Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak640 FtBenzin árak632 FtEUR401.93 FtUSD385.06 FtCHF426.08 FtGBP482.86 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
nem rossz dolog a melegitő,mostmár felpiszkáltatok vele,a porlasztokat azért vittem el,hogy megnézzük őket kiderült,hogy nemvalami jók,akkor csere sokkal keményebben jár mint előtte.
hány wattos a betét,az enyémbe is van holnap meg mérem,hogy eggyáltalán müködik e ha jó fabrikálok rá valami csatlakozót olyan nagy pízt nem adok érte.
Válasz #261. hozzászólásra
Petibának a 2850-e 2 hónapja állt a fészerben,reggel -15,no mondom kíváncsiságból teszek egy próbát.Úgy bevágta,első fordításra,hogy meg is ijedtem.
Ezt mondta aszerelő is,de az enyém csak úgy teker mint egy 20 éves MTZ 0 fokban.Nyugodtan lehet számolni a sűrítéseket.Milyen porlasztókat vettél bele és mennyiért
az öninditó szivatott engem is,a porlasztok tavaj lettek cserélve,a hengerfej jó a hüvejek is az adagolórol még nem tudok semmit,intenziven megkell,hogy tekerje akkor indul igy indul melegen is hidegen is nem ugy indul,hogy eggyet fordit és jár a motor.
Nem tudom,de utána levettem a fedelet,befújtam kontakt sprrrével és ismét indított kettőt jól.Az önindító felújított volt rajta,csak úgy világít,olyan új a belseje.290-baros a porlasztó nyitónyomása
Akkor nem egyről beszélünk.Nekem van gyári fűtőszál a blokkban de egy elektromos csatlakozót rá negyvenvalamennyiért adtak volna.Mikor magamhoz tértem mondtam h. inkább csinálok rá én,de még nem értem odáig
Nemrég jöttem rá h. az önindító szénkefe szivat.Olyan az anyaga h.2 indítás után felkeni a kommutátort és alig bírja átfordítani,de már ősszel nem volt idő megálni.Ha a Tied gyengén teker akkor hány fokon indul még be 2 fordulaton belül?(gyanús a porlasztóm is h. megnyaggatták a hidegindítóval.Habár a szerelő azt mondta h.jók még,de éppen hogy porlaszt,meg sem közelíti a BMW-m porlasztóját:az úgy ködösít h. majd bele fulladtunk a gázolajfelhőbe)erről van valami tapasztalatod?
Válasz #241. hozzászólásra
Az tutkó! Ott csinálták a golfét is,vagyis átnézték,meg megcsinálták a 200 ezres karbantartást,mert nem az adigó volt a bűnös.
A 6320 stanaday rendszerű,állítólag azt csak böszibe csinálják.De ha mégis le kell venni elviszem Gyuribának,annyit megér.
Válasz #233. hozzászólásra
A 6010-20-ba jó a zetoré,(6 ezerért) nyilván a 10-esbe vetetek egyet,mert az qrva nehezen indul,és ilyenkor az kell a legtöbbet,mert azon van a homlokrakodó.
Elméletben a télen tankolt olajnak nem szabadna ledermedni alapból, ha jól tudom bizonyos celsius alatt kötelezően keverik a kutaknál is a naftát, csak ők azt hiszem petrót raknak bele, de ebben már nem vagyok biztos.
5531 hozzászólás
Válasz #279. hozzászólásra
nem rossz dolog a melegitő,mostmár felpiszkáltatok vele,a porlasztokat azért vittem el,hogy megnézzük őket kiderült,hogy nemvalami jók,akkor csere sokkal keményebben jár mint előtte.
Válasz #277. hozzászólásra
Miért kellett porlasztót cserélni benne?Mi változott a csere óta?
Mire rá ha olyan jól indul?
![smile rolleyes](/oldforum/images/smiles/rolleyes.gif)
ha jól tudom 1000 W lesz
Válasz #268. hozzászólásra
hány wattos a betét,az enyémbe is van holnap meg mérem,hogy eggyáltalán müködik e ha jó fabrikálok rá valami csatlakozót olyan nagy pízt nem adok érte.
