek tapasztalat
Válasz .Feco. #1090. hozzászólásáraFeco, kukkants be kombinátoros topicba kérlek.
Válasz Sk Laci #1088. hozzászólásáramondjuk azt csak halkan jegyzem meg hogy amilyen kabinod van a 6M-es jd-n nekünk ugyanaz a kabin volt 2002-ben a 6920S-en.... egy 6R-el hasonlítsd össze, és ott más lesz a leányzó fekvése...
vannak márkák amik egyszerűen nem szimpatikusak, pl. ilyen nálam a nyuszi is... még soha nem volt semmilyen gépünk, nem is hiszem hogy lesz.
Válasz szanberg #1087. hozzászólásáraMifelénk a Manituk vannak a legjobban elterjedve, és aki újat vesz piros színben folytatja továb. Voltak CATERPILÁROK is, de valahogyan nem jöttek be a tulajoknak, majd Manituk kerültek a helyükbe, 1 JCB volt, de 1-2 hónapon belül Caterpilára váltoták. Dolgoznak vele, eddig megy a CAT. Merlókot nem is látni.
Meglehet az eladó közelsége sokat játszik abban, hogy úgymond 90%-ban Manitu dominál.
Válasz .Feco. #1086. hozzászólásáraÍgy nem fogod tudni, mitől "estél el"
Nekem van, úgy mint JD, meg Zetor is. Mindegyikben van valami, amiben jobb, és amiben roszab. De egyet nyugodtan kijelenthetek: 2008-ban legyártot NH a kezelőt illetően sokkal magasab konfortot kínál mint a 2018-ban legyártot JD m sorozat.
Válasz .Feco. #1082. hozzászólásáraNekünk is régi JCB 530-70 van tízezer üzemóra felett futott már de nagyon jól teszi a dolgát.
Szerintem műszakilag a leg masszívabb szerkezet, a borulékonyságot meg nem is értem, kb egyforma külméretekkel rendelkeznek ezek a gépek. Nyilván az újak elektronikája biztosan problémásabb, én viszont azt gondolom megint ezt venném újként is.
Van nem messze egy nagy cég, ott volt kettő egyik nagyon jó volt másik nagyon beteges. Ez utóbbi 9méteres és 4 tonnás gép volt, számát nem tudom megmondani talán 540-90 de nem biztos. Az 535-70-esük viszont kegyetlenül jól szuperál, z fiatal gép de abban is ilyen óraszám mint a miénkben, vettek is mellé még egy ugyanilyet újonnan tavaly, csak dolgoznak velük, annyira jók.
Válasz Mf-es? #1083. hozzászólásáraNálam az olyan mint a nem holland traktor... nem gondolom 100%-ban hogy nem jó, de sosem fogok olyat venni....
Nálam volt demoban jcb,cat, új manitout próbáltam,de merlo lett.Mindegyiknél jobb ,gyorsabb kezelhetőbb.Igaz csak 500 üó van még benne meg csak gabonázni használjuk,de eddig megvagyunk elégedve.
Válasz .Feco. #1082. hozzászólásárahaver vett egy új skorpiót. néhány hónaposan motorcsere, kicserélték az egész gépet. lehet veszek még egy öreget. egyszerre csak nem szarik be 2
Válasz .Feco. #1082. hozzászólásáraMerlo?
Válasz Mézga #1081. hozzászólásáraNem vagyok biztos abban, hogy egy újabb JCB üzembiztosan lesz, de hogy drágább lesz fenntartani az egészen biztos...
Felénk ha keveset kell dolgozniuk akkor a Manitou-k jók, ahol sokat kell menniük akkor nagyon kopnak... Claas új korában nagyon jó, használtan tud lenni olyan baja ami penznyelove teszi...CAT jó választás lehet, nem sok van körülöttünk de azok mennek sokáig...
Válasz .Feco. #1080. hozzászólásáravan egy öreg 530-70-em, 98-as. toldozgatjuk, de teszi a dolgát. akarok mellé egy tesót mert remeg a gyomrom, mikor beáll egy kamion.
Válasz Mézga #1079. hozzászólására535-70, 2013-as.
Minden, kezdve azzal hogy a márka szerviz legjobban számlát írni tud... kopik szét mindenhol, kétéves kora óta xar a fék, ha 25 percig dolgozol vele már kúszik akkor is ha meg kellene állnia, tavaly 2500 üzemora után olyan szinten feküdt meg a motorja hogy egész szezonban sakkoztak vele, végig bergep dolgozott a telepen... folyamatosan vacakol az elektronika, hol ezt hol azt tilt le... a kutya-kormányzás kétéves kora óta nem megy...
Ezek csak a műszaki hibák, meg szó sem volt a gép műszaki színvonaláról... gyenge, lassú, borulekony, csupa gagyi műanyag...előtte a scorpion fényévekkel jobb volt...
Válasz .Feco. #1078. hozzászólásáramilyen jcb volt és mi volt a gond vele?
Válasz Drisa #1076. hozzászólásáraHát nemtudom… Manitu mondjuk nem volt sosem, de volt John deere JCB és a Cat, meg ezektől fényévekkel jobb volt, visszasírjuk azóta is! Szerintem toronymagasan a legjobb gép a piacon!
