Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak640 FtBenzin árak632 FtEUR401.93 FtUSD385.06 FtCHF426.08 FtGBP482.86 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Ha más megoldás nincs muszáj lesz!
Mondtam, h. van olyan gumi lezáró rosseb a végibe belenyomva, h. nemenjen bele a veréb....
Vagy a tieden nincsen??????????
itt se 4-5t volt most a búza, a java 75 volt nekünk,80-90centi szalma....meg az se mindegy hogy azt az 1 hektárt mennyi idő alatt vágja le,ezek nagyon mennek 9el is tolják neki ahol lehet
repcébe amennyi hektár annyi liter *10, búzába meg szecskázva a 20at nem eszi meg olyan 18 ,de a cater az nem szereti annyira a hasát, nekik járunk szállítani onnan tudom ültem bennük már ,egyszer már arattam is vele
egy vessző lemaradt.... am meg reális 1200le kombájn:) am két 580as van merci v8motoros, meg egy 560as cater motorral, a merciknek a hangja,meghallom h beindítják nyitom ki a házba az ablakot gyönyörű hangja van alapjáraton
Na it a másik példa 936 6 fejet húz nálunk 360 pacival mi a 8210-el meg 5 fejet 220-al!!!!
A mélység 35cm és nem nagyon ment gyorsabban !!!!
Ja és már javitotak rajta valamit mert széthuzták !!!!4
Amugy fél éves!!!
Kalap szaaaaaaaaaaar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
azér azt nem mondanám hogy a fendt szar mert a johnit megeszi.....a 933as a szomszédba 35milla volt fullosan sullyokkal, a 413as meg 22 homlokrakodóval egy 95 lóerős 309 vario 70000nél kezdődik baromi drága, de a nagyok már olcsóbbak
Az a baj, hogy lassan már tök mindegy milyen traktort veszel, mert mind silány minőségű a 10 évvel ezelőttiekhez képest. Különbség inkább csak színben van. Minden beépített alkatrész maximálisan legyengített, spórolás végett, nomeg ha nem romlik el, ki veszi meg az alkatrészt. A CR motorok is olyan kényesek, mint egy csecsemő. Egyre inkább mennek bele a gépekbe a kínai beszállítók szar alkatrészei. Agyonelektronikázzák az egészet. Tele mindenféle fordulási automatikával, meg mindenféle szarral. Lassan ha hugyozni kell, megnyomok egy gombot, kiszállok, amíg elvégzem a dolgom, a gép kerül egyet magától. Ha sz@rnom is kell, akkor még ha van kedve hozzá le is zsírozza magát. De az, hogy pl. ne törjön össze minden felni a duplakerekezés miatt, az luxus.
Na jól kimorogtam magamat, megyek aludni. :-)
nem hiszem mert volt nálunk komoly eladó aki másnap itt volt a telefon után az s mrcivel ausztriából de ő azt mondta hogy fapados mechanikus váltós joni lett volna 58-60 minimum a 6830-ból az új + rugózott hid+front hidr+ gumi+félév azbizony még felár és ő minden engedményt beleszámolt,
azzal a felszereltséggel ahogy mi vettük a v.-t 70 fölött lett volna vastagon ha vettem volna jonit biztos, hogytőle vettem volna
15927 hozzászólás
Válasz #7026. hozzászólásra
idáig miért nem ezt irtad, 10-15-20mm
Válasz #7025. hozzászólásra
Mikor Te???
Akkor a lukná!
Válasz #7024. hozzászólásra
mondtam már hogy hegggggggesztve vagyon a vég
Válasz #7023. hozzászólásra
Ha más megoldás nincs muszáj lesz!
Mondtam, h. van olyan gumi lezáró rosseb a végibe belenyomva, h. nemenjen bele a veréb....
Vagy a tieden nincsen??????????
Válasz #7019. hozzászólásra
mindjárt hátramegyek aztán kettévágom flexxel
Válasz #7019. hozzászólásra
Ilyen földbe....
Válasz #7017. hozzászólásra
itt se 4-5t volt most a búza, a java 75 volt nekünk,80-90centi szalma....meg az se mindegy hogy azt az 1 hektárt mennyi idő alatt vágja le,ezek nagyon mennek 9el is tolják neki ahol lehet
Itt 1 165-ös 5-ös ekével.
Erről ment a duma a múltkor...
Válasz #7018. hozzászólásra
Príma.
Akkor az 100x150-es.
Ua. mint az ms-é.
Márcsak a falvastagság kell.
Hátul nemtod megmérni?
gerendely 100x155 cacsak centivel mérve
hossza 6,5 méter
Válasz #7016. hozzászólásra
A wts az 18-20 l/ha a W 16-18-bol kijön !!!!
Ja és nálunk nem 4-5t búzák meg 50cm szalmák vanak!!!!!!
Válasz #7014. hozzászólásra
neked a wts mennyit szittyóz be 1 hektáron pl most nyáron mert amiket írtam én azok mostani nyáriak,szecskázva búzába pl.
Válasz #7014. hozzászólásra
Tetszik ez is! :-DDDDD
Válasz #7013. hozzászólásra
Na ha ezt meghalják a claaszosok letépik a f....
