Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak640 FtBenzin árak628 FtEUR400.64 FtUSD383.58 FtCHF424.45 FtGBP483.33 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
A Fendt tul van sztárolva ,az bőven nem ér annyit főleg a nagyok ,de 2 éve 2 t130-at kaptam egy 412 árán,itt a környéken az összes nagy álandóan szar (936) nem birják a váltók és első féltengely olyan mint a régi Dáciá-é (mindig szar vinni kellett 2-őt ha messzebb mentél)
Kite juj tróger egy cég a javábol! egy 100 lóerős Deutz Agrotron k rol kértünk árajánlatot fullosat 17 milla! Megvannak ezek veszve? az is a baj hogy keveset vesz az innova és ők se kapnak árengedményt a gyártol!
De akkor mit lehetne vennil? Jd alapból nem a fogyasztása miatt, A nh -ról jót senki nem mond, a fergik tetszettek, tetszenek még, főleg a sisu motorosok de egy-két panaszt hallottam már arról is. Marad a fendt.
Hajdúböszörménybe van sok valtra ott szeretik és a John deere-t meg nemszeretik!
Hiába válság ide oda a gépek ára meg csak emelkedik! A Deutz-Fahr ért se tudják már mennyit kérjenek!
Idáig mindig az ár végett vettem valmet -valtrát (nem tudtak jobbat adni olcsóbban), jobb árban volt bárminél ,2 éve azonban már sok márka jobb árban kapható
Ha komoly munkagépeid vannak megéri advance, meg persze normális traktoros amúgy megkaptam a Hitec árán mert ez volt raktáron,elgondolkoznám ,hogy pluszba fizessek e annyit
38-as gumival rendeltem mert a 8750-re olyan ikerkereket vettem és megtartottam szinte uj volt, még a Hernek zolitol vettem 17 mill volt kereken akkor 260 volt a juró ,még a régi motoros akkor lehetett rendelni az uj motorral is én inkább a jol bevállt réginél maradtam
Itt vagyok csak vacsiztam !!!
Elmenékám de elám!!!! Igaza van Fan mesternek elöte igérik hogy majd meghogy többnapra is de a kurva paraszt alkudik rendesen !!De prostit adnak oszt folyon a nyálunk de szóvá teszem a kurva kitésnek !!!!!!
Mikor fogja elérni a mg-i géppiacot a válság?Az a gány,hogy a terménypiaccal kezdte!
Például! Nissan navarró 170le ára lecsúszótt 4,6 millióra! Több mint két milla!Trakiké nem fogja követni?
15927 hozzászólás
Válasz #6972. hozzászólásra
A Fendt tul van sztárolva ,az bőven nem ér annyit főleg a nagyok ,de 2 éve 2 t130-at kaptam egy 412 árán,itt a környéken az összes nagy álandóan szar (936) nem birják a váltók és első féltengely olyan mint a régi Dáciá-é (mindig szar vinni kellett 2-őt ha messzebb mentél)
Válasz #6975. hozzászólásra
Mit ???????????????????
Kite juj tróger egy cég a javábol! egy 100 lóerős Deutz Agrotron k rol kértünk árajánlatot fullosat 17 milla! Megvannak ezek veszve? az is a baj hogy keveset vesz az innova és ők se kapnak árengedményt a gyártol!
Válasz #6965. hozzászólásra
Na ha lecsórósodok, és a híd alá kerülök,van hova mennni, akkor elugrok osztén jól bezabálok!!!
Válasz #6967. hozzászólásra
De akkor mit lehetne vennil? Jd alapból nem a fogyasztása miatt, A nh -ról jót senki nem mond, a fergik tetszettek, tetszenek még, főleg a sisu motorosok de egy-két panaszt hallottam már arról is. Marad a fendt.
a sorrend minőségben az árral azonos sajnos
agco a fendt, a fergi, a valtra most ezek közé jön a joni
Válasz #6969. hozzászólásra
Sajnos a JD is jobb árban kapható igaz nem a Kité-nél
Hajdúböszörménybe van sok valtra ott szeretik és a John deere-t meg nemszeretik!
Hiába válság ide oda a gépek ára meg csak emelkedik! A Deutz-Fahr ért se tudják már mennyit kérjenek!
árban fergivel azonos
a többi , joni meg fendt lenne drágább
Válasz #6952. hozzászólásra
az autocomfortot kihagytam mert az plusz 1000euro a rugózott kabinhoz képest
Válasz #6964. hozzászólásra
Idáig mindig az ár végett vettem valmet -valtrát (nem tudtak jobbat adni olcsóbban), jobb árban volt bárminél ,2 éve azonban már sok márka jobb árban kapható
Válasz #6963. hozzászólásra
kb 3éve halottam 13-14 miller /t180/t170, de ott 6-7 dbot vettek azt hiszem advance + fronthir, első hidrug nélkül
Válasz #6962. hozzászólásra
Sörel boral nádi hegedüvel!!!!!!
Válasz #6961. hozzászólásra
én mondtam most ez a max ár mert itt senki sem vesz ey flottát
Válasz #6961. hozzászólásra
Vilmos nagy koponya ám!
