Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak651 FtBenzin árak635 FtEUR412.37 FtUSD402.25 FtCHF438.98 FtGBP489 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Nekem is füstölt régen, főleg, mikor még örvénykamrás motorja vol, de most, ami benne van az nagyon gatyába van rázva, és szoktam figyelni néha, amikor kínálom neki, semmi füst. Mennyit eszik óránként a perkins, és hány lovas?
Hogy az szmdéhez képestcsak a'neve van'közel nem lehet úgy"""+kenni""",mint az oroszt!Igaz,ha az orosznak'neki nyúltam'füstel ment,+ kortyolt is,de volt teljesitmény!!!!!De ez a perkins,irgalmatlan kényes!
Nekem is van még szinte'minden'hátra,menni-ment,de ettől a perkins motortól hányingerem lett,(vissza sírtam a ruszki motort!)ez 1 gyenge ....!!!Igaz 6-8t/ha
Nála van minden. Van egy rakás valtrája is. Nála volt asszem mikor a TG 285-ös NH a kipróbálás közben levette a szijat. Széthullott a váltója. Voltam egy farmján egyszer a helyi valtra forgalmazó hivott meg. A kombájnparkja asszem Laverdákból áll nagyrészt. Ha talákozok a haverral megkérdem.
Hát feriék kicsit besegitenek a haladásba. Még egyetemista voltam és a politologus kollégák meghivták Gyurcsányt Kolozsvárra és mi is elmentünk Mikor vége lett azt mondtam na ez egy nagy ember és nagy szónók. Na ekkorát tévedni. Akkor még sportminiszter volt.
Válasz #184. hozzászólásra
Mesélte egy ismerősöm, hogy anno csaucseszku idején bementek egy Cafe bar feliratú vendéglátó egységbe és kértek 2 kávét. Erre a pultos: Kávé???? Kávé az nincs"
Van csak soha sincs náluk semmi. Most már talán annyit fejlődtek, hogy lessz. Olyan a hirük mint a tatárjárásnak. Volt aki hónapokat várt egy motoralkatrészre. Talán mostantól javulni fognak mert sok a JD az országban.
1274 hozzászólás
Válasz #222. hozzászólásra
A TYM traktor Dél-Koreában készül.
Válasz #209. hozzászólásra
Szabi!
Focibíró? 40000 HA? Kia f.... ez?
Hát ez is kínai!
:D:D:D:D:D
Azért olyan occccóóóóóó (a nyugatihoz képest)!
Tong Yang Moolsan Company (TYM)
http://www.tym-usa.com/company.php
Számomra van itt egy új márka:
http://www.tym-usa.com/spect903.php
Ez is valami kínai lehet? 3 betűs mint a YTO
A súly és az emelőképességük majdnem ugyanaz, de a CAT motor az csak jobb!
Válasz #219. hozzászólásra
Nekem is füstölt régen, főleg, mikor még örvénykamrás motorja vol, de most, ami benne van az nagyon gatyába van rázva, és szoktam figyelni néha, amikor kínálom neki, semmi füst. Mennyit eszik óránként a perkins, és hány lovas?
Válasz #215. hozzászólásra
Hogy az szmdéhez képestcsak a'neve van'közel nem lehet úgy"""+kenni""",mint az oroszt!Igaz,ha az orosznak'neki nyúltam'füstel ment,+ kortyolt is,de volt teljesitmény!!!!!De ez a perkins,irgalmatlan kényes!
Válasz #217. hozzászólásra
Jó éjt!!!!
Válasz #216. hozzászólásra
Jó éjt!
Jó éjt mindenkinek!
Válasz #214. hozzászólásra
Na hallod! Most 3 szíjj van fent a szecskázó miatt, de simán szétcibálná a szmd, ha hagynám. Mi baja a perkins-nek?
Válasz #210. hozzászólásra
Nekem is van még szinte'minden'hátra,menni-ment,de ettől a perkins motortól hányingerem lett,(vissza sírtam a ruszki motort!)ez 1 gyenge ....!!!Igaz 6-8t/ha
Válasz #212. hozzászólásra
valamiböl meg kelllet induljon szegény
Válasz #211. hozzászólásra
Na, akkor az is lebundázott 1-2 meccset:D
Válasz #209. hozzászólásra
aratásra innen a környékröl ment hozzá vagy 70-80 kamion
Válasz #207. hozzászólásra
Hali! Csak minden olyan simán ment volna, mint az szk! még van 1 kis zab hátra. És neked a klász?
Válasz #208. hozzászólásra
Nála van minden. Van egy rakás valtrája is. Nála volt asszem mikor a TG 285-ös NH a kipróbálás közben levette a szijat. Széthullott a váltója. Voltam egy farmján egyszer a helyi valtra forgalmazó hivott meg. A kombájnparkja asszem Laverdákból áll nagyrészt. Ha talákozok a haverral megkérdem.
