Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak651 FtBenzin árak635 FtEUR412.2 FtUSD401.93 FtCHF439.37 FtGBP490.92 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz nagypistivagyok2 #5231. hozzászólásáraNem vagyok egy lelkizős típus, de egy pár percre büszke voltam ,hogy Magyar vagyok.
Ebben minden benne van aminek benne kell leni.
Köszi
Válasz Gabzso #5221. hozzászólásáraNincs miért haragudnom. Hová is lenne ez a világ, ha mindenki egyforma lenne. Amúgy én sem vagyok pizsipartis, mert a pizsamát eleve nagyon úúúúútálom.
Válasz rilex #5220. hozzászólásáraAmi jó azt el kell ismerni, ez közelebb áll hozzám.
Ne haragudj érte de én nem egy pizsipartis bari nős alkat vagyok.Ezért kevés a közös téma.
Válasz nagypistivagyok2 #5211. hozzászólásáraEljön a napja meglásd, tán észre sem veszed,
csak sokkal szebben süt rád, csak mindenki szeret.
Nem tudod mitől van, egyszer csak énekelsz,
s nevetsz mert a dallam arról szól, hogy szeretsz.
Sétafikálsz az utcán, s mindig jön egy barát,
és ha a kedved fogytán, ő énekel tovább.
Szomorú vagy, magad vagy, és úgy érzed, dől a ház,
egyszer csak kopogtatnak, s ott áll, akire vársz.
A boldogság egy hajszál, egy szó, egy mozdulat,
Csak mozdulj meg, csak szólj már, csak el ne hagyd magad!
Válasz rilex #5210. hozzászólásáraDe jó lenne,meg ha mindenki kívánsága teljesülhetne. Egyszer régen mikor ismét magam alatt voltam keserűen.Kérdeztem az urat,hogy mi a szándéka velem.
Válasz rilex #5208. hozzászólásáraEzt az általános iskolákban kellene játszani a semmi tuctuc cigány zene helyett!!! Innen indulna az emberség és emberiesség! Az ÚJ TEMPLOM ÉPÍTÉSÉN vegyünk részt mindannyian mert rohadt nagy igény(IS)van rá!!! béke
5787 hozzászólás
Válasz rilex #5237. hozzászólásáraVedd elő a topikot oszt ha él beszólhatnak....
Képet meg cserélni irgalmatlan unszimp ez a baba.....
Fengsuköves volt a jó
Válasz rilex #5227 37 hozzászólására
Van rá esély hogy egyiküknek sincs már desemennyi se...
Válasz *** HM *** #5228. hozzászólásáraNekik csak van talán még közük a mg-hoz....
Válasz Bárány #5232. hozzászólásáraŐ is.
S még annyian a régiebb fórumozók közül.
Válasz Gabzso #5234. hozzászólására
Válasz nagypistivagyok2 #5231. hozzászólásáraNem vagyok egy lelkizős típus, de egy pár percre büszke voltam ,hogy Magyar vagyok.
Ebben minden benne van aminek benne kell leni.
Köszi
Na ja.
Válasz rilex #5226. hozzászólásáraNekem is eszembe jutott nemrég. Jól eltűnt.
Válasz nagypistivagyok2 #5230. hozzászólásáraEZT KÉNE A POLITIKUSOK FEJÉBE BELEVERNI!
https://www.youtube.com/watch?v=yBGBSKQTrJQ
https://www.youtube.com/watch?v=cEbX2xEANJE
Válasz rilex #5227. hozzászólásáraHa nem lesz közünk a mghoz kb minden eltűnünk......
Lyagri.....
Sokszor nagyon hiányoznak a régi fórumozók.
Szenit sem láttam ezer éve....
Drenthének.... olyan régen járt már erre...
Válasz rilex #5222. hozzászólásáraHát nem foghatod rám,hogy nem próbáltam meg de ez van.
Válasz Gabzso #5221. hozzászólásáraNincs miért haragudnom. Hová is lenne ez a világ, ha mindenki egyforma lenne. Amúgy én sem vagyok pizsipartis, mert a pizsamát eleve nagyon úúúúútálom.
Válasz rilex #5220. hozzászólásáraAmi jó azt el kell ismerni, ez közelebb áll hozzám.
Ne haragudj érte de én nem egy pizsipartis bari nős alkat vagyok.Ezért kevés a közös téma.
Válasz Gabzso #5218. hozzászólásáraEzek szerint mégis van közös pontunk - még ha nem is ez a jellemző.
Válasz Gabzso #5217. hozzászólásáraJól gondolod!
Válasz rilex #5215. hozzászólásáraEz nagy király az egyik kedvencem.
Gondolom a te lelkivilágodhoz ez közelebb áll.
Táncolj a nagymamám is erre nyomta azért szeretem én is,ez még zene.
Hátha bejön.
Válasz rilex #5212. hozzászólásáraMikor már úgy éreztem,
senki nincs aki engem szeressen.
Körbenéztem s kérdésem feltettem,
hé odafönn te úr hát engem mindenki utál s nekem senkim sincsen?
Hátranéztem és ott állt mögöttem az isten.
Válasz nagypistivagyok2 #5211. hozzászólásáraEljön a napja meglásd, tán észre sem veszed,
csak sokkal szebben süt rád, csak mindenki szeret.
Nem tudod mitől van, egyszer csak énekelsz,
s nevetsz mert a dallam arról szól, hogy szeretsz.
Sétafikálsz az utcán, s mindig jön egy barát,
és ha a kedved fogytán, ő énekel tovább.
Szomorú vagy, magad vagy, és úgy érzed, dől a ház,
egyszer csak kopogtatnak, s ott áll, akire vársz.
A boldogság egy hajszál, egy szó, egy mozdulat,
Csak mozdulj meg, csak szólj már, csak el ne hagyd magad!
Válasz rilex #5210. hozzászólásáraDe jó lenne,meg ha mindenki kívánsága teljesülhetne. Egyszer régen mikor ismét magam alatt voltam keserűen.Kérdeztem az urat,hogy mi a szándéka velem.
Válasz nagypistivagyok2 #5209. hozzászólásáraEgyetértünk.
"....Nem aranyból, nem földből,
Nem pénzért, nem kőből..."
Jó lenne, ha a szívekben épülne az a templom. Nap mint nap.
Válasz rilex #5208. hozzászólásáraEzt az általános iskolákban kellene játszani a semmi tuctuc cigány zene helyett!!! Innen indulna az emberség és emberiesség! Az ÚJ TEMPLOM ÉPÍTÉSÉN vegyünk részt mindannyian mert rohadt nagy igény(IS)van rá!!! béke
És maga a zene.
Ma ünnepli 74. szülinapját. Isten éltesse még sokáig!
Válasz *** HM *** #5202. hozzászólásáraNeked bármit, Heccim!
Válasz rilex #5201. hozzászólásáraVan olyan h. Zene ami bulldoggá tett?
Sokx kutyául érezzük magunkat...
Válasz oprita #5197. hozzászólására
Válasz oprita #5197. hozzászólásáraFájdalmasan-szép!
Válasz oprita #5197. hozzászólásárahttps://www.google.hu/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=2&cad=rja&uact=8&ved=2ahUKEwj557rsg5reAhVMhqYKHcIRCCIQwqsBMAF6BAgGEAc&url=https%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3DbJtzrwcdoks&usg=AOvVaw3sOcCIdSjr8NgIx6vWYjqy
Válasz rilex #5195. hozzászólásárayoutube.com/watch?v=nIat-_cmhR4
Az ünnephez közeledve...
https://www.youtube.com/watch?v=gTKsHwqaIr4