Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak647 FtBenzin árak628 FtEUR415.97 FtUSD402.58 FtCHF442.09 FtGBP502.01 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
2 nagyonrosz konstrukciós dolog van rajtuk
1. a szimering elöl kimegy kikapja az olajat a motorból a hszivattyú
2. a hüvelyek alul vannak illesztve a blokkban(mint a dacia), az kb addig jó amég gyári, a felújítottakkal sok a baj.
Bal oldalon ott kell lenni a Finish Movie-nak.
Azon belül ott van hogy Save to my computer.
Erre kattints rá, adj neki egy nevet, és mentsd le. Movie Maker kép
Remélem tudtam segíteni, és bocsi, hogy csak most válaszoltam rá, de ma nemfigyeltem nagyon a fórumot
Már össze van vágva a videó csak egy a baj,nem tudjuk kiszedni a vágóprogramból h. letegyük az asztalra.Ha be tudnál tenni egy képet a magyar nyelvű oldalról,igen sokat segítenél.
MG Portál,itt vagy valahol?Megtaláltam a Movie Makert de a winows xp-re írt Mov.Mak.2.2-es mégsem Magyar vagy csak nem találom hol kell átállítani.Jó lenne ha tudnál segíteni.Kösssssszi.
Senki nem szólt neki hogy az ott egy komplett tó?:) Ha nem ismerte a területet akkor nagy hibát követett el hogy neki vágott. Mifelénk itt minden sziket ismerek, és tudom mikor hol lehet átmenni. De így megfürödni...
Most csak az apro pici sárga magrol beszéljünk vele!! Végül is az a jan 15 nincs már mesze köszönöm ha segitesz!! Szerintem át kell hogy menjen bióba de ezt majd ö tudja.. Ha tudsz valamit az ügyünkben segiteni akor majd üzenj..
A biohoz türelem kell.........2 év.........és a szarrá vagyszerezett terményed biové válik, klimatizált tárolóban........szóval ennyit a nagy biolázból........
őőőő még semmilyen kapcsolat nincsen mert csak postán lett küldve anyag meg telefonon beszéltünk és minden érdekli ami bio kell neki köles buza meg még mit tom még mi esetleg megkérdezzük töle hogy megadhatom e a telszámot de csak január 15 től lesz mert akkor indul megint a műszak addig téliszünet van nekik is de megkérdezem hogy megadhatom e a telszámot és akkor ha igen természetesen szólok
Szerintem ez igy korekt!!Felénk is van anyi BIÓ hogy nem gyözné rostálni az embered..Mert az tényleg nem kapot semit azért is van benne minden egyéb mag... Mijen kapcsolatba vagy a fickóval??Mert tudnánk vele mi is boltolni ha van lehetöség...Tudsz segiteni?? Van felénk is mit eladni még..
Dehogy poénból !!!
A tavasszal voltunk egy nagy túrán és ez szólt jó pár napig a buszban. Vannak jó számaik és keresgélek egy két számukat amik megtetszettek, le akarom tölteni.
Van még ehhez hasonló zenekar ?????
Egy számot nem találok sehol Kárpátia alatt, így gondoltam, hogy mások adják elő.
őőő hát nem bio áron veszik át de nem vetőmagnak veszik hanem asszem étkezésre és azért kell tisztának lennie mert lucernamagcsíra az nagyon egészésges meg stb....
árba ugy veszik ahogy én árultam neten 500ft ért de szerintem van ebben valami kis seftelés mert egy bio kft nél dolgozo csávo veszi aki valószinű magasabb áron adja tovább a kft nek
de nem tudom biztosan nekünk már csak az a lényeg hogy elvigyék mert már rég árulom és örülök hogy megszabadulok tőle hát most ez van
a Ford hoz persze van még alkatrész angolbol hozatják mindig de eddig még semmi nem kellet de kint olcso hozzá az alkatrész csak mire ideér 5 ször annyit kell fizetni érte amugy meg nagyon sok alkatrészt meglehet oldani itthoni körülmények között( sőt mindent meg lehet) a legnagyobb dolog egyszer az adagolo volt de azt is megoldottuk olcson meg hát nem egy öszetett gép 12 éve lett rendbe téve ugy hogy motor felujitás meg minden ripityára szétszedve és azóta csak gázolaj meg olaj ezt nem minden gép mondhatja el az adagoló volt eddig említésre méltó más még mindig eredeti rajta és hát olyan kishelyen betudok menni mint egy személyauto és a fák alján is elfér és mélyebben szánt mint a jappán trakik meg mint a t4k, elötte egyébként t4k volt
Akor gratulálok...De ne feled!!Ha fujtad volna akor viszont több let volna..De ha BIÓ áron fizetnek is ki akor megtérül a kiesés!!Ha nem titok menyit adnak érte?? És a vetömagnak miért kell sterilnek lenie nem értem??!!