Te Szabi !!Ez a volt focibiró tudod a 40akárhányezerhektáros milyen gépekkel dolgozik? Lehet hogy te közelebb vagy hozzá többet tudsz róla??
Válasz #204. hozzászólásra
Hali Jani x!Rég voltam a fórumon,ment a'CK-5'a jó gabonákban?
Válasz #203. hozzászólásra
Valóban nem érdekes.
Válasz #203. hozzászólásra
De.
Válasz #202. hozzászólásra
Igen, ez Én voltam:)
Válasz #201. hozzászólásra
Nem a talajművelésről írt v.mi iszonyú hülyeséget. Tán abból indult ki, de sztem nem érdekes.
Válasz #201. hozzászólásra
"Na a 3. emeleti lakást simán elhiszem, mert biztos nemparaszt, a földműveléshez tök hülye!"
Ez a hozzászólás verte ki abiztosítékot.
Válasz #197. hozzászólásra
Biztos nem hitted el minden hantáját a fejlesztésekről azért mondta.
Válasz #198. hozzászólásra
Nem tom nagyon gesztikulálva beszélt.
Válasz #197. hozzászólásra
Valami dereng de mindját visszolvasom.
Válasz #195. hozzászólásra
Hát nem tom miért tartottad nagy szónoknak?!
Válasz #194. hozzászólásra
Josey mondta, hogy az ilyenek miatt tarunk itt mint Én.:D
Szóval felelősnek ézem magam, és most elég lelkis vagyok...
Válasz #191. hozzászólásra
Hát feriék kicsit besegitenek a haladásba. Még egyetemista voltam és a politologus kollégák meghivták Gyurcsányt Kolozsvárra és mi is elmentünk Mikor vége lett azt mondtam na ez egy nagy ember és nagy szónók. Na ekkorát tévedni. Akkor még sportminiszter volt.
Válasz #192. hozzászólásra
dehogynem
Válasz #193. hozzászólásra
Mert?
Válasz #191. hozzászólásra
Mondjuk az az ilyenek miatt van, mint Én, amint a mulkor megtudtuk:)
Válasz #190. hozzászólásra
az lehet, mert a mi ORSZÁGunknak nincs már gazdasága ...
Válasz #190. hozzászólásra
Mert? Ami nálunk van azt a dekadenciát,már ugysem lehet űberelni.
Válasz #189. hozzászólásra
Hát fejlődnek de azért egyhamar nem fogunk titeket megelőzni. Esetleg valami gazdasági mutatókban.
Válasz #188. hozzászólásra
Ja:) És a kecóba meg már azt mondja, hogy inni meleg fürödni hideg.
Na nemsokára ők fognak rajtunk röhögni.
Válasz #187. hozzászólásra
Mi a csajozos szöveg a románoknál?
-Van meleg vizem.
Válasz #184. hozzászólásra
Mesélte egy ismerősöm, hogy anno csaucseszku idején bementek egy Cafe bar feliratú vendéglátó egységbe és kértek 2 kávét. Erre a pultos: Kávé???? Kávé az nincs"
Válasz #185. hozzászólásra
Na hogy én erre nem gondoltam
Válasz #183. hozzászólásra
De barom vagyok!
http://johndeere.lap.hu/
Válasz #182. hozzászólásra
Van csak soha sincs náluk semmi. Most már talán annyit fejlődtek, hogy lessz. Olyan a hirük mint a tatárjárásnak. Volt aki hónapokat várt egy motoralkatrészre. Talán mostantól javulni fognak mert sok a JD az országban.
Válasz #180. hozzászólásra
Agro-Téka Kft. ( Baranya )
Székhely:7630 Pécs , Mohácsi út 107/b.
Tel.: (+36) 72/215-939
Fax: (+36) 72/224-397
Postázási cím: 7630 Pécs, Mohácsi út 107/b.
http://www.jdtechnika.hu/
Válasz #181. hozzászólásra
Romániába nincs alkatrészforgalmazó hozzá?
Válasz #178. hozzászólásra
Mi ugy szoktuk, hogy telefonon egyeztetünk és számláztatunk majd valaki kiszalad a cuccokért. Küszi a cimet.
Válasz #177. hozzászólásra
derneragro.hu én most tőle veszem de csak ha nem sürgős a cucc olcsóbb 30%mint a Kite
Válasz #177. hozzászólásra
Valamelyik régi topikba van 3-4 cím is.
Válasz #176. hozzászólásra
Ha nem sűrgös megéri mással hozatni ált nekem csütörtökre(akkor jön az áru) megvan ha rendelek valamit.
Válasz #175. hozzászólásra
Mondjatok valami más helyet is, ahol lehet JD holmit venni.
Válasz #173. hozzászólásra
Mi a kitétől vásárolunk általában. Kicsit drága de mindig minden van.
Válasz #172. hozzászólásra
Ja és 1 másik csapágyas raktárrol adott volna 18+áfáért.