Válasz #275. hozzászólásra
![smile closedeyes](/oldforum/images/smiles/closedeyes.gif)
![smile sneaky](/oldforum/images/smiles/sneaky.gif)
![smile loveye](/oldforum/images/smiles/loveye.gif)
igen az indiai gyár nyomja sajna!!
nekünk 1000 üórás de nincs rájuk panasz!!
közben szereztem elfekvö készletböl eredeti BRAZIL garnitúrát
Válasz #272. hozzászólásra
![smile blink](/oldforum/images/smiles/blink.gif)
Nekem az adagolóm olyan de azt mondta az adagolós h. mióta Indiában gyártják azóta nem olyan jók és kb 10%ukat ujonnan ki kell dobni
Válasz #273. hozzászólásra
csak modjávalde majd bele rázodik a paraszt.
Válasz #270. hozzászólásra
Ebbe már nem nyúlkálsz bele ?
Válasz #270. hozzászólásra
![smile smile](/oldforum/images/smiles/smile.gif)
a márka egyértelmüen BOSCH
Válasz #267. hozzászólásra
Én is ilyen ilyedségre vágyok:-)))
Válasz #264. hozzászólásra
ez nagy kérdés tavaj cserélték aratás előtt de nemtudom mennyivolt,a márkát se tudom,Uhrinék csinálták mezőmegyeren.
Válasz #267. hozzászólásra
![smile sleep](/oldforum/images/smiles/sleep.gif)
![smile sleep](/oldforum/images/smiles/sleep.gif)
![smile thumbup](/oldforum/images/smiles/thumbup.gif)
ELHISZEM
Válasz #266. hozzászólásra
![smile closedeyes](/oldforum/images/smiles/closedeyes.gif)
igen a katalógus szerint!!
tegnap rendeltem jövöre jön meg
Válasz #261. hozzászólásra![smile smile](/oldforum/images/smiles/smile.gif)
Petibának a 2850-e 2 hónapja állt a fészerben,reggel -15,no mondom kíváncsiságból teszek egy próbát.Úgy bevágta,első fordításra,hogy meg is ijedtem.
Válasz #263. hozzászólásra
220V-os a cekász benne?
Válasz #264. hozzászólásra
az aksi kábeleket komolyan nézd át öket!!!!sunyin elbujik a hiba bennük
Válasz #262. hozzászólásra
Ezt mondta aszerelő is,de az enyém csak úgy teker mint egy 20 éves MTZ 0 fokban.Nyugodtan lehet számolni a sűrítéseket.Milyen porlasztókat vettél bele és mennyiért
Válasz #260. hozzászólásra
![smile drool](/oldforum/images/smiles/drool.gif)
![smile sad](/oldforum/images/smiles/sad.gif)
náluk
az amcsi amit jónak láttam volna de csak az európai rendelési számot találták
Válasz #248. hozzászólásra
az öninditó szivatott engem is,a porlasztok tavaj lettek cserélve,a hengerfej jó a hüvejek is az adagolórol még nem tudok semmit,intenziven megkell,hogy tekerje akkor indul igy indul melegen is hidegen is nem ugy indul,hogy eggyet fordit és jár a motor.
Válasz #258. hozzászólásra
![smile tonguep](/oldforum/images/smiles/tonguep.gif)
![smile lol](/oldforum/images/smiles/lol.gif)
Válasz #252. hozzászólásra
Az enyémben is ott van.Az Axiálnál kérdeztem a csatlakozó árát.Egy arasz vezeték és egy dugó a végén.Te hol rendelted?
Válasz #255. hozzászólásra
![smile w00t](/oldforum/images/smiles/w00t.gif)
érdekes 1 öninditó az egy biztos
a gyári nyomást nem tudom fejböl majd megnézem holnapra majd szólj rám
Válasz #253. hozzászólásra
Nolla fokban be is b...na ha nem.
![smile cool](/oldforum/images/smiles/cool.gif)
Válasz #251. hozzászólásra
![smile confused](/oldforum/images/smiles/confused.gif)
![smile crying](/oldforum/images/smiles/crying.gif)
értem miröl beszélsz!! nem lehett kiváltani normál csatira a gyárit???