köszi
a lucernárol jut eszembe hogy most viszik el a maradék 5 mázsát egy BIO kft bevizsgáltatta 4 féle magot vizsgáltak és a miénk volt a legjobb és az összes kell nekik valoszinű azért mert nem fujtunk rá semmit szoval alpból BIO
9062 hozzászólás
Válasz #3036. hozzászólásra
2 nagyonrosz konstrukciós dolog van rajtuk
1. a szimering elöl kimegy kikapja az olajat a motorból a hszivattyú
2. a hüvelyek alul vannak illesztve a blokkban(mint a dacia), az kb addig jó amég gyári, a felújítottakkal sok a baj.
Válasz #3036. hozzászólásra
Mi az hogy siet?
Válasz #3035. hozzászólásra
Igen ,még azt figyeltem h.ennek nem siet annyira az eleje mint az enyémnek,szépen egyszerre fog a 4 kerék.Nekem hiába szidják,jók ezek a fiátok
Válasz #3034. hozzászólásra
hallód faszán viszi a B200 ast
az egyik barátom traktorja ez a 180-as fiat
Válasz #3032. hozzászólásra
A videó mellett pipáld ki a "beilleszt" pontot.
Válasz #3031. hozzászólásra
Bocsi videót akarok feltölteni de csak a szöveget adta be a videó lemaradt.
Romániában Vingán 2009.december 20.
http://www.youtube.com/watch?v=O4glo6LBmyI&feature=related
Válasz #3028. hozzászólásra
A részeg emberre a jó isten vigyáz
Válasz #3026. hozzászólásra
Bal oldalon ott kell lenni a Finish Movie-nak.
Azon belül ott van hogy Save to my computer.
Erre kattints rá, adj neki egy nevet, és mentsd le.
Movie Maker kép
Remélem tudtam segíteni, és bocsi, hogy csak most válaszoltam rá, de ma nemfigyeltem nagyon a fórumot
Válasz #3023. hozzászólásra
Már össze van vágva a videó csak egy a baj,nem tudjuk kiszedni a vágóprogramból h. letegyük az asztalra.Ha be tudnál tenni egy képet a magyar nyelvű oldalról,igen sokat segítenél.
Válasz #3017. hozzászólásra
ok köszike
Válasz #3023. hozzászólásra
Végül is megcsináltuk de jobb lett volna ha még tudunk vele variálni egy kicsit.Majd holnap beteszem
Válasz #3022. hozzászólásra
Akkor nincs ötletem, bocsi :S
Válasz #3021. hozzászólásra
vagy az is lehet h. utólag lehet beállítani a nyelvet de azt meg nem találjuk
Ezt töltöttük le de nem magyar
Válasz #3019. hozzászólásra
De ez most figyelem, hogy Vistához van.
Ez már Xp-s tuti jó!
WMM 2.0
Válasz #3018. hozzászólásra
Akkor töltsd le ezt, próbáld feltelepíteni.
Moive Maker 2.6 (Magyar)
Sok sikert hozzá!
MG Portál,itt vagy valahol?Megtaláltam a Movie Makert de a winows xp-re írt Mov.Mak.2.2-es mégsem Magyar vagy csak nem találom hol kell átállítani.Jó lenne ha tudnál segíteni.Kösssssszi.
Válasz #3015. hozzászólásra
Ez:
http://www.shelbourne.com/3/products/1/harvesting/31_stripper-header
az a lényege, hogy csak a kalászt szedi, le, és a szalmát vagy ott hagyja, vagy leszárzúzza...
kevesebb anyag megy be a kombájnba, így nő az áteresztőképesség....
Látom azéert nézitek!!Csak ajánlani tudom sokat lehet tanulni belöle..
Az elsö kombájnnak milyen asztala van???
Válasz #3013. hozzászólásra
http://videa.hu/videok/vicces/zsinyo-OXfY32fymLIswh9L
Az élet szülte.http://videa.hu/videok/vicces/zsinyo-OXfY32fymLIswh9L
Válasz #3006. hozzászólásra
Még jó hogy nem a kombájnnal ugratott bele!
Válasz #3008. hozzászólásra
BRUTÁL
Senki nem szólt neki hogy az ott egy komplett tó?:) Ha nem ismerte a területet akkor nagy hibát követett el hogy neki vágott. Mifelénk itt minden sziket ismerek, és tudom mikor hol lehet átmenni. De így megfürödni...
ugyan, még csak a lámpa sem tört össze rajta...
Válasz #3007. hozzászólásra
Kicsit tuningolt
Kicsit elnézte a srác!
Válasz #3003. hozzászólásra
Vagyok.