Válasz Mf-es? #1075. hozzászólására Szerintem igen itt New Holland,JCB,Kramer típusú is van szerelve légfélkel.
Válasz Domi.106 #1074. hozzászólásáraDrága és semmivel nem tud vagy ér többet mint pl egy mani.
Minden teleszkópos felszerelhető légfékkel?
Hello
Claas Scorpion 7044rol van velemenyetek? Mindenre kivancsi vagyok ami ezzel a geppel kapcsolatos!
Koszi
Válasz -4 #1072. hozzászólásáraLáttal valakinek olyan hogy használ? En nem es nem gondom hogy 10 millaval olcsób. Lenne vagy 5el...jcb manitou stb..
Válasz Johny B. #1071. hozzászólásáraÁrulja azt más is meg a rakodó gép érdekel
Válasz -4 #1070. hozzászólásáraAzt hogy dorkertől semmit...
Faresin 6.25 rakodóról kinek mi a véleménye?
Válasz Norbi6330 #1064. hozzászólásáraJcb nekem is az van es van több is a környezetembe mindeggyik nagyon jo
Manitou is jo gém szokott törni itt kettővel is előfordult
Class rol sem hallottam rosszat habar abból csak 1 2 van
2001-es gépek
Válasz Norbi6330 #1064. hozzászólásáraItt hárman vettünk 6 éve jcb 535-öt eddig semmi komoly baj nem volt.
Válasz Norbi6330 #1065. hozzászólásáraManitou
Válasz Norbi6330 #1064. hozzászólásáraSenki..
Teleszkópos gépet szeretnék vásárolni, szerintetek melyik gép a legjobb manitou, claas, jcb, merlo, kal szemezgetek de inkább manitou v claas lenne megfelelő árba a pénztárcámnak. Az lenne a kérdésem hogy a két fajta közül melyik típus a jó bevált, és mit kel a gépeken alaposan megnézni, átnézni?
Válasz Dinnyés Laci #1062. hozzászólásárahttps://www.google.hu/search?q=mulcsoz%C3%B3&client=firefox-b&dcr=0&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwisnI7g2u7XAhVE7BQKHdqUDHYQ_AUICigB&biw=1360&bih=656#imgrc=mFlm-3XOJqqsxM:
ezt oda emeled ahová akarod, ez meg magát emeli, csak pénz kérdése.
https://www.google.hu/search?q=mulcsoz%C3%B3&client=firefox-b&dcr=0&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwisnI7g2u7XAhVE7BQKHdqUDHYQ_AUICigB&biw=1360&bih=656#imgrc=myW3-cKVnady7M:
Válasz Pont #1060. hozzászólásáraaz oldalról belógó gallyakkal ágakkal van jobban baj
Válasz Bárány #1058. hozzászólásáraNálam is van ilyen én megcsinálom az utat és velem ugat a tulaj hogy a földjére bemosott homokot persze amit előtte én vittem az útba miért tolom le a földjéről! Hát csókolja meg a kutya seggét nem hogy bort hozna nekem a köcsög hogy helyette javítom az utam mert ő kilocsol hanem ugat!
Válasz Dinnyés Laci #1055. hozzászólásáraHát szerintem, erre a feladatra szerencsésebb a mulcsozó szárzúzó, van abból is hidraulikán kinyújtható, akár erdészeti erősítésű is. A körfűrészlap pár ezres fordulaton nagyon nem szereti ha befeszül vagy túl gyorsan tolják neki. És simán meghalna, ha vízszintesen talajközelben, esetleg föld alá kapna. Egy mulcsozónak a kalapácsai ki tudnak térni...
Válasz Dinnyés Laci #1055. hozzászólásáraIlyen gép nekem is jó lene, ha pár napra ki lehetne egy ilyet bérenlni.
Válasz Ares 826 #1056. hozzászólásáraMi megcsináljuk magunk. (földutak rendbetétele, gallyazás, árokpucolás, stb.) Ha mindig másra várnánk, sose készülne semmi.
Persze azért nem mindenki gondolkodik így itt se, úgyhogy elég bosszantó, amikor mondjuk egy rendbetett utat valaki szétb..., aztán úgy hagyja, de egyre ritkább az ilyen.
Általában az az egy-két nem helybenlakó szokott a renitens lenni.
Válasz Ares 826 #1056. hozzászólásáraaz útkaparók egész nyugodtan,nálunk már nem lehet közlekedni lassan
Válasz Dinnyés Laci #1055. hozzászólásáraÉs ezt vajon ki a fa...om fizeti meg ???????
https://www.youtube.com/watch?v=lRKaQ-MTDhQ
http://geppiac.agroinform.com/hasznalt,1798198,Fliegl-Fliegl-Agvago-Woodking-Classic.html
Ilyet lehet bérelni valahol?
Sziasztok
Vasarolnek egy teleszkopos rakodot amelynek a kitolo gemje 9-13 m legyen .
Megkimelt geprol lenne szo es nem kereskedesre hasznalnam .
Köszi
Válasz decsi #1051. hozzászólásáraHat ertheto is enis inkabb olyat vettem volna ahol ismerem milyen volt a tulaj,sok gondmentes uzemorat kivanok.