Még az is lehet, h. herceg .... hmmmmm. ?????????
Válasz #6960. hozzászólásra
Sörétessel mi? :-)))))))
Sziasztok!
A héten kérdeztem, a T121 alap kb 60-62 000 euro a valkonnál.
Vili te tényleg nagyon jó árban vetted a gépet.
Válasz #6959. hozzászólásra
Gyere várlak !!!!
Válasz #6958. hozzászólásra
Majd mondok párat...
De majd csak akkor a téptem az összes mozogni képes gépetekkel pár kört.
Válasz #6955. hozzászólásra
Pl:????????
Válasz #6956. hozzászólásra
vifil kosztet valtra mit eksön :-)))
Válasz #6953. hozzászólásra
telefonon
Válasz #6947. hozzászólásra
Á!
Attól mi itt szaftosabbakat használunk.
Válasz #6946. hozzászólásra
2006 juniusban t 130-ast 11,2 ért vettünk 43 volt akkor
Válasz #6951. hozzászólásra
A valtr a német honlapján nem irnak az akciós trakik mellé árakat,hol lehetne megtudni ezeket?
Válasz #6948. hozzászólásra
Ha komoly munkagépeid vannak megéri advance, meg persze normális traktoros amúgy megkaptam a Hitec árán mert ez volt raktáron,elgondolkoznám ,hogy pluszba fizessek e annyit
Válasz #6945. hozzászólásra
t161 uez felszereltséggel lett volna 67 most ezek az árak vannak
Válasz #6949. hozzászólásra
Hali belefér !!!!
Válasz #6947. hozzászólásra
:-)))))))))))ezé kimoderálnak vazze
Vennél mégegyszer advance felszereltségű gépet?
Válasz #6944. hozzászólásra
A kúrva anyukra-ra gondoltál ???????
nem tudom az advaces t140 lett volna 55 ért
Válasz #6942. hozzászólásra
csak ez advance akkor 20 felett lett volna az ára csak jól tudunk alkudni ,talán ezért nem vittek ki Finnbe
Válasz #6943. hozzászólásra
Na körbesasoltál?
Mond meg a kitéseknek, h. ........... meg azt is, h. .......... ja és még ezt is, h. ........ ................!!!!!
Válasz #6938. hozzászólásra
Na ez igen!!!!
Válasz #6941. hozzászólásra
ez akkor 65384 euro
most t151eh, rug hid, front hidr,
r42 650/65 62-63 azár ugyanaz ha jól mondom
Válasz #6939. hozzászólásra
38-as gumival rendeltem mert a 8750-re olyan ikerkereket vettem és megtartottam szinte uj volt, még a Hernek zolitol vettem 17 mill volt kereken akkor 260 volt a juró ,még a régi motoros akkor lehetett rendelni az uj motorral is én inkább a jol bevállt réginél maradtam
Válasz #6937. hozzászólásra
pályázat nuku mert sps
Válasz #6936. hozzászólásra
gumi? mennyi volt az eredeti ára nettóban??
Válasz #6935. hozzászólásra
http://farmweb.cz/index.php?page=view_gallery&gal=12605
Legalább itt bekacsinthatsz!
Válasz #6928. hozzászólásra
Ha elakarnak valami uj gépet adni és nam lesz rá pályázat éngedni kel !!!!!!
Vagyis reméljük!!!
Válasz #6934. hozzászólásra
T 180 advance most volt 2 éves 1000óra körül van benne full suly, nem rugózótt hid én csak szntásra tárcsázásra használtam
Válasz #6914. hozzászólásra
Itt vagyok csak vacsiztam !!!
Elmenékám de elám!!!! Igaza van Fan mesternek elöte igérik hogy majd meghogy többnapra is de a kurva paraszt alkudik rendesen !!De prostit adnak oszt folyon a nyálunk de szóvá teszem a kurva kitésnek !!!!!!
Válasz #6932. hozzászólásra
de ez milyen típus felszereltség gumi sulyok mennyi volt az eredeti ára nettóban???
erre gondoltam.
Válasz #6930. hozzászólásra
hol milyet mennyiért mikor
én körülnéztem de a joni +5000 euro+rughid ára+fronthidr ára
Válasz #6927. hozzászólásra
<---ez itt a metáll kék
Nemtom nemértek hozzá.
A paraszt AZONNAL költ ha fénysugarat lát!
A traktor meg mindig a mániája lesz.
Úgyhogy hajró Waterloo hajrá Mannheim.........
Válasz #6923. hozzászólásra
Ezért az árért,már a JD-t is több helyen odaadják!
nem,mert addigra beindul a verkli
egyeseknek kell az 50% haszon és sokan vannak ugye
Válasz #6921. hozzászólásra
Mikor fogja elérni a mg-i géppiacot a válság?Az a gány,hogy a terménypiaccal kezdte!
Például! Nissan navarró 170le ára lecsúszótt 4,6 millióra! Több mint két milla!Trakiké nem fogja követni?