Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak648 FtBenzin árak634 FtEUR407.83 FtUSD393.55 FtCHF432.15 FtGBP488.04 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
nem egyszerű.Bontásból meg lehet szerezni:egy szelep,két mágnesszelep + egy zuhanásgátló egy vezérlő mágnesszeleppel + 3 vezérlő relé.Tudok benne segíteni,de egyelőre ezzel ne foglalkozz,van fontosabb:önindító átszerelése 24 V-osra
Azt mondják az öregek h. ha gyenge a hidromotor ,3. ban nem akar elindulni melegen .Ezért mikor beindítod és hideg az olaj,megnézed milyen linde kar mozdulatra indul meg,és ha egy kicsit járkálsz vele,(melegszik) akkor kell-e jobban nyomni neki mire elindul,illetve sarkosnak kell lenni a működésnek :hirtelen kis lind. kar mozdulatra hirtelen sebességnövekedés és a gyorsulás végén is hirtelen áll be a magasabb sebesség(nem lötyög a kombájn,nem puhán gurítja,hanem hirtelen ,sarkosan mozog)
nagyon jó a JD!
de már kezd idegesítő lenni, hogy a Claas szar, a NH szar, a MF fos, a Fendt is szar, a JD meg hibátlanul tökéletes. holott akik ezt állítják azok is tudják nagyon jól, hogy nem teljesen így van.
becsülendő ha valaki szereti a gépet amit megvett, vagy épp csak amin dolgozik
de azért hülyeségeket sem kellene állítani
Válasz #1411. hozzászólásra
A claasnak nagyon optimalizáltak a motor teljesitményei ezért jó a fogyasztása. A jd ben inkáb tulméretes! ezért korlátlan motor erö ál rendelkezésre! Ami sokszor jol jön.. az enek az ára a néhány liter.. De ojat nem halotam hogy hogy elfogy a motor, meg hogy elnémul
Állítólag a Linde a legjobb,rá van írva a neve.---A Rexroth is jó, egy H betű van a végén,és két hatalmas piros szűrő egymát tetején az ajtó zárója mögött(jobbra a szivattyútól fél méterre) Állítólag a leggyengébb a Sauer. Ennek egy kis kiugró rész van a végén,mint egy ablaktörlő motor,és egy szűrője van,mint egy személykocsi önindító.Ettől fontosabb hogy tudod kipróbálni.Mindjárt leírom
Válasz #1418. hozzászólásra
Oksa . Ennek már csak kézzel lehet feltenni a tartóba a csigát és le is kell emelni mert nem bírja a munka henger kinyitni ha rajta van
Mert nappal. ha bele kell másznod, jobban visszaveri a külső fényt a belébe. Ilyen például a zöld és a szürke alvázas mega ! A szürkében semmit sem látni.
8399 hozzászólás
van egy kar a műszerfal eljében ami előre néz az mire szolgál mert nem tudták ezek sem ?
Válasz #1447. hozzászólásra
Ha meglesz leírom hogy kell megcsinálni h. ne ejtse el a gázolajat az adagoló
Válasz #1446. hozzászólásra
Én látom előre nem leszek kibékülve azzal a vezérlő egységgel , szoktlan lessza 14-es után
Közbe én is kérdeznék.
Az asztal műszerét a magasság mérőt meglehet csinálni érdemes vele foglalkozni vagy sosem volt jó?
Válasz #1446. hozzászólásra
2 munka henger van csak hozzá de veszek egy 3.-at is hozzá majd mire a kuki asztalt felkell venni .
Válasz #1441. hozzászólásra
Hidd el ha nem szoktad meg nem fog hiányozni. Van 3 munkahenger,
Válasz #1440. hozzászólásra
Pedig jó lenne ha benne lenne
Válasz #1438. hozzászólásra
nekem anno volt 3db D106osom
1ben görbített kar volt, a másik 2ben egyenes
de mind3ban volt kapcsoló
igaz egyikben sem működött :)
Válasz #1440. hozzászólásra
Elég bonyolult akkot . Az önindítót mondta a jólaci is .
Válasz #1439. hozzászólásra
A másikat miért nem lehet ?
Válasz #1438. hozzászólásra
nincs benne és görbített a kar
Válasz #1433. hozzászólásra
nem egyszerű.Bontásból meg lehet szerezni:egy szelep,két mágnesszelep + egy zuhanásgátló egy vezérlő mágnesszeleppel + 3 vezérlő relé.Tudok benne segíteni,de egyelőre ezzel ne foglalkozz,van fontosabb:önindító átszerelése 24 V-osra
Válasz #1437. hozzászólásra
De tudnod kel hogy kétféle linde kar van és csak az egyikbe lehet beteni
Válasz #1437. hozzászólásra
De nincs benne a gomb?
