Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak639 FtBenzin árak631 FtEUR404.04 FtUSD392.16 FtCHF430.11 FtGBP484.03 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz ..,-:) #1379. hozzászólásáraAkkor a lovas eke meg a fanyelű kasza divatba kéne, hogy jöjjön!
Ez az egész ha élelmiszerre is begyűrűzik, akkor a 300e Ft-s gyári melós fizu cigire is kevés lesz, nem hogy a család érkezésére!
Válasz GREVEN #1376. hozzászólására2000ben a minimálbérből kb. 120 liter gázolaj jött ki. szóval ez sovány vígasz de akkor mennyi volt egy tonna pl búza? majdnem egy havi minimálbér. szóval ma az üzemanyag ahhoz képest nem drága. a búza viszont nincs kb a minimálbér fele sem. arányaiban olcsón vesznek most mindent.
Nem tudom, hogy én emlékszem-e rosszul, vagy ez a törvény, vagy rendelet kivezetésre került, de akkor, amikor a pénzügyi válság közepén jóval 300Ft alatt volt az üzemanyag ár, akkor a kormány hozott egy olyan döntést (az adótartalom szinten tartására), hogy egy adott pillanatban az olcsó árra rátett egy emelést, amit ígérete szerint egy elszabaduló árszintnél visszavesz, hisz olyankor már a százalékos adótartalom miatt amúgy is magas bevétele van. Ezt a könnyítést még sohasem éreztem, mindig csak a világpiaci ingadozások mozgatták az aktuális árat. De lehet, hogy csak nem kommunikálják....régóta bennem volt ez a kérdés, örülök, hogy találtam hozzá fórumot.
Várom észrevételeiteket
Erdeményes munkát mindenkinek
Ny. L.
Válasz Hús Futár #1361. hozzászólásáraSajnos a bio része sok állás után ki tud válni az üzemanyagból be tud "taknyosodni" és dugítja a rendszert, meg ha egyszerre kerül a porlasztókhoz sok akkor be is tudnak égni. Na akkor lesz a cumi sajna, vagy ha menet közben megáll a masina!
Válasz Ares 826 #1352. hozzászólásáraNem tudom nekem simán kibírt fél évet is és nem ment tönkre semmi sem tőle igaz sima Mol-os anyag plusz hideg elleni adalékkal mert tavaly spajzoltam be jó áron és az egész tavaszomat futotta .
Válasz ..,-:) #1356. hozzászólásáraIgen tudom de nincs szerződésem a MOL-al és nem is akarok sokat venni! Az én kicsi gazdaságomban nem kell a nagy tartály minek. Meg most megy vissza a gazdiknak vagy 10 heki föld is, elég volt a szar fosó homokból meg a vízállásos túrjánból, amit állandóan összebasz a birkás a retkes állataival!
Válasz bandigh #1357. hozzászólásáraNa igen, a volt górémnak volt mobilkútja, oda lett öntözve valami lötty a dízel mellé, de az 5 liter volt 90 ezer 7 éve, mondjuk azt 10 köbbe kellett önteni.
Válasz VMisi #1345. hozzászólásáraPár hónap és kampó a gázolajnak, kiválik belőle a BIO rész és szarrá mennek a magasnyomású porlasztók, beragadnak tőle!
Válasz Mf-es? #1329. hozzászólásáraItt 442 most az edo-nál és a lukolilon. A mol, shell+5 , +7 ft.
Most 400 alatt van a nagyker, így elgondolkodtató.
Hivatalosan milyen engedélyek kellenek az otthoni kúthoz? Kell létestéskor meg időközben is?
Válasz VMisi #1327. hozzászólásáraHivd fel bátran, ha mondom! A telefonszámot kerestem vissza, és elmosolyodtam. Kattints lent az adatkezelési tájékoztató linkjére, egyből meglátod, kikről van szó. Axiál és Valkon esete lehet... Náluk hozzáértőbb csapatot nem tudok ajánlani! Mi is tőlük vettük.
5531 hozzászólás
Válasz A.I. #1380. hozzászólásáraÉrkezésére=etetésére![smile thumbupcool](/oldforum/images/smiles/thumbupcool.gif)
Válasz ..,-:) #1379. hozzászólásáraAkkor a lovas eke meg a fanyelű kasza divatba kéne, hogy jöjjön!
Ez az egész ha élelmiszerre is begyűrűzik, akkor a 300e Ft-s gyári melós fizu cigire is kevés lesz, nem hogy a család érkezésére!
Csak halkan jegyzem meg, hogy a 200$-os hordós kőolaj árra opciós kereskedést már kötöttek………most kb 80-nál járunk……….![smile lol](/oldforum/images/smiles/lol.gif)
![smile w00t](/oldforum/images/smiles/w00t.gif)
![smile scared](/oldforum/images/smiles/scared.gif)
Válasz laszlo.nyitray #1374. hozzászólásáraNegyed évente vizsgálják!!!Az a 10 forint,nem jelent semmit,ha hetente 15-6 forinttal emeli a naftát!
