Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak628 FtBenzin árak608 FtEUR411.52 FtUSD394.94 FtCHF442.09 FtGBP495.05 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz Lala5995 #1584. hozzászólásáraAz első szériák az INO-ból tényleg gyengék, főleg a hajtásház környékén jöttek elő repedések, de az újakon már más a konzol, az jobb. Tizenx éve használjuk mi is, több darab is volt az Elite-ből, a támasztóhenger csapágyháza, csapágyai az fogyóeszköz, viszont a tengely nálunk csak egyszer görbült el - betontuskóba, de újra lett centíroztatva.
Válasz Lala5995 #1584. hozzászólásáraÁr alapján veszik a népek ezt is pedig megvannak a szériák.
Van 300as 500kilos meg van 1500fölötti is.
4ekszij 5 6 8...
Kis széria nem arra van hogy ráterhelj 100haokat meg nádasokat száguldva.
De hát ehhez is érzék kell.
8ékszijassal ha belemegyek 3m parlagfűbe nem a zúzó sínyli meg...
Válasz Bárány #1581. hozzászólásáraLegyen igazad és az 1582-es hozzászólónak! Nem vitázom, mert akit nem lehet meggyőzni, minek vele vitába szállni? Csak annyit: A váz gyenge! A tengely idővel görbül. Csapágyház egy kalap barna anyag... Ha javítani kell az INO-t, majd jusson eszetekbe! Felénk egy kivétellel eltűntek! Helyette más márkák vannak. PL az Agrokontact gyártmánya. Ha repedést láttok a tengelyen, vagy horpadást egy kőtől- Eldobni! A talajkopirozó henger gyerekjáték! Méretben és minőségben. Ékszíjak egytengejüségét nem igazán ismerik. Javítottam párat. De mindenki döntse el, mit tart jónak! Ezzel az INO témát én lezártam!
Válasz taliga721 #1567. hozzászólásáraÜdv!
Én Nobili TB 180-al dolgoztam közel 10 évig amikor a rotor már annyira ütött, hogy már lehetetlen volt a munka vele, és két évvel ezelőtt újat vettünk. A Törökszentmiklósi Agro-Contakt (Mezőgép utód) VZ-2CL/AC lett az utód. Szerintem nem marad el minőségben a Nobilitól hiszen a főbb részei Olasz gyártmányúak, csak azokhoz képest 2/3-ad áron.
Halastavon cserjés,nádas sásos füves helyen dolgozom és az mtz 82 elbírja.
Válasz Lala5995 #1580. hozzászólásáraNem értek egyet veled. Használtam egy ideig Maschiot, pár éve pedig INO-t nyüstölök. Az INO átgondoltabb, és strapabíróbb.
Válasz Gergő80 #1579. hozzászólásáraInkább Olaszt, Vagy Németet! Szlovénnak a hajtóműve Olasz. Német alkatrész is van benne! Nekem volt INO. Ha többet áldoztam volna rá, Olasz lett volna minimum!. Vannak hibái...
Válasz taliga721 #1578. hozzászólásáraSzlovén gyártmány a kevesebb kézen megy keresztül kevesebb az áfa tartalom van esetleg 0 a környékről Lendvára járunk vagy Muraszombat
Válasz Gergő80 #1571. hozzászólásáraOlvastam itt is, meg hallottam, hogy sokan átjárnak INO-ért Szlovéniába. Ott olcsóbb? Van vmi konkrét hely hová érdemes menni?
Válasz Bárány #1576. hozzászólásáraIgazad van, én is tárcsát szeretnék jövőre de nem tudom hogy v tárcsát, vagy rövid tárcsát, vagy mitévő legyek, majd írok a tárcsásba valamikor, nézegettem a vadkerteset, vagro, helti, busa... passz
Válasz Büresz #1575. hozzászólásáraSzerintem inkább gyűjts még hozzá. Van egy szint, ami alatt nem szabad vásárolni, mert már túl nagy a szívás lehetősége.
Nincsenek csodák. Pl. én most épp nehéztárcsákat nézegetek, és ha kb. azonos színvonalúakat veszek, hasonló felszereltséggel, háttérrel, blablabla, akkor az áruk is kb. ugyanannyi.
Válasz Bárány #1570. hozzászólásáraOlvastam mindent jót róluk, de ha munka elött át van nézve akkor sem lehet jó? 2őt lehet venni egy áráért... nekem sem sokra kellene
Válasz taliga721 #1567. hozzászólásáraNem rábeszélni akarlak, van egy stark unk dunántúlon, eljöhetsz megnézni. Lejjebb írtam róla nem jól indult de azóta már nem panaszkodhatok ár értékbe.
