Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak647 FtBenzin árak628 FtEUR413.74 FtUSD403.55 FtCHF440.33 FtGBP492.37 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Nem tudom, hogy felétek milyenek a talajok, de én már nem foglalkoznék csúszócsoroszjás vetőgéppel, lehet az bármennyire is kijavítva.
Van itt a fórumon valakinek egy spc tárcsás csoroszjával, na azt már érdemes lenne megvenni. (Szerintem)
Válasz #2885. hozzászólásra
csak annyi hogy hiába volt meg a 10-11 egység nyomás a még a napraforgót sem akarta rendesen elvetni 8 ha-ba kab 1 zsák magot tett el .
Nekünk volt egy 4 soros műtrágyás spc csak eladtam mikor a domi lett és vettem egy cyclot de annak is utilapu lett a vége most megy a vacila bár eddig célirányosan spc-n voltunk mert úgy nézett ki lesz új traktor véve de nem lesz traktor így 4 millióig lehet komolyabb vetőgép . CNHs-t ismerem személyesen láttam mikor javította magának az spc-t az meg azért tetszene nagyon mert az igazából ki van javítva és meg van csinálva
Hát spc van itthon. Nem volt vele gondunk igazából, de ha már adódott, akkor műtrágyás gépet szerettünk volna venni. Vacilláltunk Monosemen, de ami 5 milka alatt volt az elég leharcoltnak tűnt. Közlekedés miatt fontos volt a teleszkóp. Egy időben letettünk az Agrionról, de aztán körbe kérdeztünk és elszaporodott itt felénk is. Aztán jött az az ajánlat amit írtam neked. Nem nagyon vacilláltunk tovább. Új gép használt áráért, bár az Axiálos Monosemeknél azért kicsit elbizonytalanodtunk, de végül csak ez lett.
Igazából vacilálok nagyon a vetőgép kérdésen mert egyik felem megvenné CNH-s nagyon faxa spc-jét másikfelem pedig JD-t venne vagy németben láttam egy maxima GT-t .
Ma volt az egyeztetés, februárra itt lesz. Addig keringtünk az országban, hogy végül is nem Mono lesz. Ami nem 5 millió volt plusz fa az kissé leharcoltnak hatott. Úgyhogy visszatértünk az Agrionhoz végül is. Jó ajánlatot kaptunk rá.
Tavasszal hirdettek mórán, itt van a hirdetések közt és megtetszett így képről, vm ilyesmit tudnák elképzelni a nagyok mellett.http://www.agroinform.com/aprohirdetes/2049921/HBP-7tonnas-potkocsi.html#
Válasz #2857. hozzászólásra
nagyjából élőben még nem láttam de majdnem vettünk egyet anno . és miért hbp miért nem EB-4 vagy 8 ? vagy azakrán 4,5 tonnás ?
8249 hozzászólás
Válasz #2893. hozzászólásra
Köszi, ez jó, sok szerencsét hozzá
Válasz #2893. hozzászólásra
köszi megjött a levél hát elég húzós ár azért
Válasz #2896. hozzászólásra
Eléggé beleválasztottál akkor.
Nem tudom, hogy felétek milyenek a talajok, de én már nem foglalkoznék csúszócsoroszjás vetőgéppel, lehet az bármennyire is kijavítva.
Van itt a fórumon valakinek egy spc tárcsás csoroszjával, na azt már érdemes lenne megvenni. (Szerintem)
Válasz #2894. hozzászólásra
szereztem rá elfekvőbe szezonos szivattyút de úgysem pedig a nyomásnak már a kukoricát is simán ott kellet volna tartania
Válasz #2894. hozzászólásra
teljes nagy javítás váz erősítés ...
Válasz #2891. hozzászólásra
Akkor elég keményen elérte a válság, ha ennyire spórolni akart.
Az egyébként mit jelent, hogy kijavított spc?
Válasz #2890. hozzászólásra
Ment
Válasz #2887. hozzászólásra
Még most sem
husfutar@freemail.hu
Válasz #2885. hozzászólásra
csak annyi hogy hiába volt meg a 10-11 egység nyomás a még a napraforgót sem akarta rendesen elvetni 8 ha-ba kab 1 zsák magot tett el .
Válasz #2877. hozzászólásra
Szia MAN. Küldj már nekem is légyszi egy e-mailt,. Meg ha szabad kérdezni kivel sikerült megegyezni?
csirkene@mail.datanet.hu
Válasz #2886. hozzászólásra
egyenlőre hadi titok de ha döntünk hogy mi legyen akkor utána elmondom én vagy CNHs
Válasz #2884. hozzászólásra
nem igazán piszkálja a fantáziámat . bocsesz
Válasz #2882. hozzászólásra
Ment a mail. Remélem nem ragad le félúton
Válasz #2881. hozzászólásra
És mi pénz az a kijavított spc?
Hy!
A Cycloval mi volt a gond?
http://www.agrarkereso.hu/gep/megmutat.php?hird=53299&keresendo=&hkategoria=&lang=hu&limit_ablak=&kereses=# Figyelj már FUTI!! Nem tudom elképzelni hogy neked egy ilyen vetögép ne lenne jó??!!
Válasz #2880. hozzászólásra
lehet útközben lelőtték a galambot
Válasz #2880. hozzászólásra
Gratula hozzá.Sok hiba mentes vetést és jo termést.Engem is érdekelne az ár kérhetnék egy emilt.