Válasz #7011. hozzászólásra
repcébe amennyi hektár annyi liter *10, búzába meg szecskázva a 20at nem eszi meg olyan 18 ,de a cater az nem szereti annyira a hasát, nekik járunk szállítani onnan tudom ültem bennük már ,egyszer már arattam is vele
Válasz #7009. hozzászólásra
7010be a válasz , az 560 as az "csak" 385 paci de a két nagy az 420körül van
Válasz #7010. hozzászólásra
Na ot van ám fogyasztás!!!!!
egy vessző lemaradt.... am meg reális 1200le kombájn:) am két 580as van merci v8motoros, meg egy 560as cater motorral, a merciknek a hangja,meghallom h beindítják nyitom ki a házba az ablakot gyönyörű hangja van alapjáraton
Válasz #7005. hozzászólásra
400le /db az milyen ?????
Mondom keleten vagyok!!!!
Válasz #7005. hozzászólásra
"3lexi áll melette a színbe 1200 Le darabja 50misi:D"
azért olvasd már el Te ismert én kizárásos alapon jöttem rá
megvan, köszi jó éjt
Válasz #6998. hozzászólásra
Széthúzták de nem túdjúk miért!!!!
Válasz #7004. hozzászólásra
látom vki tud olvasni, azt hittem bennem a hiba...
Válasz #7002. hozzászólásra
a 3 lexi összesen 1200 l.e . gondolom.
Válasz #7001. hozzászólásra
ha elolvasod az írásomat akk rájössz h a szömszédé a gépek........borsod megye miskolctól 2-3km
Válasz #6997. hozzászólásra
Én még 1200le lexiont nem látam !!!!!
Igaz mi keleten lakunk!!!!
Válasz #6997. hozzászólásra
OK!Mennyin gazdálkodtok,hol,hány ak földön?
Válasz #6999. hozzászólásra
7000
Válasz #6995. hozzászólásra
jó nálad setétzöld köd neked az ieneknek hiába beszél bárki csak egy márka van neki....
Válasz #6995. hozzászólásra
A Fendet szét kellett huzni?????????????,
Válasz #6996. hozzászólásra
azt hiszel amit akarsz nem fogok bizonygatni senkinek semmit
Válasz #6994. hozzászólásra
:D :D :D Vicces a bácsi!
Válasz #6991. hozzászólásra
Na it a másik példa 936 6 fejet húz nálunk 360 pacival mi a 8210-el meg 5 fejet 220-al!!!!
A mélység 35cm és nem nagyon ment gyorsabban !!!!
Ja és már javitotak rajta valamit mert széthuzták !!!!4
Amugy fél éves!!!
Kalap szaaaaaaaaaaar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Válasz #6993. hozzászólásra
3lexi áll melette a színbe 1200 Le darabja 50misi:D
Válasz #6991. hozzászólásra
Nem tudom Ti nyomjátoke e a lóvét,de 30millás gépet megvenni...??Hát...
Válasz #6989. hozzászólásra
sehol
Válasz #6977. hozzászólásra
azér azt nem mondanám hogy a fendt szar mert a johnit megeszi.....a 933as a szomszédba 35milla volt fullosan sullyokkal, a 413as meg 22 homlokrakodóval egy 95 lóerős 309 vario 70000nél kezdődik baromi drága, de a nagyok már olcsóbbak
Válasz #6977. hozzászólásra
Az a baj, hogy lassan már tök mindegy milyen traktort veszel, mert mind silány minőségű a 10 évvel ezelőttiekhez képest. Különbség inkább csak színben van. Minden beépített alkatrész maximálisan legyengített, spórolás végett, nomeg ha nem romlik el, ki veszi meg az alkatrészt. A CR motorok is olyan kényesek, mint egy csecsemő. Egyre inkább mennek bele a gépekbe a kínai beszállítók szar alkatrészei. Agyonelektronikázzák az egészet. Tele mindenféle fordulási automatikával, meg mindenféle szarral. Lassan ha hugyozni kell, megnyomok egy gombot, kiszállok, amíg elvégzem a dolgom, a gép kerül egyet magától. Ha sz@rnom is kell, akkor még ha van kedve hozzá le is zsírozza magát. De az, hogy pl. ne törjön össze minden felni a duplakerekezés miatt, az luxus.
Na jól kimorogtam magamat, megyek aludni. :-)
Válasz #6988. hozzászólásra
sok helyen 60 Ft alatt nem lehet gazdaságosan előállítani
Válasz #6987. hozzászólásra
Nálad v ugy általánosságban?
Válasz #6985. hozzászólásra
a jövő év nem a napra éve lesz, de nem is a repcéé
Válasz #6983. hozzászólásra
Menyi naprát vetel ????
csak a 7000t akarod elérni
így nem lesz nehéz
a zetorosba nagyon nyomják. nem tudom követni se a témákat
én is egy olyanra vágyom
Válasz #6982. hozzászólásra
MTZ 1553
Válasz #6981. hozzászólásra
milyen márka lesz a valtra helyett?
Ne álljunk már le ,nyomjunk egy 7000-est
Válasz #6975. hozzászólásra
schwechaton nézz körül ha tetszik, de ismerős szerint túl könnyű
Válasz #6971. hozzászólásra
nem hiszem mert volt nálunk komoly eladó aki másnap itt volt a telefon után az s mrcivel ausztriából de ő azt mondta hogy fapados mechanikus váltós joni lett volna 58-60 minimum a 6830-ból az új + rugózott hid+front hidr+ gumi+félév azbizony még felár és ő minden engedményt beleszámolt,
azzal a felszereltséggel ahogy mi vettük a v.-t 70 fölött lett volna vastagon ha vettem volna jonit biztos, hogytőle vettem volna
Válasz #6975. hozzászólásra
A kite árul dajcot is?