Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak639 FtBenzin árak631 FtEUR402.09 FtUSD387 FtCHF423.73 FtGBP481.7 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Tudom én is sajnos,tavaly sokan le húzták a rolót e miatt,idén még többen le fogják.
Nem tudom mit lehetne csinálni,talán tüntetni,nem hinném hogy sokat érnénk vele.
Itt nincs megoldás,talán ha engednék hogy megtermeljük magunknak az üzemanyagot a repcéből mondjuk,de ezt is minek tennék,a szép szemünkért?
Mit lehetne csinálni?
A mit tényleg meg tehetnénk?
Hát én csak arra emlékszek hogy a csirke ólainkban anno olajkazánok fűtöttek párezer csirkére. És apám mellett kicsit totyogva gurigattam be a több ezer liter olajat az udvarba... Akkor még nem eshetett nekik olyan rosszul erre kiadni.
Ez lesz a jövő járműve,majd nem adnak ingyen akksikat se a rokikocsikba,de lesz is idő kézzel tekergetni ,mert nem lesz lóvé discóba járni. Ha már rokkant lettem akkor meg már minek is csavarogjak .
Ez jó.És melyik Rigával ,a 12-sel,vagy a "korszerűbb" 16-os, berúgókarossal.Istenem ,micsoda technika.Riga motor drága kincs,jó ha van,de jobb ha nincs!
Válasz #620. hozzászólásra
Az évjáratot nem irom ki, de pl 1974-ben a skoda 100-ast 300 forintért tele lehetett tankolni.De akkor nagyobb volt a vásárlóerő.Most se lenne gond a benzinárral ha mondjuk 800 Eft lenne a havi bér....
Hát az se most vóóóóóót! Te hány éves vagy???????????Nálunk anyu szokta emlegetni mikor anno apu elment egy százassal és hozott 1 kanna benzint, 1 lit olajat és a lényeg még ivott 1 sört még a százasból!!
Ha már itt tartunk a gázolajos témánál,irjátok már le,hogy ki,milyen konténerkutat,mobilkutat használ,most szeretnék vásárolni 1-t,ha van valami jó ajánlatotok írjátok már le! Köszi!
Válasz #589. hozzászólásra
Ja,csak itt a környéken ismerik az embert,meg aztán becsület is van a világon.Csak a mai Magyarországon nehéz becsületesnek lenni..
nem erről van szó sztem, már megbocsáss! mikor én autózni kezdtem 19!!!! FT volt a benzin, (nem tegnap volt) jó most jöhetnének az öregebbek, mert akkor 2,2 volt, azt is tudom. De ami most folyik az már veszélyezteti a gazdaság működédét, és ez nem vicc, kicsit sem, és senkit nem érdekel az a nagyobb baj
Válasz #597. hozzászólásra
Nem is felejtem el mostanában.Tapasztalat: nem autópályára való.Lassú.max 90km/h. De műszakilag semmi kifogásom nem lehet.Igaz tipp-topp volt a masina.
Válasz #586. hozzászólásra
Fiatal benzinkutasok voltak,és nem láttak még benzines kistehert,kérdezték miért nem dieselt vettem? azért mert ez olcsóbb! azóta megfordult a világ ,és a forgalmuknak a felét sem érik el,borravaló nyista! hát ezért nem röhögnek! Amikor még jól ment a bolt akkor volt kevük röhögni.A rokonoknak meg már autójuk sincs.Én vittem el a MÉH telepre,a benzines GAZ-zal.Nekik is elment a kedvük a röhögéstől.
Válasz #577. hozzászólásra
Nem lesz ennek jó vége az szinte biztos.A vonulgatásokkal itt úgysem lehet elérni semmit.Nem franciában vagyunk! esetleg a füstölés segithetne....
Semmiféle ötletem nincs, éppen olyan tanácstalan vok mint te, de 3-4 hét múlva itt lehetnek az első melók, mondjuk annak is meg lehet a böjtje még keményen ha már 3-4 hét múlva melózni lehet odakint
5531 hozzászólás
Válasz #627. hozzászólásra
![smile laugh](/oldforum/images/smiles/laugh.gif)
Má én is régen láttam.De nem is hiányzik.
Válasz #607. hozzászólásra
Tudom én is sajnos,tavaly sokan le húzták a rolót e miatt,idén még többen le fogják.
Nem tudom mit lehetne csinálni,talán tüntetni,nem hinném hogy sokat érnénk vele.
Itt nincs megoldás,talán ha engednék hogy megtermeljük magunknak az üzemanyagot a repcéből mondjuk,de ezt is minek tennék,a szép szemünkért?