![smile cursing](/oldforum/images/smiles/cursing.gif)
Válasz GREVEN #1376. hozzászólására2000ben a minimálbérből kb. 120 liter gázolaj jött ki. szóval ez sovány vígasz de akkor mennyi volt egy tonna pl búza? majdnem egy havi minimálbér. szóval ma az üzemanyag ahhoz képest nem drága. a búza viszont nincs kb a minimálbér fele sem. arányaiban olcsón vesznek most mindent.
Válasz ..,-:) #1371. hozzászólásáraÚjabb 8 forint.
Lassan nem lesz olcsó az őszi munka főleg ilyen szárazság meg árak mellett.
Meg kell keresni a bivalyt az istállóba meg a fa ekét hozzá. Olcsóbb lesz.
Válasz laszlo.nyitray #1374. hozzászólására
szerintem nincs ingyen kenyér.
Üdv mindenkinek!
Nem tudom, hogy én emlékszem-e rosszul, vagy ez a törvény, vagy rendelet kivezetésre került, de akkor, amikor a pénzügyi válság közepén jóval 300Ft alatt volt az üzemanyag ár, akkor a kormány hozott egy olyan döntést (az adótartalom szinten tartására), hogy egy adott pillanatban az olcsó árra rátett egy emelést, amit ígérete szerint egy elszabaduló árszintnél visszavesz, hisz olyankor már a százalékos adótartalom miatt amúgy is magas bevétele van. Ezt a könnyítést még sohasem éreztem, mindig csak a világpiaci ingadozások mozgatták az aktuális árat. De lehet, hogy csak nem kommunikálják....régóta bennem volt ez a kérdés, örülök, hogy találtam hozzá fórumot.
Várom észrevételeiteket
Erdeményes munkát mindenkinek
Ny. L.
Válasz Gumóka #1372. hozzászólásáraKülönös képen nem zavar, mert az üzemanyag költségem a legkevesebb kiadásom.
Válasz ..,-:) #1371. hozzászólására35 forint 2 hét alatt, ez a szép...![smile thumbdown](/oldforum/images/smiles/thumbdown.gif)
Pénteken még tolnak felfelé.
Válasz barazdabetyar. #1367. hozzászólásáraNálunk a rendeset november 15, de október 15 től is van már benne valamennyi.
Válasz GREVEN #1366. hozzászólásáraTegnap az elefántos kúton még 445 volt nálunk.
Válasz barazdabetyar. #1367. hozzászólásáraSzerintem november 1.
A kutakon,mikor rakják bele a téli adalékot?
Válasz Sanyee #1365. hozzászólásáraNálunk már most 469,9 Ft a MOL kúton.
Elérte az olaj Brent ára a 80 dollárt. Elemzők szerint decemberre 90 dolláros Brent ár is várható.
Holnaptól A gázolaj literenkénti átlagára 9 forinttal 470 forintra emelkedik.
Ha a fele is bejön az elemzőknek nemsokára 500-as naftával szánthatunk.
Válasz Hús Futár #1361. hozzászólásáraSajnos a bio része sok állás után ki tud válni az üzemanyagból be tud "taknyosodni" és dugítja a rendszert, meg ha egyszerre kerül a porlasztókhoz sok akkor be is tudnak égni. Na akkor lesz a cumi sajna, vagy ha menet közben megáll a masina!![smile wacko](/oldforum/images/smiles/wacko.gif)
![smile wacko](/oldforum/images/smiles/wacko.gif)
Válasz Gumóka #1362. hozzászólásáraGondolom a tavaly év végi veszteséget beszedik.
Válasz GREVEN #1360. hozzászólásáraÉn meg azt, hogy augusztban üresen hagytam a tankot az őszi munkákig, meg akkor nem raktam meg a hordókat is...
Oedig azt hinné az ember, lepörög a nyár, esik az ár...
Válasz Ares 826 #1352. hozzászólásáraNem tudom nekem simán kibírt fél évet is és nem ment tönkre semmi sem tőle igaz sima Mol-os anyag plusz hideg elleni adalékkal mert tavaly spajzoltam be jó áron és az egész tavaszomat futotta .
Tegnap 7 forinttal, holnap még 4-el. Ez oszt igen.
469 lesz igy a kúton nálunk.
Kezdem bánni,hogy csak 2 ezer liter hozattunk a múlthéten.