Válasz zoltan.horvath40 #1568. hozzászólásáraAnnyit meg sokallok. Amire meg ahányszor kell... Az Aardenburgon gondolkodom, de a Dunántúlon sehol nem látok forgalmazót, pedig jó lenne élőben látni.
Üdvözletem!
Rézsükaszát vennék kisebb munkákhoz (árokpart, fás területek között), valószínű, hogy a 160-170cm széles is elég lenne, egy MTZ 820 mögé. Nézegettem a neten, de ami árban beleférne, pl. egy AGL-165-ötről az egyik boltban konkrétan lebeszéltek. Az INO-ból van már mulcsozóm (ELITE), az elég megbízható márka, de a rézsüs árát sokallom. Van valami ötletetek, hogy milyen típust keressek, ami nem drága, de nem is hullik szét azonnal?
Előre is köszönöm a hozzászólásokat.
Válasz icukak #1554. hozzászólásáraSzia. amit írtál emailt, nem sikerül elküldeni a választ.
De látom, hogy ide írtál.
Szabad kérdeznem, hogy milyen probléma lépett fel nálatok, és mire jutottatok?
Válasz icukak #1554. hozzászólásáraAz ilyen sehonnai bitang megérdemli,hogy a gatyáját is lepereljék róla. Majdnem én is belefutottam ebbe vásárlásba,még szerencse,hogy idejében kibukott ez az átverés.
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni!
RZ-3 jobb hajtóművem széthullott. Van minden alkatrészem hozzá, összeszerelés előtt állok.
A tengelyeken milyen axiális hézagot hagyjak (kúpcsapágyak?
Valamint a foghézagot mekkorára állítsam, illetve van-e erre valami bevált módszer esetleg?
Köszönöm a segítséget előre is!
2098 hozzászólás
Válasz Bárány #1597. hozzászólásáraJenkiknek quadhoz szinte minden IS van
Na, ilyet se láttam még!
Üdv. Elhajlott kalapácstartó tengwlyt hol javítanak? BAZ megyei vagyok
Válasz HGabi #1594. hozzászólásáraNEM FONTOS MELEGÍTENI ANÉLKÜL IS VIDSZAHAJLIK MEGFELELŐ MÉRETŰ KALAPÁCCSAL, ÉS ALÁTÁMASZTÁSSAL
Sziasztok
Ma talált valamit a zúzó.:(
Elhatotta a késeket is.
Lehet ezeket a késeket melegíteni majd vissza hajtani?
Kaideli vs Stark.Tapasztalatok,információk?
Válasz Lala5995 #1591. hozzászólásáraOMEGA GÉPKER KFT
Zalacséb, Rákóczi Ferenc u. 4, 8996 Magyarország
Telefon: +36 30 947 2368
E-mail: omegagepker@omegagepker.hu
Egy lehetőség! Ők sokat adtak el!
Válasz taliga721 #1589. hozzászólásárahttps://www.google.com/maps/@46.6589642,16.174384,3a,75y,342.52h,79.76t/data=!3m6!1e1!3m4!1sPVpcHU1O6v0RF3Fizr-4Ng!2e0!7i13312!8i6656
https://www.google.com/maps/@46.5533985,16.4474782,3a,52.5y,305.2h,87.5t/data=!3m6!1e1!3m4!1so7POVnOZvqTZ6bUilJoHYw!2e0!7i13312!8i6656
https://www.google.com/maps/@46.6855325,16.7035063,3a,17.9y,159.53h,90.86t/data=!3m6!1e1!3m4!1sJbZeXX0czJDf6UbrpmMZAQ!2e0!7i13312!8i6656
Válasz taliga721 #1589. hozzászólásáramuraszombat agromechanika
lendván kis bolt nevét meg nem mondom de ha ki akarsz beszéljünk
Válasz Gergő80 #1579. hozzászólásáraKonkrét boltot nem tudsz mondani? Megköszönném...
Válasz Lala5995 #1584. hozzászólására
Válasz Lala5995 #1584. hozzászólásáraAz első szériák az INO-ból tényleg gyengék, főleg a hajtásház környékén jöttek elő repedések, de az újakon már más a konzol, az jobb. Tizenx éve használjuk mi is, több darab is volt az Elite-ből, a támasztóhenger csapágyháza, csapágyai az fogyóeszköz, viszont a tengely nálunk csak egyszer görbült el - betontuskóba, de újra lett centíroztatva.