én is normált akartam rendelni de a gépjük azt a rend. számot nem vete be
Válasz #249. hozzászólásra
Nem tudom,de utána levettem a fedelet,befújtam kontakt sprrrével és ismét indított kettőt jól.Az önindító felújított volt rajta,csak úgy világít,olyan új a belseje.290-baros a porlasztó nyitónyomása
![smile tonguep](/oldforum/images/smiles/tonguep.gif)
![smile thumbupcool](/oldforum/images/smiles/thumbupcool.gif)
![smile biggrin](/oldforum/images/smiles/biggrin.gif)
Ma a 7710-et inditanom kelet pöc röf !!![smile thumbup](/oldforum/images/smiles/thumbup.gif)
Válasz #251. hozzászólásra
ez kopmlett van be kell tekerni a turbó visszatérö csöve mögötti blokban levö nagy dugó helyire
Válasz #247. hozzászólásra
Akkor nem egyről beszélünk.Nekem van gyári fűtőszál a blokkban de egy elektromos csatlakozót rá negyvenvalamennyiért adtak volna.Mikor magamhoz tértem mondtam h. inkább csinálok rá én,de még nem értem odáig
"az ép" az mennyi nyomáson csinálta a szerelöd??
ha 2 inditás után felkeni az nem eredeti kefe
Válasz #246. hozzászólásra
Nemrég jöttem rá h. az önindító szénkefe szivat.Olyan az anyaga h.2 indítás után felkeni a kommutátort és alig bírja átfordítani,de már ősszel nem volt idő megálni.Ha a Tied gyengén teker akkor hány fokon indul még be 2 fordulaton belül?(gyanús a porlasztóm is h. megnyaggatták a hidegindítóval.Habár a szerelő azt mondta h.jók még,de éppen hogy porlaszt,meg sem közelíti a BMW-m porlasztóját:az úgy ködösít h. majd bele fulladtunk a gázolajfelhőbe)erről van valami tapasztalatod?
Válasz #240. hozzászólásra
22 nettó
Válasz #243. hozzászólásra
tavaj tárcsáztam olyan -12 körül szépen indult annyit szoktam csinálni,ha tudom,hogy mennemkell ilyen hidegbe ráteszem a töltöt 5-6amperra
Válasz #239. hozzászólásra![smile sad](/oldforum/images/smiles/sad.gif)
Ej-ej..........
Az tutkó! Ott csinálták a golfét is,vagyis átnézték,meg megcsinálták a 200 ezres karbantartást,mert nem az adigó volt a bűnös.
A 6320 stanaday rendszerű,állítólag azt csak böszibe csinálják.De ha mégis le kell venni elviszem Gyuribának,annyit megér.
Heló!Mennyi - foknál indul be még a géped addigra,mire lefogná az önindítót a hidraulika szivattyúban felépülő nyomás?( kb 3-4 fordulat)
Válasz #238. hozzászólásra
![smile glare](/oldforum/images/smiles/glare.gif)
Kellene neki. Kivéve ha túl magas a víztartalma.
Válasz #227. hozzászólásra
énis hozzá járok kb 15-16éve nagyon joba vagyok Gyurival.
Válasz #233. hozzászólásra
Mennyiért hozzák?
Válasz #237. hozzászólásra
![smile cursing](/oldforum/images/smiles/cursing.gif)
Bocsás meg lajos!De mire meg irtam az üzit akora free ugy gondolta hogy elvesziti az üzit.. Igy nem tudtam elküldeni amit irtam!!
Válasz #236. hozzászólásra
![smile mad](/oldforum/images/smiles/mad.gif)
A nyári go nak is birnia kéne a -15 cfokot!
Válasz #233. hozzászólásra![smile blush](/oldforum/images/smiles/blush.gif)
![smile blush](/oldforum/images/smiles/blush.gif)
A 6010-20-ba jó a zetoré,(6 ezerért) nyilván a 10-esbe vetetek egyet,mert az qrva nehezen indul,és ilyenkor az kell a legtöbbet,mert azon van a homlokrakodó.
Válasz #231. hozzászólásra
Elméletben a télen tankolt olajnak nem szabadna ledermedni alapból, ha jól tudom bizonyos celsius alatt kötelezően keverik a kutaknál is a naftát, csak ők azt hiszem petrót raknak bele, de ebben már nem vagyok biztos.
Válasz #232. hozzászólásra
![smile thumbdown](/oldforum/images/smiles/thumbdown.gif)
![smile thumbdown](/oldforum/images/smiles/thumbdown.gif)
![smile crying](/oldforum/images/smiles/crying.gif)
mindenesetre nem jó jelek az biztos
Válasz #232. hozzászólásra
had száljon
Válasz #231. hozzászólásra
![smile drool](/oldforum/images/smiles/drool.gif)
én most rendeltem fütöszálat a JOHNIba
Válasz #230. hozzászólásra
De "REPKED" az alapjárat!