Válasz #3002. hozzászólásra
Köszönöm a segitséged!! Hátha sinre tenénk a dolgot..
Jóestét mindenkinek!
Mgportál vagy?????
Válasz #3001. hozzászólásra
jó !! és ha beszéltem vele, itt a forumon kérek töled emailt vagy valamit és elküldöm a telszámot.
Válasz #2999. hozzászólásra
Most csak az apro pici sárga magrol beszéljünk vele!! Végül is az a jan 15 nincs már mesze köszönöm ha segitesz!! Szerintem át kell hogy menjen bióba de ezt majd ö tudja.. Ha tudsz valamit az ügyünkben segiteni akor majd üzenj..
Válasz #2999. hozzászólásra
A biohoz türelem kell.........2 év.........és a szarrá vagyszerezett terményed biové válik, klimatizált tárolóban........szóval ennyit a nagy biolázból........
Válasz #2998. hozzászólásra
őőőő még semmilyen kapcsolat nincsen mert csak postán lett küldve anyag meg telefonon beszéltünk és minden érdekli ami bio kell neki köles buza meg még mit tom még mi esetleg megkérdezzük töle hogy megadhatom e a telszámot de csak január 15 től lesz mert akkor indul megint a műszak addig téliszünet van nekik is de megkérdezem hogy megadhatom e a telszámot és akkor ha igen természetesen szólok
lucerna mag van még ??? vagy van más is
Válasz #2992. hozzászólásra
Szerintem ez igy korekt!!Felénk is van anyi BIÓ hogy nem gyözné rostálni az embered..Mert az tényleg nem kapot semit azért is van benne minden egyéb mag... Mijen kapcsolatba vagy a fickóval??Mert tudnánk vele mi is boltolni ha van lehetöség...Tudsz segiteni?? Van felénk is mit eladni még..
Válasz #2995. hozzászólásra
jaa oké a Koppány vezér jókat írt
Válasz #2995. hozzászólásra
Romantikus erőszak,
Ismerős arcok
Válasz #2994. hozzászólásra
Dehogy poénból !!!
A tavasszal voltunk egy nagy túrán és ez szólt jó pár napig a buszban. Vannak jó számaik és keresgélek egy két számukat amik megtetszettek, le akarom tölteni.
Van még ehhez hasonló zenekar ?????
Egy számot nem találok sehol Kárpátia alatt, így gondoltam, hogy mások adják elő.
Válasz #2993. hozzászólásra
Kárpátia de ezt nem tom hogy most poénból kérdezted vagy teszteltél???
Válasz #2979. hozzászólásra
Pici !!!
Ki zenél a vidin ????????
Válasz #2990. hozzászólásra
őőő hát nem bio áron veszik át de nem vetőmagnak veszik hanem asszem étkezésre és azért kell tisztának lennie mert lucernamagcsíra az nagyon egészésges meg stb....
árba ugy veszik ahogy én árultam neten 500ft ért de szerintem van ebben valami kis seftelés mert egy bio kft nél dolgozo csávo veszi aki valószinű magasabb áron adja tovább a kft nek
de nem tudom biztosan nekünk már csak az a lényeg hogy elvigyék mert már rég árulom és örülök hogy megszabadulok tőle hát most ez van
Válasz #2985. hozzászólásra
a Ford hoz persze van még alkatrész angolbol hozatják mindig de eddig még semmi nem kellet de kint olcso hozzá az alkatrész csak mire ideér 5 ször annyit kell fizetni érte amugy meg nagyon sok alkatrészt meglehet oldani itthoni körülmények között( sőt mindent meg lehet) a legnagyobb dolog egyszer az adagolo volt de azt is megoldottuk olcson meg hát nem egy öszetett gép 12 éve lett rendbe téve ugy hogy motor felujitás meg minden ripityára szétszedve és azóta csak gázolaj meg olaj ezt nem minden gép mondhatja el az adagoló volt eddig említésre méltó más még mindig eredeti rajta és hát olyan kishelyen betudok menni mint egy személyauto és a fák alján is elfér és mélyebben szánt mint a jappán trakik meg mint a t4k, elötte egyébként t4k volt
Válasz #2989. hozzászólásra
Akor gratulálok...De ne feled!!Ha fujtad volna akor viszont több let volna..De ha BIÓ áron fizetnek is ki akor megtérül a kiesés!!Ha nem titok menyit adnak érte?? És a vetömagnak miért kell sterilnek lenie nem értem??!!
Válasz #2987. hozzászólásra
köszi
a lucernárol jut eszembe hogy most viszik el a maradék 5 mázsát egy BIO kft bevizsgáltatta 4 féle magot vizsgáltak és a miénk volt a legjobb és az összes kell nekik valoszinű azért mert nem fujtunk rá semmit szoval alpból BIO