Válasz *** HM *** #1585. hozzászólásáraEbben igazad van! De árban már az Olasz kategória! Például: INO EURO OPEN 250 TL 4,290 € + Áfa
Válasz Lala5995 #1584. hozzászólásáraÁr alapján veszik a népek ezt is pedig megvannak a szériák.
Van 300as 500kilos meg van 1500fölötti is.
4ekszij 5 6 8...
Kis széria nem arra van hogy ráterhelj 100haokat meg nádasokat száguldva.
De hát ehhez is érzék kell.
8ékszijassal ha belemegyek 3m parlagfűbe nem a zúzó sínyli meg...
Válasz Bárány #1581. hozzászólásáraLegyen igazad és az 1582-es hozzászólónak! Nem vitázom, mert akit nem lehet meggyőzni, minek vele vitába szállni? Csak annyit: A váz gyenge! A tengely idővel görbül. Csapágyház egy kalap barna anyag... Ha javítani kell az INO-t, majd jusson eszetekbe! Felénk egy kivétellel eltűntek! Helyette más márkák vannak. PL az Agrokontact gyártmánya. Ha repedést láttok a tengelyen, vagy horpadást egy kőtől- Eldobni! A talajkopirozó henger gyerekjáték! Méretben és minőségben. Ékszíjak egytengejüségét nem igazán ismerik. Javítottam párat. De mindenki döntse el, mit tart jónak! Ezzel az INO témát én lezártam!
Válasz taliga721 #1567. hozzászólásáraÜdv!
Én Nobili TB 180-al dolgoztam közel 10 évig amikor a rotor már annyira ütött, hogy már lehetetlen volt a munka vele, és két évvel ezelőtt újat vettünk. A Törökszentmiklósi Agro-Contakt (Mezőgép utód) VZ-2CL/AC lett az utód. Szerintem nem marad el minőségben a Nobilitól hiszen a főbb részei Olasz gyártmányúak, csak azokhoz képest 2/3-ad áron.
Halastavon cserjés,nádas sásos füves helyen dolgozom és az mtz 82 elbírja.
Válasz Lala5995 #1580. hozzászólásárakörnyékünkön van pár tesztpilóta eddig az inó vezet tatóságba
Válasz Lala5995 #1580. hozzászólásáraNem értek egyet veled. Használtam egy ideig Maschiot, pár éve pedig INO-t nyüstölök. Az INO átgondoltabb, és strapabíróbb.
Válasz Gergő80 #1579. hozzászólásáraInkább Olaszt, Vagy Németet! Szlovénnak a hajtóműve Olasz. Német alkatrész is van benne! Nekem volt INO. Ha többet áldoztam volna rá, Olasz lett volna minimum!. Vannak hibái...
Válasz taliga721 #1578. hozzászólásáraSzlovén gyártmány a kevesebb kézen megy keresztül kevesebb az áfa tartalom van esetleg 0 a környékről Lendvára járunk vagy Muraszombat
Válasz Gergő80 #1571. hozzászólásáraOlvastam itt is, meg hallottam, hogy sokan átjárnak INO-ért Szlovéniába. Ott olcsóbb? Van vmi konkrét hely hová érdemes menni?
Válasz Bárány #1576. hozzászólásáraIgazad van, én is tárcsát szeretnék jövőre de nem tudom hogy v tárcsát, vagy rövid tárcsát, vagy mitévő legyek, majd írok a tárcsásba valamikor, nézegettem a vadkerteset, vagro, helti, busa... passz
Válasz Büresz #1575. hozzászólásáraSzerintem inkább gyűjts még hozzá. Van egy szint, ami alatt nem szabad vásárolni, mert már túl nagy a szívás lehetősége.
Nincsenek csodák. Pl. én most épp nehéztárcsákat nézegetek, és ha kb. azonos színvonalúakat veszek, hasonló felszereltséggel, háttérrel, blablabla, akkor az áruk is kb. ugyanannyi.
Válasz Bárány #1574. hozzászólásáraNem akarom erőltetni, hasznalt is jó lenne, de nincs eladó.
Válasz Büresz #1573. hozzászólásáraA te döntésed. Ha elfogadod, hogy újonnan is lehet baja, háttere meg nulla, akkor vágj bele!