Mit lehetne csinálni?
A mit tényleg meg tehetnénk?
Válasz #622. hozzászólásra
![smile biggrin](/oldforum/images/smiles/biggrin.gif)
Hát én csak arra emlékszek hogy a csirke ólainkban anno olajkazánok fűtöttek párezer csirkére. És apám mellett kicsit totyogva gurigattam be a több ezer liter olajat az udvarba... Akkor még nem eshetett nekik olyan rosszul erre kiadni.
Válasz #626. hozzászólásra
Ez lesz a jövő járműve,majd nem adnak ingyen akksikat se a rokikocsikba,de lesz is idő kézzel tekergetni ,mert nem lesz lóvé discóba járni. Ha már rokkant lettem akkor meg már minek is csavarogjak .
Válasz #623. hozzászólásra
![smile smile](/oldforum/images/smiles/smile.gif)
belemegy a mocsárba dobhatja a p...a!!!! Én szombaton láttam az 5-ös főuton rigát, meg is csodáltam hogy még van ilyen!!
Válasz #625. hozzászólásra
![smile lol](/oldforum/images/smiles/lol.gif)
LAZA VAGY MINT A RIGALÁNC!!
Válasz #624. hozzászólásra
Válasz #619. hozzászólásra
![smile hammer](/oldforum/images/smiles/hammer.gif)
Ezt hozta a közbiztonság romlása,máskülönben kilopnák alólam a rokkantkocsit is !
Válasz #622. hozzászólásra
Ez jó.És melyik Rigával ,a 12-sel,vagy a "korszerűbb" 16-os, berúgókarossal.Istenem ,micsoda technika.Riga motor drága kincs,jó ha van,de jobb ha nincs! ![smile biggrin](/oldforum/images/smiles/biggrin.gif)
Válasz #621. hozzászólásra
![smile thumbupcool](/oldforum/images/smiles/thumbupcool.gif)
én Rigával kezdtem, 76-ban egy huszasért telirakták és még maradt 2-3 gomboc fagyira is
Válasz #620. hozzászólásra
Az évjáratot nem irom ki, de pl 1974-ben a skoda 100-ast 300 forintért tele lehetett tankolni.De akkor nagyobb volt a vásárlóerő.Most se lenne gond a benzinárral ha mondjuk 800 Eft lenne a havi bér....
Válasz #608. hozzászólásra
![smile thumbup](/oldforum/images/smiles/thumbup.gif)
Hát az se most vóóóóóót! Te hány éves vagy???????????Nálunk anyu szokta emlegetni mikor anno apu elment egy százassal és hozott 1 kanna benzint, 1 lit olajat és a lényeg még ivott 1 sört még a százasból!!
Válasz #616. hozzászólásra
Jó az avatarod!!
Válasz #616. hozzászólásra
Hát igen ,abból nehéz tankolni.
Válasz #615. hozzászólásra
Kösz,majd hívlak!
Válasz #614. hozzászólásra
De már villanyos mozdonyok járnak .
Válasz #613. hozzászólásra
A haver most vett konténerest hívjál holnap, és mondom a teló számát. Szia.
Válasz #613. hozzászólásra
![smile surrender](/oldforum/images/smiles/surrender.gif)
Régebben máv kutak voltak,prima orosz gázolajjal,télen sem dermedt meg és olcsó volt.
Ha már itt tartunk a gázolajos témánál,irjátok már le,hogy ki,milyen konténerkutat,mobilkutat használ,most szeretnék vásárolni 1-t,ha van valami jó ajánlatotok írjátok már le! Köszi!
Válasz #589. hozzászólásra
Ja,csak itt a környéken ismerik az embert,meg aztán becsület is van a világon.Csak a mai Magyarországon nehéz becsületesnek lenni..
Válasz #599. hozzászólásra
A ZUK-ot megtolni meglehet,a lovat meg tolja meg aki akarja.
Válasz #609. hozzászólásra
![smile nonono](/oldforum/images/smiles/nonono.gif)
![smile crying](/oldforum/images/smiles/crying.gif)
![smile mad](/oldforum/images/smiles/mad.gif)
DEhát attól nem fog megoldódni semmi,hogy itt irogatunk egymásnak.![smile surrender](/oldforum/images/smiles/surrender.gif)
Válasz #604. hozzászólásra
Emlékszem amikor 1.10 volt a benzin,és 0.80 volt a gázolaj.Persze forintban......