Am milyen a linde kar benne? egyenes vagy feléd görbített?
Válasz #1435. hozzászólásra
az asztal emelő gomb a linde karba ?
Válasz #1434. hozzászólásra
Jó értem köszi a tippet.
Válasz #1433. hozzászólásra
nem hinném
Azt mondják az öregek h. ha gyenge a hidromotor ,3. ban nem akar elindulni melegen .Ezért mikor beindítod és hideg az olaj,megnézed milyen linde kar mozdulatra indul meg,és ha egy kicsit járkálsz vele,(melegszik) akkor kell-e jobban nyomni neki mire elindul,illetve sarkosnak kell lenni a működésnek :hirtelen kis lind. kar mozdulatra hirtelen sebességnövekedés és a gyorsulás végén is hirtelen áll be a magasabb sebesség(nem lötyög a kombájn,nem puhán gurítja,hanem hirtelen ,sarkosan mozog)
Válasz #1432. hozzászólásra
A kapcsoló beszerelése ngy meló ?
Válasz #1431. hozzászólásra
én vagyok
Sehol senki ?
Válasz #1429. hozzászólásra
Na végre egy értelmes konkrét mindent összefoglaló hozzászólás!!!
gyerekek!
nagyon jó a JD!
de már kezd idegesítő lenni, hogy a Claas szar, a NH szar, a MF fos, a Fendt is szar, a JD meg hibátlanul tökéletes. holott akik ezt állítják azok is tudják nagyon jól, hogy nem teljesen így van.
becsülendő ha valaki szereti a gépet amit megvett, vagy épp csak amin dolgozik
de azért hülyeségeket sem kellene állítani
A linde karra beszerelni az asztal emelő gombot nagy munka vagy csak az az egy kis kpcsoló azt kész ?
Válasz #1424. hozzászólásra
Légyszíves írd le
A claasnak nagyon optimalizáltak a motor teljesitményei ezért jó a fogyasztása. A jd ben inkáb tulméretes! ezért korlátlan motor erö ál rendelkezésre! Ami sokszor jol jön.. az enek az ára a néhány liter.. De ojat nem halotam hogy hogy elfogy a motor, meg hogy elnémul
Válasz #1422. hozzászólásra
egyformák
Állítólag a Linde a legjobb,rá van írva a neve.---A Rexroth is jó, egy H betű van a végén,és két hatalmas piros szűrő egymát tetején az ajtó zárója mögött(jobbra a szivattyútól fél méterre) Állítólag a leggyengébb a Sauer. Ennek egy kis kiugró rész van a végén,mint egy ablaktörlő motor,és egy szűrője van,mint egy személykocsi önindító.Ettől fontosabb hogy tudod kipróbálni.Mindjárt leírom
Melyik az a 3 féle linde a 106-oson és melyik a legjobb közülük ?
A szög hajtás megegyezik az összesen vagy az újabbakon már erősebb van ?
Válasz #1417. hozzászólásra
Nen hozzászolás, valami szavazásra felhívo link.
Oksa . Ennek már csak kézzel lehet feltenni a tartóba a csigát és le is kell emelni mert nem bírja a munka henger kinyitni ha rajta van
Válasz #1417. hozzászólásra
jo kérdés
Válasz #1416. hozzászólásra
stimmel rá
Mik lettek törölve ?
Válasz #1404. hozzászólásra
Csak azért kérdem mert mit te tudtál 108-ast annak a csigáját lehet megszerzem Szankról erre .
Válasz #1410. hozzászólásra
ki van törölve?
kősz akkor ha tőrőltétek nem baj!!
Válasz #1410. hozzászólásra
Eléggé le van maradva !
ne huzd magd fel én is jd vagyok de a class kalászosban verhetetlen jöjön ki kukiba vagy bugába szarnak vererem
Válasz #1401. hozzászólásra
Na van itt eladó megábol !!!!!!!!!!!
Moderálási elveink miatt törölve.
2009-02-24 21:00:07
Válasz #1401. hozzászólásra
ez igaz de a lexi tiszta szar egyik oldal csak vezeték másik lác hajtás meg szij enek értelme nincs a mega átláthatob ezért szeretik joban
2009-02-24 21:00:19
Válasz #1402. hozzászólásra
Rengeteg mindenbe megegyezik már a 106 az újabb CLAASOKKAL ! 106, 108, 208
2009-02-24 21:00:30
Válasz #1404. hozzászólásra
Ez azért csiga hosszúság függő.
Válasz #1402. hozzászólásra
igen és a 204,208-é is
Válasz #1393. hozzászólásra
Mert nappal. ha bele kell másznod, jobban visszaveri a külső fényt a belébe. Ilyen például a zöld és a szürke alvázas mega ! A szürkében semmit sem látni.
A 108-as csigája passzol a 106-ra ?