Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak640 FtBenzin árak632 FtEUR401.93 FtUSD385.06 FtCHF426.08 FtGBP482.86 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
felejtsétek el már az Mtz-t ,vesztek egy 30 lóerős nyugatit 8 milláért akkor azt várjátok tőle mint 2 Mtz-töl,az Axos kistraktor az Mtz nagyobb nála persze hogy többet tud,csak a komfortja szar, télen hideg nyáron meleg ,de csak ücsörögjetek bennük nekem ingyen se kellene
Ennél a solti kereskedőnél már én is néztem a 133LE case-t, 5 milláért. Az üzemórára nem adnak garanciát, de ez ma már sehol sem biztos. Amúgy pöccre indult, és a gázadásra is jól reagált. (De csak lakva ismerni meg az embert-gépet-) Van rajta egy kis olaj csöpögés, ezt már akkor láttam még be sem indította. De 5 misit lehet hogy megér..
jó kis masinák,átt kell nézni rendesen,a mienkben 7párszázóra van nem voltak gondok vele,az axiálos már poverváltós ,azt kell jobban letesztelni ,ne csattogjon váltás közben,tipushibárol nincs tudomásom,mennyit akarnak érte?
Nyomozok, Milking cimborám adott vagy 5 hasonló oldalt, Ő 3-4gépet is vásárolt angolból. Traki teleszkópos bálázó meg ilyenek.
Viszont azokon most nemigen találtam nekemvaló technikát.
Illetve igen, van UK-ban egy CAT challenger 210lovas ami nagyon adja mindenféle téren, hiába, még akkorsem vetem el mert ahányszor ránézek érzem hogy kívánná a Framest lazítót(amiből jövőre kialakítok egy Sumo trio-t, a kések és a henger közé szépen beillesztek egy yettertárcsa sort, vagy rövidtárcsa sort, ezmég képlékeny)
Jó napot uraim köszönöm az infókat mindenkinek. Ma kijöttek a szervizesek , motordiagnosztika: minden rendbe mennyünk ki szántóföldre terheljük le. Ki mentünk szántani , eke le ereszt beindult a kolbászfüstölő.A jó ember zongorázik a laptopján azt mondja a motorterhelés 50% kapcsoljunk nagyobb sebességbe!!!Mondom ez mérget evett hát nem látja hogy így is füstöl . Ekkor megtörtén a csoda ,80-90%-os motorterhelésnél már szinte semmi füst, 100%-nál már egy deka füst nem volt!!!! Ha ezt nekem valaki előtte elmondta volna hogy minél jobban erőlködik annál kevesebb a füst kiröhögöm . Mindig tanul az ember.
6497-6499-be 7,4-es SISU van igen.
Nekem ha lentvan a tárcsa és kisgázról rálépek amíg ki nem forog kojtol lájtosan, amolyan egészséges dízel jelenség ez, de menetközben semmi de semmi, ha jön plusz terhelés akkorsem.
Ha kipörgött ,nem füstöl tovább de a sisu motrok eregetnek egy kis füstöt.PL:az 1976-os Rábám kevésbé füstöl mint a valtra,mert a régiek azt tartják ,ha a motor füstöl ott tökéletlen az égés.
Erre nem tudom a választ, de az én CR-es kocsim jobban füstöl ha odataposok neki mint az apám sima turbodízel motorja. Mind a kettő majdnem ugyanaz a 1,9 -es renault motor, ugyanannyi kilométerrel.
2 márkaszervízben is megnézettem már, és nekem is azt mondták, hogy bizony ezek a CR motorok ilyenek.
Ez is gondolom csak akkor füstöl, ha túlságosan le van terhelve vagy ha kis-közepes fordulaton hirtelen odataposol?
Sima mezei munka közben semmiképp sem szabad füstölnie.
15927 hozzászólás
Válasz #13725. hozzászólásra
forditva az mtz télen meleg nyáron hideg(ha van benne klima) alkalmazottnak a legjobb traki ,améknek jobb kell az mehet oda ahol jobbat adnak
Válasz #13725. hozzászólásra
Ő vette, nem én! Én csak meséltem...
Válasz #13724. hozzászólásra
![smile cursing](/oldforum/images/smiles/cursing.gif)
felejtsétek el már az Mtz-t ,vesztek egy 30 lóerős nyugatit 8 milláért akkor azt várjátok tőle mint 2 Mtz-töl,az Axos kistraktor az Mtz nagyobb nála persze hogy többet tud,csak a komfortja szar, télen hideg nyáron meleg ,de csak ücsörögjetek bennük nekem ingyen se kellene
Válasz #13723. hozzászólásra
Éppen az a baja, mert 2-2,5 MTZ árán vette!
