Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak648 FtBenzin árak634 FtEUR407.83 FtUSD393.55 FtCHF432.15 FtGBP488.04 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz #1489. hozzászólásra
Egy nagy baja van az asztalnak hogy fix ha olyan volna mint a 16-osé akkor jobban lehetne vele dolgozni főleg szójában és dőlt állományban . Ismerős levágta a ferdém a kapcsolókarokat és 3 ventivel hátrébb rakta . Igaz nehezebb lett felvenni az asztalt de 4 centis tarlót tud vágni vele . Azért csinálta ilyenre mert volt mikor majd 80 Ha szóját vágott a 14-essel .
Válasz #1480. hozzászólásra
Elhiszem! én ismertem egy bunkót aki nagy claas osnak hite magát az szedetéskor adig rángata a kart hogy az egész konzolt kitépte a trepniröl !és az a kezébe maradt. Azt mondtad már hogy lépcsös szijtárcsás vagy varátoros a gép? a lépcsös az strapa birób!!
Nem is kell rá.Én 9 évig dolgoztam 514-esekkel a TSZ-ben.Nagyon szerettem őket,tisztán és pontosan dolgoztak.Volt 1-2 gyengéje,de jól mentek,csak lassan
Jóestét mindenkinek!Husfutár legyél nyugodt,jó választás a 106-os,hamar megszereted és megszokod,kezes masina az biztos!Nekem 8000 ora körül volt minegyikbe,de nem azért adtam el egyiket sem mert szét akart esni!Talán még 15000 órát is elmennének!
Válasz #1475. hozzászólásra
Dőltet a ezekkel nem lehet jól szedni a 16-ossal lehet meg az ismerős 14-esével azokkal lehet de a sima 14-essel meg domikkal nemlehet annyira
Válasz #1467. hozzászólásra
Szérintem viszasirni nem fogod!ha csak nagyon bele nem választasz.. de meni kell anak! sokkal nagyob teljesimnyü mint a 14 és manapság ez nagyon fontos a kart megfogod szokni és ha ezel megtanulsz döltet szedni akor egy modern gép majd gyerek játék lesz nekem is igy volt!
Helló!Majd rájösz,mikor megismered,h nem kell semmit se vissza sirni!Nincs bajom a 514-essel,de egy 106 azért jobb és kényelmesebb!
Érdekesség:megszorult az ürítőm.Valamelyik okos 2 nyírócsapot tett bele 1 helyett,nem bírta elnyírni:dugóhúzóba tekerte a tengelyt a lánckerék aggyak és az ékkel együtt.Gondoltam,odaütök az öntvény agynak és letökik az egész .Ütöm...semmi ütöm nagyobb kalapáccsal....semmi, verem hidegvágóval mint aki az eszét elhagyta...semmi.Én még ilyen szívós öntvényt életemben nem láttam.A végén flexel kellett szétfaragni vagy 3 felé hogy leessen. Ennyit a" papír" anyagú Claas-okról
Válasz #1461. hozzászólásra
Évi 30-35 Ha gabona tavaly volt 65 Ha összesen . A kuki adapter 4 éve áll mert nincs kukijuk . Homok világ ez ezért nem is terem meg igazán a kuki arra
Az enyém elromlott. Átnéztem és rájöttem h. nem is jól van bekötve a zuhanásgátló reléje.megcsináltam és príma.Úgy engedi le az asztalt ahogy én akarom
8399 hozzászólás
Válasz #1500. hozzászólásra
Igen még eredeti zöld .
Válasz #1499. hozzászólásra
És eredeti Claas zöld?!
Válasz #1497. hozzászólásra
Csecskázó van , dnak mert van hozzá 6011-es oros adapter is .
Válasz #1491. hozzászólásra
Van klíma állítólag műkösik de évente egy fél kiló gázt bevesz .
Válasz #1488. hozzászólásra
Szecskázó van? Kukorica cucokat adnak?
Válasz #1492. hozzászólásra
Nem tudom de ha nem akkor ki lessz javítva .
Válasz #1493. hozzászólásra
Variátoros agép .
Válasz #1489. hozzászólásra
Egy nagy baja van az asztalnak hogy fix ha olyan volna mint a 16-osé akkor jobban lehetne vele dolgozni főleg szójában és dőlt állományban . Ismerős levágta a ferdém a kapcsolókarokat és 3 ventivel hátrébb rakta . Igaz nehezebb lett felvenni az asztalt de 4 centis tarlót tud vágni vele . Azért csinálta ilyenre mert volt mikor majd 80 Ha szóját vágott a 14-essel .
Elhiszem! én ismertem egy bunkót aki nagy claas osnak hite magát az szedetéskor adig rángata a kart hogy az egész konzolt kitépte a trepniröl !és az a kezébe maradt. Azt mondtad már hogy lépcsös szijtárcsás vagy varátoros a gép? a lépcsös az strapa birób!!
A kormány oszlopba ahol a dob ill egybe a km/H mérő óra !Körbe!
a kormány oszlopban vannak!Klima van?
Válasz #1486. hozzászólásra
Nekem a hidraulikus egységre van bekötve!Az a 6/9-es hidraulika egység,ami a jobb kezednél van,a Linde kar elött!
Válasz #1487. hozzászólásra
Szemveszteség mérő nincs benne . A forgásjelző órák hol vannak benne ?
Nem is kell rá.Én 9 évig dolgoztam 514-esekkel a TSZ-ben.Nagyon szerettem őket,tisztán és pontosan dolgoztak.Volt 1-2 gyengéje,de jól mentek,csak lassan
A forgásvisszajelzők mit mondtak működnek?
Mert az nem hülyeség? Azt elfelejtettem mondani tegnap! Szemveszteség jelző?