Válasz #604. hozzászólásra
![smile cursing](/oldforum/images/smiles/cursing.gif)
nem erről van szó sztem, már megbocsáss! mikor én autózni kezdtem 19!!!! FT volt a benzin, (nem tegnap volt) jó most jöhetnének az öregebbek, mert akkor 2,2 volt, azt is tudom. De ami most folyik az már veszélyezteti a gazdaság működédét, és ez nem vicc, kicsit sem, és senkit nem érdekel az a nagyobb baj
Válasz #601. hozzászólásra
Na ugye.mire nem jó a válság? Minden rosszban van valami jó!
Válasz #597. hozzászólásra
Nem is felejtem el mostanában.Tapasztalat: nem autópályára való.Lassú.max 90km/h. De műszakilag semmi kifogásom nem lehet.Igaz tipp-topp volt a masina.
Jaj de mikor 250 forintból teletankoltam a romet motorom.
Válasz #600. hozzászólásra
és ez az ár nőni fog az üzemanyagárral együtt
![smile w00t](/oldforum/images/smiles/w00t.gif)
![smile scared](/oldforum/images/smiles/scared.gif)
gyerekek!!! visszafelé nem meneküljük mááááááá, az elvész ki visszafelé menekül
Most lehet olcsóbban venni!van eladó ha kell!
Én birnám a lovakat de akkor hogy hajtom meg a krumpli kombájnt? 1 fasza ló is ott van 500 körül nem?
Válasz #595. hozzászólásra
zsipp-zsupp lengyel zuk, ha megáll majd betoljuk
Válasz #595. hozzászólásra
Nálunk már nincsenek ilyenek.
Válasz #596. hozzászólásra
Akkor az jó túra volt!
Válasz #588. hozzászólásra
13 litert kapott be,100-on, 80km/h sebességnél,autópályán.Franciában voltam vele.
Válasz #591. hozzászólásra
Nem láttak még zuk ot se?
Szegények
Válasz #592. hozzászólásra
nem szeretem,elől harap hátul rúg...meg aztán lassú is,amelyre ráültem az meg be se indult
Én motoros vagyok van ismerősöm aki bejátszotta dolgot. de nem kapták el soha
Én srácok azt mondom hogy lesz még lovas nemzet a magyar,ha másért nem az üzemanyagár miatt.
Válasz #586. hozzászólásra![smile lol](/oldforum/images/smiles/lol.gif)
Fiatal benzinkutasok voltak,és nem láttak még benzines kistehert,kérdezték miért nem dieselt vettem? azért mert ez olcsóbb! azóta megfordult a világ ,és a forgalmuknak a felét sem érik el,borravaló nyista! hát ezért nem röhögnek! Amikor még jól ment a bolt akkor volt kevük röhögni.A rokonoknak meg már autójuk sincs.Én vittem el a MÉH telepre,a benzines GAZ-zal.Nekik is elment a kedvük a röhögéstől.
nekem csak a hangját furcsállották...amíg fel nem tárult a motorháztető és meg nem pillantották az 5 hengeres dízel merci motort![smile thumbup](/oldforum/images/smiles/thumbup.gif)
Rendszám nélkül kell elmenni tankolni,a pisztolyt visszarakni azt go!![smile lol](/oldforum/images/smiles/lol.gif)
Biztos lesz ilyen próbálkozás is!
Válasz #585. hozzászólásra
azé falja az úgy istenesen, azzal a faxa kis SV motorral, vagy nem???
Válasz #586. hozzászólásra
Mert már drágább az olaj mint a benzin gondolom
Válasz #585. hozzászólásra
![smile rolleyes](/oldforum/images/smiles/rolleyes.gif)
miért röhögtek és most már miért nem?
Válasz #580. hozzászólásra
![smile sneaky](/oldforum/images/smiles/sneaky.gif)
Engem először a benzinkutasok,utána meg a rokonok.De most már egyik,sem röhög.
Válasz #578. hozzászólásra
![smile helpsmilie](/oldforum/images/smiles/helpsmilie.gif)
megbaxhatjuk azt is, az a 10-20 ft különbség elmegy a magasabb fajlagos fogyasztással 1 kutya ez mind
Válasz #577. hozzászólásra
esetleg a füstölés segithetne....
Nem lesz ennek jó vége az szinte biztos.A vonulgatásokkal itt úgysem lehet elérni semmit.Nem franciában vagyunk!
Válasz #576. hozzászólásra
Semmiféle ötletem nincs, éppen olyan tanácstalan vok mint te, de 3-4 hét múlva itt lehetnek az első melók, mondjuk annak is meg lehet a böjtje még keményen ha már 3-4 hét múlva melózni lehet odakint