Válasz #13720. hozzászólásra
![smile thumbupcool](/oldforum/images/smiles/thumbupcool.gif)
Jól érzi mert erősebb is
Válasz #13717. hozzászólásra
Ennél a solti kereskedőnél már én is néztem a 133LE case-t, 5 milláért. Az üzemórára nem adnak garanciát, de ez ma már sehol sem biztos. Amúgy pöccre indult, és a gázadásra is jól reagált. (De csak lakva ismerni meg az embert-gépet-) Van rajta egy kis olaj csöpögés, ezt már akkor láttam még be sem indította. De 5 misit lehet hogy megér..
Válasz #13716. hozzászólásra
Hát ez van.
De hívd fel őket aztán biztosabbat tudsz.
Múltkor beszéltem egy AXOS tulajdonossal, ő elégedetlen vele, erőtlennek tartja. Hülyén hangzik, de az MTZ-jét erősebbnek érzi.
Válasz #13718. hozzászólásra
![smile nonono](/oldforum/images/smiles/nonono.gif)
az ih meg steyer pirosra festve,nem egy eltalált sorozat volt
az axossal nem egy kategória
Akkor ez miért ennyi??![smile whistling](/oldforum/images/smiles/whistling.gif)
EZ AZ
PL ez
Mennyi???
Annyiért már traktort is adnak nem egy 6500üó gépet!
Válasz #13709. hozzászólásra
Úgy emlékszem 7,5Mft de nem mondom 100%-ra.
Amúgy a képen nagyon szépen fest de ajánlom élőben megnézni mert én már láttam.
Válasz #13713. hozzászólásra
Nem tudom későn értek már ,egy jót beszélgettünk,kávéztunk a panzióban ,aztán siettek haza
Válasz #13712. hozzászólásra
noés teccett nekik?
Mikor viszik?
Válasz #13711. hozzászólásra
na ja
Válasz #13710. hozzászólásra
volt a nigró futbalos gyirik?
Válasz #13709. hozzászólásra
szerintem 5körül lehet
Még nem tudom az árát mennyit érhet vajon nagyon jók a gumik is??
Válasz #13707. hozzászólásra
jó kis masinák,átt kell nézni rendesen,a mienkben 7párszázóra van nem voltak gondok vele,az axiálos már poverváltós ,azt kell jobban letesztelni ,ne csattogjon váltás közben,tipushibárol nincs tudomásom,mennyit akarnak érte?
http://www.axial.hu/index.php/gepek/hasznalt-gepek?task=view&id=665425&catid=162
Erről mi a vélemény erős kis szívós vagy felejtős hiba ennyi üóránál mi várható???
Válasz #13704. hozzászólásra
Üdv...
Felrakhatnád azt a 4-5 oldalt, ahol angol trakikat lehet venni..
Köszönöm....
Válasz #13703. hozzászólásra
Köszönöm Feribátyja!
Nyomozok, Milking cimborám adott vagy 5 hasonló oldalt, Ő 3-4gépet is vásárolt angolból. Traki teleszkópos bálázó meg ilyenek.
Viszont azokon most nemigen találtam nekemvaló technikát.
Illetve igen, van UK-ban egy CAT challenger 210lovas ami nagyon adja mindenféle téren, hiába, még akkorsem vetem el mert ahányszor ránézek érzem hogy kívánná a Framest lazítót(amiből jövőre kialakítok egy Sumo trio-t, a kések és a henger közé szépen beillesztek egy yettertárcsa sort, vagy rövidtárcsa sort, ezmég képlékeny)
Válasz #13701. hozzászólásra
Heló Szanberg!
Ezen az angol honlapon nézz körül:www.wilfredscruton.co.uk va 1-2 olyan gép amiröl ma beszéltünk!
Válasz #13700. hozzászólásra
Nem én vettem meg,csak elmentem egy barátomnak tesztelni!
Válasz #13699. hozzászólásra
Tudom, 13-ért elvitték
Válasz #13699. hozzászólásra
netán te vetted meg?
Elkelt a tabi zöd T180 traki ,1300 üórával!Voltam kipróbálni az jó gép volt!Ruggós hiddal,fordítható kormánnyal!![smile thumbupcool](/oldforum/images/smiles/thumbupcool.gif)
Válasz #13697. hozzászólásra
Nekem megér annyit,sőt ha igy szarakodik a forint még emelek is árat
Válasz #13696. hozzászólásra
![smile lol](/oldforum/images/smiles/lol.gif)
nem tartod sokra azt a széttaposott vakarót???