Válasz #2877. hozzászólásra
Nekünk volt egy 4 soros műtrágyás spc csak eladtam mikor a domi lett és vettem egy cyclot de annak is utilapu lett a vége most megy a vacila bár eddig célirányosan spc-n voltunk mert úgy nézett ki lesz új traktor véve de nem lesz traktor így 4 millióig lehet komolyabb vetőgép . CNHs-t ismerem személyesen láttam mikor javította magának az spc-t az meg azért tetszene nagyon mert az igazából ki van javítva és meg van csinálva
Válasz #2876. hozzászólásra
Pedigazt írja, hogy elment.
Válasz #2875. hozzászólásra
Neked már délben elküldtem
A múltkor emlegettétek azt a bizonyos -Ártándi- kereskedőt!! Be is készült vetögépböl rendesen..
Válasz #2874. hozzászólásra
Hát spc van itthon. Nem volt vele gondunk igazából, de ha már adódott, akkor műtrágyás gépet szerettünk volna venni. Vacilláltunk Monosemen, de ami 5 milka alatt volt az elég leharcoltnak tűnt. Közlekedés miatt fontos volt a teleszkóp. Egy időben letettünk az Agrionról, de aztán körbe kérdeztünk és elszaporodott itt felénk is. Aztán jött az az ajánlat amit írtam neked. Nem nagyon vacilláltunk tovább. Új gép használt áráért, bár az Axiálos Monosemeknél azért kicsit elbizonytalanodtunk, de végül csak ez lett.
Válasz #2873. hozzászólásra
Még nem jött meg a mail
Válasz #2871. hozzászólásra
Az a jó ajánlat engem is érdekelne.Honnan,és mennyiért?Emailra.
Válasz #2873. hozzászólásra
Nézem
Igazából vacilálok nagyon a vetőgép kérdésen mert egyik felem megvenné CNH-s nagyon faxa spc-jét másikfelem pedig JD-t venne vagy németben láttam egy maxima GT-t .
Válasz #2872. hozzászólásra
Köszönjük. Sejtettem, hogy kérdezni fogod. Küldtem neked e-mailt.
Válasz #2871. hozzászólásra
Gratulálok és sok szerncsét hozzá .
Ha szabad tudni mennyi az ára ?
Válasz #2870. hozzászólásra
Ma volt az egyeztetés, februárra itt lesz. Addig keringtünk az országban, hogy végül is nem Mono lesz. Ami nem 5 millió volt plusz fa az kissé leharcoltnak hatott. Úgyhogy visszatértünk az Agrionhoz végül is. Jó ajánlatot kaptunk rá.
Man hogy álltok a kereséssel ? Lesz vetőgép ?
annyiér már csak foggiat adnak. azt is rendelték meg.
Válasz #2867. hozzászólásra
Régebbi hirdetés, ezekszerint már nem aktuális. Bocsesz
nemtudom hol láttad, már majdnem megbiztattam egyik haverom, de az oldalon 22700 euro plusz fa van feltüntetve
Válasz #2843. hozzászólásra
Optima akciós Agro-Békésnél, 17.900 ojró+ÁFA
Válasz #2863. hozzászólásra
Gyere a pótkocsis topikba találtam egyet nem régi hirdetés
Válasz #2863. hozzászólásra
mert egy rossz MBP pici pézé meg egy billes ifa donornak és Lolo bácsi összefaragja
Válasz #2862. hozzászólásra
Ez sem kizárt!
Válasz #2861. hozzászólásra
Ha nem találsz ilyet akkor vegyél egy rozzant MBP-t és majd a Kalászka BT csinál neked ilyet abból .
Válasz #2860. hozzászólásra
Tavasszal hirdettek mórán, itt van a hirdetések közt és megtetszett így képről, vm ilyesmit tudnák elképzelni a nagyok mellett.http://www.agroinform.com/aprohirdetes/2049921/HBP-7tonnas-potkocsi.html#
Válasz #2859. hozzászólásra
ja értem . igazat megvalva nem tudoka környéken senkinek .
Válasz #2858. hozzászólásra
Univerzálisabbnak tartom ezt
Válasz #2857. hozzászólásra
nagyjából élőben még nem láttam de majdnem vettünk egyet anno . és miért hbp miért nem EB-4 vagy 8 ? vagy azakrán 4,5 tonnás ?
Válasz #2855. hozzászólásra
Hali!
HBP 7-es kocsit te ismered? Kellene 1 hátra billenős.
Válasz #2855. hozzászólásra
Ésha napi 20 órát dógoztá vóna idén he?
Akkor ugyihogy jöhetne?
Hámondomén.....
Válasz #2854. hozzászólásra
túl drága annyi hitelt nem veszünk a nyakunkba
Válasz #2853. hozzászólásra
traktort vegyetek
hágni a VGre
Válasz #2850. hozzászólásra
Még nincs elrontva az sem csak nem lesz új zetor így lehet 4 millióig nézelődnöm .
Most jelent meg egy hirdetés egy Maximá -ról az Agr. keresön.. Egész jó álapotban látszik.. Ha már ekkora nagy vetögép vásárlási kedv van..
sziasztok
függesztett NORSTEIN LIFT-O MATIC GLD-300 vetőgépről van valakinek infója?
Válasz #2843. hozzászólásra
Hu pedig jó 6 soros SPC-tudtam volna neked,műtrágyaszóróval.monitorral .hosszára is vontathatót.
Szerintem jól álna neked egy új traktor.