Válasz Bárány #1570. hozzászólásáraOlvastam mindent jót róluk, de ha munka elött át van nézve akkor sem lehet jó? 2őt lehet venni egy áráért... nekem sem sokra kellene
Válasz taliga721 #1567. hozzászólásáraNem rábeszélni akarlak, van egy stark unk dunántúlon, eljöhetsz megnézni. Lejjebb írtam róla nem jól indult de azóta már nem panaszkodhatok ár értékbe.
Válasz taliga721 #1569. hozzászólásáravedd meg az inót Szlovéniába hacsak árokpartra kell ami füves vegyél egy rm 2 kaszát
Válasz taliga721 #1569. hozzászólásáraOlvass vissza egy kicsit, és majd nem akarsz Aardenburgot!
Válasz zoltan.horvath40 #1568. hozzászólásáraAnnyit meg sokallok. Amire meg ahányszor kell... Az Aardenburgon gondolkodom, de a Dunántúlon sehol nem látok forgalmazót, pedig jó lenne élőben látni.
Válasz taliga721 #1567. hozzászólásáraHát normálisat akarsz az minimum 1.5-1.6 milla.... Nekem egy 181 Ventura van tökéletes. Igaz 1.6milla volt.
Üdvözletem!
Rézsükaszát vennék kisebb munkákhoz (árokpart, fás területek között), valószínű, hogy a 160-170cm széles is elég lenne, egy MTZ 820 mögé. Nézegettem a neten, de ami árban beleférne, pl. egy AGL-165-ötről az egyik boltban konkrétan lebeszéltek. Az INO-ból van már mulcsozóm (ELITE), az elég megbízható márka, de a rézsüs árát sokallom. Van valami ötletetek, hogy milyen típust keressek, ami nem drága, de nem is hullik szét azonnal?
Előre is köszönöm a hozzászólásokat.
Válasz Gergő80 #1565. hozzászólásáraNagyon szépen köszönöm!!!
Válasz buszke92 #1564. hozzászólására
Válasz Gergő80 #1563. hozzászólásáraÜdv!
Szét eset a bal oldali szöghajtásom, tudsz nekem segíteni 1 robbantott ábrával?
Válasz Benji125 #1562. hozzászólásáraküldtem
Válasz Gergő80 #1561. hozzászólásáraA jobb oldali hajtómű és kés robbantott ábráját és tételjegyzékét nem tudnád befotózni?
benji125kukacgmailpontcom
Nagy segítség lenne.
A késeknél nem tudom milyen kell fentre, lentre. Van hosszú, rövid, csavart balos-jobbos, hajtott, egyenes...
Válasz Benji125 #1560. hozzászólásáraIgazából javításáról nem ír semmit csak alkatrész jegyzék és ismertető
Válasz Gergő80 #1559. hozzászólásáraÉs ebben le van írva?
Válasz Benji125 #1553. hozzászólásárahttps://webaruhaz.habi.hu/termekek/10704/katalogus_RZ_3_szarzuzo.html
egy ilyenem van melyik
Ilyen lett
Válasz icukak #1554. hozzászólásáraSzia. amit írtál emailt, nem sikerül elküldeni a választ.
De látom, hogy ide írtál.
Szabad kérdeznem, hogy milyen probléma lépett fel nálatok, és mire jutottatok?
Üdv!
Mulcsuzónál egy ilyen méretű csapágyba mennyi sírt szoktatok nyomni zsírzóval?
Válasz icukak #1554. hozzászólásáraAz ilyen sehonnai bitang megérdemli,hogy a gatyáját is lepereljék róla. Majdnem én is belefutottam ebbe vásárlásba,még szerencse,hogy idejében kibukott ez az átverés.
Moderálási elveink miatt törölve: 2019-10-02 13:04:31
Esetleg ha valakinek megvan az RZ-3 gyári gépkönyve, az is nagy segítség lenne.
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni!
RZ-3 jobb hajtóművem széthullott. Van minden alkatrészem hozzá, összeszerelés előtt állok.
A tengelyeken milyen axiális hézagot hagyjak (kúpcsapágyak?
Valamint a foghézagot mekkorára állítsam, illetve van-e erre valami bevált módszer esetleg?
Köszönöm a segítséget előre is!
Válasz *** HM *** #1549. hozzászólására
Válasz *** HM *** #1549. hozzászólásáraFront+rézsű.
Bálázva lesz.
Válasz Szabi. #1548. hozzászólásáraMelyik típus?
Mik azok a rendek?