Válasz #13695. hozzászólásra
ezt már gründy-vel áttárgyaltuk ,talán éppen befér a sorok közé, a t130 szinte ugyanaz ,azzal permetezek,azon 18,4-es a nagyon 20,8-as a gumi
Claastra !
Lehetne úgy állítani a nyomtávját , hogy a szemenkénti vetőgépnek ne taposson elő ?
Válasz #13693. hozzászólásra
Amúgy az enyém lenne majd ...
Tudja hogy nem szeretem a nyúl húst...
Válasz #13692. hozzászólásra
![smile flowers](/oldforum/images/smiles/flowers.gif)
Ha neki tetszik , megalkudtok , és fújja is kifele a lét , nem variál...
Válasz #13691. hozzászólásra
akkor addig nem eladó
Válasz #13690. hozzászólásra
Nem , mi biztos nem .
Az ember akinek kellett volna , meggondolta magát , azért is nem szóltam azóta.
De a főnököm is megnézné , ha ráérünk a héten , vagy max jövő hét elején...
Válasz #13689. hozzászólásra
![smile confused](/oldforum/images/smiles/confused.gif)
Ti hivtatok (nem te)hogy hétvégén jöttök,csak a baj az volt hogy nem áfakörös
Gabi bátyám !
![smile rolleyes](/oldforum/images/smiles/rolleyes.gif)
Látom feldobtad ...
Tarthatnád egy két napig , még miattam . Mostanság terveztünk elmenni megnézni.
Válasz #13687. hozzászólásra
Padlón 2200-at forog mi 1900-2000 környékén forgatjuk mer állítólag a cr-es motor azt szereti.
Válasz #13686. hozzászólásra
Legalább mi is tanulunk! Tényleg hülyeségnek hangzik!
Mekkora motorfordulattal használod? Ha padlón forog 1900-at akkor füstöl vagy nem?
Jó napot uraim köszönöm az infókat mindenkinek. Ma kijöttek a szervizesek , motordiagnosztika: minden rendbe mennyünk ki szántóföldre terheljük le. Ki mentünk szántani , eke le ereszt beindult a kolbászfüstölő.A jó ember zongorázik a laptopján azt mondja a motorterhelés 50% kapcsoljunk nagyobb sebességbe!!!Mondom ez mérget evett hát nem látja hogy így is füstöl . Ekkor megtörtén a csoda ,80-90%-os motorterhelésnél már szinte semmi füst, 100%-nál már egy deka füst nem volt!!!! Ha ezt nekem valaki előtte elmondta volna hogy minél jobban erőlködik annál kevesebb a füst kiröhögöm . Mindig tanul az ember.![smile thumbup](/oldforum/images/smiles/thumbup.gif)
Válasz #13679. hozzászólásra
6497-6499-be 7,4-es SISU van igen.
Nekem ha lentvan a tárcsa és kisgázról rálépek amíg ki nem forog kojtol lájtosan, amolyan egészséges dízel jelenség ez, de menetközben semmi de semmi, ha jön plusz terhelés akkorsem.
Válasz #13676. hozzászólásra
![smile cowboy](/oldforum/images/smiles/cowboy.gif)
Ha kipörgött ,nem füstöl tovább de a sisu motrok eregetnek egy kis füstöt.PL:az 1976-os Rábám kevésbé füstöl mint a valtra,mert a régiek azt tartják ,ha a motor füstöl ott tökéletlen az égés.
Válasz #13676. hozzászólásra
Erre nem tudom a választ, de az én CR-es kocsim jobban füstöl ha odataposok neki mint az apám sima turbodízel motorja. Mind a kettő majdnem ugyanaz a 1,9 -es renault motor, ugyanannyi kilométerrel.
2 márkaszervízben is megnézettem már, és nekem is azt mondták, hogy bizony ezek a CR motorok ilyenek.
Ez is gondolom csak akkor füstöl, ha túlságosan le van terhelve vagy ha kis-közepes fordulaton hirtelen odataposol?
Sima mezei munka közben semmiképp sem szabad füstölnie.
Válasz #13681. hozzászólásra
...és még sírnak a deviza hitelesek, mikor most többet ér (a bank szerint) a kombájn vagy traktor, mint új korában!
Válasz #13680. hozzászólásra
na ja ,de most már 300-al, sőt többel kell szorozni
Válasz #13678. hozzászólásra
73000euro 295-el szorozd
Válasz #13677. hozzászólásra
hogy tudott igy megfelelni a környezetvédelmi előírásoknak .
A 6497-es fergibe ha jól tudom ugyan ez a 7.4-es motor van az nem füstöl , amúgy meg
Válasz #13677. hozzászólásra
mennyi ujjonan egy t171?kb nem kell pontos