Válasz #1484. hozzászólásra
És nekeh hol vannak azok
Válasz #1481. hozzászólásra
Nem néztem a dobkosrat mert max felújíttatom és kész . Beindítva meg nem volt még
Egybe van a kettő kar!-a nagy a motolla vizszintes álliás kapcsolója
a kicsi -a vágómagasságautómata állitó karja
Válasz #1479. hozzászólásra
A váltókar előtt ahol neked van az a gomb szerő meg egészen az oldal ablak mellett
Jóestét mindenkinek!Husfutár legyél nyugodt,jó választás a 106-os,hamar megszereted és megszokod,kezes masina az biztos!Nekem 8000 ora körül volt minegyikbe,de nem azért adtam el egyiket sem mert szét akart esni!Talán még 15000 órát is elmennének!
Dob,kosár kopás ,? teknősödés,dobtengelyhajlás,remegés,dobvariátor remegés???
A 14-essel is feszedtem adőltet gond nélkül pedig kalász emelő sincs rajta .
Válasz #1476. hozzászólásra
Merre pontosan?
Válasz #1472. hozzászólásra
1 kar az a kettő!!!A műszerfal elején van egy neked,ami nekem nincs!Az enyém 85 évjáratú!Nem horganyzott,de át van alakitva szilentesre!
Dőltet a ezekkel nem lehet jól szedni a 16-ossal lehet meg az ismerős 14-esével azokkal lehet de a sima 14-essel meg domikkal nemlehet annyira
Válasz #1473. hozzászólásra
Nem messze hozzád Szabolcsban
Szérintem viszasirni nem fogod!ha csak nagyon bele nem választasz.. de meni kell anak! sokkal nagyob teljesimnyü mint a 14 és manapság ez nagyon fontos a kart megfogod szokni és ha ezel megtanulsz döltet szedni akor egy modern gép majd gyerek játék lesz nekem is igy volt!
Válasz #1471. hozzászólásra
Az biztos hogy megy mint a vaddisznó .
Válasz #1471. hozzászólásra
Azért önnel egyszer össze futnék!Kiváncsi lennék az ötleteire,tapasztalataira,s a Domijára!!!Merre lakik?
Válasz #1469. hozzászólásra
Most nézem az avatarod és amit én néztem abban volt még másik két kar a mőszerfalon
Nem fogod mert nem lesz rá időd.Ugy fog menni h. elég lesz a karokat húzni-nyomni és nem lesz idő gondolkodni
Válasz #1469. hozzászólásra
Jó kis kényelmes gép az is és eggy helyen vannak a kezelő szervei .
Helló!Majd rájösz,mikor megismered,h nem kell semmit se vissza sirni!Nincs bajom a 514-essel,de egy 106 azért jobb és kényelmesebb!
Érdekesség:megszorult az ürítőm.Valamelyik okos 2 nyírócsapot tett bele 1 helyett,nem bírta elnyírni:dugóhúzóba tekerte a tengelyt a lánckerék aggyak és az ékkel együtt.Gondoltam,odaütök az öntvény agynak és letökik az egész .Ütöm...semmi ütöm nagyobb kalapáccsal....semmi, verem hidegvágóval mint aki az eszét elhagyta...semmi.Én még ilyen szívós öntvényt életemben nem láttam.A végén flexel kellett szétfaragni vagy 3 felé hogy leessen. Ennyit a" papír" anyagú Claas-okról
Válasz #1465. hozzászólásra
Azt hiszem fogom még vissza sírni a 14-est ott legalább egy helyen van minden átláthatóan
Válasz #1464. hozzászólásra
Ez ott van a műszerfal szélvédő felőli oldalán az oldal ablak mellett és előre néz .
Válasz #1462. hozzászólásra
Van egy amivel gyorsitod van amivel emeled és van amivel távolitod..
Válasz #1462. hozzászólásra
A motolla variátór az hátul van a gázkarnál tekerős cucc! az első meg a motolla tologató kar
Válasz #1461. hozzászólásra
Évi 30-35 Ha gabona tavaly volt 65 Ha összesen . A kuki adapter 4 éve áll mert nincs kukijuk . Homok világ ez ezért nem is terem meg igazán a kuki arra
Válasz #1459. hozzászólásra
Hát nem foglalkoztak vele . Akkor a motollának két karja van mert a váltó előtt van eggy kar amire azt mondták hogy a motolla variátora .
Válasz #1459. hozzászólásra
Akor ott komoj melo ment!
Válasz #1457. hozzászólásra
Láttam már régebbi tipust amin nem is volt rajta az állítható zuhanásgátló a vezérlő mágnessel,csak a 2 le-fel mágnesszelep volt rajta
Válasz #1456. hozzászólásra
Akkor ök nem használták ezek szerint, ha nem tudják!:)
Válasz #1457. hozzászólásra
Na azt majd megnézük!
Válasz #1452. hozzászólásra
Az enyém elromlott. Átnéztem és rájöttem h. nem is jól van bekötve a zuhanásgátló reléje.megcsináltam és príma.Úgy engedi le az asztalt ahogy én akarom
Válasz #1454. hozzászólásra
van munkahenger a motollánál
Válasz #1452. hozzászólásra
Lehet kivan belezve a zuhanás gátlód nem ?
Válasz #1451. hozzászólásra
A mottolát tologatod vele ha olyan az asztalod!
Válasz #1450. hozzászólásra
Te megoldottad azt is ? Ehhez van egy új tápszivattyú csak nincs rászerelve még .
Válasz #1446. hozzászólásra
Hidd el nem olyan jó az!
Mondom a miénken jó de gyorsan ejti az asztal és nem lehet vele finoman!
Így marad a kar! De jó az! :)