Válasz ..,-:) #1356. hozzászólásáraIgen tudom de nincs szerződésem a MOL-al és nem is akarok sokat venni! Az én kicsi gazdaságomban nem kell a nagy tartály minek. Meg most megy vissza a gazdiknak vagy 10 heki föld is, elég volt a szar fosó homokból meg a vízállásos túrjánból, amit állandóan összebasz a birkás a retkes állataival!![smile hammer](/oldforum/images/smiles/hammer.gif)
![smile hammer](/oldforum/images/smiles/hammer.gif)
Válasz bandigh #1357. hozzászólásáraNa igen, a volt górémnak volt mobilkútja, oda lett öntözve valami lötty a dízel mellé, de az 5 liter volt 90 ezer 7 éve, mondjuk azt 10 köbbe kellett önteni.
Válasz Ares 826 #1352. hozzászólásáraOtthon olyan minőségre adalékolsz amilyenre szeretnél
Válasz Ares 826 #1355. hozzászólásáraXXL Diesel…….![smile oops](/oldforum/images/smiles/oops.gif)
Válasz medikus #1353. hozzászólásáraÉn mindig annyit veszek amennyi épp kell, nekem ne dögöljön meg több ezer liter!![smile whistling](/oldforum/images/smiles/whistling.gif)
![smile whistling](/oldforum/images/smiles/whistling.gif)
Válasz Ares 826 #1352. hozzászólásáraKivéve az orosz technikát.
Válasz Ares 826 #1352. hozzászólásáraVegyél Maxmotiont!![smile thumbup](/oldforum/images/smiles/thumbup.gif)
Válasz VMisi #1345. hozzászólásáraPár hónap és kampó a gázolajnak, kiválik belőle a BIO rész és szarrá mennek a magasnyomású porlasztók, beragadnak tőle!![smile wacko](/oldforum/images/smiles/wacko.gif)
Szerdától "megint csökken" a gázolaj ára 7 forintot! Sajnos ez csak idéző jeles mert megint emelkedik!![smile whistling](/oldforum/images/smiles/whistling.gif)
Válasz Matyi50 #1349. hozzászólásáraA választás elcsalása egy kicsit sokba került..
extrém olajárak jöhetnek?
![smile lol](/oldforum/images/smiles/lol.gif)
a felvásárlási árak meg mennek lefele
Válasz später77 #1333. hozzászólásáraKöszönjük!![smile thumbup](/oldforum/images/smiles/thumbup.gif)
Válasz VMisi #1346. hozzászólásáraSzerintem is ott göngyölítsd fel a dolgot..
Válasz später77 #1333. hozzászólásáraDerby-Túr Kft. Nem sokat mond, pedig szinte szomszéd.
Válasz Mf-es? #1329. hozzászólásáraItt 442 most az edo-nál és a lukolilon. A mol, shell+5 , +7 ft.![smile cursing](/oldforum/images/smiles/cursing.gif)
![smile cursing](/oldforum/images/smiles/cursing.gif)
Most 400 alatt van a nagyker, így elgondolkodtató.
Hivatalosan milyen engedélyek kellenek az otthoni kúthoz? Kell létestéskor meg időközben is?
Válasz medikus #1343. hozzászólásáraAkkor rossz végén voltál a pisztolynak .![smile lol](/oldforum/images/smiles/lol.gif)
Válasz medikus #1342. hozzászólásáraBocs,Auchan,de OMV!![smile hammer](/oldforum/images/smiles/hammer.gif)
Válasz Zoli 63 #1335. hozzászólásáraMelyik gázolaj?Utoljára,valami 452 ért csorgattam ott az autómba!Igaz MaxMotiont!![smile cursing](/oldforum/images/smiles/cursing.gif)
Válasz Mf-es? #1338. hozzászólásáraÍgy van.
Válasz bandigh #1339. hozzászólásáraBenzinjükkel volt gond a zöldkártyákhoz, de a normál gépeknek nincs gondja a gázolajjal .
Válasz Zoli 63 #1335. hozzászólásáraHa azt érdemli a gép![smile lol](/oldforum/images/smiles/lol.gif)
Válasz III.Gyula #1337. hozzászólásáraA helyi kutatoktól,mindegyik olcsóbb 20 ft.-al.Nem is tudom,kik tartják életben.
Válasz Bán Zsolt #1334. hozzászólásáraA helyi kúthoz képest!
Válasz Zetoros Gyerök #1332. hozzászólására6000 litert.
Válasz Bán Zsolt #1334. hozzászólásáraAuchan kméten 414 , ez lehet a legolcsóbb .
Válasz III.Gyula #1328. hozzászólásáraMihez képest 20Ft?
Itt most legolcsóbb kúton 425
Válasz VMisi #1327. hozzászólásáraHivd fel bátran, ha mondom! A telefonszámot kerestem vissza, és elmosolyodtam.
Kattints lent az adatkezelési tájékoztató linkjére, egyből meglátod, kikről van szó. Axiál és Valkon esete lehet... Náluk hozzáértőbb csapatot nem tudok ajánlani! Mi is tőlük vettük.
Válasz Mf-es? #1330. hozzászólásáraMennyit hozatsz egyszerre?